Com formatar les publicacions del vostre blog de WordPress (estadístiques basades en 2.500.000-Paraules d’experiència Publicant contingut)

Com formatar les publicacions del vostre blog de WordPress (estadístiques basades en 2.500.000-Paraules d’experiència Publicant contingut)

Com formatar les publicacions del vostre blog de WordPress (estadístiques basades en 2.500.000-Paraules d’experiència Publicant contingut)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Cada any es publiquen prop d’1,4 milions de publicacions de blocs de WordPress. I aquestes excel·lents notícies (!) … una mica.


D’una banda, significa que podeu mantenir la vostra feina i continuar construint tots aquells llocs que després allotjaran tots aquells milions de publicacions.

Però per l’altra, i sobretot si a part dels llocs de construcció també es fa una bona publicació, això fa que l’entorn sigui una mica difícil. Sabent que el nombre d’atenció mental – 1,4 milions de publicacions diàries – com destaquen les teves publicacions? Què fa que valgui la pena notar-se?

Sí, la qualitat de la informació en si és una manera de destacar. Probablement heu passat hores escrivint la darrera publicació, oi? Però, el vostre bloc reflecteix això? És fàcil de llegir, fàcil de desnatar? Els punts principals salten de la pàgina, instant el lector a llegir més? Formategeu correctament les publicacions del bloc de WordPress?

Com formatar publicacions de blocs de WordPress

De fet, El 40% de les persones acabaran de marxar sense ni tan sols escanejar la publicació (com ho faran "rebot"). Dels restants, la majoria podran llegir només la meitat del contingut, si teniu sort.

Però podeu millorar les coses:

En aquest article, Us ensenyaré a formatar publicacions de blocs de WordPress, a partir de més de 2,5 milions de paraules d’experiència en publicar contingut.

Per si us pregunteu, heu de publicar 4 publicacions de 4 a 5 setmanes a la setmana, aproximadament de 2-3 milions de paraules cada una. Aquí us he ensenyat totes aquestes paraules:

Fonaments de format de WordPress

Per dominar qualsevol ofici, primer heu d’entendre els fonaments.

Fins i tot si no us convertiu en un mestre, aconseguir els bons fonaments us donarà salts per sobre de la mitjana del bloc.

Com?

La formatatge afegeix un espai blanc, cosa que fa que les pàgines siguin més escanejables. El contingut és més fàcil de consumir si és en grups reduïts, amb punts importants destacats.

Hi ha algunes maneres de formatar les publicacions del bloc de WordPress:

 • Paràgrafs curts (no superior a 3-4 línies)
 • Subafegeix cada 300 paraules més o menys
 • Llistes de vinyetes i llistes numerades
 • Atrevida i cursiva
 • Cites o text cridat
 • Enllaços interns: enllaç amb un altre contingut del vostre lloc

A més d’aquests fonaments bàsics de format, també ho heu de fer afegeix imatges rellevants i rellevants.

No em refereixo a les imatges en stock, parlo de fotografies d’alta qualitat que aportin un valor afegit, com gràfics, gràfics, captures de pantalla o imatges d’alta resolució. Més informació sobre imatges més endavant.

Consell professional: Quan creeu el vostre bloc i proveu de formatar publicacions de blocs de WordPress, no oblideu assegurar-vos que tot també estigui bé per a mòbils. Google penalitza els llocs no mòbils. Tot i que us trobeu, la gent marxarà si sembla lletja o no funciona bé al telèfon.

Ara, anem esborrant aquests fonaments!

Com formatar les publicacions del bloc de WordPress

Ja sabeu quins són els fonaments, però això no vol dir que només pugueu accedir a una publicació i començar a formatar-los com a màster. En aquesta secció, detallaré cadascun dels fonaments amb més detall. Anem a capbussar-nos:

# 1: desglossen paràgrafs grans

Permeteu-vos donar un exemple d’un paràgraf enorme.

Si només continuo escrivint, puc mantenir els meus pensaments i tinc molt a dir. Per descomptat, es necessita menys espai, però, els paràgrafs llargs donen una pausa als ulls o faciliten la seva exploració. En canvi, acostuma a semblar gairebé … intimidatori. Qui vol llegir un mur de text? Alguna vegada n’heu vist una i vingueu a l’altra? Fa que sembli que l’escriptor s’amaga o escriu un llibre. Aquest no és un llibre. Escrivim per al web. Això vol dir petits paràgrafs. Cada paràgraf ha de contenir una idea i, a continuació, passar a un altre paràgraf per a la següent idea.

Si fins i tot llegeixes aquest paràgraf, em sorprendrà. Per un, em vaig engrescar. Per a dos, és lleig.

En lloc d’això, desgloseu els paràgrafs! Intentem desglossar el llarg anterior:

Si només continuo escrivint, puc mantenir els meus pensaments i tinc molt a dir. Segur, ocupa menys espai, però …

Els paràgrafs llargs no ofereixen als ulls una pausa ni faciliten la visualització del contingut.

Qui vol preparar un mur de text? Alguna vegada n’heu vist una i vingueu a l’altra?

Els paràgrafs llargs fan semblar que l’escriptor s’amaga o escriu un llibre.

Aquest no és un llibre. Escrivim per al web. Això vol dir petits paràgrafs; cadascun d’ells contenint una sola idea, abans de passar a un altre paràgraf per a la següent idea.

Quina preferia llegir? De quina en vas treure més? Ara enteneu la diferència que fa una mica de format!

Passa les teves publicacions i assegureu-vos que els vostres paràgrafs no superin fins a 3-4 línies.

# 2: afegeix subcapes cada 300 paraules

Utilitzeu les subpartides de WordPress per formatar les publicacions del vostre bloc

Les subpartides ajuden el lector a que el vostre article pugui fer que el vostre article arribi a la secció més relacionada amb les seves necessitats el més ràpidament possible.

A més, 300 paraules són només una xifra de pilota. Pots anar per sobre o per sota; és només un número el que cal fer perquè les coses siguin agradables.

Per exemple, en lloc de col·locar una subpartida nova després de 300 paraules, podríeu afegir una imatge o una cita de bloc per desglossar les seccions.

Quan escriviu els vostres subtítols, podeu seguir una de les dues maneres següents:

 1. Truqueu informació clau, detallant exactament de què tractarà la secció
 2. Utilitzeu tàctiques de redacció per atraure els vostres lectors a llegir la secció

El primer mètode és pràctic, útil i fàcil, el segon augmenta el compromís del lector i el temps a la pàgina, però és més difícil. Els millors escriptors combinaran els dos.

Per exemple, aquesta publicació utilitza el primer mètode. Cadascuna de les meves subpartides us indica simplement què heu de fer. No són especialment sexy.

Si hagués de combinar els mètodes, podria fer que aquest subtítol sigui una cosa així "Augmenteu el temps a la pàgina i la participació en un 200% amb les subseccions".

No ho vaig fer perquè es tracta d’una guia més senzilla, però probablement us atrauria el vostre interès i us permetria continuar llegint.

Fes una ullada aquesta publicació de Brian Dean per a estratègies de redacció SEO més avançades.

# 3: Poseu els vostres principals productes a emportar en punts de vinyeta

Formateja les publicacions del bloc de WordPress mitjançant vinyetes

Quan escimes una publicació en línia, quins són els primers aspectes que mireu? Després de les imatges, apostaré pels títols i pels punts de vinyeta.

Tanmateix, a l’hora d’escriure punts de bala, cal tenir en compte quatre coses:

 1. Intenta mantenir cada punt consistent en la seva longitud
 2. No afegiu massa informació a un punt de vinyeta
 3. Assegureu-vos que la informació que esteu publicant és realment valuosa
 4. Utilitzeu negreta al principi de les vinyetes si els heu de fer més llargs. Tanmateix, si feu això, descarregueu la bala amb la informació més important i seguiu el primer punt: seguiu-la coherent! (Això vol dir, no feu el que he fet aquí.)

Consell professional: Si voleu entusiasmar-vos amb el vostre disseny, podeu afegir vinyetes d’imatge personalitzades. Per exemple, Robbie Richards utilitza petites bombetes com a punts de bala en els seus articles.

Formateu les publicacions del vostre blog mitjançant llistes de vinyetes personalitzades

Nota de l’editor. Per obtenir un efecte com aquest mentre formategeu les publicacions del bloc de WordPress, podeu fer servir un complement que utilitzem a CodeinWP bastant; Dreceres últimes:

 • Utilitza Tipus impressionants icones per a bales.
 • Això produeix un resultat molt similar al de Robbie.
 • Com pots veure…

# 4: utilitzeu la cursiva en negreta i la cursiva per trucar els punts clau

Formatació en negreta i format italic de WordPress

La negreta i la cursiva són una manera excel·lent de cridar l’atenció i crear l’èmfasi. Tanmateix, quan els utilitzeu, no els utilitzeu en excés. Estic segur que heu sentit el tòpic: Si tot és agosarat, res no és agosarat!

Durant el meu procés d’escriptura, sovint completo un article complet, per després tornar enrere i en negreta els bits importants. De vegades em venen mentre escric, però el procés editorial és el que realment fa brillar una publicació.

També m’agrada utilitzar la cursiva per cridar alguna cosa que vull dir que no surt directament del meu darrer paràgraf, però és important per al meu punt general. O per citar-ne d’altres al meu article.

# 5: Afegeix cometes de bloc o de text cridat

Formatació de pressuposts en bloc WP

Avís a la primera secció sobre com es desglossa els paràgrafs, he utilitzat un quadre per cridar el text. Ho veig com una manera de fer evident que la informació és diferent.

Això no només crida informació important, sinó que també actua com a ruptura del text regular (tot i que inclogui més text).

Ja veieu, funcionen els nostres cervells "picar" informació. Quan alguna cosa és visiblement diferent, facilita el procés de creixement del nostre cervell, ens ajuda a analitzar la informació i fins i tot augmenta el record.

És senzill afegir una cotització? Sí. Però, en paraules de Paul Rand:

Ah, això em recorda: Feu clic a les caixes per tuitejar.

# 6: utilitzeu excel·lents imatges per posar la cirereta a sobre

Add Media WP

Us vaig prometre que us diria més coses sobre l’ús de fotografies als vostres articles, així que aquí ho teniu!

Aleshores, ja sabem no utilitzar fotografies de fons de curses. Tampoc hauríeu d’utilitzar imatges clipartes que es treuen de Google (no només solen xuclar, sinó que també trepitgeu lleis de copyright).

En lloc d’això, enganxeu-vos a gràfics, gràfics, captures de pantalla, infografies i fotografies d’alta resolució.

Per què necessiteu grans imatges? Potser aquestes estadístiques us convençaran:

Per tant, d’on obté aquestes imatges increïbles?

 • Per a fotos d’alta resolució, consulteu aquesta llista completa de llocs per obtenir imatges gratuïtes (i com utilitzar-les)
 • Per capturar captures de pantalla, prova Fotografia de llum
 • Per crear gràfics, gràfics, infografies i altres coses divertides que faig servir Canva i Vengeig, A més, si voleu incorporar gràfics en directe directament al vostre bloc de WordPress, consulteu la pàgina Complement visualitzador

Què passa si veieu un gràfic perfecte en un altre article que us agradaria utilitzar en el vostre propi treball?

Podeu, però aneu amb compte. Assegureu-vos que esteu donant-los un crèdit adequat. Tot i així, és possible que encara incompleixis les lleis sobre copyright. Si us demanen que elimineu alguna cosa, feu-ho.

Què passa si saps de què vols generalment una imatge, però no tens temps per crear-la o no tens clar el que vols?

Aquí és on entra Google Utilitzo Google per trobar imatges gratuïtes per utilitzar a través de les seves eines avançades. Aquí és com:

1. Primer, aneu a Google i cerqueu una imatge que vulgueu trobar.

Cerca d’imatges de Google per a ponis

2. No utilitzeu aquestes imatges! Primer, vés a Eines -> Drets d’ús -> Etiquetat per a la Reutilització.

Cerca avançada d’imatges de Google

3. Les imatges resultants (tot i que es redueixen dràsticament del nombre original de resultats) no es poden utilitzar com vulgueu per formatar les publicacions del bloc de WordPress. (Assegureu-vos que encara concediu crèdit, només per ser segur.)

Un últim consell sobre imatges: paga la contractació d’un dissenyador per crear les imatges. CoSchedule ho fa molt bé a les publicacions que sempre tenen molt de gust. A més, podeu observar una tendència similar a l’ús a la web Bloc de ThemeIsle també:

themeisle-blog-imatges

Ja heu formatat la publicació i, fins i tot, afegiu algunes imatges valuoses? Bé no. Hi ha una última cosa que heu de fer amb cada publicació que escriviu …

# 7: tingueu una ronda (o tres) d’edicions

Tant si heu escrit des de fa anys com si no heu començat, cada escriptor de la Terra necessita almenys una ronda d’edicions sobre la seva obra. No em creieu? Escolteu el doctor Seuss:

No està sol. Stephen King creu que hauria de ser "Mata els teus estimats" (alias desfer-se de la seva bona escriptura per mantenir només la seva gran escriptura).

El veredicte és a: cal que editeu.

L’edició és una part del procés de format perquè és l’acte d’editar que fa que el teu treball flueixi millor i et permet reduir les frases a només els bits essencials.

Com editeu? Aquí teniu el meu procés:

1. Escriviu el vostre esborrany complet, començant a finalitzar.

2. Deixeu-lo reposar almenys una hora, preferiblement un dia, abans de tornar-hi. Això et proporciona una nova perspectiva al mirar la teva feina.

3. Quan esteu preparat per editar-lo, llegiu la vostra obra en veu alta. Això us ajuda a detectar errors d’ortografia i gramaticals i us permet una millor visió del flux del vostre article. L’ideal seria que voleu que la publicació soni conversacional en la majoria dels casos.

4. Edita mentre el llegeixes. Trieu paraules innecessàries i fins i tot seccions que no tinguin sentit ni aportin gaire valor. És difícil, però, com millor s’obté en aquest procés, serà millor la vostra feina.

5. Si ho podeu, deixeu-lo reposar una mica més, i després torneu-lo i llegiu-lo una vegada final per assegurar-vos que és on cal estar. Si no, esbandir i repetir.

Consell professional: Per ajudar-vos a detectar alguns errors gramaticals i millorar la vostra redacció, podeu utilitzar eines com Gramaticalment i HemingwayApp.

Alguns exemples de format agradable

Per ajudar-vos a fer-vos una idea del aspecte de gran format, a continuació us presentem alguns exemples per ajudar-vos a inspirar-vos:

Conclusió

L’objectiu d’escriure una publicació del bloc és aconseguir que la gent el pugui llegir realment, no?

Heu de veure els consells de format i les tàctiques que heu après en aquesta publicació un augment del temps a la pàgina, una taxa de rebot més petita i (si feu un seguiment de la profunditat de desplaçament) una major velocitat de desplaçament als vostres articles.

No només això, sinó que obté contingut amb imatges rellevants Un 94% més de visualitzacions que el contingut sense contingut, i el contingut visualment atractiu és més fiable i compartit que les grans parets d’un text avorrit.

(Gràfic de Visualitzador.)

No es triga gaire a formatar bé els articles. Marca aquesta pàgina i torna a ella. Utilitzeu-lo com a llista de comprovació per garantir que els vostres articles compleixen grans estàndards de format.

Voleu dedicar més temps a formatar publicacions del bloc de WordPress (el vostre contingut) després de llegir-ho? Ho fem saber en els comentaris a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector