5 mètodes Com es pot monetitzar un bloc el 2020: consells d’un bloc que realment guanya diners

5 mètodes Com es pot monetitzar un bloc el 2020: consells d’un bloc que realment guanya diners

5 mètodes Com es pot monetitzar un bloc el 2020: consells d’un bloc que realment guanya diners
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tot i que no és perfecte, la pregunta de "com obtenir ingressos per a un bloc" sol ser el primer que demanen els nous blocaires … literalment el primer dia de la seva aventura als blogs.


Com començar un bloc i guanyar diners?

Ja puc deixar la meva feina?

D’acord, aguanta els teus cavalls! Arribarem a tot això. Però considereu-vos avisats, que aprendre a generar diners amb un bloc no és una cosa única i realitzada. Haureu de fer un esforç seriós per obtenir resultats que valguin la pena.

Això és capítol 11 d’una guia més gran a com iniciar un blog amb èxit.

Obtén ingressos al teu bloc amb aquestes cinc maneres de provar-se:

 • Màrqueting d’afiliació
 • Autònom
 • Patrocinacions i publicitat
 • Creació d’un curs en línia
 • Venda d’un llibre o producte

Les anirem passant una per una i explicarem com implementar-les per tenir un impacte màxim.

Per on començar si voleu obtenir més informació sobre com obtenir ingressos sobre un bloc?

La comanda anterior no és accidental. Si esbrineu com començar un bloc i guanyar diners per primera vegada, aconsellem experimentar primer amb el màrqueting d’afiliació i, després, avançar cap als altres mètodes (en cas que tinguin sentit per al vostre negoci específic).

Posar-hi, per exemple, escriure un llibre o crear un curs a la porta, pot ser massa. Sobretot perquè encara no heu seleccionat el vostre nínxol i no sabeu si a la gent li interessaran coses així. Dit d’una altra manera, la seva inversió a escriure un llibre o a desenvolupar un producte pot resultar en va. Per això, és habitual començar amb alguna cosa com el màrqueting per afiliats, ja que pots posar les coses en moviment en pocs minuts.

Dit això, tingueu en compte que no heu de fer tot el que es descriu aquí per obtenir bons ingressos. De vegades obtindreu grans resultats només amb una o dues tècniques. Fins i tot aquest mateix blog aprofita només tres dels mètodes descrits a continuació.

D’acord, ens endinsem! Aquí està com obtenir ingressos per a un bloc:

1. Monetitzar un bloc mitjançant enllaços d’afiliació

El màrqueting d’afiliació és el primer mètode d’obtenció d’ingressos de la llista, perquè generalment és el més fàcil per començar.

Primer fora, què és màrqueting d’afiliació?

En termes simples, el màrqueting d’afiliació és el procés de promocionar els productes d’altres persones a canvi d’una comissió sempre que la vostra recomanació porti directament a una venda.

Tot això és possible i es fa un seguiment a través d’enllaços d’afiliació. Aquí teniu el aspecte d’un enllaç com aquest:

http://SOMEPRODUCT.com/?affid=1234

Bàsicament es tracta d’un enllaç estàndard, només amb la part de l’afid = 1234 afegida al final. Això és el que permet fer el seguiment de la vostra recomanació i, en definitiva, lligar-se a una venda específica quan això passi.

Les comissions solen oscil·lar entre el 5% i el 75% del preu dels adhesius. Si es tracta de productes físics de què parlem, serà més propera al 5%. Per a coses digitals, fins i tot es poden fer comissions del 100%.

La part més important aquí des de la perspectiva del comprador és que encara paguen el preu estàndard de l’adhesiu, de manera que cap de les vostres comissions no finança el comprador..

Ara, hi ha dues peces principals de trencaclosques que heu de posar en pràctica si voleu obtenir ingressos al vostre bloc mitjançant màrqueting d’afiliació:

 • �� quins productes afiliats promocionareu,
 • �� com els promocionareu?.

Per tant, el primer ordre comercial, com trobar productes per promocionar?

Tots els nínxols i mercats tenen les seves pròpies pràctiques comunes quan es tracta del terreny d’afiliació, però en general, si un producte té un programa d’afiliació disponible, es mencionarà en algun lloc del lloc web de l’empresa. Probablement al peu de pàgina o, fins i tot, al menú principal.

trencaclosques d’afiliació

A continuació, es mostren tres regles d’or per obtenir ingressos amb un bloc amb màrqueting d’afiliació:

 • �� només promocioneu productes que utilitzeu, creieu i coneguin
 • Promote només promocioneu productes que no us avergonyiria de promocionar-los
 • �� només promocioneu productes de què gaudi i / o beneficiï el vostre públic

Tot i que això pot semblar prou senzill, això pot resultar complicat, sobretot si el vostre bloc es troba en un nínxol com les finances personals o la forma física. Hi ha productes més que suficients en aquells nínxols que atrauen els afiliats amb grans pagaments, tot i que són de qualitat relativament pobres. És per això que "personalment hi crec" i "el públic en sortirà beneficiat" Els factors són tan importants aquí.

Un exemple del que promocionem en aquest mateix blog com a part del nostre model de monetització de màrqueting d’afiliació:

Com que aquest bloc tracta sobre tot WordPress, té sentit que alguns dels nostres lectors estiguin interessats en temes de WordPress. El mateix succeeix que la majoria de botigues temàtiques premium tenen els seus programes d’afiliació. Per tant, sempre que esmentem temes a les nostres publicacions, podem fer servir els nostres enllaços d’afiliació per fer-ho.

Aquí teniu un exemple d’una publicació d’aquest tipus.

bloc de divi

Què raonablement podeu esperar del màrqueting d’afiliació?

El màrqueting d’afiliació pot ser una gran font d’ingressos a l’hora d’aprendre a crear un bloc i guanyar diners, però tot depèn de dos factors:

 • la mida del vostre trànsit
 • el grau de resposta de la vostra audiència i / o l’eficàcia que teniu en la promoció de productes afiliats

Amb el temps, el trànsit creixerà, per tant, no ens preocupem per aquest aspecte de moment. Bàsicament, com més aviat comenceu amb el màrqueting per afiliació, més aviat podreu veure cap tipus de resultats.

promoció efectiva

Quan es tracta d’una promoció efectiva, aquí teniu algunes de les maneres possibles de fer-ho. Com obtenir ingressos per a un bloc:

 • reviseu els productes que promocioneu i utilitzeu els enllaços d’afiliats a les revisions; exemple: Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder
 • publicar publicacions recopilatòries (llistes), on es comenten diversos productes que aconsegueixen un determinat objectiu; exemple: 5 millors complements del formulari de contacte per a WordPress en comparació
 • recomanar productes en publicacions d’interès (per descomptat, només si ajuden a la causa); exemple: Com crear un directori de cerca local com Yelp a WordPress

Tot i que el màrqueting d’afiliació és la tècnica de monetització més fàcil i probablement la més efectiva que podeu utilitzar, el diable es troba en els detalls de com exactament publiqueu les promocions d’afiliació.

La diferència bàsica entre això i, per exemple, posar alguns anuncis d’AdSense al vostre lloc és que, amb el màrqueting d’afiliació, només sou vosaltres els responsables de dirigir-vos i assegurar-vos que el producte s’adapta al públic. Amb els anuncis estàndard (mitjançant AdSense o d’una altra manera), bàsicament només nedeu l’espai del vostre lloc i són els anunciants els que han de saber què promocionar, a qui i com.

El que em faig és que posar una oferta d’afiliació aleatòria al vostre lloc no funcionarà tan bé. Per això, fem servir ressenyes orientades, publicacions de compilació i fem aquestes recomanacions directes de productes si i quan s’ajusten al tema d’un tutorial específic del bloc.

Com generar diners amb un bloc executant una bona estratègia de màrqueting d’afiliació

Tenint en compte les qüestions anteriors, aprofundim en les funcions i comproveu com es pot integrar el màrqueting d’afiliació al vostre bloc. Imaginem que el tema del vostre bloc és la planificació del casament.

Exemple d’article # 1: "10 consells per afrontar la depressió pre-casament"

depressió del casament

La persona que llegeix un article com aquest probablement ja té gairebé tot previst sobre el casament, o almenys les coses claus. Per exemple, no té sentit intentar vendre’ls en una ubicació de casament (mitjançant una oferta d’afiliació). Ja ho tenen.

El que té sentit és potser esmentar que preparar-se per a una lluna de mel de somni pot ajudar a afrontar el sentiment. Si bé els consells que es donen a la publicació han de ser de gran qualitat i aportar valor en si mateix, també podeu recomanar viatges específics o agències de viatges i obtenir un tall de la venda si el lector compra alguna cosa..

Exemple d’article # 2: "Quant costa un casament?"

cost del casament

Aquest tipus d’articles presenta una gran oportunitat, però també un gran repte quant a obtenir diners amb el màrqueting d’afiliació.

En primer lloc, la persona que llegeix probablement encara no té res reservat / comprat, i potser esperen que l’autor us recomani algunes solucions..

El repte és que la persona tampoc està preparada per comprar res.

No són més que comprar aparadors. Aleshores, com generar diners amb un bloc en aquest escenari? Probablement no funcionaran les promocions d’ubicacions de casaments, destinacions de lluna de mel o qualsevol cosa relacionada. L’aposta més bona de l’autor és només recomanar una lectura posterior sobre temes com:

 • "Per què aconseguir un vestit amb la mandíbula és important (com estalviar en el preu)"
 • "Com negociar els preus del servei per al vostre casament"
 • "Com estalviar diners al vostre destí de lluna de mel"

El que sabeu ara és que el lector és conscient dels preus, en cas contrari no buscarien el tema del cost del casament, de manera que podeu intentar educar-los i oferir ajuda genuïna en lloc d’intentar obtenir ingressos immediats..

Podeu deixar ingressos per als altres articles, els quals tenen una intenció més important de comprar. Per exemple, una publicació titulada "Com estalviar diners a la vostra lluna de mel" pot promoure un acord especial per a ocells per a un viatge.

A més de mirar com iniciar un bloc i guanyar diners amb ingressos de publicacions individuals del bloc, també heu d’aconseguir que el lector tingui la vostra llista de correu electrònic i, a continuació, construeixi una relació amb ells mitjançant aquest mitjà. També podeu començar a crear un embut d’automatització de màrqueting per assegurar-vos que entreu els missatges justament a partir de l’activitat del destinatari amb el vostre butlletí. Tot i això, es tracta d’una mica del costat avançat de la monetització de les coses.

Tot i que aquí promocioneu productes d’altres persones, comprendre el viatge i la intenció del client pot ajudar-vos a estructurar millor el contingut i a crear idees d’articles nínxols que poden obtenir molt pocs visitants, però poden generar grans rendiments..

Per exemple, si publiqueu una publicació com, "Bali o Tailàndia per a la lluna de mel," és probable que el lector estigui preparat per reservar un viatge, però vol assegurar-se que hagin escollit la destinació adequada. Si publiqueu una crítica / recurs informatiu sobre el tema i recomaneu alguns bons hotels al llarg del camí, podeu guanyar una quota important d’afiliació, independentment del que el lector triï.

L’error principal que els bloggers cometen amb el màrqueting d’afiliació (i també amb anuncis clàssics) és que treballen més pels seus anunciants que pels seus lectors..

Treballar per als lectors primer és l’única manera de generar confiança i, després, guanyar diners com a subproducte després. Almenys aquest és el nostre enfocament.

El que realment heu de fer per aconseguir que la vostra estratègia de màrqueting d’afiliació tingui èxit és passar temps per fer recerca, crear contingut educatiu de màxima qualitat i crear confiança, alhora que només recomaneu productes afiliats on tingui sentit i on aporti valor al lector. Això és com obtenir ingressos per a un bloc amb màrqueting d’afiliació. No hi ha dreceres que funcionin a llarg termini.

�� Més lectura

 • Per obtenir una guia més pràctica sobre com començar amb el màrqueting d’afiliació en un bloc de WordPress, llegiu aquest tutorial nostre. Es parla de tàctiques específiques, quins plugins utilitzar i com configurar tot.
 • A més, si voleu promocionar les ofertes d’afiliació relacionades amb WordPress i el disseny / desenvolupament, hem analitzat les millors ofertes del mercat en aquesta guia. Us hauria d’ajudar a triar els millors programes a promocionar.
 • Per últim, feu una ullada a aquestes qüestions plugins per a màrqueting d’afiliació i els nostres aprenentatges sobre mal màrqueting d’afiliació.

2. Ingressos autònoms

La majoria de les persones que inicien un bloc adquireixen certes habilitats …

Coses com escriure, disseny de llocs web, disseny gràfic, màrqueting o, fins i tot, gestió de xarxes socials.

Aquestes habilitats poden relacionar-se directament amb els ingressos en línia. Tot el que heu de fer és utilitzar el vostre bloc per anunciar-los.

Pot semblar més fàcil que dir, però escolta’m:

Bill: Els meus propis ingressos provenen del màrqueting de continguts i del treball de SEO que faig. Quan vaig començar per primera vegada, era un escriptor autònom. Vaig aconseguir molts dels meus primers clients mostrant-los els articles que vaig escriure al meu bloc.

Des d’aleshores, he convertit aquest servei d’escriptura autònoma en una mini-agència de màrqueting de continguts i SEO. Tinc dues persones que treballen per a mi. I aconsegueixo portar gairebé cada setmana cap a la meva "treballa amb mi" , que provenen del meu bloc.

Així doncs, la meva estratègia és utilitzar contingut fantàstic per atraure persones que vulguin el tipus de contingut que creo. Senzill, cert?

Podeu fer el mateix mostrant els vostres treballs de disseny gràfic, tenint un lloc web preciós o mostrant la vostra habilitat a les xarxes socials.

Si esteu preparats per endinsar-vos en el món del treball autònom, considereu la creació de perfils en llocs com Upwork, People Per Hour o Fiverr. Tot i que podeu acceptar el treball directament a través del vostre bloc, si només esteu començant, l’ús d’aquests llocs de treball que ja tenen trànsit i confiança us pot facilitar la vostra transició.

obstrucció
peopleperhour
fiver

Si voleu obtenir més informació, feu un cop d’ull aquest cas d’estudi d’Elna Cain sobre com utilitzava el seu bloc per convertir-se en blogger independent.

3. Utilitzar patrocinis i publicitat per obtenir efectius addicionals

Si alguna vegada heu escoltat un episodi de podcast i heu escoltat, "Aquest episodi us el portem …", heu vist patrocinis en acció.

Com aconseguir que algú patrocioni el vostre bloc pot comportar un munt de diners en efectiu. Tot i això, l’únic inconvenient és que normalment necessiteu una audiència decent per obtenir un patrocinador. Tot i això, això és una cosa que podeu tenir al vostre radar quan comenceu a construir una mica més d’autoritat al vostre nínxol.

Si aquest és el recorregut que voleu fer (guanyar diners només per escriure el vostre bloc? Inscriviu-me!), Feu una ullada aquesta guia per obtenir un patrocinador de blocs.

A continuació, el tema tan popular de sempre publicitat. Els anuncis són enganyosos quan voleu obtenir més informació sobre com generar diners amb un bloc.

D’una banda, podeu registrar-vos Google AdSense i començar publicar anuncis als vostres blocs tan aviat com ara. Però, per l’altra, el temps i el trànsit necessaris per obtenir beneficis importants dels anuncis són importants.

De manera que el que aconsellem fer en realitat quan tot just comenceu amb un nou bloc és el següent:

Oblideu-vos dels anuncis.

Considereu només la publicació d’anuncis un cop rebeu 1000 visitants al dia. Abans que això passi, els anuncis només són una distracció i distreuen l’experiència de la vostra audiència amb el vostre lloc.

4. Creació d’un curs en línia

Els cursos en línia ara mateix són càlids i cada cop són més populars. Si voleu aprendre a iniciar un bloc i guanyar diners, són una manera efectiva i honesta de fer-ho.

 • El vostre bloc sobre cuina? Impartiu un curs de cuina.
 • Feu un bloc sobre bicicletes? Realitzeu un curs de reparació de bicicletes.
 • O prefereixes parlar del teu joc favorit en línia? Feu un curs sobre com ser un millor jugador.

curs en línia

Per a un exemple del món real, Venu Sanz va començar un bloc sobre cuina vegana, i ara guanya un ingrés a temps complet (suficient per contractar altres!) dels seus cursos de cuina vegana.

Si un curs en línia sona com el teu fort, fes-ho fora aquesta guia per crear un curs en línia, i aquesta guia per crear un lloc d’adhesió a WordPress, a través del qual podreu impartir el vostre curs en línia!

5. Venda d’un llibre o producte

Com un curs, escriure i vendre un llibre (o ebook) és una bona manera d’abordar el tema de com obtenir ingressos sobre un bloc. Per descomptat, es necessita molt de temps i es necessita una audiència per vendre, però a la llarga, un llibre és una bona manera de generar un benefici monetari i ajudar-los a veure-vos com una autoritat..

L’única dificultat, per descomptat, és… en realitat escriure el llibre. A banda de la pena d’escriure ells mateixos, també hi ha el problema de què cal afegir al llibre. L’ideal seria que el vostre llibre ofereixi contingut que sigui (a) mai abans vist al bloc, o (b) proporcionant certa comoditat al lector.

probogger

En altres paraules, amb (b), podeu tornar a posar en qüestió el contingut del vostre bloc i compilar-lo en format de llibre. Tot i que pot semblar massa senzill per ser viable, ho són alguns dels bloggers amb més èxit des de fa anys. Per exemple, Darren Rowse de Problogger té el seu llibre electrònic titulat "31 dies per crear un bloc millor." Sota la caputxa, hi ha una recopilació d’una sèrie de publicacions del bloc que encara podeu llegir gratuïtament aquí. El benefici número 1 del llibre davant de les publicacions és la comoditat.

Tenim una guia separada en aquest mateix blog sobre com fer exactament això: convertiu el contingut del vostre blog en un llibre.

Per dir-ho també, el llibre no ha de ser el producte final. Podeu vendre-la perquè serveixi de punt de contacte inicial amb el públic per acabar-los de subministrar al vostre curs, si feu servir els dos mètodes.!

Alternativament, podeu vendre productes físics i convertir el vostre bloc en una botiga de comerç electrònic. Si us convé a la vostra fantasia, consulteu aquesta guia crear una botiga WordPress.

El clar aspecte és que si teniu un negoci tradicional, probablement ja tingueu un producte per vendre, per què no oferir-lo a través del vostre nou bloc de WordPress …

Una paraula final sobre com obtenir ingressos sobre un bloc

Tot i que avui podeu començar a guanyar diners oferint serveis autònoms o rebentant el cul per trobar un patrocinador, és probable que trigui una estona a augmentar-se..

Quan es tracta de com iniciar un bloc i guanyar diners, el cert és que no és rar que els blocs triguin almenys 6-12 mesos a veure ingressos viables. Per tant, si no veieu efectiu al banc de seguida, no deixeu que això us descoratgi a continuar intentant-ho.

En general, aprendre a generar diners amb un bloc consisteix principalment a intentar-ho, reiterar, millorar i provar. Aleshores, un cop que comenci a funcionar, augmenteu-la!

Aquesta ampliació pot suposar provar nous programes d’afiliació, treballar en nous productes o llibres, introduir nous productes, provar nous mètodes promocionals, etc..

Per exemple, una de les coses que hem realitzat en els nostres diferents blocs (aquest, i també TemaIsle) està dividint diferents elements promocionals per comprovar quines són les millors versions.

Prova de divisió és una tècnica molt potent tot i que la idea principal és força senzilla … Tot el que fas és agafar dues versions d’alguna cosa (pot ser un botó, un missatge de vendes, un títol, una imatge del producte) i executar-les en paral·lel fins que tingueu prou dades per fer-ho. una decisió sobre quina és millor. Una forma de fer aquesta forma de proves és amb Google Optimize – què utilitzem És gratuït i té més que suficients funcions per satisfer qualsevol blogger.

Es tracta de la nostra guia sobre com obtenir ingressos en un bloc. Com veieu, tot es tracta de fer un parell de coses, però ser deliberat sobre això. No hi ha cap accident en com alguns blocs puguin matar, mentre que altres lluiten per guanyar res. Esforç continu.

Aquest és el secret.

Em temo que no hi ha cap altra manera de dir-ho … és el final de la nostra guia sobre com començar un bloc. Si ho heu aconseguit fins aquí, us he de felicitar! ����

En aquesta etapa, Ja saps prou per ser perillós amb el teu nou bloc. ��

Tot el que importa ara és execució. Bé. Adequat. Execució.

Esperem que les instruccions d’aquesta guia us ajudin a deixar que el vostre nou bloc sigui de la terra i cap a l’èxit!

Però no tot! Aquí hi ha un capítol addicional que us pot resultar útil:

Capítol addicional: millors guies i eines de blocatge

Text original de Karol K, Colin Newcomer, Bill Widmer i Ionut Neagu.
Maquetació i presentació de Karol K.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector