Átláthatósági jelentés # 36 – Miért történik a ThemeIsle jelentős újratervezése?

Átláthatósági jelentés # 36 – Miért történik a ThemeIsle jelentős újratervezése?

Átláthatósági jelentés # 36 – Miért történik a ThemeIsle jelentős újratervezése?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Üdvözöljük a havi átláthatósági jelentés 36. kiadásában (2018. január). Ez egy sorozat, ahol minden tőlem telhetőt megteszek, hogy beszéljek a fontos vállalati tevékenységekről, terveinkről, kihívásainkról, stratégiáinkról és arról, hogyan járunk el azok végrehajtásában. Kattintson ide a korábbi jelentések megtekintéséhez.


Először is nem vagyok nagyon sokat "menetrend-the-year-in-előleg" egyfajta srác, ezért attól tartok, hogy nincs 2018-ra szóló főtervem, amelyet itt megoszthatok veled. A vállalkozásban azonban még mindig sok történik, sok új fejlesztéssel, ezért szeretnék ma néhányról beszélni veled:

Ninja kezelési mód aktív! ⚔

Valami, amit most már soha, mint valaha felismerek, az az, hogy ha azt akarjuk, hogy ez a cég tovább növekedjen, akkor jobb tudásbázist kell kezdenünk, és ezt szándékosan kell tennünk..

Nagyon kínos beismerni, de többször is ugyanazt a (üzleti) hibát tapasztaltam magamnak – egyszerűen azért, mert elfelejtettem leírni a megtanult tanulságokat, vagy egyszerre túl sok volt a folyamat, vagy túl sok idő telt el.

Egy ideje megemlítettem, hogy elkezdek dolgozni egy vállalati kézikönyv mellett, de még mindig nem sikerült meghúznom a ravaszt a projekten. Végül rájöttem, hogy csak tovább és tovább halasztom, így valószínűleg a legjobb lépés az, ha a projektet valaki másra ruházom át. Szóval végül csak ezt tettem!

Eltekintve attól, hogy most Rodica mindent felelős, úgy döntöttünk, hogy egy teljes napot szervezünk belső webhelyünk tudásbázisának kiépítésére. Ez külön útmutatásokat, útmutatásokat és később az eszközöket is tartalmaz. A gyakorlatban erre jó példa a kézikönyv: Human Made.

Ez nem az első kísérlet, hogy nagyobb áttekinthetőséget és jobb folyamatokat dokumentáljunk. Bár ez minden bizonnyal a legnagyobb ilyen kezdeményezés és a leginkább átgondolt, ezért remélem, hogy ez valóban hasznos lesz a továbblépésben.

ThemeIsle jelentős újratervezés ��

Néhány évvel ezelőtt beszéltünk a küzdelmeimről, amikor a tervezőkkel dolgoztam, és arról, hogy több szabadúszó is bekerüljön a fedélzetre, hogy segítsen minket a mindent megtervezni …

Nos, végre elindultunk a helyes irányba!

Körülbelül két héttel ezelőtt kezdtünk együtt dolgozni János az AnalogWP-től. A cél: teljes ThemeIsle újratervezés.

Miért ilyen szélsőséges? Néhány ok:

1. Át kell dolgoznunk a dolgokat a semmiből

Amit ma tudunk, nagyon különbözik attól, amit négy évvel ezelőtt tudtunk, amikor megalapítottuk a társaságot. Hát őket, ThemeIsle "kívánatos" csak egy szórakoztató klub / üzlet lenni, komoly hosszú távú terv nélkül. Mi voltunk az új gyerek a blokkban.

Nem gondolkodtunk az üzlet kiterjesztésében sem, nem terveztük beépülő modulok, előfizetések vagy hasonló bevezetését. De amit csináltunk, sok kísérletet végeztünk az oldalon. Volt például egy bbPress fórum, és rengeteg más szkriptet telepítettünk a szerverre.

A webhely szerkezete emiatt szenved, és itt az ideje, hogy ezt javítsuk. Csak a semmiből kell újjáépíteni.

2. Egységesíteni és frissíteni kell a mintát

A ThemeIsle jelenleg és továbbra is otthona lesz, amikor a WordPress piacon kínáljuk termékeinket. A blog lassan egyre népszerűbb, mint a termékoldal, elindítottuk a ingyenes ikonok csomag, és elkezdtünk egy csomót eladni félelmetes plugins.

Azt szeretnénk, ha az új forma kifejezi ezt, és nagy hangsúlyt fektet az üzleti jelenlegi elemekre. Azt akarjuk mondani, hogy most érettebb vállalkozás vagyunk, mint négy évvel ezelőtt, és hogy sokkal többet kínálunk, mint a WordPress témák.

3. Azt akarjuk, hogy könnyebben indítsunk új kezdeményezéseket

Jó példa erre: Finom agyok újratervezése. Míg a fő "Finom agy" A márka továbbra is termékeik otthona, lehetővé teszik, hogy minden egyes termékmárka számára további hely igényelhető legyen, és hatékonyabban fejezzék ki magát.

Esetünkben olyan termékek, mint a Zerif vagy Hestia saját márkájukkal rendelkeznek, és megérdemlik, hogy legyen egy dedikált területük, amely nem csupán a ThemeIsle.com aloldala. Például Zerif esetében hosszú ideig a márka önmagában erősebb volt, mint a "ThemeIsle".

Az alábbiakban bemutatunk néhány új mintát az új mintáról, ha kíváncsi lenne rá. Ne feledje, hogy ez még mindig távol van a végső hatástól (és az oka annak, hogy jelenleg csak ezeket a kis verziókat teszem közzé).

próbamodellek

Elementor, Orbit Fox és Gutenberg ��

Megbeszélést szerveztünk magunknak, hogy közös elemet találjunk az Elementorral kapcsolatos projektekkel való előrehaladáshoz., Orbit Fox és Gutenberg.

Úgy döntöttünk, hogy felhasználjuk Zeneszerző annak érdekében, hogy a modulokat megoszthassuk a különféle pluginek között, és hogy megbizonyosodjunk arról, hogy mind rövid, mind hosszú távú stratégiánkkal rendelkezhetünk.

Például egy ideje megvásároltuk az Page Templater For Elementor bővítményt (ezt megemlítettem az előző jelentések egyikében). Később úgy döntöttünk, hogy sablonkönyvtár szolgáltatást építünk az Orbit Foxba – célja annak lehetővé tétele, hogy a felhasználók sablonokat találjanak, amelyek készen állnak a webhelyükre történő importálásra és kompatibilisek a több oldalépítő beépülő modulokkal..


Az Elementor oldalsablonja Az Elementor oldalsablonja

Szerzői): ThemeIsle

Aktuális változat: 1.2.9

Utolsó frissítés: 2018. december 10

elementor-templater.zip


100% Értékelések


20.000 + telepítések


WP 4.4 + szükséges

Annak érdekében azonban, hogy ezt a funkciót több témával működő módon fejlesszék ki, először el kellett készítenünk saját oldalsablonjainkat, kezdve az Elementorral. Ezért az Orbit Fox új oldalsablonmodulja.

Hasonló módon megvásároltuk az Elementor kiegészítéseket is & Widgetek plugin. Szeretnénk még néhány kütyüt hozzáadni hozzá, valamint egy sablonkönyvtárat is – hatékonyan így "mindent Elementor" kiegészítők pluginja.


Kiegészítők és sablonok az Elementor-hoz: Sizzify Lite kiegészítések & Az Elementor sablonjai: Sizzify Lite

Szerzői): ThemeIsle

Aktuális változat: 1.3.2

Utolsó frissítés: 2020. március 26

elementor-addon-widgets.zip


96% Értékelések


70.000 + telepítések


WP 4.4 + szükséges

Ehhez külön Composer modult készítettünk a "teljes szélességű sablonok" és egy másik a "sablon könyvtár." Ezeket a modulokat meg lehet osztani több plugin között.

Ilyen módon, ha valamit meg akarunk változtatni, vagy egy adott témával kompatibilitást szeretnénk hozzáadni, akkor ezek a változások több termékre terjedhetnek. Annak ellenére, hogy a termékeknek más célja van, mégis megoszthatják részleges funkcióikat.

Ugyanezt a megközelítést alkalmaztuk egy új tartalom formai modullal, amelyet a Beaver Builder, az Elementor és a Gutenberg együttműködéshez fejlesztettünk ki (ezt betehetjük egy különálló Gutenberg kiegészítő bővítménybe is).

Ezeknek a kisebb, niche-bővítményeknek a felszabadítása, miközben továbbra is dolgozik egy nagyobb, általánosabb célú plugin-en, sok okból hasznos. Legfontosabb az, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy kihasználjuk a korábban elvégzett munkánkat, többször használjuk fel, és fenntarthatóbb cash flow-t építsünk ki, miközben nem veszélyeztetjük hosszú távú stratégiánkat.

Témák a győzelemhez! ��

Most a ThemeIsle-n dolgozunk, havonta körülbelül egy évente körülbelül 1-2 meglehetősen nagy kiadással hamarosan körülbelül egy éven keresztül … ügyelve arra, hogy minden előfizető megkapja az értékét a tagsági díjból.

Például az utóbbi időben sikerült kifejlesztenünk és elindítottuk Hestia új gyermektémáját, az úgynevezett Orfeo.

Orfeo

Az indítási stratégia elég zökkenőmentesen működött, és a téma 3000 aktív telepítést kapott mindössze három hét alatt.

A partnerség, amellyel van Kreatív Tim sokat segített itt. Csodálatos tervezési munkát végeznek, és mivel a Hestia a Material Pro Kit tetejére épült, meglehetősen könnyű volt alkalmazkodnunk egy másik övékkészlethez – a 2. papírhoz – az Orfeo számára..

Az elkövetkező hónapokban valószínűleg beépítjük néhány más terveiket is. Ezt, például nagyszerű alapnak tűnik egy új gyermek témához.

Mindemellett Hestia továbbra is a téma, amely korunk nagy darabját foglalja el, és még annak ellenére is, hogy nem tettünk benne nagyobb változtatásokat. A helyes karbantartás és tesztelés sok időt vesz igénybe önmagában.

Csak gyorsan tudom meg a személyes céljaimat és kihívásaimat; Azt tervezem, hogy még több helyet csinálok, és időt szánok arra, hogy átgondoljam a stratégiánkat, a tervezést és segítséget nyújtunk az új csapattagok beépítésében..

Ó, és még egy fontos dolog, A ThemeIsle médiapartnerét elfogadták a WordCamp Europe 2018 programban. Ez egy szép elismerés a WordPress közösségben végzett munkáért, és nem tudtam jobban izgatni a közelgő eseményről.!

Oké, ennyi ez a számodra. Mint mindig, köszönöm az olvasást és a támogatást! Legyen naprakész, és új jelentéseket kap Önnek, feliratkozva ide:

K Karol összes szerkesztése és szellemes átírása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector