Anar del Blog a WordPress: la vostra guia definitiva ��

Anar del Blog a WordPress: la vostra guia definitiva ��

Anar del Blog a WordPress: la vostra guia definitiva ��
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Heu estat a aquest tema de blocatge durant un temps i voleu portar-lo al següent nivell: convertir el vostre bloc de WordPress per reservar. Voleu l’autoritat que prové de ser un autor publicat i els ingressos secundaris que podeu obtenir d’un llibre. Però el procés és desconcertant. Per on fins i tot comença??


Podeu començar amb nosaltres. Aquesta guia us mostrarà exactament com convertir el vostre blog de WordPress en llibre, des de triar el tema i articles adequats per al vostre llibre, fins a la publicació..

El camí del blog de WordPress al llibre

La transformació de blog a llibre de WordPress pot requerir una mica de feina, però no ha de ser complicat si seguiu els passos adequats. Aquí hi ha tot, des de la vista d’un ocell. Més endavant accedirem a les particularitats d’aquesta guia:

Blog de WordPress per reservar

tema

1. Trieu el vostre tema – per llegir com un llibre, els vostres articles han d’anar units per un tema comú.

tria articles

2. Trieu els vostres articles : No voleu publicar tots els articles del vostre bloc com a llibre. Voleu publicar els vostres millors articles, els que segueixen dibuixant una audiència molt després de la seva publicació.

compilar

3. Recopila els teus articles en un llibre – els vostres articles s’han d’organitzar de manera que flueixin com un llibre, construint-se els uns sobre els altres per aconseguir un objectiu principal.

afegir contingut

4. Afegiu i / o actualitzeu contingut – el contingut nou converteix el vostre llibre en un recurs més complet i garanteix que els lectors de blocs de temps encara trobaran el llibre valuós.

editar contingut

5. Edita el llibre – en aquest moment voleu editar la gramàtica, la coherència de l’estil i la claredat. També voleu eliminar els hiperenllaços i les referències al bloc.

contracta editor

6. Contracta un editor – (opcionalment); L’autoedició pot donar resultats suficients, però per obtenir una qualitat professional real, voldreu treballar amb un editor professional.

coberta de disseny

7. Obteniu una portada de llibres – una portada d’alta qualitat creada per un dissenyador gràfic ajudarà el vostre llibre a apartar-se de la munió d’obres publicades.

format de llibre

8. Formata el teu llibre – d’alguna manera, aquesta és la part més important per convertir el vostre llibre de WordPress en llibre; és el que fa que el vostre llibre sigui llegible com un llibre electrònic, un llibre imprès o tots dos.

publicar

9. Publica el teu llibre – un cop formati el vostre llibre, ja estarà a punt per vendre. Carregueu-lo al vostre lloc com a regal gratuït o poseu-lo a la venda a Amazon (o / i plataformes alternatives per obtenir més impactes).

Fixem aquests passos un per un! A partir de:

Tria els articles adequats per al vostre llibre

Només podríeu trasplantar tots els vostres articles en un document Word, formatar-los com a llibre electrònic, i publicar-los al món, però no es llegiria com un llibre adequat.

Per convertir el vostre blog de WordPress a persones que vulgueu llegir, realment, heu de conservar una selecció dels vostres millors articles, tots junts amb un tema comú i precís..

Molts bloggers ho fan convertint un repte que van oferir en un llibre, com el de Darren Rowse 31 dies per crear un bloc millor (ara adaptat a un curs).

Per si teniu curiositat, aquí en teniu tots les publicacions individuals del bloc que formen el llibre.

31 dies

Com triar un tema

Molts bloggers simplement utilitzen el mateix tema per al seu llibre que van utilitzar per a tot el seu bloc, però us animo a que us en concreteu més.

Si us abordeu un tema més reduït, podeu repetir aquest procés i utilitzar el vostre bloc per crear diversos llibres. Això pot augmentar la vostra reputació com a autoritat del vostre camp i augmentar els ingressos que obteniu per ser autor.

Dit això, el vostre tema general encara ha de ser prou interessant com per merèixer un llibre sencer. Alguna cosa que mantindrà el vostre interès durant el procés de creació i l’interès del vostre públic durant el procés de lectura.

Per garantir que el tema s’ajusta a tots dos requisits, Trieu alguna cosa sobre la qual ja heu escrit almenys 10-12 articles amb èxit. Això redueix al mínim la quantitat de contingut nou que cal crear perquè el projecte tingui una durada del llibre.

Com seleccionar articles

Què qualifica com a publicació d’un bloc digne de llibres? Hi ha uns quants indicadors:

 • Trànsit en el temps – alguns dels vostres articles poden ser recents, però voleu que cada article sigui perenne.
 • Nombre de comentaris – un nombre elevat de comentaris demostra que el vostre públic està interessat activament en un tema.
 • Accions a les xarxes socials – una vegada més, això demostra que la gent està prou interessada com per fer més que llegir una publicació al bloc; volen compartir aquesta informació i discutir-la i, fins i tot, poden interessar-se per llibres sobre el tema.
 • Qualitat i longitud – totes les seccions del vostre llibre han de ser de gran qualitat, i tots els vostres articles han de crear contingut suficient per ser considerat un llibre. Hi ha molta flexibilitat pel que fa als llibres electrònics, però la majoria de les persones no consideraran res de menys de 15.000 paraules per llibre. Centrant-se en articles més llargs i detallats, serà més fàcil assolir el recompte de paraules sense crear una quantitat enorme de contingut nou.
 • Continuïtat – cada article es convertirà en un capítol o secció del vostre llibre, però tots necessiten conduir a un objectiu coherent.
 • Format – simplement perquè funciona bé en un bloc no vol dir que funcioni en un llibre. Els articles que es basen en contingut de vídeo o en una alta concentració d’enllaços no funcionaran en un llibre. Les imatges funcionen bé als llibres, però poden complicar el format i costen d’imprimir. S’adhereix amb articles que transmetin la seva informació majoritàriament o completament a través de text.

Els números exactes que cerqueu variaran segons la mida del públic, però voleu triar articles que hagin obtingut un compromís superior a la mitjana. Aquestes són les idees que ja estan ressonant amb el vostre públic. Embalades en un llibre, aquestes idees poden atraure un públic nou en conjunt.

Compilar el teu bloc de WordPress en un llibre

De manera que heu triat el tema i heu seleccionat els deu millors articles al respecte. Ara és hora de compilar aquests articles en un llibre real. Podeu fer-ho de diverses maneres:

 • Microsoft Word / Open Office / etc. – Si esteu còmodes treballant a Microsoft Word (o un altre processador de textos), podeu copiar-lo & enganxeu articles directament del vostre bloc en un document de Word. Per mantenir la vostra formatge al seu lloc, assegureu-vos de copiar & enganxeu qualsevol de les pàgines públiques de què es publiqui l’article a l’editor visual de WordPress o.
 • Esborrany – Blurb és una empresa d’autoedició que ofereix un programari de format anomenat BookWright. Els seus "Importació de llocs" Aquesta funció us facilita treure articles del vostre bloc de WordPress i compilar-los en un llibre. BookWright també proporciona una formatació completa per a la impressió quan estigueu preparats per publicar-los.

Un cop importats els vostres articles, és el moment de transformar-los en format de llibre. Hi ha tres passos per editar la col·lecció d’articles per formar un llibre adequat:

1. Trieu una comanda

El primer pas per convertir els articles escollits en un llibre és decidir l’ordre en què entraran. Com a regla general, voleu començar amb la informació més bàsica, i després graduar-vos a temes més complicats. Cada nou article hauria de basar-se en l’anterior.

2. Organitza els articles en capítols

Podeu fer aquest pas després d’haver escollit una comanda per als vostres articles o bé la podeu fer al mateix temps. També podeu fer-ho de dues maneres diferents:

 • Tots els articles com a capítol – si els vostres articles són peces detallades que exploren tots els aspectes d’un tema, poden ser independents com a capítols.
 • Múltiples articles per capítol – si acostumeu a escriure articles breus explorant angles / aspectes concrets d’un tema, probablement voldreu combinar dos o més articles per crear cada capítol.

El més important és que cada capítol s’ha d’ampliar sobre el d’abans. Cal que se segueixin lògicament, de manera que tinguin sentit als lectors.

3. Preneu nota de les llacunes de coneixement

El vostre llibre hauria de ser un recurs complet, de manera que no es pot fer una publicació en un mateix bloc o fins i tot una sèrie de publicacions. Mireu els llocs on us hagi perdut informació útil o on pugueu explicar les coses amb més detall. Anoteu-los per obtenir referència futura.

Si utilitzeu articles de dos o tres anys, també voldreu assegurar-vos que la informació encara està actual.

4. Afegiu contingut nou

Si afegiu nou contingut al vostre llibre, augmentareu el seu valor i ja teniu algunes idees fantàstiques: la llista de buits de coneixement que heu creat al tercer pas. El contingut nou ha de tenir com a objectiu suplir aquests buits. Si el llibre existent és una mica curt, també potser voldreu fer una idea d’altres idees de contingut rellevants.

Quant contingut afegir depèn del vostre compte, però us recomano afegir almenys 3.000-5.000 paraules noves, de manera que els lectors de blocs a llarg termini encara poden obtenir valor amb el vostre llibre.

500 maneres de ser un millor escriptor Chuck Wendig

Dit això, no és tècnic que hagueu d’afegir res per convertir el vostre bloc de WordPress per reservar. Llibre de Chuck Wendig, 500 maneres de ser un millor escriptor, en realitat és només una recopilació seva 25 coses que hauríeu de saber publicacions al bloc Aquests són els articles més informatius sobre tot el que publica al bloc i que són prou populars perquè hagi estat capaç de convertir-los en tota una sèrie d’èxit.

Tanmateix, com a fan a llarg termini del Blog de Terribleminds, Vaig quedar decebut quan finalment vaig comprar algunes de les sèries 500 formes i em vaig adonar que ja havia llegit tot el contingut. Si feu el mateix recorregut, tingueu en compte que arrisqueu a alienar alguns dels vostres lectors a llarg termini.

Organització de contingut

Ordenar els articles en capítols i donar-los un ordre adequat és la part que triga més temps a convertir el vostre llibre de WordPress en llibre, però caldrà fer algunes altres edicions per a que el vostre treball es pugui llegir de debò com un llibre:

 • Elimineu les referències a capítols que són publicacions / articles del bloc – busqueu llocs on dius coses com "en aquesta publicació del bloc". Traieu-los o canvieu-los per dir-los "en aquest capítol" o "en aquesta secció del llibre".
 • Lliga els capítols entre si – teixiu referències a altres capítols i l’objectiu general del llibre en cada secció.
 • Enforteix l’inici i la conclusió de cada capítol – Els blocs tenen un to de conversa, i sovint això és més evident al principi i al final dels articles, on es fan coses com esmentar altres articles i demanar comentaris. Connecta aquestes peces a altres parts del llibre i substitueix les trucades per accions que es basin en el format del bloc per activitats que els lectors poden connectar al llibre..
 • Substitueix els enllaços per referències – aquest és un canvi crucial a l’hora de convertir el vostre llibre de WordPress per reservar. Si carregueu un llibre electrònic amb hiperenllaços, no és professional, i no ressenyaran la impressió. Encara podeu fer referència als recursos en línia, però els enllaços s’han de traslladar a les notes a la pàgina de pàgina o compilar-los al final de cada capítol. Aquí teniu un exemple del que sembla:

referències

 • Edita per qualitat i coherència – voleu assegurar-vos que cada secció del vostre llibre és el contingut de màxima qualitat que podeu produir ara mateix. Això és especialment important si treballeu amb articles de fa més d’un any, ja que la vostra redacció pot haver augmentat significativament en aquest període de temps..

També potser voldreu contractar un editor professional, però és important fer-ne aquestes edicions primer. Això farà que sigui més fàcil per al vostre editor centrar-se en fer que el llibre sigui tan bo com sigui possible, més que simplement convertir-lo en un llibre. També estalviarà temps al vostre editor i us estalviarà diners.

El procés de publicació

Ara que heu compilat el vostre llibre, és el moment d’iniciar la fase de publicació real "Blog de WordPress per reservar" procés. Voleu fer com a mínim tres d’aquestes quatre coses: contractar un editor professional, crear o encarregar una portada de llibres, donar format al llibre per a la publicació i posar-lo a l’abast del públic..

Edició professional

Hi ha tres tipus d’edició professional: edició de desenvolupament, copiació i correcció de correccions.

 • L’edició del desenvolupament se centra en el llibre en general, que us ajuda a aclarir els vostres punts i a organitzar el llibre de la manera més eficaç.
 • La còpia es centra en la gramàtica, l’ortografia i la coherència en format i estil.
 • La correcció de missatges se centra exclusivament en la gramàtica i l’ortografia.

Aleshores, quin tipus d’edició necessiteu?

Si és la primera vegada que publiqueu un llibre, us recomano que contracteu professionals per als tres tipus d’edició. Podeu substituir un editor de desenvolupament per diversos lectors beta, els lectors que proporcionaran comentaris sobre el vostre llibre de forma gratuïta, però treballant amb un editor real i professional us ensenyarà una quantitat enorme d’escriure.

Quant costarà l’edició?

L’edició pot suposar la despesa més important de convertir el vostre llibre de WordPress en llibre, però l’import que invertireu variarà en funció de la durada del vostre llibre, del tipus (s) d’edició que pagueu i del professional (s) que trieu..

Per a un llibre de paraules de 15.000-20.000, l’edició professional normalment costarà entre 400 i 800 dòlars. Podeu trobar editors professionals a través Reedsy.

Com convertir el teu bloc en un llibre: Reedsy Editors

Per obtenir una opció més pressupostària, també podeu provar sort Fiverr. La plataforma és coneguda per oferir l’execució de nombroses tasques petites a 5 dòlars la peça. Tanmateix, no espereu obtenir el vostre llibre sencer per 5 dòlars. Amb l’edició, obtindreu tarifes de 5 dòlars per cada 500 paraules (aproximadament). Tot i així, l’import final serà molt inferior al d’altres llocs. Dit això, tingueu en compte que la qualitat també pot ser inferior.

edició de fiverr

Tenim algunes guies sobre com utilitzar Fiverr en aquest bloc. Consulteu-ne. Realment anem pas a pas per tota l’experiència.

Cobertes de llibres

Pots crear una portada de llibres amb Photoshop o fins i tot amb Canva, però siguem sincers: la gent jutja els llibres per les seves portades. Ja heu treballat una gran quantitat de treballs per convertir el vostre llibre de WordPress en llibre i voleu oferir-li la millor oportunitat possible. Així que, tret que ja siguis un dissenyador gràfic especialitzat, vols pagar una coberta de llibres.

Quant costarà una portada de llibres?

Un cop més, això variarà de manera salvatge. Llocs com Vés a Escriure ofereix cobertes prèviament elaborades i comissions assequibles. També podeu trobar dissenyadors de cobertes en llocs com el mencionat Fiverr.

Per a la majoria de tasques de disseny, també podeu consultar llocs com Dissenys 99. És un "el mercat en línia compleix la subhasta" tipus de lloc per a projectes de disseny. Comprova-ho.

Dissenys 99

Formatar el llibre per a la seva publicació

Aquest és l’últim pas per convertir el vostre blog de WordPress en llibre, transformar-lo d’un fitxer brut en una cosa que la gent agradarà a la lectura.

Formatar un llibre és bastant diferent del disseny del bloc, però podeu aprendre a fer-ho vosaltres mateixos. Hi ha diversos programes dedicats íntegrament a ajudar els autors a publicar el seu primer llibre. Si ja heu utilitzat BookWright per importar el vostre lloc, podeu utilitzar el mateix programa per donar format al vostre llibre per publicar-lo …

Per a dissenys de llibres més complicats (dissenys que utilitzen molts gràfics), potser voldreu invertir en un programa com Vellum. Podeu començar amb Vellum llegint això tutorial de format de Joanna Penn. L’únic inconvenient de Vellum és que actualment només està disponible per a Mac.

No vols fer-ho tu mateix? Afortunadament, la formatatge professional és relativament barat. Alguns dissenyadors de portades també ofereixen paquets amb descomptes amb opcions de format, de manera que a menys que vulgueu aprendre activament, això és una cosa que voldreu subcontractar.

Quant costarà la formatada?

Normalment podeu esperar que invertiu entre 50 i 200 dòlars en formatar. El cost exacte de la formació dependrà de tres factors:

 • Imatges – Les imatges fan que el format sigui més complicat, de manera que també es farà més car.
 • Els formats – Obteniu el format del vostre llibre tant per a imprimir com per a llibres electrònics costarà molt més que fer una versió de llibre electrònic.
 • El professional – La majoria de dissenyadors de llibres autònoms ofereixen tarifes planes. Alguns poden cobrar més per un llibre més llarg.

Podeu trobar professionals amb format amb experiència Reedsy. Alguns artistes de cobertura també ofereixen serveis de formatat i poden oferir un descompte si els compres com a paquet.

Cerca de format Reedsy

Publicar el llibre

Amb el vostre format format, ja és hora de publicar-ho. Si teniu previst convertir-lo en un programa de notícies, només heu de pujar-lo al servei de butlletí i connectar-lo al vostre respondre automàtic..

Si voleu vendre el vostre llibre al món, la manera més senzilla és pujar-lo a Amazon (així és com). El vostre llibre es podrà vendre a tot el món en un parell de dies. Amazon fins i tot us donarà un Número ISBN si no en teniu. Dit això, si utilitzeu un ISBN d’Amazon, només podreu vendre a Amazon.

Si tu compra el teu propi número d’ISBN, podeu vendre a Kobo, la botiga iBooks i la llibreria Google Play. La manera més fàcil de fer-ho és utilitzar un servei com Esborrany2Digital per racionalitzar els vostres llibres i tots els minoristes en línia.

Comercialització del teu llibre

El vostre llibre afegirà credibilitat a la vostra obra existent, però per atreure un públic nou necessita un pla de màrqueting independent. Aquest pla de màrqueting s’ha d’adaptar al contingut del vostre llibre, a les necessitats del vostre públic objectiu i al que realment us agradi fer.

Aquí hi ha algunes coses que val la pena provar:

 • Continuar promovent el teu bloc – De la mateixa manera que el vostre llibre és una excel·lent eina de màrqueting per al vostre bloc, el vostre bloc és una excel·lent eina de màrqueting per al vostre llibre. Assegureu-vos que hi hagi enllaços destacats amb el vostre llibre als vostres menús i penseu en afegir una bio amb un enllaç al vostre llibre al final de cada publicació. En el moment del llançament del llibre, publiqueu articles relacionats amb el vostre llibre.
 • Visita altres blocs – Les publicacions i les entrevistes de convidats són una manera fantàstica d’introduir-vos en el públic d’un altre blogger. Entrevistes són especialment excel·lents, ja que et situen com a expert en el centre d’atenció. També podeu augmentar la vostra autoritat i presència web mitjançant l’entrevista d’entrevistes al vostre propi bloc.
 • Aposta pel màrqueting en xarxes socials – El vostre llibre s’ha d’incorporar a la vostra estratègia general de xarxes socials i també haureu de tenir una estratègia separada per al llançament del vostre llibre.
 • Iniciar festes – Les festes de llançament poden ser esdeveniments en directe a llibreries o biblioteques, o esdeveniments en línia que es transmetin a través de YouTube o Facebook Live.
 • Esdeveniments de parla pública – Els esdeveniments en parlar en públic són una bona manera d’introduir-vos a vosaltres mateixos i les vostres idees a persones noves, donar-vos encara més credibilitat i, fins i tot, fins i tot guanyar-vos.
 • Ensenyament – Ensenyar les lliçons del llibre com a curs real, ja sigui en línia o fora de línia.
 • Publicitat – La publicitat pagada a Facebook i Amazon pot aportar milers de nous lectors cada mes. Per maximitzar els vostres dòlars publicitaris, feu el Publicitat per a autors curs ofert per Mark Dawson. També és possible que vulgueu consultar els nostres informes de transparència, que comparteixen els resultats de molts dels nostres experiments publicitaris.

Assessorament final

Publicar un llibre és una de les millors maneres d’establir-se com a expert i obtenir un ingrés secundari. Molts dels bloggers més famosos del món, de Darren Rowse Problogger a Gretchen Rubin del Projecte Felicitat, són autors. Si torneu el vostre llibre a WordPress no garanteix que aconsegueu assolir el seu nivell d’èxit, però us permetrà el camí correcte..

Què en penseu de tot això??

Esteu convertint el vostre blog de WordPress per reservar alguna cosa que tingui a la vostra agenda en un futur proper?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector