Com promocionar el vostre bloc: apreneu què heu de fer realment els blocs amb èxit per obtenir trànsit de blocs

Primerament, estiguem al capdamunt aquí sobre una cosa (lamentable) a l’hora d’aprendre a promocionar el vostre bloc …


Scratch that … això va molt més enllà dels blocs. Funciona gairebé igual quan promociona qualsevol altra cosa, realment.

És això:

Perquè qualsevol tipus de promoció funcioni, necessiteu qualsevol dels dos recursos: ⏲️ ……

(Això és el temps i els diners, en cas que teniu un emoji desactivat.)
Això és capítol 10 d’una guia més gran a com iniciar un blog amb èxit.

No hi ha vinyetes de plata a l’hora d’aprendre a promocionar el vostre bloc, o, més ben dit, molt rarament es produeixen.

Per exemple, quan Mitjà primer va sortir del terreny, molta gent va exposar-se traslladant els seus articles a aquesta nova plataforma i després enllaçant-los als seus blocs originals..

En principi, la tàctica era senzilla: això era molt proper al que podríem anomenar una bala d’argent.

Però oportunitats com aquestes no són freqüents i, quan ho fan, només podeu aprofitar-les per un temps.
mitjà

Aleshores, què fer? Com deia, qualsevol de les dues coses … o les dues:

 • ⏲ ​​passar el temps promocionar el vostre bloc amb regularitat mitjançant un parell de mètodes, cada vegada que perfeccioneu el vostre plantejament,
 • �� gastar diners per obtenir trànsit de blocs a l’instant i esperar que n’hi hagi prou amb la bola rodant.

Tampoc és perfecte. Tampoc és millor. Totes dues tenen el seu lloc i totes dues es poden utilitzar quan apreneu a promocionar el vostre bloc.

Per tant, què recomanem específicament, com ara, què fer per promocionar el vostre nou bloc de manera eficaç?

Aquí teniu el procés que funciona:

Com promocionar el teu bloc

1. Comença amb el contingut

Hem dedicat una part important d’aquesta guia a parlar de com decidir què fer el bloc, a més de com afegir idees de contingut específiques. Ho hem fet perquè la vostra el contingut és l’actiu més important del teu bloc.

Dit d’una altra manera, no importarà cap quantitat de promoció si el contingut en si no és de primer nivell.

O, per dir-ho d’una altra manera, només val la pena promoure el millor contingut.

Bàsicament, si promocioneu el tipus de contingut que no és el millor en un tema determinat, només perdreu temps i / o diners perquè la cosa no s’aconseguirà mai més amunt. Sempre hi haurà algú millor, amb un article, un estudi / un vídeo / un millor.

Així, de nou, pensa primer el contingut. Si realment ho heu donat el millor possible i teniu un contingut realment fantàstic a les vostres mans, és aquí quan el promocioneu!

Pantalla de CodeinWP

Aquí teniu un exemple que he esmentat abans: la nostra publicació sobre com simplificar la interfície d’administració a WordPress. Com veieu, no és enorme i no és cridaner ni res, però va abordar un tema que ningú no sabia que era una cosa, però era realment interessant per a la gent que construïa llocs per als clients. Altres publicacions que van tractar temes similars no es van escriure des de la perspectiva de simplificar la interfície, sinó que eren més aviat directius sobre les eines individuals. El post va seguir un angle diferent i, per tant, va poder ressonar millor amb els lectors.

Scott bolinger pantalla

Un altre exemple de com promocionar el vostre bloc des d’un blogger diferent.

Aquesta publicació va generar molta discussió i atenció al nínxol de WordPress, malgrat que el lloc era relativament petit i no tan popular. Va presentar una opinió interessant, es va publicar en el moment adequat i a la gent adequada.

2. ABN: Sempre estar en xarxa

Aquesta norma és tan certa quan es tracta de promocionar un bloc com en qualsevol línia de negoci, qui coneixes és tan important com el que saps.

Si coneixeu les persones adequades, podeu portar la vostra publicació al bloc des d’una sola pàgina del web, a una de les sensacions de tendència de la setmana i no exagero aquí.

Prenguem com a exemple aquesta publicació nostra, és una batalla directa / comparació entre els principals mega temes dels arbres del mercat: Divi, Avada i X. Una de les coses principals que vam fer per promocionar-la va ser compartida amb el grup de la comunitat de cada tema. a Facebook. Coneixíem algunes de les persones que hi havia. Hem compartit el seu contingut anteriorment, hem interactuat amb ells. Així que quan nosaltres teníem alguna cosa per compartir, estaven ansiosos de comprovar-ho.

publicar a fb avada
publicar a fb x

Aquests dies, la creació de xarxes es fa més fàcil i senzilla. Tenim grups de Facebook per a gairebé qualsevol tema que es puguin imaginar, hi ha fòrums, subreddits, etc. Realment no és difícil trobar-se amb persones estimades.

Per tant, el que heu de fer primer en aprendre a promocionar el vostre bloc és unir-se a tots els grups de Facebook que siguin rellevants per al vostre nínxol.

 • �� Comença per escoltar. Presta atenció a les discussions que se succeeixen, interactua amb la gent, comença a ajudar-los amb tot allò que els puguis ajudar..
 • ��️ De tant en tant, feu-vos les vostres preguntes. No falsos, però. Estic parlant d’algunes coses genuïnes que és curiós pel que fa al vostre tema nínxol / bloc.

Amb el temps, us fareu coneguts al grup i les persones, de manera natural, prestareu atenció al que també vulgueu mostrar.
escoltant

Una altra cosa que podeu fer és unir-vos a un curs en línia relacionat amb el vostre nínxol o sobre temes generals de negoci. Molts cursos en línia tenen un component comunitari, normalment en forma de fòrum en línia. Interactuar amb les persones que hi són d’una manera similar.

Amb el pas del temps, la vostra xarxa creixerà fins al punt en què podreu realitzar un "pagament" De tant en tant, demana que la gent faci una ullada i possiblement promocioni alguna cosa que has escrit.

3. Feu una cosa, repetidament

La vostra xarxa us serà útil quan vulgueu promocionar una obra nova "contingut angular" – alguna cosa important que publiques de tant en tant, i alguna cosa que realment desitges que vegi la gent.

Tanmateix, no us pot demanar que la gent comparteixi el contingut cada vegada que publiqueu alguna cosa nova. Això els molestaria molt ràpidament amb tu.

De manera que per a una promoció regular, és bo crear el vostre propi procés, que podeu executar de manera fiable cada vegada que publiqueu una publicació nova.

Com promocionar el vostre bloc: mètode de llançament de coixinet
La idea és utilitzar aquest procés com a plataforma de llançament. Això és el que vull dir:

 1. Comença promocionant tots els continguts de la mateixa manera.
 2. Fixeu-vos en els primers resultats.
 3. Si es comença a produir alguna cosa, diguem-ne 10 vegades els resultats habituals (més accions, més comentaris), augmenteu els esforços de promoció compartint amb la vostra xarxa o invertint més fons en la promoció de pagament.

Això sembla fantàstic, però, com promocionar exactament el vostre bloc, què fer exactament? Com es construeix aquest procés de promoció?

Hi ha dues maneres principals: la ruta gratuïta o la ruta de pagament.

�� La ruta gratuïta consisteix en compartir el vostre propi contingut a diferents canals de xarxes socials i llocs de marcatge. Penseu en coses com Reddit, però per al vostre nínxol específic.

Cerqueu aquestes plataformes més populars al vostre nínxol (o al nínxol directament a sobre del vostre (si és petit)) i comenceu a crear-ne el perfil. Comença a compartir contingut i també llegeix i vota el contingut d’altres persones.
�� La ruta de pagament és encara més senzill. Només necessiteu 5 dòlars diaris per promocionar les vostres publicacions a Facebook.

No anem a aprofundir millor sobre això, ja que és un tema força gran (no dubteu a veure-ho aquesta guia), però el principi és simple:

Investigueu quines són les dades demogràfiques del vostre públic ideal → dirigiu-les directament a Facebook.

Mostra’ls el contingut i presta molta atenció al tipus de resultats que obteniu.

El cas és que mai sabem què acabarà sent una publicació popular. No podeu predir aquestes coses.

Per això, cal que promoure tot per igual i, a continuació, atenció al que funciona.

L’únic punt de la ruta gratuïta i de la ruta de pagament és començar a obtenir fins i tot el mínim d’exposició per a les vostres publicacions.

4. Important: reduïu el que funciona!

Aquest és el pas més important de tots ells a l’hora d’aprendre a promocionar el vostre bloc.

Un cop hagueu fet la vostra promoció diària, perfeccionant els vostres mètodes i après el procés, inevitablement tindreu publicacions molt millor que d’altres. És quan alguna cosa comença a obtenir 10 vegades les accions o els comentaris.

Doble cap avall
Aquest és el moment de doblar els vostres esforços.

 • Assigna més pressupost per promocionar la publicació a Facebook (o començar a promocionar-la en primer lloc si fins ara només heu fet promoció gratuïta).
 • Arribeu a la vostra xarxa i mostreu-los la publicació.
 • Envia la publicació a més canals de xarxes socials o de marcatge de favor si encara no ho és.

Per exemple, el que ens agrada fer amb publicacions que comencen a agafar una mica de vapor és promoure-les Barra lateral.io (un dels millors butlletins de tecnologia existents) i WPMail.me (per a coses de WordPress).

L’objectiu és fer que la publicació vagi com sigui "viral" com podem. Si ho veuen prou gent, inevitablement també arribarà a alguns influenciadors, moment en què es pot compartir encara més.

Les publicacions virals també comportaran més enllaços al vostre lloc i, per tant, hi haurà més persones que segueixen aquests enllaços per veure-us.

El que busqueu en última instància són grans victòries. Si la publicació continua sent ignorada en la seva majoria per part del públic, no ho intenteu fer fora de la gola repetidament, no importa el que sigui. Això no és com promocionar el vostre bloc. Només cal que passis a la publicació següent.

Després, és la vostra feina mantenir aquestes persones al lloc, la qual cosa em porta a:

5. Mantingui la gent compromesa

40,5%: és la taxa de rebot mitja que es va informar de Mercury.one. El percentatge de rebots significa el nombre de persones que visiten el vostre lloc només per un segon i surten bàsicament immediatament a l’arribada.

Com que la gent et visiti és només la meitat de la batalla …

També voleu mantenir-les al vostre lloc d’alguna manera, de manera que puguin consumir encara més contingut. Hi ha dues maneres principals de fer-ho:

a) Interrelacioneu intensament el vostre contingut ��

Una bona estructura d’enllaç intern és una cosa molt subestimada.

Sense bons enllaços interns, la gent no consumirà cap més contingut que la pàgina que van venir originalment.

Pretén incloure almenys un enllaç intern per 250 paraules de contingut de la publicació del bloc.

Us sorprendrà l’eficàcia que pot resultar en aprendre a promocionar el vostre bloc.

b) Inicieu un butlletí informatiu ✉️

Un bloc professional (o semi-professional però que guanya diners) necessita una llista de butlletins.

La idea és que un cop convençeu els visitants del vostre lloc web que se subscriguin al butlletí, arribeu a notificar-los les publicacions noves que publiqueu. Ideal per al creixement del bloc.

La part difícil és convincent.

Hi ha diverses maneres de fer-ho. El cap d’ells és oferint a la gent algun recurs gratuït a canvi de subscriure-s’hi.

Hem publicat un estudi de casos sencer sobre com construïm la nostra llista de butlletins en aquest bloc. Consulteu-ho aquí: primer i segon.

 • Una altra idea, les actualitzacions de contingut. Més informació sobre els que hi ha aquí.

Per executar el butlletí propi, podeu utilitzar plataformes com SendinBlue, MailChimp, Sendy o MailPoet. La configuració és força senzilla i es pot fer en menys d’una hora. El butlletí pot ser un missatge en estil digital que envieu regularment als subscriptors de correu electrònic.

El trencaclosques de la promoció: una vista d’ocell

Tenint en compte tot això, es tracta de la promoció del bloc:

 • �� Crea contingut que val la pena promoure.
 • �� Sempre estar en xarxa: participar activament en grups de Facebook rellevants.
 • ⚙️ Construeix un procés de promoció que puguis executar de manera fiable cada vegada que publiquis una publicació nova. Confieu en mètodes gratuïts i / o de pagament.
 • ⚡ Doblegueu el que funciona! És a dir, destina més recursos a la promoció del contingut que aporta 10 vegades més resultats inicials que la publicació mitjana.
 • �� Mantingueu la gent compromesa i al vostre lloc. Feu-ho tot interconnectant bé el vostre contingut. Inicieu també un butlletí.

Com veieu, aprendre a promocionar el vostre bloc i poder eliminar-lo no és gaire atractiu. És principalment una combinació de fer les mateixes coses una i altra vegada, i no ser menys desanimat cada vegada que rebis 0 resposta. Els que aconsegueixen seguir-hi són els que guanyen.

Aleshores, què pot passar quan ho facis "guanyar"? Això és el que tracta el següent capítol:

Capítol 11: Com es pot monetitzar un bloc

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map