Hogyan kell újratervezni a vállalkozás webhelyét – Átláthatósági jelentés # 40

Hogyan kell újratervezni a vállalkozás webhelyét – Átláthatósági jelentés # 40

Hogyan kell újratervezni a vállalkozás webhelyét – Átláthatósági jelentés # 40
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hogyan kell újratervezni a vállalkozás webhelyét - Átláthatósági jelentés # 40


Üdvözöljük a havi átláthatósági jelentés (2018. május) 40. (!) Kiadásában. Ez egy sorozat, ahol mindent átjárok, ami az üzleti életben zajlik. És nem visszatartom! Akár jó, akár rossz, itt van minden. Kattintson ide a korábbi jelentések megtekintéséhez.

Május egy szórakoztató hónap volt számomra. Többé-kevésbé az egész hónapot eltöltöttem, hogy jobban vigyázzak magamra és … felkészüljek az esküvőre (olvassa el: esküvőm … valójában kettőjük, hosszú történet).

azonban!

Ez nem azt jelenti, hogy nincs itt valami megosztani veled.

Legfőképp néhány dologról szeretnék beszélni: a CodeinWP újratervezéséről és stratégiájáról, arról, hogy mi az üzlet az AMP-vel és a mobiltelefonnal, valamint vállalkozói küzdelmekről és tanulásokról (olyan titokzatos, mint amilyennek hangzik lehet most).

A CodeinWP újratervezése ��

Először talán észrevette, hogy ez a jelentés kissé különbözik az előzőktől. A blog teljes átalakítását kapott, és ez messze túlmutat a megjelenésen túl. Megújítottuk a kódot, és megvizsgáltuk a stratégiánkat és a kiadvány fókuszpontját is.

Tehát mélyítsünk egy kicsit tovább mit változottunk meg és miért.

Mint már néhányszor említettem, az egyetlen legfontosabb dolog, ami arra késztette a munkát, hogy ezen az újratervezésen dolgozzak, az az volt, hogy a blog forgalma az elmúlt egy évben csökkent (semmi brutális, csak kissé).

Íme, mit csinálunk ezzel kapcsolatban:

A tech a motorháztető alatt

A CodeinWP… dobosként, kérem… statikus HTML webhelyként indult. Később hozzáadtunk egy blogot, és egy egyedi témával együtt elhelyeztük a WordPress telepítésén.

Néhány évvel később a fő webhelyet a WordPress-re is átalakítani akartunk, ezért létrehozunk egy másik, különálló WordPress-példányt erre a célra..

Minden rendben volt és dandy, amíg az egész telepítés nem mutatott csúnya kérdést a hosting cégünkkel egy évvel ezelőtt. Egyszerűen fogalmazva: a webhely rendetlenség volt. Meg kellett változtatni.

Megragadtuk ezt a lehetőséget, hogy a semmiből induljunk, és kipróbáljuk egyik versenytársunk témáját (Astra), valamint az Elementor, mint a mi választott oldalépítőnk, és egy AMP megoldás mobilra.

(Szeretném megragadni ezt a lehetőséget, hogy indokoljak a versenytársak termékeinek használatát. Így lehet megtanulni, mi van a piacon, és hogyan működik * valójában *.)

Röviden: a webhely most sokkal gyorsabb és rugalmasabb, lehetővé téve a továbblépést a felhasználói élmény javítása és néhány új alkatrész / eszköz elindítása mellett.

Az új fókusz

Azt hiszem, többségük már hosszú ideje nem nézte a codeinwp.com tényleges honlapját. Csak az elmúlt három évben nem volt a hangsúly. Főleg az, ami a codeinwp.com/blog alatt található, fektetettünk be.

Ugyanakkor érintetlenül hagytuk a fő honlapot. Ami előmozdításra került: a "PSD a WordPress-hez" szolgáltatás. Ennek problémája az volt, hogy mi még nem is érdekeltek az új munka ezen a területen. Tehát bármi vezetést kaptunk, még csak nem is tudtunk együtt dolgozni. Okos, igaz?

Ez enyhén szólva zavarba ejtő, és semmit sem tett a webhely márkájának erősítéséhez "a WordPress betekintésének megfelelő helye."

Végül úgy döntöttünk, hogy ezt megváltoztatjuk, és a kezdőlapot megfelelő ábrázolássá alakítjuk az egész oldalról. A régi honlap csak csökkentette a tartalomba vetett bizalmat és az itt végzett munkát.

Most – az új kialakításnál – remélem, hogy a dolgok világosabbá válnak, és a honlap biztosítja azt a korábban hiányzó kontextust, amelyről szól ez a webhely – "egy központ a WordPress szabadúszóknak, bloggereknek & alkotók."

Arra törekszünk, hogy azáltal, hogy nagyszerű tartalmat (a blogon és a hírlevelen keresztül), közösséget, eszközöket és akár munkahelyeket (a művekben) nyújt az olvasóinknak.

A CodeinWP újratervezése

Noha tudom garantálni a kutatásunkat, a tartalmat és az eszközöket, a * közösség működése * dolog teljesen új dolog számunkra. Ennek ellenére van egy jó ötletünk arra, hogy miként indíthatjuk el a kezdeményezést:

Ha csatlakozni szeretne az új közösséghez, és velünk kísérletezni (a Slackon keresztül lógni és együtt tanulni), itt jelentkezhet. Az első 50 tag számára a regisztráció ingyenes. Ezt követően egy kis díjat tervezünk felszámítani annak érdekében, hogy az emberek elkötelezettek maradjanak.

Bár elégedett vagyok azzal, hogy az új terv teljes bevezetése miként ment, néhány kérdéssel szembesültünk itt-ott.

Először is, nem minden hozzászólás tűnt úgy, ahogy kellene. Összehangolási kérdések stb. Ezek viszonylag fájdalommentes volt.

De voltak még komolyabb problémák is. Ők vezérigazgatója, közvetlenül a bevezetés után rájöttem, hogy a Google felvette a "közzétett" dátum keresés helyett "frissítve."

Ez természetesen hatalmas csökkenést eredményezett a rangsorban, és hozzáadta a stressz szintjemet. Szerencsére, amint ezt sikerült kijavítanunk, és a Google újra feltérképezte a webhelyet, a forgalom visszatért a normál szintre.

Mobil és AMP ��

Ha úgy nőttél fel, mint én, számítógéppel az asztalán, és nem telefonnal a zsebében, akkor esély van, hogy súlyosan alábecsülte a mobil fontosságát és elfogadását.

"A mobil a jövő!" – valószínűleg olyasmi, amit már tucat vagy többször hallottál, de ez nem igazán hangzott vissza veled. Végül is megnézed a webhely forgalmát – "kevesebb, mint 5% mobilhoz képest," akkor személyesen megnézed, mit csinálsz a telefonoddal – "nem sok, vásárlások és komolyabb dolgok, amelyeket még mindig az asztalon csinál," és így nagyjából elmozdítja a mobiltelefon teljes figyelmen kívül hagyását.

Ez a mobil tudatlanság ezért jött létre "reszponzív dizájn" elsősorban. Csak egy kísérlet volt arra, hogy a normál asztali számítógép első weboldala valahogy illeszkedjen a mobil képernyőhöz. Nem vette figyelembe a felhasználó szándékát, az UX-t vagy bármi mást. Csak volt "vegye be a szokásos webhelyet, és illessze azt mobilra."

Alapvetően azt hittük, hogy a mobiltelefon valaha is komoly dolog lesz, ezért úgy döntöttünk, hogy automatizált megoldásokat kínálunk "fogékony."

Tévedtünk azonban.

Egyszerre a Google már elkezdte bevezetni a saját termékeit mobil-első index, és aktívan mozognak egy olyan irányba, ahol az asztali hely csak a második. Tehát próbáljuk emlékeztetni magunkat erre, megtörni a régi szokásainkat, és nézzük át újra, hogy miként építjük fel webhelyünket (vagy WordPress témákat).

Semmi sem új. Az emberek már évek óta beszélnek a mobil első kialakításáról. A reagálással kezdődött, majd megkaptuk a mobil témákat és most a progresszív webes alkalmazásokat (PWA). Ennek ellenére eddig senki sem vette ezt komolyan.

Ezenkívül a Google kétségbeesett megközelítésében a Google kiadta az AMP-t, hogy gyorsabbá tegye a dolgokat a mobiltelefon számára *. És nemcsak ezt, hanem azt is feltételezem, hogy megpróbálják ezt bejuttatni a WordPress mappába, a PWA-val együtt. Ha ez nem elég, akkor a következő lépés valószínűleg az lesz, hogy lehetővé tegyék a felhasználók számára, hogy ingyenesen elindítsanak egy AMP vagy PWA-készen lévő webhelyet (nem biztos abban, hogy a Google Sites ezen az irányban halad-e vagy sem).

* Itt a Google-ra összpontosítom annak ellenére, hogy a fogadó cégek, az építők, mint például a Wix, stb. Is ezt teszik, mert a Google erőteljes ösztönzést ad arra, hogy ezt ingyenesen adja ki, hogy versenyezzen a Facebook oldalakkal (ami továbbra is valószínűleg a legjobb hely) menjen, ha minden, amit akar, egy ingyenes üzleti oldal, amely ügyfeleket von magához).

Végül még sokat kell tanulnunk a mobiltelefonról és annak megközelítéséről, ha mindenki számára hasznos (mind számunkra, mind a felhasználók számára).

Ez nehéz. A reagálás biztosan nem ez a megoldás. Legalább nem 2018-ban.

Mindezt figyelembe véve, a CodeinWP kiindulópontja az, hogy alapértelmezetten a mobil élményt az AMP-re állítja, majd onnan próbál megtanulni és kipróbálni, hogy milyen korlátozások vonatkoznak egy élvezetes felhasználói élmény létrehozására..

A vállalkozói küzdelem és a tanulás esete ��

Az utóbbi időben néhány személyes küzdelemmel és még a pánikrohamokkal való foglalkozás nem csak megijesztett, hanem arra késztette, hogy megkérdőjelezzem magamat és ne bízzon az ítéletben.

Névértéken ez rossz, de a helyzetnek van pozitív aspektusa is. Ilyen helyzetekben jobban hajlandó hallgatni és segítséget kérni.

Elkezdtem nyíltabban beszélni mind a csapattal, mind más körülöttem levő vállalkozókkal, tanácsot kérni – főleg azoktól az emberektől, akikben bízom és tiszteletek.

Személy szerint, függetlenül attól, hogy mennyit olvastam online a folyamatok létrehozásáról, a csoportok létrehozásáról vagy a mentorokról, rájöttem, hogy valami, amit még 100 nagyszerű cikknél is jobban értékelek, az néhány jó személyes interakció és tanácsadás valakitől, akiben bízom..

Az egész "kiagyal" és "tanácsadó" a dolgok soha nem húztak meg velem. De most rájöttem, hogy talán tévedtem …

Itt van a dolog, először az, hogy részt vesznek a szomorú szünetekben, vagy ha mentorjuk van, az nem úgy hangzik, mintha sokan bajba kerülnének. És különösen, ha társaikkal veszi körül magát, és nem vállalkozókkal szemben, akik az út mentén vannak, mint te.

Aztán azonban rájöttem, hogy alapvetően minden társaságban történik egy mesterszintes forgatókönyv. Munkavállalóként munkatársai vannak "mestercsoport" és a csapatvezető, mint a "tanácsadó." Mindent megtalál, amire szükség van a stressz és a növekedés elkerülése érdekében. Ha te vagy a főnök, akkor ez egy másik történet. Ebben az esetben kell magának keresnie a főnököket és a mentorokat.

Fájdalmas elfogadni, hogy önmagában nem tud mindent megtenni, vagy hogy egy adott feladattal egyszerűen nem vagy olyan jó, vagy egyszerűen kudarcot vallott, ugyanakkor ez egy erős pillanat is.

A sikertelenség elfogadása felszabadítja a gondolatait, és segítséget vagy más megoldást kereshet. Ez a kudarcból tanultakkal kombinálva elegendő lehet ahhoz, hogy legyőzze a problémát.

Erre gondolva úgy döntöttem, hogy csatlakozom az EO hálózat. Azt tervezem, hogy többet fogok elérni és más vállalkozókkal együtt lógni. Nem csak ugyanabból a térből, és nem is "üzletelni," hanem megosztani a mindennapi küzdelmeket, gondolatait és tanulásait.

Végső tanácsom itt; Ha úgy érzi, hogy tudja, mit kell tennie, de azt is érzi, hogy nincs energiája a végrehajtáshoz (vagy depressziósnak érzi magát), az első lépés annak elfogadása. Ezután keresse meg azokat az embereket, akiknek véleménye szerint segíthet – annak a ténynek köszönhetően, hogy valószínűleg maguk is hasonló helyzetben voltak.

Nagyon sok segítséget nyújthat egy mentor és egy vállalkozói csoport, amely megérti, mit csinál, a küzdelmeket, amelyeken átvészel, és tudatja Önnel, ha valami rosszat csinál. És nem csak azt értem, hogy dicsérjük egymást, hanem hogy őszinte legyünk és felhívjuk egymást olyan dolgokra, amelyek nem helyesek, és hogyan változtassuk meg őket.

Kedves álom egy magányos vállalkozónak lenni, aki vállalja a világot, de ez hosszú távon valószínűleg nem fog sikerülni. A másokkal való együttmûködés sokkal jobb helyzet

Oké, ennyi ez a számodra. Mint mindig, köszönöm az olvasást és a támogatást! Legyen naprakész, és új jelentéseket kap Önnek, feliratkozva ide:

K Karol összes szerkesztése és szellemes átírása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector