A ThemeIsle Blog újratervezése, eredményeket szolgáltat az első napon – Átláthatósági jelentés # 43

Átláthatósági jelentés # 43


Üdvözöljük a havi átláthatósági jelentés 43. kiadásában (2018. augusztus). Ez a sorozat arra szól, hogy felgyorsítsa Önt a társaságban zajló eseményekkel, az izgalmas új projektekkel, amelyekben részt vettünk, valamint gondolatokkal és tanulságokkal a WordPress üzleti világából. Kattintson ide a korábbi jelentések megtekintéséhez.

A bevétel hiúság. A profit józanság. A készpénz valóság.

Mielőtt a legfrissebb hírekbe mutatnék, meg akarom mutatni a fenti idézetet (azt hiszem, Greg Savage). Úgy érzem, hogy ezt a fajta dolgot valóban gyakrabban kell mondani.

Különösen ezzel a kijelentéssel rezonálom, mivel az a jelenlegi helyzethez kapcsolódik, amelyben az üzleti élet működik. Noha bevételeink jelentősek, a profitrátánk nem olyan nagy, és készpénztartalékunk még rosszabb. De elég a negatívummal! Augusztus valóban nagyon kiváló volt számunkra! Itt van minden:

Üzleti szempontból az idei év fő célja a kritikai mutatók jobb megszerzése. Íme, mit tettünk, hogy ez megtörténjen:

 1. Optimalizálja azt, amit a marketingre fordítunk, és inkább támaszkodjon a legjobban működő csatornákra, miközben csökkenti az alulteljesítő csatornákat. Például, ha leányvállalati bevételeink csökkentek, csökkentettük a Facebook hirdetési költségvetését.
 2. Annak biztosítása, hogy a megfelelő emberek dolgozzanak a megfelelő projekteknél.
 3. Az egyéb beruházások kicsit ellenőrzés alatt tartása. Például, miközben szeretjük a WordPress események szponzorálását, a WordCampsba utazást vagy a közösséghez való hozzájárulást, ügyelnünk kell arra, hogy az egészséges költségvetésben maradjon, és ne érintse meg a vállalat pénzforgalmát..
 4. Projekteink jobb bevételszerzési módszerein dolgozik.

Mindezt szem előtt tartva, itt van az augusztus legfontosabb eseményei:

A ThemeIsle blog újratervezése

Miután befejezte a CodeinWP újratervezését néhány hónappal ezelőtt, ideje volt ezt megtenni a ThemeIsle blog számára. A célok is nagyon hasonlóak voltak. Főleg az információs architektúra, a sebesség és a mobil élmény fejlesztésére összpontosítottunk.

ThemeIsle blogkészítés

John az AnalogWP-ből fantasztikus munkát végzett a weboldal megtervezésében, míg csapatunk a WordPress-szel megvalósította.

Összességében rögtön az újjátervezés elindítása után ugrottunk a releváns mutatókban. A visszafordulási arányok, a helyszíni idő, az átváltási arányok mind javultak.

Nagyon érdekes számomra megnézni, hogyan növekszik a ThemeIsle blog (sokszor írtam a különféle kísérletekről, amelyeket tettünk, és azoknak a forgalomra gyakorolt ​​hatásáról). Összességében sikerült 2018-ban háromszor növekednünk a ThemeIsle blogforgalmában, és ez már jobb, mint az év elején kitűzött eredeti cél. Ez megmutatja, mennyire nehéz nemlineárisan gondolkodni.

Pontosabban: 2017 áprilisában 200 cikk volt a blogban – nagyjából egy évvel a megjelenés után. Jelenleg a cikkek száma meghaladja a 480-at. Ugyanakkor a nagy dolog az, hogy a forgalom nem megduplázódott vagy megháromszorozódott. Valójában ez 14-szer nagyobb!

A ThemeIsle blog növekedése

Ön dönti el, hogy Ön szerint a 14x jó vagy rossz. A lényeg, hogy át akarok nézni, hogy valószínűleg nem számíthat jelentős eredményekre a tartalommarketingről, mondjuk, 2-3 év erőfeszítés után. Vagy legalább ezt látjuk munkánk alapján – és nem csak ez a projekt.

Egy másik megjegyzés: augusztusban volt egy Google algoritmus-frissítés is, amely mindkét blogunknak eléggé nagyszerű volt. A ThemeIsle forgalmának 35% -kal + + és a CodeinWP-ben 25% -kal növekedett. Ennek ellenére, annyira örülök, hogy látom ezeket a számokat, a forgalom nem növekedett ennyire a legértékesebb cikkeink számára. Ez azt jelenti, hogy a növekedés nem eredményezett közvetlenül a nagyobb bevételt. Ez továbbra is megerősítés, hogy a webhelyek jobb fejlesztése érdekében tett minden kemény munka megtérül.

Amikor elindítottuk a ThemeIsle blogot, a cél az volt, hogy bemutassuk, hogyan működik a tartalommarketing hosszú távon, és mit lehet realisztikusan elérni, ha a bizalom építésére és a nagyszerű tartalom közzétételére koncentrál, miközben "okos" promóció az egyenletből.

Az újjáépítés listáján a következő a ThemeIsle.com fő webhelye. Ez még mindig a kezdeti szakaszában van, tehát itt nincs sok megosztani veled. Ennek ellenére a dolgok haladnak előre, tehát a következő néhány hónapban számíthat néhány újdonságra.

Az első nagyobb projekt eladásunk

Azoknak, akik rendszeresen elolvasják ezeket a jelentéseket, tudhatja, hogy számos kisebb projektet / terméket vásároltunk az út mentén, és megpróbáltuk azokat integrálni portfóliónkba. Úgy gondolom, hogy érdekes új termékek beszerzése nagyszerű mód lehet a vállalkozás új lehetőségek kiaknázására.

Annak ellenére, hogy sokszor vásárló voltam, soha nem adtam el ilyen ingatlant. Ez megváltozott ebben a hónapban.

Az egyik dolog, amit a közelmúltban rájöttem, hogy még ha az eladás önmagában nem is óriási nyereséget jelent készpénz szempontjából, akkor is nyerhet a felhasználók számára. Például láthatják, hogy a kérdéses dolog fejlesztése újraindul, vagy akár az akvizíció eredményeként hozzáférhetnek egy jobb átfogóbb megoldáshoz..

Ez hozza a Pirate Forms-hoz – a WordPress egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap-bővítményéhez. A múlt hónapban úgy döntöttünk, hogy eladjuk a plugin-t WPForms. A döntés nem volt könnyű, de azt hiszem, hogy helyes a dolgok nagyrendszerében megtenni.

wpforms

A Pirate Forms egy plugin, több mint 300 000 aktív telepítéssel és több mint 3 000 000 letöltéssel. Ez egy remek egyszerű megoldás, amely nem igényel sok beállítást, mielőtt elkezdené használni a kapcsolatfelvételi űrlapot, ami nagyszerű, és azt hiszem, ez az egyik szempont, amelyet a felhasználók legjobban értékelnek.

kalóz statisztika

Két dologgal kell szembenéznünk a plugin jövőjével kapcsolatban. Az első az, hogy nincs elég erőforrásunk ahhoz, hogy az plugin fejlesztésére az elkövetkező évben sok figyelmet fordítsunk, és a 2. pont az, hogy a jelenlegi megoldás már nem elégséges a piaci helyzethez. Összerakva ez nem tűnik különösebben jó forgatókönyvnek a plugin jelenlegi felhasználói számára, különösen azok számára, akik fizetnek a pro verzióért.

Minden ügylet során – függetlenül attól, hogy vásárolunk vagy eladunk – a döntésemre befolyásoló legfontosabb dolog a bizalom és a felhasználói élmény. Mint ahogyan, azt is megkérdezem magamtól, hogy az, amit tennem kell a helyes lépés a felhasználó számára – ha ez javítja az általános élményüket.

Ez kissé hangzik is "jó érzés" mondanom kell, de üzleti szempontból valóban ez a helyes lépés. A felhasználók megfelelő kiszolgálása nem csak a helyes cselekedet személyes szinten, hanem üzleti szempontból is megfelelő. Ha nem sikerül megtennie azt, ami a legmegfelelőbb a felhasználó számára, soha nem számíthat arra, hogy valaki több üzletért tér vissza, soha!

Rövid áruház, miután a múltban többször is találkozhattam és beszélgethettünk Syed Balkhi-val (WPForms vezérigazgató), és a jelenlegi WPForms plugin megvizsgálása után rájöttem, hogy a tökéletes forgatókönyv lenne, ha ezek lennének a Pirate Forms megszerző társaság..

A WPForms hasonló elképzelést mutat, hogy milyennek kell lennie egy kapcsolatfelvételi űrlapon – arra törekszik, hogy a piacon a kezdőbarátabb plugin legyen, és ez már egy erősebb és sokoldalúbb megoldás, mint a Pirate Forms.

Tehát, miközben ezt olvassa, A Pirate Forms most a WPForms család része. További információt szerezhet a beszerzésről és arról, hogy mit jelent a plugin jelenlegi felhasználói számára itt.
kalóz-formák-is-most-wpforms

Összességében ez a lépés lehetővé teszi számunkra, hogy felszabadítsunk bizonyos helyet, és jobban összpontosítsunk más projektekre, például a ThemeIsle.com alaptevékenységére, valamint a közelgő megoldásokra, például OptiMole és Szemkendő.

Hatékonyabb bevételszerzés

Mint talán már tudja, blogjainkban van néhány fő bevételszerzési módszer. Először is, mindig megpróbáljuk az embereket a saját termékeink – témák és bővítmények – felé irányítani. Ez egyértelműen mindig a legjobb út. A második leghatékonyabb módszer az affiliate marketing. Egyszerűen fogalmazva: ha van olyan termék, amelybe hiszünk, azt ajánljuk olvasóinknak (vélemények, összehasonlítások stb. Útján), és csökkentsük az eladásokat.

Az utóbbi időben néhány klasszikus hirdetéssel is elkezdtük kísérletezni – mint az AdSense-ben.

Az AdSense úgy tűnik, mint a világ legrégebbi dolga a webhely bevételszerzésénél, de ez még mindig nagyon életképes módszer.

Először is, ez a fő bevételszerzési módszer a legtöbb YouTube-csatornán. Nehéz ténylegesen kiszabadítani az embereket a YouTube-ról (kattintson egy kimenő linkre), miután megkezdték a videók megtekintését, így a YouTube-n belüli bevételszerzés alapvetően az egyetlen lehetőség. Mivel most van egy Saját YouTube-csatorna, A bevételi számok javításával kapcsolatos munkánk ugyanúgy a radarunkra vonatkozik, mint bármi másra. Kísérletezzük az AdSense szolgáltatást is JustFreeThemes.

jft hirdetések

Bár ez még nem bizonyult nagy nyereségnek, megismerkedtem néhány érdekes új funkcióval, amelyek ma elérhetőek az AdSense-ben.

Például vannak ezt a hirdetési egyenlegnek hívják. Ez lehetővé teszi, hogy hirdetéseit csak a bevételszerzés szempontjából a felhasználók 10% -ának jelenítse meg – azok, akik valószínűleg kattintanak. Mindenki más üzenetet láthat, például a webhely hírlevelére feliratkozást vagy valami teljesen nem promóciós üzenetet.

Ez a nem tolakodó elhelyezésekkel kombinálva kis bevételt eredményez, ami jó biztonsági háló lehet sok kisebb online vállalkozás számára. Számunkra ez még mindig egy tesztelési szakaszban van, és nem sok eredmény mutat be.

Egy másik megjegyzés: ezt írom az éves társaságunk visszavonulásáról. Ez bebizonyosodott, hogy remek módja annak, hogy együtt töltsenek egy kis időt. Ennek ellenére még nem találtunk módot arra, hogy távolról hívjuk meg a cégnél dolgozó összes embert.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagram-on

Hackathoning a gyönyörű táj #Romania #teiubesc

Egy hozzászólás, amelyet megosztott ThemeIsle (@themeislewp), 2018. szeptember 17-én, 6:42 órakor, PDT

Oké, ennyi ez a számodra. Mint mindig, köszönöm az olvasást és a támogatást! Legyen naprakész, és új jelentéseket kap Önnek, feliratkozva ide:

K Karol összes szerkesztése és szellemes átírása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map