Megnyerte a tárhely a WordPress piacot? – 42. átláthatósági jelentés

Megnyerte a tárhely a WordPress piacot? - 42. átláthatósági jelentés


Üdvözöljük a havi átláthatósági jelentés 42. kiadásában (2018. július). Ebben a sorozatban boncolom ki, mi folyik az üzleti életben, és a lehető legjobban bemutatom nektek, a saját vállalkozásában alkalmazható tanulságokkal és leckékkel együtt. Kattintson ide a korábbi jelentések megtekintéséhez.

A havi jelentés túlnyomórészt pozitív lesz, mint például 95% -ban pozitív! Ez jó változás a szokásos kilátásaimhoz képest a körülöttem zajló dolgokra vonatkozóan. ��

Ebben a jelentésben az affiliate marketing taktikákról, egy különleges bevezetésről beszélek, amelynek nagyon izgatott vagyok, július bevételéről és egyebekről.

Ki nyeri a WordPress-t??

A korábbi jelentésekből tudhatja, hogy általános véleményem szerint a hosting cégek a WordPress valódi nyertesei. Jelentése: ők azok, amelyek a legjelentősebb bevételt generálják, és a leginkább befolyásolják (láttad például bármely WordCamp szponzori felépítését).

Mivel azonban a tárhely rendkívül versenyképes hely, sok cég bevételének jó részét leányvállalatokkal osztja meg – köztük minket.

Tehát ezt tudva, alapvetően két népszerű módja van a kapcsolt jutalékok keresésének:

 • Kutatás, tesztelés, összehasonlítás és áttekintés a piac legjobb házigazdáiról, és mindent elmondhat az olvasóknak.
 • Tanítson meg egy oktatóanyagot, és helyezzen el affiliate említéseket az egész helyre – ahol van értelme. Például tanítsa meg az embereket, hogyan kell elindítani egy üzleti weboldalt, és javasolja a házigazdát útközben.

Ezen a résen a legnépszerűbb oldalak több mint egymillió dollárt érnek, és ez hatalmas ösztönzőt teremt a kiadók számára, hogy ezt kihasználják. Időnként azonban ez az átfogó nyomorúságos közzétételi gyakorlathoz vezet, nem sok értéket képvisel, és a munka pénzkezelési / SEO szempontjaira összpontosít, nem pedig magának a tartalomnak a minőségére.

Különben is, mielőtt elhagyom a pályát …

Körülbelül három évvel ezelőtt elkezdtük kísérletezni az első taktikát – összehasonlításokat és értékelések készítését. És azóta sok erőforrást hoztunk létre. Összehasonlítottuk az olcsó tárhelyet, az ingyenes tárhelyet is, a kezelt tárhelyet, az üzleti tárhelyet, valamint egy áttekintés a WordPress legjobb hosting szolgáltatóiról.

Felméréseket, saját teszteket és kísérleteket végeztünk a legnépszerűbb házigazdák megbízhatóságának meghatározására. Figyelemmel kísérjük a cikkeink iránti elkötelezettséget is, és A / B teszteket végezzünk annak érdekében, hogy megtaláljuk a leghatékonyabb módszert a tárhelyről beszélni.

host monitor

Az ezzel megszerzett pénzt felhasználjuk a további kutatások és a befogadó hozzászólások fejlesztésének finanszírozására, valamint más tartalmi kezdeményezésekbe történő beruházásokra.

Valamivel annak eredményeként, amikor elértük a Google-ban a kapcsolódó kifejezésekkel az első helyet, valamiféle kényszerítettük a többi kiadót, hogy állítsák fel a játékot, és túlmenjenek a házigazdák egyszerű listáin. És megtettek. Sajnos … számunkra sajnos, vagyis mivel most már több kiváló minőségű verseny folyik. ��

A folyamatos fejlesztés és finomítás áttekintési / összehasonlítási szögével úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a bevételszerzés másik útját is – "az eredeti bemutató" útvonalat, ahogyan szeretem hívni.

Ennek kialakulása az, hogy minden nap kissé frusztráltam, látva, hogy a blog vagy webhely felépítéséhez és elindításához kapcsolódó kifejezések közül melyik az 1-3. Rangsorban. Ahelyett, hogy valóban segítette a felhasználókat egy sikeres webhely elindításában, a legtöbb tartalom darabja nyilvánvalóan arra összpontosult, hogy a felhasználót a hostingra összpontosítsák. Hogyan magyarázná más útmutatás felének a tárhelybeállításra fordítását??

Úgy döntöttünk, hogy megbeszéljük ezt, és kiadunk valamit a sajátunkból, egy 11 000+ szót tartalmazó útmutatót arról, hogyan lehet elindítani a blogot a nulláról, valamint egy ingyenes e-könyvet (közvetlen letöltés itt).

útmutató toc

Nagyon szeretem, hogy ez hogyan alakult ki, és bár ez még nem igazán rangos, úgy gondolom, hogy a dolgok az idő múlásával javulnak, és ez lesz a kiindulási pont azok számára, akik sikeres blog felépítését keresik, vagy legalább egy hogy meglátogatják.

Még nincsenek kapcsolt kapcsolatok, de kb. Egy év múlva remélhetőleg elkezdenek vonulni, és ezen a ponton hozzáadunk bevételszerzést.

Azonban egy érdekes dolog, amit láttam egyszer, amikor kiadtuk az útmutatót, az volt, hogy egy hasonló témájú blogcikk több mint 20 pozícióval ugrott a rangsorban. Ez a fajta azt mondja nekem, hogy ha valami rangot szeretne kapni, akkor több témának kell lennie, mint csupán egy darabnak (talán tévedek).

Remélhetőleg ez kissé megmagyarázza, hogyan közelítünk a dolgokhoz a CodeinWP-nél, és hogyan építjük fel a webhely tekintélyét.

Új termék bevezetése! ��

Most valami, amiben nagyon izgatott vagyok! Éppen most indítottunk egy terméket, amelynek építése majdnem egy évbe telt el.

Íme EyePatch.ai.

Ez továbbra is bétaverzió, de az alapvető funkciók megvannak. Ez egy vizuális regressziós tesztelő eszköz, SaaS modell.

Röviden: segíti a fejlesztőket – a WordPress bővítményeket & témák, de más technológiák is – teszteljék termékkiadásaikat, még mielőtt nyilvánosságra kerülnének.
szemkendő

A fő előnye az, hogy az AI sok időt takarít meg Önnek. Becslésünk szerint az EyePatch automatikusan elvégzett munkája kiadásonként körülbelül egy órát igényel. Tehát ha mondjuk három termékünk van, mindegyiket havonta kétszer frissítik, akkor hat óra megtakarított idő van ott.

Az egész projekt kissé félelmetes számomra. Ez az első SaaS-projektünk, és egyúttal az első ilyen termékfajtánk is.

Noha már vannak (valamilyen) hasonló megoldások odakint, ezek bizonyos szempontból kissé különböznek, és hiányoznak a szolgáltatások. Ezért döntöttünk úgy, hogy saját megoldásunkon dolgozunk.

Bár sokat hiszek a termékben, az általam kitűzött cél az, hogy az elkövetkező három hónapban legalább 1000 dollár havi ismétlődő bevételt érjen el. Ha nem sikerül ezt megtennie, akkor vagy csak folytatjuk a felhasználást saját szükségleteinkhez, vagy pedig teljesen lelassítjuk a fejlesztést.

Mindenki korlátlanul kipróbálhatja. Még nem építettünk be fiók- / API-kulcsot, ezért ne feledje, hogy a jövőben egyes funkciók valószínűleg már nem működnek az olcsóbb csomagokon.

Ha bármilyen segítséget szeretne nyújtani, és látni szeretné az internetes vizuális regressziós tesztelés demokratizálásának értékét, ne habozzon kapcsolatba lépni.

Érdekes, hogy maga a weboldal, amelyet néhány órán belül felépítettem. Ha nem vesszük észre, ez a mi zászlóshajónk Hestia téma ott.

Hogyan lehet jobban irányítani a csapatot?

Az előző jelentésekben említettem az erőfeszítéseimet, hogy javítsuk a csapaton belüli általános munkaszervezetet.

A legfontosabb változások, amelyekkel akartam lenni, két szempont volt:

 • Több felelősség átadása a csapat felé, a nagyobb szabadsággal együtt
 • Több egyértelműséget hoz a csapat minden tagja számára

A múltbeli tapasztalataimból tanulva, ezúttal megpróbáltam elkerülni, hogy egyszerre több nagyobb változást végezzenek.

Hálás vagyok, hogy bár a csapatban valószínűleg nem mindenki ért egyet vagy izgatott az általunk végzett kísérletekkel, bekapcsolódtak.

Remélem, hogy a folyamat során jobban megismerkedtem néhány félelmemmel és belső küzdelmemmel. Legfőképpen: a félelem, hogy elveszíti az irányítást, kudarcot vall, nem kap hitelt, vagy hogy nem szereti az általam tett lépéseket. Ez egyértelműen befolyásolta a társaságot és a csapatot egy bizonyos ponton, de a dolgok a jó úton vannak.

Itt egy valóban hasznos videó, amely a következő témákkal foglalkozik:

Hadd mutassam neked egy példát, hogy a félelmek egyike hogyan nyilvánul meg számomra. Mint tudod, több terméket futtatunk / kezelünk, és folyamatosan késleltettem, hogy elemezzem, mennyire sikeresek mindegyikük..

A múlt hónapban végül elkészítettem egy listát, és feljegyeztem minden kritikus mutatót. Gyorsan kiderült, hogy termékeink egy része (sok) inkább kudarcot jelent, mint bármi más, és ezeket meg kell ölni.

De csak nem akartam elismerni, hogy az, aki valójában cselekszik ezekre a gondolatokra, megteszi. Tehát késtem a további elemzések elvégzését, vagy továbbmentem és bezártam ezeket a termékeket, egyszerűen azért, mert ez azt jelentené, hogy kudarcot valltam.

Különben is, megteszek néhány lépést ennek megoldására, és már hoztam néhány kemény döntést két termékünkkel kapcsolatban:

 • Eladtam TeamClerk.com a Flippán, 3101 dollárért. Körülbelül 6000 dollárért vásároltunk, és beletettünk néhány jó munkát, de a hangsúly hiánya miatt nyilvánvalóan kudarcot jelent, de rendben van.
 • Átadtam a Bejelentkezés Customizer plugin Hardeep Asrani-hoz – a csapatunk tagjához (nézd meg bejegyzését a pluginok Gutenberg-hez történő adaptálásáról). Néhány évvel ezelőtt megvásároltuk a bővítményt, megnöveltem, megpróbáltunk pénzt keresni, és végül kudarcot vallottunk. Mivel nem igazán tudjuk támogatni, úgy gondoltam, hogy jobb kezekben lesz, ha Hardeep gondoskodik róla..

Bár nem feltétlenül könnyű, az ilyen lépések jobban összpontosítanak alaptermékeinkre és a jelenlegi fizetett felhasználókra. Mint korábban írtam, annak ellenére, hogy a tematikus piac az elmúlt néhány évben hanyatlóban van, ez továbbra is alaptevékenységünk, és jó számú felhasználónk van, akiknek kiszolgálnunk kell és feladatunkat kínálnunk kell.

A Hestia 2.0 egyenesen a sarkon áll, és mi is kezdjük az új lépéseinket "Gutenberg számára" téma.

jövedelem

Júliusban kis mértékben esett a bevétel, körülbelül 10%. Szerencsére megálltunk és ennek megfelelően módosítottuk a megközelítést, amely úgy tűnik, hogy még most is kifizetődő. Augusztus némi kedvező forgalomnövekedéssel kezdődött, és remélhetőleg ezt az évet legalább annyira jövedelmezőnek fogjuk zárni, mint az előző évben.

Itt egy kicsit lejjebb vagyunk, mint amit reméltem, de ez még mindig rendben van. Azt hiszem, ha sikerül fizetnie tisztességes fizetést magunknak, és továbbra is befektethetünk olyan új kezdeményezésekbe, mint például Szemkendő vagy OptiMole, jól vagyunk.

Lehet, hogy észrevette – és ezt természetesen észrevettem -, hogy én sem vagyok túl jó vagyok, vagy szervezett, amikor a pénzügyekről van szó. Bár durva ötletem van arról, hogy hogyan csinálunk, és hova megyünk, ez nem minden szuper pontos. Ezért valószínűleg ezért segítünk a következő bérletünknek ezen a téren.

Oké, ennyi ez a számodra. Mint mindig, köszönöm az olvasást és a támogatást! Legyen naprakész, és új jelentéseket kap Önnek, feliratkozva ide:

K Karol összes szerkesztése és szellemes átírása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map