Átláthatósági jelentés # 15 – Hogyan veszítsünk el 3750 dollárt az egységes promóció során

Üdvözöljük az átláthatósági jelentés 15. kiadásában (2016. április). Ez egy sorozat, ahol üzleti szempontból megosztom mindent, ami a CodeinWP-n és a ThemeIsle-en történik. Minden hónapban megpróbálom lefedni a legérdekesebb eseményeket, véleményt adni a * dolgokról * és megosztom a terveket a következő hónapokra. Kattintson ide a korábbi jelentések megtekintéséhez.


A jó és a rossz

Az egyik olvasó rámutatott, hogy nem osztom túl sok negatív dolgot, vagy egyszerűen csak olyan dolgokat, amelyek nem működtek ezekben a jelentésekben.

Néhány napig gondolkodtam rajta … egyet kell értenem azzal, hogy teljesen igaza van.

De én a kerítésen vagyok, maga az ötlet.

Egyrészt annak ismerete, hogy milyen hibákat okozott valaki, segíthet abban, hogy ne kövesse el azokat. De másrészt ritkán van valami ilyesmi "hiba" amikor online marketingről vagy vállalkozásról beszélünk.

Úgy értem, mondjuk, hogy a X módszer egyáltalán nem működött értem. Ez azt jelenti, hogy az Ön számára sem fog működni? Természetesen nem.

Ugyanakkor azt hiszem, hogy a működésről való beszélgetés nagyobb értéket képvisel, mivel megpróbálhatja ezeket az ötleteket hozzáigazítani a saját vállalkozásához, és valamilyen módon megismételni őket..

És végül, oké, személyes elfogultságom van a jó dolgokról. Főként ez csak az emberi természet – mindig jobban érzi magát arról beszélni, ami működött, mint ami nem. Különösen, hogy egyszerűen szégyellem a sok hibánkat, és még rájuk gondolkodni is megbotlik, nem is beszélve mások megjegyzéseinek való kitettségről..

De itt mindenképpen megy. ��

Csináljuk így:

Először meg fogom osztani néhány legrosszabb hibánkat – azokat a dolgokat, amelyek valódi ütközők voltak. De hogy kiegyensúlyozzam őket, megemlítem az eddigi legjobb döntéseinket is.

Félelmetes üzletek

Nagyon kezdjük:

Néhány hónappal ezelőtt megpróbáltuk előmozdítani a ParallaxOne-t 1 millió + Pocket előfizetővel (e-mail hírlevél promóció). Ennek az árnak 3750 dollár volt.

Belevontunk 171 új ingyenes felhasználói fiókot. Ez felhasználónként 22 dollár.

És nem az, hogy a Pocket nem megfelelő promócióra. Ám egyértelmű, hogy termékünk és marketing üzenetünk nem hangzott vissza a Pocket átlagos felhasználójával abban az időben. Rengeteg ok lehet. Lehet, hogy csak néhány kis fogaskerék, amely nem égett fel, esetleg egyetlen nagy.

Akárhogy is, nem játszott jól, és egyértelműen rossz üzlet.

Aztán ott volt a promóció az UXBooth hírlevelen. Ezúttal 88 ingyenes fiókot kaptunk 950 dollárért (11 dollár felhasználónként)..

Sok BuySellAds elhelyezést is kipróbáltunk és végül 10 dollárt + ingyen számlára fizet.

Az AdWords szintén nem játszik jól. Havonta körülbelül 2000 dollárt költünk – ingyenes témákra összpontosítva -, átlagosan 1,5 dollár egy ingyenes letöltött témára.

Tegyük világossá, mit jelent a fentiek számomra, és milyen üzenetet próbálok itt közvetíteni..

Ez nem tesz engem neheztelni, mert összecsaptak a pénzemért. Egyáltalán nem. Sokkal könnyebb lett volna ezzel foglalkozni. Azért van, mert tudom, hogy mi vagyunk a felelősek mindazon erőfeszítésekért, amelyek nem működnek. Ha jobban elkészítettük volna az akciókat, akkor biztosan jobb eredményeket kaptunk volna. Szégyellem, mert ez a mi hibánk.

(Megjegyzés: Mint láthatja, a fent leírt erőfeszítések nagy része az ingyenes témákra összpontosít. Jelenlegi célom az, hogy a WordPress ingyenes témáinak egyik legfontosabb forrása legyen, és ezt használjam fel arra, hogy az embereket a fizetett terveinkhez vonzzuk. Nincs abban a sok közvetlen promócióban a fizetett témák számára jelenleg.)

szörnyű hibákat

Amikor eredetileg elindítottuk a ParallaxOne-t, elkészítettük a Parallax-One slugot. Akkoriban ez nem tűnt rossz ötletnek, de mint kiderült, problémákat okoz, amikor úgy döntünk, hogy a témát a WordPress.org könyvtárba továbbítjuk. Az összes témának a neve kisbetűkkel történik, és ezek alapján automatikusan előállítják slugjaikat. Tehát ugyanahnak a témának két változatát fogjuk végezni (a parallax-egy és a Parallax-One). Ennek eredményeként egyetlen gyermek téma sem fog együtt működni mindkettővel egyszerre.

Valamilyen 6 hónapig, a Disqus folytatta a társult kapcsolataink helyét a CodeinWP blogban… hatékonyan "segít" nagyon sok pénzt veszítünk el. Ez valójában egy meglehetősen régi kérdés a Disqus kapcsán. Íme egy 2014-es keltezésű üzenet leírja.

Túl hosszú ideje a design nem volt a fő hangsúly új témák kidolgozásakor. Utólag figyelembe véve ezt gondolom hatalmas hiba. És még inkább, amikor átolvastam A Array Themes újratervezett felmérési eredményei, amely szerint a tervezés messze a legfontosabb tényező, amelyet az emberek figyelembe vesznek a WordPress témák vásárlásakor.

Egyszer és bármilyen okból (?) Úgy döntöttem, hogy jó ötlet valamilyen kódot közvetlenül a Zerif Lite-ban szerkeszteni. a téma fő GitHub-ban. … És elfelejtettem hozzáadni egyet ";"

Szó szerint a legalapvetőbb hiba az összes programozásban. Ez sok ember számára halálos hibát okozott, és követte a panaszok vízesését.

Az ilyen kockázatok enyhítése érdekében a jövőben védjük a témafejlesztés termelési ágát, és azt is tervezzük, hogy integráljuk Travis CI. Nem is beszélve, én magam is leállítottam a WordPress.org frissítéseinek feltöltését.

Lehet, hogy itt már látott egy mintát …

Hajlamosak vagyok sietni a dolgokon (mind a marketing, mind a termékek vonatkozásában), vagy sietve kiadom a termékfrissítéseket, mielőtt az összes lehetőséget alaposan elemezem. Dolgozom azon a módon, hogy javítsam a természetem ezen aspektusát, de a gondolataim továbbra is hajlamosak.

Nos, legalább nem okozok új halálos hibákat a témafájlok kézi szerkesztésekor. ��

Vállalati szempontból is nagyobb figyelmet fordítottunk a jobb munka prioritások meghatározására. Úgy értem, tavaly az időnk nagy részét azzal töltöttük, hogy javítottuk a meglévő termékekben a kérdéseket, vagy sietve építettünk új témákat anélkül, hogy annyira a dolgok tervezési oldalára összpontosítottunk. Végül elkezdtem elveszíteni ebből az álomból.

Tudva, hogy a formatervezés a titkos szósz, változásra volt szükség. Tehát egy meglehetősen radikális lépésben mi úgy döntött, hogy végre egy tavaszi takarítást, és vonzza vissza egy csomó témát.

Nem az, hogy ezek a témák a forráskód szempontjából nem voltak elég minőségesek, de a formatervezés egyszerűen nem volt pontos, és nem láttam ezeket a témákat kategóriájuk legnépszerűbbeként. Jobban tűnt, ha kiszabadítja őket a szenvedésből, és újakat épít, amelyek sokkal jobban néznek ki.

Annak érdekében, hogy kissé elmozdítsuk a hibát, a termékmunka irányában felmerülő problémák egyik oka az, hogy a WordPress.org szabályai sokkal inkább megváltoznak, mint az, hogy új témák kiadására kerül sor..

Például két témát építettünk fel ugyanazon a háttérképen. Mindkettőt ugyanaz a recenzens vizsgálta felül, csak három hét különbséggel. Az egyik rendben volt. A másik teljes listát kapott az újból "problémák" megoldani.

Aztán ott van a várakozási sor a WordPress.org-ban is, amely körülbelül 6 hónapig tart az új témák számára, ami nagyon akadályozza a termékfejlesztésünket.

Oké, oké … nem igazán "átalakítja a hibát." Nagyon jól tudom, hogy ez valami, amit jobb munkafolyamattal és talán jobb tervezéssel (a jövőre) meg tudunk oldani / megkerülni..

A jó hír az, hogy valóban közel állunk a "téma üzlet édes folt," úgy mondhatnánk – képesek vagyunk témákat kizárólag webhelyünkön engedni. Természetesen ez rövid távon nem ad számunkra sok értékesítést, de idővel lehetővé teszi számunkra, hogy jobb termékeket készítsünk, mivel nem kell megvárnunk nagyobb erőnket, hogy 6 hónapos lépésekben felülvizsgáljuk munkánkat..

Nagyszerű döntések

Oké, elég a rossz dolgokhoz. Beszéljünk az eddigi legjobb döntésekről!

Befektetés a korai partnerségekbe. A jó partner megszerzése mindig megtérül. Például, Colorlib tavaly 400 000 látogató küldött nekünk. Továbbá továbbra is sikeresen keresek partneri kapcsolatokat a Nimbus témák magazin és mások. Ennek ellenére a legfontosabb itt a megtalálás (A) jó partner, és ami még ennél is fontosabb (B) partnerségi megállapodás, amely garantálja a nyereséget nyertes eredményt (Ön, a partner, a közönség).

Befektetve kapcsolódó termékekbe. Mint számunkra kiderül, három összekapcsolt márka birtoklása rendkívül jól működik, és valószínűleg jobb (feltételezem), hogy jobb, mint ha csak egy márkával rendelkezünk, amelyre minden figyelmet felhívunk. Így értem. A CodeinWP és a JustFreeThemes a ThemeIsle három legfontosabb áttételében szerepel, és együttesen a múlt hónapban ingyenes letöltéseink 23% -át generálták..

A bioforgalomon dolgozott, amely most a legfontosabb beszerzési csatornánk, az összes letöltés 25% -át generálja.

all-letöltések

Lefordítottuk témáinkat több mint 10 nyelven. Erről beszéltem az előző decemberi jelentések egyikében. Ezt néhány okból tettük. Mindenekelőtt óriási módon nyit meg minket a nemzetközi piacokhoz. Ezután a bemutatott / népszerű lapok a WordPress.org webhelyen is működhetnek. Alapvetően a lefordított témáknak sokkal nagyobb esélyük van arra, hogy ott jelenjenek meg a nem angolul beszélő országok látogatói számára. Ez eddig nagy hatással volt. Néhány témánk esetében valójában megdupláztuk a letöltések számát (ez és ez). Erre összesen mintegy 4000 dollárt költöttünk (nagyrészt Upwork vállalkozókkal dolgoztunk).

fordította témák

Sok A / B tesztet végeztem. Az A / B tesztelés mindig jó befektetés, és nem számít, ha a teszt eredménye pozitív, vagy negatív. Az A / B tesztelés egyszerűen törli a találgatások munkáját a rutinból, és lehetővé teszi a feltételezések nyers adatokkal történő ellenőrzését. Például az egyik legutóbbi tesztünk egy új céloldalt tartalmazott a Zerif PRO + inline pénztár. Ennek írásakor az új verzió (az alábbi kép) 16% -kal több konverziót hozott, mint az előző.

zerif-pro

Befektetve a szakemberekbe. Vállalkozóként második gondolatai merülhetnek fel, amikor olyan embereket kell felvenni, akik azt kérdezik, ami magasnak tűnik, és különösen, ha ez az arány magasabb, mint amit óránként Ön maga tesz (gondolkodni fog). De igazán szeretném hangsúlyozni, hogy helyes a cselekedet, mert a szállított érték még mindig nagyszerű befektetést jelent. Írók, bloggerek, tervezők, fejlesztők … arányuk magas okból kifolyólag.

Új akvizíciók!

Ahogy említettem többszörös a múltban az akvizíciók a növekedés egyik legjobb módja, függetlenül a réstől vagy a piactól. Nem csak híreket generálnak az iparban, hanem azonnal új közönségnek is kiteszik Önt, és lehetővé teszik a piacon más ágazatok elérését, amelyekre valószínűleg nem döntött, hogy utána fő termékével járnak..

Tehát a múlt hónapban kibővítettük nagy CodeinWP családunkat azzal, hogy 2 nagyszerű bővítményt vásároltunk a Brice Capobianco-tól b * web. A bővítmények:

FEEDZY RSS-hírcsatornák – nagyszerű lehetőség a külső RSS-hírcsatornák letöltésére és webhelyén történő felhasználására.

feedzy-rss-hírcsatornák

Adblock Notify – nem akarja, hogy az olvasók adblokkolókat használnak? Ezzel a bővítménnyel udvariasan kérheti őket, hogy kapcsolják ki ezeket a blokkolókat.

adblock-értesítik

Még sokat nem tettünk ezekkel a bővítményekkel, de néhány nagyszerű dolgot terveztünk nekik!

Emellett a tanulás és az új lehetőségek feltárása iránti törekvésünk során egy hűvös projektmenedzsment eszközt szereztünk, az úgynevezett TeamClerk 7500 dollárért. Nagyon hiszek benne, és úgy gondolom, hogy szép rést adhat maga számára egy olyan piacon, amely valóban zsúfoltnak tűnik, és rengeteg nagyszerű eszközt tartalmaz.

Nincs sok időm, hogy mindent egyedül vigyázzak, ezért azt tervezem, hogy valakivel partnerszem a projekt irányítása érdekében. Már átalakítottuk a webhelyet, és most napi mintegy 10 új fiókot kapunk.

Nézd meg, megnézheti, hogy ez milyen más!

teamclerk

Előremenő irány

Témaüzletként lassan kívánunk áttérni a "klubtagság" egyfajta megközelítés (hasonlóan ahhoz, amit a WPMU DEV és az Elegáns Témák csinálnak), és kezdje el évente felvenni a tagság díját (automatikus megújítás).

Jelenleg a megújulási arányok nagyon alacsonyak, és a megújítás önmagában is szörnyű élmény a felhasználó számára – mindent manuálisan kell elvégezniük, és a folyamat nem világos. Remélem, hogy az automatikus megújítás meg fogja oldani ezt a problémát, és a bevételek szempontjából kiszámíthatóbbá is teszi számunkra a dolgokat, ami viszont inkább a termékekre és a hosszú távú stratégiákra koncentrál..

Természetesen megértem, hogy ahhoz, hogy évente felszámítsuk az embereket, meg kell találnunk több módot is arra, hogy folyamatos értéket nyújtsunk ügyfeleinknek, és – ami ugyanolyan fontos – meg kell tanulnunk, hogyan kommunikáljuk ezt az értéket jobban..

Néhány napirenden szereplő kérdés:

 • Már létezik egy új video bemutató szakasz a felhasználók számára, amely végigvezeti őket a témáinkkal kapcsolatos mindazon lehetőségeken.
 • Remélem, hogy a következő hónapban elkezdjük napi 1 cikk közzétételét a blogjainkban.
 • Azt tervezzük, hogy különféle témákban kezdünk küldeni kuratív hírleveleket felhasználóink ​​számára.
 • Az új és jobb témák kiadásán dolgozunk, és általában a termékfejlesztésbe fektetünk be (ahogy már említettem).
 • Több frissítést fogunk kiadni a legkelendőbb témákhoz + néhány gyermek témához, hogy azok még sokoldalúbbá váljanak.
 • Már 3 új tagot vettünk fel a támogatási csapatunkba, hogy lerövidítsük a válaszidőt és segítsünk további oktatóanyagok / dokumentumok létrehozásában..

A bevételek bontása – 2016. április

Íme az áprilisi számok (a házon belüli nyomkövető rendszerünkből):

fordulat

Ez egy kicsi 3,9% -os növekedés az elmúlt hónapban.

(Emlékeztető) A WordCamp-en beszélek!

Csak azt szerettem volna emlékeztetni minden európai barátunkra, hogy pár nap alatt beszélek a WordCamp Portóban!

Az előadást a szervezők jóváhagyták, tehát minden kész! ��

Találkozunk május 14-15-én Portóban!

Köszönjük az olvasást és a CodeinWP támogatását! Legyen naprakész, és új jelentéseket kap Önnek, feliratkozva ide:

K Karol összes szerkesztése és szellemes átírása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map