“Tanuljon a hibáktól” – mondják. Itt vannak üzleti és marketing hibáink, törött webhelyek, nem szórakoztató dolgok

Üzleti és marketing hibáink, törött webhelyek, nem szórakoztató dolgok


Nem szeretünk üzleti / marketing hibákat csinálni, de nagyon-nagyon jól vagyunk velük. Azt is mondhatnád, hogy ha nem lennénk annyira jók velünk, akkor soha nem tehetjük meg eddig. Ez az oka annak:

Ez meglepetés lehet az átláthatósági jelentések rendszeres olvasói számára, mert tudják, hogy üzleti vállalkozásként rendben vagyunk. Ugyanakkor a nagy, rossz hibáink segítettek nekünk rendben van a magasság elérésében.

Sikerült sikeresen fejlődnünk annak ellenére, hogy minden üzleti és marketing hibát elkövetettünk "ők" mondd, hogy ne tegyél. Egy frissítéssel több ezer webhelyet töröttünk el, és több ezer hirdetési dollárt dobtunk a szélbe. Egyszer még az adományt ki is vettük az ajándékból. És nem is beszélve az összes összetört álomról.

Ezen hibák révén tovább tanultuk és elkerüljük (túl gyakran) azok megismétlését. Ma fel fogom emelni a függönyt, és megosztom veled a legnagyobbat. Remélem, hogy élvezni fogja ezt, de leginkább azt remélem, hogy ez a bejegyzés segít önnek elkerülni a hasonló hibák elkövetését.

A show kezdődik:

1. hiba: Haver, hol van az pontosvesszőm?

A fő tetején kezdjük a főnökkel, aki sikerült elkövetnie az eddigi egyik legnagyobb hibát. Az egyik dolog, amit tudnod kell szeretett vezetőnkről, az, hogy szereti gyorsan csinálni a dolgokat. Olyan gyorsan, hogy fontolóra veszi a "gyorsan mozogni és megtörni a dolgokat" a filozófia ahhoz, hogy egy tapintású legyen túl konzervatív ahhoz, hogy életképes üzleti modell legyen.

Ionut úgy döntött, hogy gyorsan szerkeszt egy témát. A Zerif Lite több mint kétezer oldalon működött. Mégis, mivel a szerkesztés apró volt, úgy döntött, hogy beugrik és azonnal megteszi.

Ionut elküldte a frissítést … hiányzott egy pontosvessző.

Az eredmény? Több ezer és halálos hiba történt a világ minden tájáról.

Amikor a hibáról beszél, bevallja, hogy sok * embert érint. Senki sem tudja pontosan, hány webhelyet "mi" meghibásodott ezzel az alapvető, és egyesek szerint klasszikus kódolási hibával. Csak tudtuk, hogy meg kell akadályoznunk, hogy ez megismétlődjön.

Sajnos nem tanultuk meg, hogyan lehet azt teljesen megállítani. Most megtanultunk néhány dolgot a munkafolyamatról és arról, hogy miként korlátozhatjuk hibáink hatását.

�� Mit tanultunk erről a hibáról??

 1. Az első lépés az volt, hogy védje a termelési ágot. Egy nyilvánosságra nem hozott helyen tartjuk, távol Ionut kezétől.
 2. A második lépés az volt változtassuk meg a munkafolyamatunkat az automatikus telepítés felé a Travis segítségével a teszteléshez.

2. hiba: Minden álom jegyekkel ér véget

Kihívás megtalálni a módját, hogy segítsen a felhasználóknak frusztráltól teljesülni. Ha nem ad megfelelő keveréket a finomságnak és a tapintatnak, akkor elronthatja valaki álmát. Sajnos néhányszor megcsináltuk.

Egyrészt vegye egy olyan motivációs beszélõ történetét, aki eljött hozzánk, amikor a webhelyen csak tagoknak szóló részt akart építeni. Nagyon keményen kell dolgoznia, hogy elpusztítsa a motivációs beszélő bizalmát. Ebben az esetben láthatja, milyen rosszul kezeltük a dolgokat.

Az egyik üzleti hibánk az, ha nem irányítja az ügyfelet egy hasznos cikkre.

Ez a felhasználó teljesen feladta a WordPress alkalmazást, és Wix-re váltott.

Máskor 5-7 választ küldöttünk, hogy segítsünk egy másik felhasználót a Hestia Free szolgáltatásban. Meg akarja változtatni a betűkészleteit. Készítettünk egy katalógust a hibáról is a jegyben, mert nem tudtuk megérteni a problémát, vagy kijavítani, mielőtt a WordPress.org fórumokhoz irányítottuk..

Sajnos az ügyfél nem ment és megismételte kérdését a fórumon. Még rosszabb, hogy nem sokkal többet tett a webhelyén, amely elhagyatottnak tűnik.

Mindkét példában elveszítettük az ügyfeleket, mert nem a saját tudásbázisunkon keresztül végeztünk keresést.

�� Mit tanultak ezekből az ügyfél-támogatási hibákból??

 1. Korlátozás és átirányítás: Az ingyenes témafelhasználók számára most bemutatókat nyújtunk, mielőtt átirányítanánk őket a WordPress fórumokra. Segítünk nekik az induláshoz anélkül, hogy befolyásolnánk a Pro felhasználók számára nyújtott szolgáltatást.
 2. Világosabb támogatási politika: Írtunk egy új támogatási politikát, amely világossá teszi mind az ügyfelek, mind a támogatási csapat számára, hogy mit kínálunk és hogyan keressünk alternatívákat.

3. hiba: Mindannyian veszünk és nem adunk

Mindenki vonzódást keres, amikor új terméket bocsát ki, és néhány különféle módon kudarcot vallottunk.

Kísérleteztünk és elrontottuk a hirdetéseket néhány nagy platformon: CSS trükkök (én voltam én), A Google Ads és a Facebook az, amelyek eszébe jutnak. Ha szeretsz pénzt dobni a szélbe, akkor a hirdetések jó lehetőség.

Ha szereti az időt a szélbe dobni, akkor a tájékoztatás az Ön számára. Töltsön időt befolyásoló kutatókkal, e-mailek készítésével, majd várjon, várjon, várjon (nem) választ.

Röviden: ezek a marketing hibák tanították minket a termék kezébe kerülése a felhasználók kezébe fontosabb volt, mint a hírességek jóváhagyásával történő tudatosságépítés. Ezért úgy döntöttünk, hogy éves engedélyeket ad el a Pro-kiegészítő a témához, Neve. De … ezt is összezavarítottuk.

Annak ellenére, hogy időt töltöttünk az elemek megfelelővé tételével, elmulasztottunk egy lépést. Volt egy káprázatos céloldalunk és elkészítettük a hozzászólásokat az összes megfelelő Facebook-csoport számára. Még a hírlevelünk külön kiadásában megemlítettük. De soha nem teszteltük a beszerzési munkafolyamatot.

A kezdetben a dolgok jól mentek. Nagyon sok ember ugrott a tervre, de csak néhányuk kapta meg a bejelentkezési adatokat.

A Facebook-felhasználók tudassa velünk, hogy probléma merült fel az átadással: ez nem működött.

Azok, akik megkapták a bejelentkezési e-mailt, nem tudtak bejelentkezni.

És ha be tudnak jelentkezni, akkor nem látják a terméket.

A Neve-hez ingyenes licenccel rendelkező felhasználók azt találták, hogy nem tudják letölteni a terméket.

Azok, akik láthatták a terméket, észrevették, hogy az engedély 24 órán belül lejár.

Így mind a felhasználók kénytelenek voltak várni a fiókjuk manuális frissítésére.

Végül sikerült kijavítanunk az összes problémát, miközben egyidejűleg kalapáltunk a Facebookon. A megjegyzés nagyon kevés részét képezte trolling, mert magyaráztuk a helyzetet, elnézést kértünk és frissítettük a felhasználókat, amikor az engedélyük működött.

Ennek eredményeként jöttünk ki a helyzetből, jól nézve ki, szörnyűnek érezve magunkat, de készen állunk egy nagyobb, sikeresebb üzlet elindítására az AppSumo-on..

�� Hogyan lehet elkerülni az adásvételt?

 1. Teszteljen mindent: Ennek nem kellene magyarázatot igényelnie, de néhány lépést kihagytunk az ajándékbeállítás beállításakor. A teljes folyamatot elejétől a végéig ki kellett volna próbálnunk egy ötlettel, hogyan kell stressz-tesztelnünk beszerzési folyamatunkat.
 2. Legyen őszinte a felhasználókkal: Az emberek nagyon nyugodtak lehetnek, amikor tudják, hogy a problémájukon dolgozik. Más szavakkal, mondja el nekik, mi történt, tudassa velük, hogy jön a javítás, majd mondja el nekik, amikor minden működik.

4. hiba: Kérjük, vegye figyelembe üzleti hibáinkat

Körülbelül néhány alkalommal eldöntöttük, hogyan csomagoljuk a témáinkat és beépülő moduljainkat. Kezdetben egyetlen témát kínáltak a vásárláshoz; ezt azonban úgy módosítottuk, hogy olyan csomagokat szállítson, amelyek tartalmazzák az összes témát és néhány plugint.

Az egyoldalú felhasználók számára a harminc téma használata nem volt olyan hasznos. Ha szereted a témát, és meg akarod vásárolni, akkor meg akarod vásárolni *. Ha vállalati webhelyet épít, akkor a különféle réstémákhoz való hozzáférés nem hasznos.

Ez a második ponthoz vezet minket, nem minden téma volt egyformán jó. Sokuk átlagos volt. A felhasználók nem akarták az esély és véget érő csomagot. Azt várták, hogy lesz egy olyan témája, amely a dobozból kivitelezhető, csomó más termék nélkül, amelyek különféle kérdéseket vettek fel.

Az egyik marketing hibánk az, hogy ügyfeleknek esélyeket kínálunk és befejezzük a témacsomagokat

Más esetekben a felhasználók nem tudták, hogy csomagot vásárolnak, és akkor nem találták meg a megvásárolt témát a kapott tucat téma közül. Ha üzleti és marketing hibái jogi fenyegetéseket és PayPal vitákat hoznak, akkor tudod, hogy valami nincs rendben …

viták

Ez egy csomó témát és bővítményt tartalmazott, amelyek nem jelentettek független jövedelmet. Szóval, mi "nyugdíjas" a haszontalanok visszatértek az alapokhoz azáltal, hogy mindössze három témát kínáltak olyan kezdőoldalakkal, amelyek számos, naprakész, gyors és gyönyörű mintát kínáltak.

�� Mit tanultunk ezekből az üzleti hibákból:

 1. Tudja meg, amit vásárlói szeretnének: Vágja át az összes adatot. A konverziótól kezdve az A-B teszteken át a jegyek támogatásáig minden megmondja, mit kíván a potenciális ügyfelek. Ne légy túl makacs a változtatások elvégzésekor.
 2. Néha el kell ölnie a régi termékeket: Túl sok idő fenntartása a termékek karbantartására negatív cash flow-kat eredményez. Úgy döntöttünk, hogy a fejlesztési órákat olyan termékekre összpontosítottuk, amelyek pénzt keresnek, és azokat a termékeket vonultatjuk vissza, amelyek a legtöbb költséget jelentették, mint haszont jelentettek.

5. hiba: Rossz vélemények, volt néhány

Néhány témánk meglehetősen népszerű. Zelle aka. Zerif a telek százezreiben volt aktív a legelső ideje alatt. Ahogy öregedtünk, úgy döntöttünk, hogy új zászlóshajó-témát, Hestia-t kínálunk. Mikor a téma fejlesztése, kipróbáltunk valami mást, és UI készlettel készítettük, nem pedig a semmiből. Ez a kihívás sok szempontból segített nekünk, de néhány hiba becsúszott az út mentén:

A téma kódolása szörnyű termékélményekhez vezetett

Mikor jött a testreszabás, még az emberek, akik ismerik a kódot, némi gondot okozott annak működésében.

Megállapítottuk, hogy az emberek belemerülnek a kódba. Megtörni néhány dolgot. Javítson néhány dolgot. Végül megkapnák a webhelyüket. De akkor lesz még egy dolog. És ez lenne az a helyzet, amely minden frusztrációt kihozza. Mint ez az értékelő, akinek nagyon nehézsége volt, hogy Hestia megtegye azt, amit szeretne.

A témája kódolása az abszolút legrosszabb. Teljesen nevetséges. És a támogatása nem tud semmit. Sajnálom, hogy megvásárolta a témáját.

Olvasó

Az egyik ok, amiért utáljuk ezt a felülvizsgálatot, az az, hogy ez egy tisztességes panasz, amely néhány probléma után alakult ki. Az ő ügyében a kosárlap volt a fordulópont. A fejléc nem volt egységes kialakítású.

Az inkonzisztens tervezés az egyik üzleti és marketing hibánk

A felhasználónak nem tetszett, és nem is tudta megjavítani.

Megállapodtunk abban, hogy a cím probléma, és megosztottuk a kódot annak javításához. A problémáról számoltak be a GitHub-on, és egy héttel később kiadták a frissítést. Mire lezártuk a jegyet, a felhasználó hálás volt és elrendelte nekünk egy nagyszerű hétvégét.

Help Hogyan segített nekünk ezek az áttekintések??

 1. Jelentések a kérdésekről és javaslatokról: Megváltoztattuk a fejlesztőkkel való kommunikáció módját. Most összegyűjtjük az összes javaslatot, és hozzáadjuk őket a termék GitHub tárházához.
 2. Hallgassa meg a visszajelzéseket és integrálja azokat: A Hestia újjáépítésével integráltuk a kódjavaslatokat.

Következtetés: Még a legrosszabb üzleti és marketing hibákat is felül tudjuk küszöbölni

Egy ilyen lista elolvasásakor elég jól érzi magát, igaz? Mindannyian hibákat követünk el, és a vállalkozások ellenük is visszaléphetnek és sikeresen fejlődhetnek.

És biztos vagyok benne, hogy üzleti és marketing hibáinkkal nem értünk véget. Biztos vagyok benne, hogy továbbra is készítünk újakat.

A legfontosabb számunkra az volt, hogy befogadtuk őket és kihasználtuk azokat a tanulságokat, amelyeket nekik tanultak. Ez segített elkerülni, hogy újra és újra megismételjük ugyanazokat a hibákat.

Mivel az igazság az, hogy csak egyszer vagy kétszer szakíthatja meg a felhasználók weboldalait, mielőtt a fedezékre keresnének. Ki hibáztathatja őket?

Van csontváz az üzleti szekrényben? Oszd meg a megjegyzésekben.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map