Com obtenir idees il·limitades i segures per treballar en un bloc de manera no evident (alerta de spoiler: implica parlar amb el vostre públic)

El major repte d’èxit de blocs és constantment idees relacionades amb publicacions de bloc que els lectors ho faran en realitat gaudir. Al principi, només escrivíem tot allò que normalment diríem als clients curiosos. Des de fa uns mesos sembla fàcil. Però llavors…


Aconseguim totes les nostres idees inicials i passa una de les dues coses: ens adonem que els nostres articles no ressonen amb la nostra audiència o ens quedem completament sense idees. De vegades succeeixen tots dos i la falta de creixement combinada amb el final de les nostres idees originals drena la nostra motivació.

Arribats a aquest punt, molts empresaris simplement deixen morir els seus blocs. Tots els hem vist, els blocs de sis o dotze o, potser, fins i tot vint publicacions, tots els del 2014. Personeixen internet, esperant que algú li torni a inspirar la vida..

En el millor dels casos, aquests blogs morts són una pèrdua d’oportunitats d’interacció i compromís. En el pitjor dels casos, es mostren de manera destacada i fan que el lloc web (i per tant l’empresa) sembli poc professional.

Tot plegat perquè aquestes publicacions inicials es van escriure en un buit creatiu. Sense comentaris ni compromís, trobar idees per a articles se sent com una pèrdua de temps. Escriure-les se sent com un malbaratament encara més gran. Però no ha de ser així.
Com obtenir idees sobre publicacions de blocs

Podeu crear un flux sense fi d’idees de publicacions de bloc que el vostre públic desitjarà llegir, relacionar-se i compartir-lo. Podeu aprendre a estructurar els vostres titulars i articles per atraure un públic important de Google, augmentant tant el vostre bloc com el vostre negoci. Tot el que heu de fer és deixar de sortir del buit creatiu i començar a parlar amb el vostre públic.

Obtenir les idees directament de la vostra audiència permet crear contingut que ja buscaven. Encara millor, pots aprèn l’idioma que utilitzen per cercar aquest contingut. A continuació, podeu fer servir aquestes paraules exactes al títol del vostre article, ajudant-lo a situar-se més alt als motors de cerca i a atreure l’atenció del vostre públic objectiu.

Aquesta guia us detallarà diverses maneres de comunicar-vos amb el vostre públic objectiu, fins i tot si encara no es troben al vostre lloc.

Com parlar amb el vostre públic

Hi ha diverses maneres de fer-ho, però Les enquestes solen ser les més efectives, així que ens centrarem sobretot en aquestes. També us mostrarem com podeu comunicar-vos amb el vostre públic objectiu si la vostra audiència actual és petita (o fins i tot inexistent).

Mètode 1: Fes una enquesta a la teva llista de correu electrònic per obtenir idees sobre publicacions de bloc

El millor lloc per començar sempre és amb la vostra llista de correu electrònic. Aquestes persones ja ho saben i els agrada, així que estan més disposats a respondre les vostres preguntes. Si heu realitzat la vostra tasca de màrqueting, també seran membres del vostre públic objectiu, de manera que us proporcionin informació sobre el que pot desitjar un públic més ampli.

Supervisar el vostre públic existent també us ajuda a aprofundir en les relacions. A la gent li encanta quan les empreses els escolten. Els agrada tenir un impacte directe sobre el vostre negoci i sentir que les seves opinions importen. I quan comenceu a crear contingut basat en les seves idees, sabran que heu estat atents.

Voleu adaptar les preguntes al públic, però hi ha algunes preguntes bàsiques que pot fer servir cada empresa (empleneu els espais buits amb alguna cosa rellevant per a la vostra empresa):

 • "Amb quin és el vostre repte més gran (blank)?"
 • "Quines són les vostres preguntes més freqüents (en blanc)?"
 • "On es veuen les llacunes en els serveis que proporcionen les empreses en blanc (en blanc)?"
 • "Com t’agradaria que les empreses omplissin aquests buits / quins productes t’agradaria veure com creen??"

Recordeu que el vostre públic té un temps limitat, de manera que menys preguntes es facin és més probable que la gent completi la vostra enquesta. La gent també acostuma a afanyar-se a través d’enquestes més llargues. Segons investigació realitzada per SurveyMonkey, les persones passen una mitjana de:

 • 75 segons en una enquesta d’una sola pregunta,
 • 40 segons per cada pregunta en una enquesta a dues preguntes,
 • 30 segons per pregunta si n’hi ha 3-10.

I només empitjora si feu més llarga l’enquesta.

Aquestes respostes precipitades poden ser bones per a algunes coses, però no us donaran les millors idees sobre publicacions al bloc. Si voleu joies reals, manteniu l’enquesta fins a una o dues preguntes. Per obtenir idees més generals, encara voldreu mantenir l’enquesta en menys de 10 preguntes.

Un cop hàgiu creat una llista sòlida de preguntes, podeu posar-les a la vostra disposició de les maneres diferents:

Utilitzeu TypeForm o SurveyMonkey
Ambdues eines són excel·lents a l’hora de crear enquestes. El favorit de CodeinWP és TypeForm. L’hem utilitzat per a la nostra enquesta d’allotjament de WordPress original. Simplement podeu crear una enquesta i enviar un enllaç als subscriptors de la vostra newsletter.

Envieu preguntes en brut
Una alternativa és simplement enviar les vostres preguntes com a correu electrònic normal i esperar a que arribin les respostes. L’inconvenient és que és més difícil classificar les respostes que rebeu d’aquest tipus d’enquesta..

Incrustar una enquesta al vostre lloc de WordPress
Podeu crear una enquesta senzilla mitjançant un útil complement de WordPress i incorporar-la a una pàgina estàndard. Aquí teniu com fer-ho.

forma de tipus

Mètode # 2: Mostra les enquestes emergents a tots els visitants

Una altra bona manera d’obtenir informació del vostre públic és crear una enquesta emergent que tots els visitants veuen quan entren o surten del vostre lloc. Aquestes enquestes són efectives perquè permeten arribar a una audiència més àmplia, però han de ser encara més breus que les enquestes per correu electrònic. Els visitants poden gaudir del vostre lloc i volen ajudar-lo a millorar, però encara no us han compromès.

L’ideal seria que les enquestes emergents s’hagin de centrar en una o dues preguntes principals. Un bon exemple d’això és la nostra pròpia enquesta emergent sobre hosting de WordPress. Aquesta campanya es va centrar en dues preguntes aparentment simples: quina és la companyia d’allotjament que utilitzeu i la probabilitat que ho recomaneu, però ens va permetre reunir una informació increïble sobre els amfitrions de WordPress..

Podeu trobar diversos complements d’enquesta per a WordPress que faran que la creació de l’enquesta real sigui brisa. Qualsevol eina que valgui la pena de tercers també oferirà aquesta funcionalitat.

Algunes opcions:


YOP Poll

Autor (a): yourownprogrammer


88% de valoracions


20.000 + instal·lacions


WP 3.3 + Requereix

Més informació

yop-poll.zip

Versió actual: 6.1.6

Darrera actualització: 20 de maig de 2020


88% de valoracions


20.000 + instal·lacions


WP 3.3 + Requereix

Pàgina de complements WordPress.org


YOP Poll


Enquesta, enquesta, formulari & Quiz Maker per OpinionStage

Autor (a): OpinionStage.com


88% de valoracions


10.000 + instal·lacions


WP 2.8 + Requereix

Més informació

social-polls-by-opinionstage.19.6.36.zip

Versió actual: 19.6.36

Darrera actualització: 27 d’abril de 2020


88% de valoracions


10.000 + instal·lacions


WP 2.8 + Requereix

Pàgina de complements WordPress.org


Enquesta, enquesta, formulari & Quiz Maker per OpinionStage


Quiz And Survey Master: el millor punt de prova, examen i enquestes per a WordPress

Autor (a): ExpressTech


96% de valoracions


30.000 + instal·lacions


WP 4.9 + Requereix

Més informació

quiz-master-next.6.4.11.zip

Versió actual: 6.4.11

Darrera actualització: 22 de maig de 2020


96% de valoracions


30.000 + instal·lacions


WP 4.9 + Requereix

Pàgina de complements WordPress.org


Quiz And Survey Master: el millor punt de prova, examen i enquestes per a WordPress

Mètode # 3: utilitzeu el correu electrònic de benvinguda del vostre butlletí amb prudència

El vostre correu electrònic de benvinguda és la primera oportunitat en què vingueu, així que … benvinguda a la vostra butlletina informativa i també és una manera fantàstica de rebre comentaris instantanis dels nous subscriptors.

Es poden configurar de manera molt intuïtiva amb la majoria de clients de butlletins de correu electrònic. Només cal que aneu al tauler de control de la vostra llista de correu electrònic i cerqueu una "resposta automàtica" funció o directament per a "Benvinguts correus electrònics." Hauríeu de definir aquests missatges de correu electrònic a tots els subscriptors nous immediatament després de confirmar la subscripció.

El més important d’aquest mètode és mantenir breu, dolç i adequat el correu electrònic de benvinguda real. Aquestes persones us agraden prou per deixar-vos entrar a la safata d’entrada, però no són tan compromeses com els vostres subscriptors existents.

Sovint, la millor pregunta per plantejar-se aquí és una de les preguntes esmentades anteriorment: "Amb què estàs lluitant relacionat amb (en blanc)?"

Algú que utilitza aquest enfocament amb gran efecte és Gabriela Pereira de DIY MFA. El seu correu electrònic inicial és més llarg del normal, perquè la seva audiència, els escriptors, estan disposats a llegir més contingut, però acaba amb aquesta secció:

DIYMFAEMAIL

Al curs de màrqueting de Gabriela, Pixels to Platform, comparteix que potser un de cada deu subscriptors respon realment aquesta pregunta, però les seves respostes han proporcionat moltes de les seves millors idees. Fins i tot ha utilitzat aquestes respostes per donar forma a més que les publicacions del bloc, inclòs el contingut dels seus cursos.

Si busqueu un recurs gratuït que us expliqui com us pot servir aquest enfocament, consulteu la guia de Sean McCabe, Com fer créixer el vostre públic amb lletres de mans.

Mètode # 4: Fes una ullada a les teves dades

Parlar amb el públic és realment més sobre escoltar i, de vegades, no haureu de parlar en absolut. Les dades que ja teniu disponibles us poden dir molt sobre el que vol el vostre públic i el que ja funciona.

El lloc de WordPress ha de tenir algunes analítiques integrades, però sempre obtindreu informació més detallada de Google Analytics (GA). Si encara no teniu configurada la configuració de GA, podeu executar-la en qüestió de minuts amb aquesta guia, a més, aquí hi ha algunes estratègies més avançades un cop tingueu els conceptes bàsics. Haureu d’executar GA durant almenys un mes abans d’obtenir dades significatives.

Si ja heu utilitzat GA, aneu al tauler de comptes i mireu les estadístiques disponibles centrant-vos en les següents qüestions:

 • Quins són els articles més populars ara mateix?
 • Quins són els articles més populars de tots els temps? Són diferents??
 • Per què creus que són els articles més populars?
 • Podeu ampliar i crear versions actualitzades dels articles més populars?

Assegureu-vos d’escriure totes les respostes.

Hi ha molt bones ocasions que tingueu diverses idees sobre publicacions al bloc només d’aquestes preguntes, però no ho hem fet! En aquest moment, haureu d’asseure’t amb la vostra eina preferida de pluja d’idees i dedicar mitja hora a respondre un parell de preguntes més:

 • Quins temes d’articles similars podeu tractar al vostre bloc?
 • Com podeu connectar aquests articles al contingut popular existent?

Configura un temporitzador i anota totes les idees que et vagin al cap. Quan tingueu una llista sòlida d’almenys vint idees, feu-hi cercles a les que més us agradin i comenceu a convertir-les en esquemes.

Com "parla amb el públic" quan tot just comença

Arribats a aquest punt, potser estàs pensant "Bé, això és un gran consell, però encara no tinc audiència". O el vostre públic existent pot ser massa petit per funcionar com a bona mida de mostra.

Afortunadament, hi ha moltes maneres de trobar el vostre públic objectiu i de parlar amb ells.

Els tres llocs principals que heu de buscar són Quora, fòrums i xarxes socials.

Pas 1: identifiqueu el vostre públic objectiu

Heu de saber exactament qui és el vostre públic objectiu abans de poder comunicar-vos amb ells. Ja hem creat una guia extensa sobre com identificar i trobar la vostra audiència en xarxes socials, així que només en farem alguns comentaris bàsics.

Tècnicament, podeu triar qualsevol grup de persones com a públic objectiu, però si no els interessa els vostres productes / serveis, esteu perdent molt de temps i, possiblement, diners. Per tant, heu de trobar la gent amb la qual el vostre negoci estigui més ben equipat per atendre, no només les persones amb les que voleu treballar.

Podeu identificar el vostre públic objectiu plantejant-vos algunes preguntes:

 • Com ajuden els vostres productes / serveis a la gent?
 • A qui heu creat els vostres productes / serveis?
 • Realment aquestes persones compren productes o serveis com el vostre?
 • El vostre producte / servei és rellevant per a un, dos o tots els gèneres?
 • Quina franja d’edat obté el màxim benefici dels vostres productes / serveis?
 • Quins són els seus valors bàsics?
 • Voleu centrar-vos en les vendes locals o és el vostre negoci internacional?
 • Els vostres productes / serveis són ideals per a persones de determinades indústries?
 • Quant han de guanyar els clients per poder-se permetre els seus serveis / productes còmodament?

Podeu utilitzar la resposta a aquestes preguntes per crear un perfil demogràfic per al vostre públic objectiu, que a la vegada us pot ajudar a esbrinar on trobar-les.

Pas 2: utilitzeu Quora per obtenir idees de publicacions de bloc

quora
Quora és un dels millors llocs per cercar idees sobre publicacions de bloc perquè mostra exactament quines preguntes fa al vostre públic i quines respostes se’ls ofereix. D’aquesta manera us resulta fàcil millorar i ampliar aquestes respostes.

Podeu utilitzar Quora com a eina de màrqueting i com a eina de recerca:

 1. Seguiu temes rellevants per al vostre nínxol (la mateixa Quora suggereix que els usuaris segueixen deu temes).
 2. Penseu en les respostes a preguntes populars i publiqueu-les com a publicacions del bloc. Utilitzeu exactament la mateixa redacció que les persones que fan les preguntes que es fan.
 3. Respon a la pregunta de Quora i inclou un enllaç a la publicació del teu blog per obtenir més informació o més informació.

Hem parlat amb més detall sobre com utilitzar Quora a la nostra guia profunda per iniciar un bloc (# 16 i # 38).

Pas 3: utilitzeu fòrums i xarxes socials per obtenir idees sobre publicacions al bloc

Els fòrums i les xarxes socials també són excel·lents eines per esbrinar què vol saber el vostre públic. Podeu obtenir una gran quantitat d’informació simplement seguint els fils, grups i hashtags adequats.

Als fòrums i a les xarxes socials també podeu demanar directament al vostre públic què volen. Podeu fer-ho, publicant una pregunta oberta o creant una enquesta. Les preguntes que vam utilitzar anteriorment, particularment "Amb què estàs lluitant relacionat amb (en blanc)" solen ser els més efectius per obtenir respostes útils aquí.

En alguns casos, especialment si treballeu en un nínxol petit o si esteu en una comunitat de companys de blog, fins i tot podeu demanar directament "Què hauria de fer blog sobre aquesta setmana?" Executo un bloc per a escriptors, de manera que faig sovint això a Twitter. De vegades faré que sigui una pregunta oberta, però sovint faig servir un sondeig. Aquesta és la que he publicat recentment, amb cada opció un dels meus temes habituals del bloc.

Cadascuna d’aquestes idees de publicacions del bloc és prou específica com per proporcionar orientació, però prou àmplia per donar-me certa llibertat creativa. També es basen en els tres temes principals del meu bloc: escriptura, productivitat i salut mental. Podeu fer una cosa semblant àmplia o, fins i tot, demanar als vostres seguidors que trien entre títols específics.

Ei #escriptura Twitter! Què hauria de fer blog sobre la setmana que ve?

– Dianna Gunn (@DiannaLGunn) 4 d’octubre de 2017

Per descomptat, això només funciona en comunitats molt actives. Si teniu menys de 3.000 seguidors en una plataforma de xarxes socials determinada, probablement no rebreu cap resposta significativa. Però encara podeu ser capaç de publicar una enquesta amb èxit per a idees de publicacions de blogs en fòrums rellevants.

Creació d’un calendari editorial mitjançant el que heu après

Un cop tingueu una llista exhaustiva d’idees de publicacions de blocs, és el moment de crear-ne una calendari editorial. Això us ajuda a mantenir una programació constant de blocs, un dels factors més importants en l’èxit de qualsevol bloc. També us ajuda a fer un seguiment dels temes que heu tractat perquè sàpigues quan haureu de tornar a omplir la llista.

El nombre d’articles que publiqueu cada mes s’ha de basar en dos factors: (1) la rapidesa amb què es mouen les coses al vostre sector i (2) quants articles podeu enviar al mes sense renunciar a la qualitat.

En general, com més vegades puguis publicar, més trànsit obtindràs al bloc. Recerca realitzada per Hubspot mostra que els blocs actualitzats 16 vegades al mes reben una mitjana de 3,5 vegades més trànsit que els blocs que només publiquen 0-4 vegades al mes.

(Gràfics per Visualizer Lite.)

Però publicar 16 vegades més al mes només funciona si es pot mantenir la qualitat entre els articles. Google és constantment actualitzant els seus algorismes per classificar els llocs en funció de la qualitat, i el 94% de les persones en línia comparteixen articles basats en la seva utilitat. Dit d’una altra manera, la gent només trobarà i compartirà el vostre contingut si realment és útil.

Això fa que el nombre ideal d’articles sigui el nombre més elevat que puguis produir cada mes sense renunciar a la qualitat. Si ara mateix només podeu produir un article d’alta qualitat a la setmana, dediqueu-vos a que aquest article sigui el millor que pugui ser. A mesura que el vostre negoci creixi, considereu la possibilitat de contractar autònoms per augmentar la vostra freqüència de publicació.

Alguns nínxols també són més exigents amb publicacions freqüents que d’altres. Els llocs o llocs de notícies centrats en indústries de ritme ràpid poden requerir publicacions curtes i diàries sobre articles llargs setmanals. Altres nínxols, com el meu propi nínxol d’escriptura creativa, obliden més els blocs que publiquen una vegada a la setmana o fins i tot una vegada al mes. Feu un cop d’ull a què estan fent els blocs amb més èxit de la vostra indústria i intenteu crear una programació similar.

Assessorament final

Hi ha desenes de maneres de crear idees excel·lents sobre publicacions al bloc, però la millor manera d’assegurar el vostre contingut és tenir l’arrelament en el que el vostre públic ja vol. I la millor manera d’esbrinar què volen és comunicar-se directament amb ells.

Tens sensació desbordada? Utilitzeu aquesta llista de verificació per obtenir els passos següents:

 • Creeu un perfil demogràfic per al vostre públic objectiu
 • Afegeix una sola pregunta: "Amb quines lluites més grans es relacionen (en blanc)" – al vostre correu electrònic de benvinguda amb resposta automàtica
 • Inscriu-te TypeForm o SurveyMonkey
 • Creeu una enquesta llarga de preguntes 2-10
 • Envieu l’enquesta als vostres subscriptors
 • Envieu un correu electrònic de seguiment al cap de deu dies a qualsevol que no hagi completat l’enquesta
 • Instal·leu un complement especialitzat d’enquesta de WordPress
 • Creeu una enquesta emergent de 1-2 preguntes mitjançant el nou complement
 • Doneu un cop d’ull a Google Analytics per descobrir els deu articles més populars i el contingut de la pluja d’idees sobre temes similars
 • Registra’t a Quora i segueix deu temes relacionats amb el teu nínxol
 • Cerqueu fòrums al vostre nínxol i mireu els fils més populars; contingut de la pluja d’idees basada en aquests fils
 • Uneix-te a llocs de xarxes socials més populars entre el públic objectiu i segueix categories / hashtags rellevants
 • Si ja teniu un mitjà de comunicació social digne o una bona reputació en un fòrum, pregunteu-vos quin tipus de contingut volen

Quan finalitzeu, tindreu més idees sobre publicacions al bloc del que sabeu què fer (si no, sempre podeu comprovar aquest missatge addicional a ThemeIsle – mostra 20 maneres més per pensar idees de publicacions del vostre bloc de WordPress).

A més, som curiosos, quin és el vostre enfocament actual a l’hora de presentar idees bones i interessants sobre publicacions al bloc?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map