Konferenciákra vágyik a gondot érdemel? #WCEU – Átláthatósági jelentés # 41

Konferenciákra vágyik a gondot érdemel? #WCEU – Átláthatósági jelentés # 41

Konferenciákra vágyik a gondot érdemel? #WCEU – Átláthatósági jelentés # 41
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

41. átláthatósági jelentés


Üdvözöljük a havi átláthatósági jelentés (2018. június) 41. kiadásában. Ebben a sorozatban minden tőlem telhetőt megteszek annak megosztására, hogy mi történik a társaságban, mit tanultak meg, és hogyan alkalmazhatják azt vállalkozása számára is. Kattintson ide a korábbi jelentések megtekintéséhez.

Június hagyományosan a "A WordCamp Európa hónapja" nekünk. A 2018. évi konferencia volt a harmadik sorozatunk, amelyen csapatként vettünk részt. Beszélek erről néhányról, majd átmegyek más témákba, amelyek a legfrissebb termékkiadásokkal, a döntéshozatallal és más szórakoztató dolgokkal kapcsolatosak.

A WCEU 2018 után

Oké, szóval az esemény szórakoztató volt, annak ellenére is, hogy a beszédem iránti kérelmet elutasítottam (bummer).

Ennek ellenére valószínűleg az volt az év, amikor csapatként voltunk a leginkább bevonva. Bővebben erről egy perc alatt.

De… megérte??

Nos, valójában nehéz megmondani.

Személy szerint nagyon nyugodtan gondolkodtam az idei esemény felé. Leginkább ott voltam, hogy találkozzak a csapattal, önkéntesekkel, és csak élvezzem az eseményt, anélkül, hogy konkrét napirend lenne. A korábbi évekkel ellentétben, ahol általában mindenhol ott voltam, emberekkel beszélgettem és hálózatba léptem. Nem voltam olyan izgatott a rendezvényről, mint az elmúlt néhány évben.

Másrészt a csapat jobban be volt vonva. Szinte mindenki jelentkezett önként, Sabina és Rodica a szervező csapat tagjai voltak, Adelina és Chris pedig a médiapartner elkötelezettségünk, készít néhányat izgalmas interjúk felszólalókkal és az esemény résztvevőivel.

Összességében mindenkinek nagyon sok lehetősége nyílt új dolgok megtanulására, találkozásra olyan emberekkel, akikkel általában csak távolról dolgoznak, új barátokat szerezhetnek, stb..

Ebben az értelemben az esemény mindenki számára értékes tapasztalat, ám ez még mindig nem mindenki számára a legoptimálisabb felhasználás, vállalati szempontból.

Ne tévessze meg, az ilyen élmények sokat segíthetnek a csapatépítésben, a barátságban és más dolgokban, ám ezeknek a szempontoknak a felépítésére különféle, hatékonyabb módszerek is vannak, a WCEU-k közös látogatása mellett..

A WCEU-val természetesen az a hozzáadott érték, hogy az önkéntesség révén mindenki részt vesz egy nagy, nem munkához kapcsolódó projektben, sok mozgó alkatrésztel, és szerepet játszik benne. Plusz, hogy magának a WordPress közösségnek adunk vissza támogatást, ami annak oka, hogy a WordPress táj mostanává vált.

Tehát általánosságban azt hiszem, hogy a WCEU-k látogatása hosszú távon valószínűleg megéri a társaságot, és sok mindenki számára remek tapasztalatokat generál. Lehetetlen azonban, hogy pontos adatokat nyújtsunk be arról, hogy mennyire értékes ez. Tehát inkább egy bél érzés.

Mégis, jövőre különféle módszereket fogunk kipróbálni, hogyan akarunk részt venni az eseményben, és mit tehetünk még azért, hogy az összes fél számára előnyöket biztosítsunk..

Kíváncsi vagyok, mit vesz a konferenciákon? Hogyan viszonyulsz hozzájuk és miért?

Pontosabban: szívesen viszi az egész csapatát egy konferenciára, vagy az a helyzetében nem lehetséges? Ha igen, miért?

Ó, és a közösségről és a részvételről beszélve, Rodica az idei év vezető szervezője WordCamp Bukarest!

Menjen ide jelentkezni, jegyet szerezni, megtudni, mi történik a konferencián.

És ha ellátogat, akkor üdvözöljük irodánkban, hogy minden együttműködési igényét kielégítse. ��

A termékcsoport változásai

A múlt hónapban írtam a CodeinWP újratervezéséről és újraindításáról, tehát ebben a hónapban a ThemeIsle sorozat!

Nemrég bemutatjuk az új kialakítást, és újraindítjuk a weboldalt.

Valójában fél évvel ezelőtt kezdtünk ezzel dolgozni. Sajnos a tervezőnek néhány családi problémával kellett szembenéznie, és a projekt késett.

Most azonban visszatérünk ehhez, és véglegesítünk néhány tervezési döntést, és kidolgozzuk egy végrehajtási tervet.

Ugyanaz, mint a CodeinWP esetében, azt szeretnénk, ha az új weboldal gyors, mobilbarát (és AMP-t használ), és valószínűleg többet fogunk kísérletezni a Gutenberg blokkokkal is.

Itt egy rövid pillantás az egyik új logókísérletünkre:

ThemeIsle logó kísérletek

De a ThemeIsle nem az egyetlen jelentős projekt, amelyen dolgozunk.

Mi a következő az OrbitFox-on?

Mint emlékszik, az OrbitFox kis kísérő bővítményként indult, hogy biztosítsa az egyedi funkciókat, amelyeket eredetileg a WordPress repo tiltott a Zerif témánkból.

De aztán úgy döntöttünk, hogy ennél sokkal többre konvertáljuk, és arra törekszünk, hogy hasznos eszközzé váljon minden felhasználónk számára, nem csak a Zerif felhasználóinak.

Az ötlet az volt, hogy mindent egybenben kínál olyan megoldásokkal, amelyek kezelik a legtöbb weboldalon elvégzendő kis feladatokat, és ingyenesen kínálják – még ha egyébként prémium funkciókkal is foglalkoznak. Például:

Elindítottuk egy új Cookie Notice modult, hozzáadott további webhelysablonokat, és kiadott két új szolgáltatást a bétaverzióban:

  • Kép CDN és optimalizálás
  • Biztonságos frissítések


Orbit Fox by ThemeIsle

Szerzői): Themeisle


96% Értékelések


400.000 + telepítések


WP 4.7 + szükséges

Több információ

themeisle-companion.zip

Aktuális változat: 2.9.8

Utolsó frissítés: 2020. április 28


96% Értékelések


400.000 + telepítések


WP 4.7 + szükséges

WordPress.org beépülő oldal


Orbit Fox by ThemeIsle

Íme egy példa a modul CDN statisztikájára:

CDN statisztika

Miután további visszajelzéseket kaptunk az üzleti modellről, úgy döntöttünk, hogy ezen a ponton valószínűleg jobb, ha a fejlett funkciókat, például a CDN + képoptimalizálást önálló eszközként tartjuk fenn..

Ez a megoldás már itt van – Optimole-nek neveztük el, és a legtöbb forgalomban lévő webhelyünket táplálja. Amíg még bétaverzióban van, megteheted kérjen ingyenes próbaverziót és kezdje meg az optimalizálást.

Ami az OrbitFox-ot illeti, ez egy ingyenes termék marad.

Témák újragondolása

A dev ideje nagy részét azért írtuk, hogy újraírjuk Hestia és importálási / exportálási funkció fejlesztése ehhez.

Az új kódot egyaránt bevezetjük annak érdekében, hogy megkönnyítsük a téma fenntartását a jövőben, és megteremtsük az alapot, hogy valami sokkal egyszerűbbé váljunk, az oldalépítőkkel és a jövőbeli WordPress szerkesztési tapasztalatokkal szem előtt tartva..
hestia

Tehát ahelyett, hogy azonnal megpróbáltunk egy új témát építeni a semmiből, bár fájdalmasabb volt, javítani akartuk a meglévő kódbázist. A Hestia remélhetőleg hosszú élettartamú, ezért mind a mi, mind a felhasználók számára elengedhetetlen, hogy naprakészen és biztonságban tartsuk..

Végül, ha kíváncsi vagyunk, hogy a témaosztályunk hogyan működik pénzügyileg, akkor a tavalyi hónapban 78 000 dollár bruttó bevételt értünk el (témák és csomagok eladva a ThemeIsle.com webhelyen).

Kommentálva magát a munkát

A vállalat növekedése számos szinten kihívást jelent. Még ha nem vesszük figyelembe a kulcsfontosságú szempontokat – például honnan származik bevétel -, olyan dolgok, mint mindenki munkájának kezelése, új emberek felvétele és így tovább, minden bizonnyal kiszabadítanak a kényelmi zónámból.

Szerencsére nem vagyok az első olyan ember a földön, aki ebben a helyzetben volt, így különféle forrásokhoz fordulhatom segítségért és beszélgethetek más vállalkozókkal, akik szintén hasonló kihívásokkal foglalkoztak..

Bár a múltban többször próbáltam javítani a munkamódszerünket, ezúttal kissé más. Már lépéseket tettem annak érdekében, hogy a csapaton belüli belső segítséget kapjak a felelősség megosztása révén, valamint a külső segítséget a kérdések feltevése és annak meghallgatása során, hogy mit tanácsolnak más vállalkozók. Azt is megpróbálok elszámoltatni a kapott tanácsokért.

Összességében a fő elvitel itt az, hogy nem számíthat arra, hogy ezüstgolyó megoldást talál a kékből. Sokkal jobb ötletbörze, és apró ötletek és fejlesztések megvalósítása a gyakorlatban. Lehet, hogy többségük nem bírja az idő próbáját, de egy pár jelentős hatással lesz a (csapat) termelékenységére és az általános teljesítményre.

Erről kell szólnia, ha kijutunk a kényelmi zónából. Csinálsz egy új dolgot, nézd meg, hogyan teljesít. Akkor vagy folytatja, vagy alkalmazkodik.

Kíváncsi voltam, mit gondolnak más vállalkozók erről, ezért egyszerűen megkérdeztem tőlük néhányat, mi az, ami tartja őket, miért folytatják a munkát, stb..

Egy dolog, amit sokan megismételtek, hasonló volt, "Az a kötelességem, hogy azt tegyem, amiben én vagyok a legjobb" vagy "Nagyon tehetséges voltam ezekkel a készségekkel, és felhasználnom kellene őket ahelyett, hogy a tengerparton feküdtem."

Valószínűleg különféle módokon tekintjük ezeket a kijelentéseket, ezért csak itt hagyom őket, hogy mindenki értelmezhesse saját magát.

Végül, de nem utolsósorban, felmerült egy kérdés Akshat Choudhary – kérdezte a BlogVault, "Ha bárkivel partnere lehet a térben, akkor a partnerség megduplázhatja vállalkozását?"

Ez egy jó kérdés, és jól szemlélteti egy WordPress vállalat helyzetét ezen a piacon. Megkérdeztem volna a StudioPress-től vagy az iThemes-től ezt a kérdést, ha esélyem lenne.

És hogyan válaszolna erre a kérdésre?

Oké, ennyi ez a számodra. Mint mindig, köszönöm az olvasást és a támogatást! Legyen naprakész, és új jelentéseket kap Önnek, feliratkozva ide:

K Karol összes szerkesztése és szellemes átírása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector