Az új Elementor kiegészítők megjelennek a piacon, és mit csinálunk a 7 ezer dolláros / hónap beépülő modulunkkal – Átláthatósági jelentés # 39

Üdvözöljük a havi átláthatósági jelentés 39. kiadásában (2018. április). Ebben a sorozatban mindent megosztom, ami a társaságban zajlik, és amelyet szintén érdemes megvitatni. Business Beszélünk üzletekről, tervekről, termékekről, tanulásokról és még sok másról. Kattintson ide a korábbi jelentések megtekintéséhez.


Az a véleményem, hogy az utóbbi időben folyamatos és tudatos erőfeszítés volt az, hogy csak azokon a dolgokon dolgozom, amelyek igazán számítanak. És ez valójában ugyanúgy vonatkozik nekem, mint az egész csapatra.

A nap végén valószínűleg sokkal fontosabb a helyes dolgok elvégzése, mint a helyes dolgok elvégzése.

Remélem, hogy minden hónapban közelebb kerülünk ehhez a célhoz, és ez a hónap nem volt más. Számos érdekes projekten dolgozunk a függöny mögött, és remélem, hogy itt közöltem velük néhányat.

(Van néhány új projekt is a sütőben főzéshez, de ezek még nem állnak készen a megosztásra. Maradjanak velünk!)

1. A régi üzenet újjáéledése és a Revive.Social

A Revive Old Post a szociális média legfontosabb beépülő modulja. (Ellenőrizze, egyébként, ha még nem ismeri azt.)

Bogdan több mint hat hónapon át teljes mértékben átírja a plugin forráskódját. Az előző kódbázis kissé merev volt abban, hogy hogyan oszthatunk néhány beállítást fiókonként, és nem hálózatonként (őszintén szólva, ez egyáltalán nem volt lehetséges).

Tehát mivel a projekt folyamatban volt, úgy döntöttünk, hogy hasznosítási lehetőségként kezeljük azt Vue.js és a REST API-t.

Amellett, hogy kibővíthetjük készségeinket és jobban megtanulhatjuk ezeket a technológiákat, ez lehetővé teszi az új kódbázis használatát is, hogy elindítsuk a Revive Old Post hosztolt verzióját. Ez lehetővé tenné számunkra, hogy többet tegyünk a funkcionalitás terén, megszabaduljunk a WordPress Cron-tól és számos, a hostinggal kapcsolatos kérdést.

Mindezek ellenére a frissítés nem volt olyan zökkenőmentes, mint ahogy reméltük … De sikerült mindent gyorsan megoldanunk, és kevesebb, mint 24 órán belül kijavítottuk az összes problémát, ami növelte értékesítésünket és áttekintések.

Mint képzelnéd, az új verzióhoz hozzáadott új funkciók tekintetében nem sok volt, mivel nem erre volt a hangsúly. Ennek az új kódbázisnak köszönhetően van néhány jó dolog, amelyet a következő hónapokban felsorakoztathatunk. Néhány dolog egyszerűen sokkal könnyebben kódolható most.

És ez a bővítmény valóban fontos része a termékcsaládnak. Abban az esetben, ha kíváncsi, a Revive Old Post átlagosan havi 6000–7000 dollárt hozott az elmúlt három évben.

Mivel csak felvettem ezt, ez egy jó pillanat, hogy egy kicsit többet tudjunk beszélni az egészről "nagy" Tervezze meg, hogy mi van a plugin számára.

A beépülő modul élettartama alatt már nagyon korán rájöttünk, hogy felhasználói nagyon különböznek az átlagos ThemeIsle-vásárlótól. Ez meggyőzött bennünket, hogy maroknyi drasztikus lépést kell tennünk a plugin növekedésének fenntartása érdekében:

 1. Vigye a plugint egy külön weboldalra, és hagyja, hogy saját márkája épüljön. Ezt a SyP-től is megtanultuk a WPBeginner-től.
 2. Készítsen eredeti tartalmat az új (számunkra) szociális média rést, és hozzon létre egy közönséget, amely potenciálisan érdekelhet a beépülő modulban.
 3. Használja az ingyenes bővítmény népszerűségét néhány szerves hivatkozáshoz, és ezáltal javítsa az új webhely láthatóságát.
 4. Használjon közvetlen Facebook-hirdetéseket a webhely és a blog forgalmának növelésére.
 5. Indítsa el a bővítményt SaaS-ként.

Noha a terv egyértelműnek tűnik, valójában türelmesség, a végrehajtás és a nagyobb képre összpontosítás komoly kihívásoknak bizonyult.

A nap végén azonban megvan "nagy" A terv határozottan perspektívaba helyezi a dolgokat, és lehetővé teszi, hogy bármikor visszatérhessen és ellenőrizze, hogy a helyes irányba halad-e.

Például nagyon örülök az itt elért haladásnak. Az elmúlt néhány hónapban egyre közelebb kerültünk a Revive.Social blog. Ez a cél az, hogy alapvetően felhasználjuk két jó hírű blog felépítésének tapasztalatait a WordPress térben, és alkalmazzuk egy új rést.

A terv eddig szépen jött létre. Blogszerzés szempontjából a leckék továbbra is ugyanazok: az eredmények látása sok időt vesz igénybe, de akkor megjelenhetnek olyanok, amilyennek látszik egyik napról a másikra. Kiállítás (a), Revive.Social forgalom:

Revive.Social forgalom

Nagyon örülünk, hogy ezt a tendenciát látjuk, és reméljük, hogy folytatódni fog a jövőben.

2. Elementor kiegészítők

Elindítottuk egy új kiegészítők pluginját kedvenc oldalkészítőnk, az Elementor számára!

Lágy indulás volt, de úgy tűnik, hogy a közösség élvezi ezt az új lehetőséget "dolog."

Oké, hát miről van szó??

A neve Sizzify, ez pedig az Elementor kiegészítők és sablonok új csomagja.

 • Van a Lite verzió itt. Nagyszerű módja annak, hogy megnézze, mit tud ez a plugin.
 • És ott van a Pro verzió is itt. Egyszerűen szólva: a A Pro több mindent tartalmaz, ahogy elvárnád. ��

sizzify

Ez az új termék különösen jó üzlet azon jelenlegi vásárlóink ​​számára, akik már használják az Elementor-ot. Egyszerűen hozzáteszik ezt a jelenlegi tagságukhoz.

Nagyon akartam átjutni ezt a projektet az ajtón keresztül, és annak ellenére, hogy személyesen nincs időm és sok más dolgot dolgoztam, amelyeken dolgozom..

Szerettem volna érezni a teljes, az Elementor-vezérelt alrész potenciálját a WordPress-ben.

A Sizzify elindításakor tudtuk, hogy ez nem lenne a legjobb ilyen eszköz, de rájöttünk, hogy továbbra is szállíthatjuk a v1-et, és így tovább érezhetjük a piacot, miközben tovább fejlesztjük (amit mi írunk, amit írok ez).

Ennek ellenére vegyes érzéseim vannak a kapott eredményekkel kapcsolatban. Az első hónapban csak 400 dollár eladást értünk el. Feltételezem, hogy attól függetlenül, hogy milyen javításokat tudunk végrehajtani a v2 számára, nem fog növekedni 25–100-szor.

És tisztában vagyok a velejáró szerencsejátékkal, amelyet itt veszünk. Alapvetően azzal, hogy csak egy elég jó terméket ad ki, nem igazán látja a piac teljes potenciálját. Végül csak rendkívüli bővítmények kapnak rendkívüli eredményeket.

3. CodeinWP és Hestia

A múlt hónapban ismét megszállott voltam a CodeinWP forgalomcsökkenésével és a téma értékesítésének csekély csökkenésével. Nem feltétlenül azért, mert ezeknek prioritásoknak kell lenniük, hanem inkább a saját személyes kiváltó tényeim alapján és annak, hogy hogyan reagálok, amikor elveszítek [MINDENKITŐL]. Csak így vagyok versenyképes.

Mindegy, a forgalmat és az értékesítést meg akartam szerezni!

Nagyon sok kutatást végeztem, és visszatértem egy olyan tervvel, amely alapvetően megköveteli a CodeinWP webhely teljes újjáépítését és a webhely forráskódjának átírását. Hestia téma.

A CodeinWP esetében nagy hangsúlyt fektetünk a sebességre, a mobil optimalizálásra és az olvasó elkötelezettségének fokozására. A Hestia javítani szeretnénk a meglévő kódbázist oly módon, hogy minimalizáljuk a jövőbeni karbantartási munkákat.

Dizájn / tartalomszervezés szempontjából is dolgozunk a CodeinWP-n, és majdnem készen állunk az új megjelenésre. Remélem, hamarosan meglátod!

4. Csapatmunka!

Néhány új érdekes dolgot csinálunk, csapat-bölcs módon. Például egy heti jelentéstételi kezdeményezést indítottunk a kézikönyvben, amelyet ezután kidolgozunk és hétfőn átadunk az egész csapatnak. Chris gondoskodik róla és nagyon jó munkát végez!

Íme egy példa arra, hogy az összefoglaló e-mail hogyan néz ki:

Ez elég jó módszer a kommunikáció aszinkron javítására.

Mellékesen megjegyezzük, hogy stratégiánk az volt, hogy a kezdetektől kezdve elkerüljük a nagyon konkrét munkaleírásokat, és ez kiderül, hogy valami nagyon jól működik számunkra..

Az elején frusztráló, de nagyon kifizetődő, amikor sikerül nagyon specifikus szerepeket találnunk csapattagjaink számára, amelyekkel jól érzik magukat.

Például kezdetben Chris-t vettünk fel, hogy segítsen a közösségi média területén. Miközben még mindig ezt csinálja, sokat foglalkozik új dolgokkal, és bebizonyítja, hogy nagyon jó ezekben. A fentiekhez hasonlóan "heti frissítések" email.

Oké, ennyi ez a számodra. Mint mindig, köszönöm az olvasást és a támogatást! Legyen naprakész, és új jelentéseket kap Önnek, feliratkozva ide:

K Karol összes szerkesztése és szellemes átírása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map