Com escriure una bona publicació al bloc: pas a pas, tot el camí, des de la investigació fins a la redacció, l’edició i la publicació

Com escriure una bona publicació al bloc: pas a pas, tot el camí, des de la investigació fins a la redacció, l’edició i la publicació

Com escriure una bona publicació al bloc: pas a pas, tot el camí, des de la investigació fins a la redacció, l’edició i la publicació
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Si us interessa aprendre a escriure una bona publicació al bloc, em temo que no tinc bones notícies per a vosaltres …


Elaborar una publicació en un bloc de qualitat pot trigar molt (i molt)!.

Deixa’m ensenyar-te.

Exposició (a): aquesta publicació nostra comparant tres dels més populars "Mega temes" per WordPress: el tema Divi vs Avada vs X ha trigat al voltant de 16,5 hores.

Com a, des de la pantalla en blanc, fins a colpejar "publicar" botó, ens va costar 16,5 hores de feina.
Això és capítol 8 d’una guia més gran a com iniciar un blog amb èxit.

Però aquella potser és una mica extrema, per la seva profunditat i per la investigació que s’hi va aprofundir.

Dit això, realment, no hauríeu de pensar en una publicació d’un bloc de qualitat en menys de 3-4 hores.

Com escriure una bona publicació al bloc

A les seccions següents, us mostraré quins són els passos exactes. Aquí teniu com escriure una bona publicació al bloc:

��‍♂️ Nota per a principiants: com començar a crear una nova publicació al bloc a WordPress. Després d’haver iniciat la sessió al vostre panell d’administració de WordPress, feu clic a Publicacions al menú principal de la barra lateral, i després Afegir nou. Això us mostrarà en una pantalla que sembli així:

Afegeix publicació de WordPress

 • (1) Un lloc per al titular de la publicació. WordPress l’adoptarà i ho mostrarà als vostres visitants just a sobre del cos de la publicació.
 • (2) La secció del cos. Aquí és on pots escriure la teva publicació. La interfície és molt similar a MS Word. Obteniu totes les funcions bàsiques de format de text (com en negreta, cursiva, alinear text a esquerra / dreta / centre, crear llistes, etc.) i també podeu penjar suports per anar al costat del contingut del text..
 • (3) Podeu afegir imatges a la publicació fent clic en aquest botó.
 • (4) Canviar entre Text i Visual editors. Feu servir el primer només si coneixeu el codi HTML com a mínim vagament.
 • (5) El Publicar secció Aquí és on el principal Publicar botó és, i també on podeu ajustar la data de publicació o l’estat de la publicació.
 • (6) Categories i Etiquetes. Podeu assignar la vostra publicació a qualsevol nombre de categories i / o etiquetes. És la vostra manera de organitzar el contingut del vostre bloc.
 • (7) Discussió. Decidiu si voleu o no permetre comentaris a la publicació del vostre bloc. El "trackbacks i pingbacks" podeu deixar-ho sense marcar.
 • (8) Imatge destacada. La majoria dels temes de WordPress adopten aquesta imatge destacada i la mostren en algun lloc destacat al costat de la publicació al vostre blog. Penseu-hi com a la imatge que és la més representativa de la publicació al vostre bloc.

Podeu veure altres elements en aquest plafó: tot això depèn del tema exacte i dels complements que tingueu actius i de les opcions que us ofereixen.

�� Pas 1: Comenceu amb l’objectiu present

Totes les publicacions de bloc que publiqueu han de tenir un propòsit específic darrere, un objectiu que voleu aprofundir en l’ús d’aquesta publicació.

Sé que això pot semblar una mica "genial" potser, doncs, anem a desglossar les coses:

En primer lloc, necessiteu una estratègia de contingut per executar un bloc. No podeu començar a publicar publicacions a l’esquerra ia la dreta i espereu que les coses passin màgicament per si soles.

De fet, recopilar una estratègia de blocs reals dobla la possibilitat d’èxit (les dades diuen).

(Gràfics per Visualizer Lite.)

Però què vol dir això exactament, no??

Has de començar pel teu objectiu principal.

Un objectiu per al vostre bloc és la resposta a la pregunta de "per què blog??" – un element crucial per esbrinar com es pot escriure una bona publicació al bloc.

 • Voleu construir una marca al vostre nínxol i establir-vos un nom?
 • Voleu guanyar diners derivant la gent a productes i guanyar comissions?
 • Vols vendre els teus propis productes?
 • Voleu informar els usuaris sobre els darrers esdeveniments de la vostra empresa o sobre alguns esdeveniments a prop?
 • Voleu que la gent visiti el vostre negoci de maons i morters?
 • Voleu generar clients que després pugueu seguir i fer seguiments?
 • O potser hi ha alguna cosa totalment diferent al vostre radar …

Sigui quin sigui el vostre objectiu, sempre hauria de ser la raó que hi ha darrere de la publicació de cada publicació al bloc. Penseu en cada cop que treballeu un contingut, "Com m’està ajudant a assolir la X?"

Mireu l’exemple següent; es tracta d’una publicació que compara els serveis CDN més populars del mercat. Hem volgut assolir tres objectius principals:

 • Continua construint la nostra marca a la comunitat de WordPress proporcionant un recurs en profunditat de què poden beneficiar-se els pros de WordPress.
 • Feu créixer el nostre butlletí.
 • Aporteu ingressos addicionals mitjançant enllaços d’afiliació.

Fes-ho un cop d’ull, mira què penses d’aquesta publicació.
MaxCDN-vs-CloudFlare-vs-Amazon-CloudFront-vs-Akamai-Edge-vs-Fastly

�� Pas 2: trieu la paraula clau adequada

Hem parlat breument de les paraules clau a l’hora de discutir com es pot espiar la vostra competició: per veure quines paraules clau optimitzen per crear contingut. Doncs bé, la recerca de paraules clau va molt més a fons.

Cada publicació que publiqueu ha de tractar una paraula clau o una frase clau específica.

L’ideal és que aquesta paraula clau sigui una cosa que la gent cerca molt a Google, però no hi ha moltes altres publicacions o llocs que competeixin per donar respostes..

Podeu fer recerca amb paraules clau amb eines com Planificador de paraules clau de Google o KWFinder. Jo personalment gaudeixo d’aquest últim, ja que torna amb molts detalls addicionals sobre cada paraula clau i fa un bon treball per suggerir preguntes reals que la gent pugui tenir sobre el tema. També us indica el difícil que serà guanyar un bon lloc per a aquesta paraula clau.

Pantalla d’exemple:

Com escriure una bona publicació al bloc? Comenceu amb KWFinder

Totes les publicacions que creeu han de tenir la seva pròpia paraula clau d’enfocament. No dupliceu les vostres paraules clau. No hauria de tenir més que una publicació optimitzant una paraula clau específica.

�� Pas 3: aporteu 5 (o més) titulars alternatius

En aquest moment, teniu la idea principal de la publicació del vostre blog principalment elaborada. Això vol dir que probablement tingueu també el títol aproximadament. Tanmateix, en realitat no hauríeu d’aconseguir establir-vos amb un títol final.

Els titulars són importants. Com si, realment (!) Importa. Diversos treballs de recerca fets al llarg dels anys indiquen que els titulars representen fins a un 80% de l’èxit de qualsevol article determinat. Tot i que això pot semblar insensible al principi, realment es comprova quan mirem alguns dels líders absoluts del joc titular … BuzzFeed i Upworthy.

El preferit de tothom "Realment necessito procrastinar ara mateix!" -els llocs web han aconseguit treballar per perfeccionar tots els seus titulars … fins a l’absurd. Estigueu segurs quan veieu un títol com, "Quin pentinat Justin Bieber ets??" no és casualitat.

Per exemple, s’ha informat això els editors de Upworthy proposen fins a 25 títols alternatius per a cada contingut. Aquesta llista s’aconsegueix reduir a algunes versions finals que es posen a prova l’una de l’altra.

Per què fan això? Què saben sobre com escriure una bona publicació al bloc que no fem?

Bé, de nou, ho fan perquè els titulars importen.

Si el vostre visitant potencial no s’entusiasma en veure el vostre títol, no veuran la resta de la publicació, per molt que sigui impressionant.

Dediqueu-vos una estona de qualitat a l’hora de trobar millors titulars.

Això és força senzill, de fet: quan us prepareu per treballar a la propera publicació al vostre blog, no deixeu el teclat de la ploma fins que no tingueu cinc versions alternatives del vostre títol de treball..

Aleshores, un cop hàgiu acabat treballant a la publicació (un cop realitzats la resta de passos descrits a continuació, torneu a les vostres idees de títol i escriviu una altra ronda de cinc de nous – deixant amb 10 titulars alternatius en total.

Aquí teniu un exemple d’aquest bloc. Fes una ullada a aquesta publicació. Aquests són els títols considerats:

 • A continuació es mostren 10 raons per les quals mai s’ha d’utilitzar WordPress
 • 10 raons reals per les quals mai s’ha d’utilitzar WordPress
 • 10 raons totalment legítimes per les quals mai no heu d’utilitzar WordPress
 • Per què mai no heu d’utilitzar WordPress: aquestes 10 raons tenen sentit
 • No utilitzeu WordPress! Aquí hi ha 10 raons per les quals

Necessiteu ajuda per trobar titulars? Proveu aquestes eines:

�� Pas 4: Prepareu el contorn

Els esquemes són bojos útils … i probablement el vostre tret de vida no.1 quan domines com escriure una bona publicació al bloc.

I parlo tant per a mi com per a tots els que heu intentat escriure res. Massa atrevida amb una declaració? Bé.

Tot i així, els esquemes són excel·lents per almenys tres raons:

aclareix la teva idea

1. Us ajuden a aclarir la vostra idea per a la publicació. Aquí és on podeu decidir què escriureu específicament.
millor estructura

2. Proporcionen una estructura millor a la publicació. És més fàcil veure com s’ajusten les coses quan mireu totes les subpartides alhora. Sovint els acabareu alineant per obtenir més claredat.
anar de tema

3. Et mantenen en control i s’asseguren que la teva publicació no s’allargui gaire i que no es tracti d’un tema.

Un esquema no ha de ser fantasiós. Fins i tot una llista senzilla és prou bona. Permeteu-vos donar un exemple. Aquí hi ha una publicació: MaxCDN vs CloudFlare vs Amazon CloudFront vs Akamai Edge vs Fastly

Aquest és el traç original:

 • Expliqueu què és un CDN.
 • Ubicacions del servidor.
 • Preu i característiques disponibles (a més de totes les funcions exclusives que pot tenir cada CDN).
 • Comparat amb el rendiment.
 • La configuració tècnica: el que cada CDN realment fa sota el capó.
 • Integració de WordPress.
 • Popularitat del mercat.
 • Conclusió + taula de comparació final.

��‍�� Pas 5: feu la vostra recerca

Probablement, aprofiteu les bases i feu prou investigació abans (i durant tot) d’escriure una publicació al bloc la part més vista del procés.

Sovint ens enganyem a pensar que "Ja sé això Puc escriure des del meu cap."

Bé, la dura veritat és que hi ha molt pocs blocaires que es llegeixin perquè a la gent li importa la seva opinió. A la majoria de persones es preocupa el que el contingut que el blogger proporciona pot fer per ells.

O per dir-ho de manera més contundent: a la gent no li interessa el que penses, els importa el que hi ha.

Bàsicament, es tracta d’una cosa: confiar.

Abans de generar prou confiança, la gent no té motius per creure el que dius.

nit de pel · lícula
Penseu-hi així, si Christopher Nolan va decidir publicar una publicació titulada, "Tot el que sé sobre cinefòrum en 10 punts senzills" però ho va fer amb el nom de Joe Doe, a ningú li importaria. Si signava el seu propi nom sota la mateixa publicació, així, probablement estaria a la moda com mai!

El que estic intentant dir és que no es pot permetre escriure contingut basat només en els seus propis pensaments i opinions quan tot just comença. Per tant, aquí és on apareixen dades dures.

Si heu fet una investigació prèvia del vostre tema i fent referència a diversos punts de dades, esteu convençuts del vostre lector que haurien de parar atenció al que esteu dient perquè la informació té algun motiu en algun lloc. Així es crea la confiança i, eventualment, com s’escriu una bona publicació al bloc.

Aquí teniu el que podeu fer específicament:

Busqueu estudis de casos realitzats per altres blocaires. Utilitzeu-ne, descriviu-los i feu-los referència.
Cerqueu treballs de recerca / estudis de fonts de bona reputació de la vostra indústria. Creeu els vostres arguments i / o consells a partir d’aquestes dades. Feu referència a les fonts de dades a la vostra redacció i concediu-li crèdit a la gent.
Feu els vostres propis experiments i estudis de cas. Descriviu-los en detall. No deixeu res fora.
Arribar als experts o influencers al vostre nínxol i pregunteu-los sobre un problema concret. Indiqueu les respostes al vostre contingut; com ho vam fer aquí – 43 bloggers van tenir en compte la seva estratègia de poder social més potent.

Totes les qüestions anteriors demostren al lector que saps de què parles.

Aquí teniu un exemple d’aquest bloc: una publicació sobre com optimitzar la pàgina de destinació ThemeForest. Vam fer un parell de coses en aquest post:

 • vam fer la nostra pròpia recerca i anàlisi,
 • vam contactar als experts i vam demanar les seves opinions,
 • hem trobat molts exemples per ajudar-nos a donar un cas millor.

✍ Pas 6: "Escriu → Edita → Correcció de notes"

Tot i que allargarà considerablement el procés de creació d’una publicació al bloc, també farà que l’efecte final sigui molt millor. Aquí està el tema:

bolígraf
Com escriure una bona publicació al bloc? Feu que sigui un procés de tres passos:

 • Escriu el primer dia.
 • Edita el segon dia.
 • Correcció de notes el dia tres.

Em sembla excessiu, però escolta’m:

Escrivint primer, quan tu escriu, només heu d’escriure sense autocorrecció sobre la marxa. Aquesta autocorrecció és molt temptadora. Sovint sentim que arreglar les nostres oracions / paràgrafs a mesura que les escrivim té sentit. Sembla natural, és el que vam fer quan vam escriure papers a l’escola. Però això no és gaire efectiu!

El problema de l’edició a mesura que escrius és que atura el flux d’idees, pertorba el vostre pensament creatiu i dificulta la història.

L’objectiu a l’hora de crear el primer esborrany és treure el màxim nombre de paraules i no preocupar-se de com es llegeix tot. Anoteu tot el que pugueu pensar que tingui relació amb el tema que ens ocupa. No us corregueu a cap cosa.
EditingThen, un cop tingui escrit tot l’esborrany, és quan edició pot tenir lloc. Però deixeu que les coses s’asseguin. Torneu l’endemà i comenceu a treballar en el vostre draft, després, editeu-lo i fent-lo millor, més ajustat.

A continuació us oferim alguns consells addicionals sobre com fer-ho bé.
Correcció de correccions Finalment, hi ha correcció de proves – esborraven tots els tipus d’elaboració. Això és, una vegada més, la cosa que val la pena fer després d’un altre dia de ralentí. Aquesta pausa simplement us permet aportar uns ulls nous que, per tant, us permeten notar alguns problemes nous.

Personalment, la fase de correcció de correccions també és on m’encarrego d’altres tasques relacionades amb la mirada, com ara afegir imatges a la meva publicació, ajustar el disseny (exemple a continuació) i finalment avaluar si el que tinc al palmell pot ajudar-me. aconseguir l’objectiu que em vaig fixar abans de començar a la publicació. Si no, torna a l’edició.

Exemple. Això és el que vull dir amb una publicació de disseny personalitzat. Observeu les alineacions de les columnes i les imatges no estàndard.

disseny personalitzat

�� Pas 7: repeteix

Tot el que queda ara és seguir tornant i recórrer el procés una i altra vegada amb cada publicació consecutiva del bloc.

No pot haver res atractiu sobre aquest procés, ho sento … no hi ha cap solució de vinyetes de plata a l’hora de publicar publicacions de bloc fiables i de qualitat. Tot es redueix a l’esforç regular i a tenir consciència de per què voleu escriure una determinada publicació al bloc i què podeu esperar d’ella.

�� CONSELL PRO: Crea un calendari editorial

Per mantenir els vostres esforços més coherents a mesura que apreneu a escriure una bona publicació al bloc, és genial crear un calendari editorial. En la seva forma més simple, això pot ser molt bàsic. Fins i tot bloquejar el temps a Google Calendar és prou bo. Per obtenir més impacte, podeu experimentar amb eines com Trello (el nostre favorit) o CoSchedule. Més informació sobre el concepte aquí. I no oblidem que WordPress us permet simplement programar publicacions per a la seva posterior publicació.

En general, la vostra tasca a l’hora d’elaborar qualsevol publicació de bloc és compartir informació que ningú més comparteix o informació que la gent pagaria feliçment, tot i que els oferiu de forma gratuïta..

Per exemple, el nostre primer èxit en aquest bloc va ser una publicació titulada Com simplificar l’administrador WP per aconseguir que sigui agradable per al client. En aquell moment, no hi havia pràcticament publicacions sobre el tema i poca gent sabia que això era possible, però, de totes maneres, encara hi havia usuaris que busquen això. Ens vam adonar d’això i vam escriure la publicació.

El teu torn

A continuació es resumeix el tema de com escriure una bona publicació al bloc i també el capítol 8 de la nostra guia sobre com crear, créixer i promoure un bloc. A continuació, es mostren tots els passos importants, en forma de llista de comprovació: haurien de facilitar les coses que cal seguir a mesura que seguiu els moviments:

 • �� Pas 1: Comenceu amb l’objectiu present
 • �� Pas 2: trieu la paraula clau adequada
 • �� Pas 3: aporteu 5 (o més) titulars alternatius
 • �� Pas 4: Prepareu el contorn
 • ��‍�� Pas 5: feu la vostra recerca
 • ✍ Pas 6: Escriure → Editar → Prova de lectura
 • �� Pas 7: repeteix

Capítol 9: Blog de WordPress SEO: per on començar

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector