A legjobban gazdag WordPress-téma elindítása napjainkig – 6. átláthatósági jelentés

Üdvözöljük az átláthatósági jelentésünk hatodik kiadásában! Ez a sorozat arról szól, hogy megosztjuk mindazt, ami üzleti szempontból zajlik a CodeinWP-nél. Minden hónapban szánok időt arra, hogy megvitassák a vállalkozás konkrét aspektusait, a megtanultakat és a jövőbeli terveket. (Az előző jelentésekhez lásd a sorozat dedikált kategóriáját.) Ebben a kiadásban beszélek mindent, ami 2015 júliusában történt a CodeinWP-nél:


Tartalomjegyzék

 1. Parallax One indítás részletei
 2. Eredményeink a Parallax One promócióból
  1. Fő forgalmi forrásunk
  2. Szerves nézetek a Google-tól
  3. Közvetlen látogatások
  4. E-mail forgalom
  5. JustFreeThemes.com
 1. Fizetett promóció
  1. SyndicateAds
  2. Facebook
  3. Sidebar.io
  4. BuySellAds
  5. AdWords
 2. Közösségi marketing
 3. A bevezetés általános következtetései
 4. A bevételek bontása (július 1. – augusztus 1.)
 5. Végső gondolatok

A Parallax One története

A múlt hónapban megosztottam a legújabb témánk elindításával kapcsolatos terveimet – Parallax One.

ThemeIsle-Showcase-Preview-colored2

A dolog, amely ezen a konkrét induláskor kiemelkedett, az volt, hogy a téma sehol nem található a WordPress.org hivatalos könyvtárában (még mindig a helyzet). Más szavakkal, ezt a témát csak a weboldalunkon keresztül indítottuk.

Két fontos részlet:

 • a téma ingyenes volt és továbbra is ingyenes,
 • A letöltéshez felhasználói fiókra van szüksége a ThemeIsle.com webhelyen.

Ettől eltekintve, nem volt csatolva. Nincs rejtett díj "kinyit" prémium funkciók, vagy ilyesmi.

A Parallax One a dobozban volt, és teljesen működőképes. Más szavakkal, prémium minőségű téma, amelyet ingyen kaphat.

Miért csináltuk ezt? Nos, nem akartam, hogy ezen a témán keresztül közvetlen értékesítésre kerüljön, hanem inkább ismertetjük márkánkat és terjeszteni a szót arról, amit csinálunk.

Van egy maroknyi mellékcél is:

 • A felhasználókkal való jobb kommunikációt akartuk találni (a saját támogatási csatornánkon keresztül, a WordPress.org használata helyett)..
 • A frissítések terjesztésének megbízhatóbb módját akartuk (mivel mindenkinek regisztrálnia kellett, most e-mailt küldhetünk a felhasználóknak, és tudatosíthatjuk őket új dolgokról).
 • Javítottuk a lehetőségét, hogy rangsoroljuk a téma eredeti oldalát a Google-ban, szemben a WordPress.org felsorolásával..
 • Mindenekelőtt azt akartuk kipróbálni, hogy a WordPress.org-on kívüli ingyenes téma milyen promóciós lehet.

Az utolsó részről szeretnék ma megvitatni.

Eredményeink a Parallax One promócióból

A cikk írása idején a Parallax One alig egy hónapja volt a piacon. Ezen idő alatt generáltunk körülbelül 6200 letöltés.

Íme az egyes csatornák bontása, amelyek a letöltésekhez vezettek, a következtetéseimmel együtt:

1. A jó forgalmi bázis kiépítése megtérül

Látogatás: ~ 9000
Letöltések: 1 510
Átalakítás: 16%

~ 9000 látogató érkezett a CodeinWP.com webhelyről a téma felsorolására a ThemeIsle.com webhelyen.

A látogatók körülbelül 16% -a feliratkozott a ThemeIsle fiókra és letöltötte a témát.

Összességében a CodeinWP-ből származó letöltések a téma összes letöltésének kb. ~ 25% -át teszik ki.

Jegyzet. Ez nemcsak a közvetlen forgalom (az emberek a CodeinWP-ből egyenesen a Parallax One-ba érkeznek), hanem a közvetett forgalom is (az emberek a ThemeIsle valamelyik másik oldalára lépnek, témákat keresnek, és végül úgy döntenek, hogy a Parallax One-ra mennek)..

Most, bár a nyers számok azt sugallhatják, hogy a CodeinWP a teljes letöltés ~ 25% -áért felelős, ez a szám valójában sokkal magasabb. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy rengeteg kapcsolatot létesítsünk az út mentén a webhely futtatásakor, és ezek a kapcsolatok sokkal szélesebb értelemben fizetnek osztalékot, mint pusztán a közvetlen letöltések küldése. Más szavakkal, ha nem volt CodeinWP, a letöltések sokkal nagyobb hírt kapnának, mint hogy csak 25% -kal csökkennének..

A lecke itt: A jó forgalmi bázis kiépítése megtérül. Még akkor is, ha egy terméket külön márkának részeként dob ​​el, használja az előző sikereit annyiban, hogy gyorsítsa fel eredményeit.

2. A Google természetes forgalma segít … néhányat

Látogatás: ~ 5600
Letöltések: 370
Átalakítás: 6,6%

A GA azt mondja, hogy ~ 5 600 látogatást kaptunk a Google-tól közvetlenül a téma felsorolására a ThemeIsle.com webhelyen, és hogy az emberek 6,6% -a töltötte le a témát (~ 370 letöltés). Ezek a letöltések a teljes szám 6% -át teszik ki.

Röviden: a természetes forgalom megszerzése mindig jó, ez magától értetődik. azonban.

A Google-tól érkező látogató gondolkodásmódja nagyon eltérő, mint egy olyan forrásból érkező látogatónak, aki már előzetesen eladta őket a téma letöltésekor. Amint el tudja készíteni a számokat, mintegy háromszor jobb eredményekkel (konverziós szempontból) kapunk embereket a CodeinWP-ről a ThemeIsle-re.

A lecke: Ha teljes mértékben ki akarja aknázni a bejövő organikus forgalom előnyeit, ne feltételezze, hogy ez a személy már érdekli az Ön termékét. Írja be példányát oly módon, hogy bármely véletlenszerű Google látogató számára vonzó legyen.

3. A közvetlen látogatások nagyon jól teljesítenek

Látogatás: ~ 4500
Letöltések: 480
Átalakítás: 10,6%

A közvetlen forgalom meglehetősen nagy volt számunkra. Ilyen módon ~ 4500 látogatót generáltunk, és átalakítóikat lenyűgöző 10,6% -os ütemben végeztük, összesen ~ 480 letöltéssel..

A közvetlen látogatások általában számos tényező eredménye, amelyek mind együtt működnek. Itt szerepet játszanak például a vendégbejegyzések, a márka általános ereje, vélemények, fórumbejegyzések, Twitter. Arra is számíthat, hogy bárki, aki közvetlenül a webhelyére jön, nagyobb valószínűséggel konvertál. Végül is aktívan keresik ezt az egy adott terméket / márkát.

A lecke: A közvetlen látogatások nem képesek közvetlenül befolyásolni (nincs szándékában állni), ám ezek továbbra is jó jelképei az ön átfogó állapotának "márka egészsége," hogy úgy mondjam. Minél több márkakeresést és közvetlen látogatást ér el, annál jobb pozíciója van a piacon. Más szavakkal, végső soron arra kell törekednie, ha közvetlen látogatást tesz. Például a Coca Cola nem akarja, hogy az emberek vágyakozzanak a "fekete cukros ital." Azt akarják, hogy egy Coca Cola vágyjon.

4. Az e-mail továbbra is király

Látogatás: ~ 3000
Letöltések: 750
Átalakítás: 25,4%

A Parallax One népszerűsítése e-mail listáinkban körülbelül 3000 látogatást eredményezett a téma listáján. Ezek a látogatók ezután lenyűgöző árfolyamon konvertáltak – 25,4%.

Összességében ~ 750 letöltést generáltunk ilyen módon (az összes letöltés 12% -a).

A lecke: Az e-mail továbbra is király. Ha helyesen fogalmazza meg üzenetét, akkor mindig jobb eredményeket fog elérni a saját listájából, mint bármi másból. Már létezik kapcsolata az emberekkel. Bíznak benne, így figyelni fognak arra, amit mondani kell.

5. A JustFreeThemes.com eszköz lesz

Látogatás: ~ 3000
Letöltések: 100
Átalakítás: 3,47%

Az előző jelentésben megemlítettem, hogy most mi vagyunk a tulajdonunk és működünk JustFreeThemes.com – az ingyenes WordPress témák alternatív könyvtára. A webhely az elmúlt néhány hónapban szépen nőtt, és hónapról hónapra tovább vonzza a látogatókat.

Készítettünk egy listát a Parallax One-ra a JustFreeThemes webhelyen, majd azt mutattuk be a honlapon a legfontosabb jellemzők között. Ezen kívül a témát semmilyen módon nem népszerűsítettük ott. Nincs kemény eladás vagy ilyesmi.

Ennek eredményeként a JustFreeThemes több mint 3000 embert küldött a ThemeIsle-hez, és ~ 100 letöltést generált (konverziós arány 3,47%).

A JustFreeThemes több mint 700 letöltést generált közvetlenül a JustFreeThemes.com webhelyről (van egy letöltési link egyenesen a téma ZIP fájljához).

Nagyon örülök ezeknek a számoknak, figyelembe véve azt a tényt, hogy a Parallax One népszerűsítése a JustFreeThemes szolgáltatáson keresztül nem többletköltséget jelent. Mint mondtam, éppen létrehozott egy listát, és megjelenítettük a honlap tetején.

A lecke: Ugyanaz, mint az 1. sz. Tanulsága – használja fel a már meglévő eszközöket / webhelyeket az összes új termék népszerűsítéséhez. Még ha a konverziós arány nem is lenyűgöző, ezek továbbra is olyan konverziók, amelyeket egyébként nem kapott volna meg.

Egy dolgot itt kell kezelni:

A számokat tekintve arra a következtetésre juthatunk, hogy az összes letöltés 60% -a saját közönségünkből származik (különböző csatornákon keresztül, mint például a webhelyeink, e-mailek stb.).

Ez segít nekem meglátni, hol állunk márkaként jelenleg. Személy szerint nagyon örülök annak, hogy olvasóink – Ön is – eléggé bíznak bennünk, hogy örömmel nézzétek meg az üzletünkben található új termékeket / témákat..

Az a tény, hogy a letöltések 40% -a külső forrásból származik, bizalmat ad nekem arról, hogy maga a téma jó minőségű, és valószínűleg a piac egyik legnépszerűbb ingyenes témájává válhat..

Mi lenne a fizetett promócióval??

Igen, manapság nem indul el anélkül, hogy jó dollárt költene a promócióra.

Itt vannak az egyes dolgok, amelyeket csináltunk / csinálunk:

SyndicateAds

Eddig 2500 dollárt fektetettünk be a SyndicateAds-ba, hogy szponzorált bejegyzéseket közzétehessünk néhány oldalon. Két hírlevelünk van arra, hogy harmadik felek számára elküldjük azokat.

Facebook

Különösen kihasználtuk a Facebook retargeting előnyeit, és az eredmények nagyon kellemesek voltak.

Körülbelül 2200 ember jelent meg a téma felsorolásán, és ezek 11% -a regisztrált (~ 250 letöltés).

A promócióért 100 dollárt fizetünk, ami egyszeri letöltésenként 0,40 dollárt jelent.

Sidebar.io

Egy hétig támogattuk a Sidebar.io-t (400 USD).

A szponzori üzlet részeként a Sidebar.io megjeleníti az Ön linkjét a fő oldalon, a napi és heti hírlevelekben, valamint az RSS és a Twitter hírcsatornákban. Összességében ez egy nagyszerű lehetőség, feltéve, ha megfelelő termékkel rendelkezik a közönség számára.

Sacha – a Sidebar.io mögött álló fickó – meglehetősen válogatós, tehát nem mindent tesz át (a 400 dollár kölcsönt nem elég ahhoz, hogy a terméket az ajtón keresztül lehessen juttatni).

Mindegy, hogy ~ 3300 kattintást kaptunk ebből, és körülbelül 100 letöltést (az átváltási arány 3,12%). Letöltési költség: 4 USD.

BuySellAds

Néhány dolgot csináltunk a BSA-n keresztül.

 • Hírlevelet rendeltünk a PixelBuddha.net webhelyen. Az eredmények nagyon lenyűgözőek voltak, figyelembe véve azt a tényt, hogy korábban kipróbáltuk egy CodeinWP cikket, és ezek sokkal alacsonyabbak voltak. Összességében ~ 300 letöltést kaptunk egy 300 dolláros befektetésért.
 • Közvetett kampányokat készítettünk mind a Parallax One, mind a Zerif Lite számára, 20 különböző reklámcsíkot és kiadót teszteltünk. Eddig kb. 3500 dollárt költöttünk.
 • Kísérleteztünk a Fancybar hirdetési egységgel is (egy vízszintes felső sáv, amely a nézetbe csúszik, miután a felhasználó körülbelül 100 képpontot görget az oldalon). 1000 dolláros költségvetéssel dolgozunk (még nem költöttem el), de az eredmények nem nagyon lenyűgözőek (eddig csak 6 letöltés).

AdWords

Hasonló módon növeljük AdWords költségvetésünket, és most aktívan népszerűsítjük a Parallax One programot a keresőmotorban.

Az elmúlt hónapban itt 240 dollárt költöttünk, és 114 letöltést kaptunk (8,53% -os konverziós arány). Teljes letöltés / költség: 2,10 USD.

Úgy döntöttem, hogy beruházok az AdWordsbe, mert igazán hiszem, hogy ott van az egyik legjobb ingyenes téma, és annak ellenére, hogy a hirdetések drágák is lehetnek, továbbra is nagyszerű expozícióval élünk a termékkel kapcsolatban. Végül, lehetővé téve több ember számára, hogy láthassa – olyan embereket, akik nem találkoztak volna a témával más csatornákon keresztül.

Mint láthatja, a Facebook retargeting a legjobb eredményeket hozza számunkra – a fizetett promóció szempontjából. Ne feledje azonban, hogy csak te "újracélzásához" akik már jártak az Ön webhelyén. Tehát ez nem pontosan egy új beszerzési csatorna, hanem inkább olyan emberek felé fordul, akik már tudnak a létezésedről.

Közösségi marketing

Vélemények, vendég hozzászólások, társult promóciók, stb.

Csak egy minta a kapott véleményekből:

A vélemények egy részét fizetették, másokat vendégként küldtük el. Összességében mindannyian szépen teljesítettek.

A vélemények mindig nagyszerűek, függetlenül attól, hogy milyen terméket kínál. Végül a felhasználók szeretnék látni a terméket működésben, mielőtt letöltenék (vagy vásárolnák). Egy őszinte áttekintés csak ezt adja meg nekik.

Ezenkívül a vélemények gyakran olyan problémákat tárnak fel a termékkel kapcsolatban, amelyek önmaga hiányozhattak. Tehát az emberek meghívása a termék tesztelésére mindig méltó befektetés, mind promóciós, mind termékfejlesztési szempontból.

Két nagy vendég posztot kaptunk fel:

Remélem, hogy ezek továbbra is eredményt hoznak a jövőben, mint a vendégbejegyzések általában. A közvetlen forgalom mellett márkanevet is kapunk, ami számomra óriási előnyt jelent nemcsak a Parallax One számára, hanem a jövőbeni termékek / témák számára is.

Próbáltam is néhányat A ProductHunt promóciója, de eddig nincs sok megmutatni. (De nyugodtan botlakoztasson minket. Nagyon nagyra értékelve!)

A bevezetés általános következtetései

Végül bármi promóciója komoly pénzbe kerül.

És ha az Ön által hirdetett termék egy ingyenes termék, akkor nem is kap közvetlen utat a pénz visszaszerzésére.

Összességében egy ilyen lépés elvégzése hatalmas befektetés és nagy kockázat, de azt hiszem, hogy ez megtérül, amikor belépünk az indítás második szakaszába..

"Egy Mi?!"

Igen, lesz egy második szakasz. De ne aggódj. A téma szabad marad. Ez a rész nem változik.

A mostani dolgok inkább a Parallax One első kiadásának hasonlítottak. A következő hónapokban elküldjük a témát a WordPress.org-nak. A kemény munkának köszönhetően, amelyet már elõmozdítunk annak népszerűsítésére, remélem, hogy amint elérhető lesz a hivatalos könyvtárban és a hivatalos letöltési link használatával, jó számú letöltéssel kezdjük közvetlenül a get-go oldalon. Célom, hogy a 20 legnépszerűbb téma között szerepeljen benne.

Amíg ez meg nem történik, havi költségvetésem van a tesztekhez és kísérletekhez a különböző platformok és megközelítések kipróbálására. Amellett, hogy megpróbálom a lehető legtöbb letöltést letölteni, itt a fő hangsúly a tanulás.

Egyrészt kipróbálhatja a különböző típusú promóciók egyszerre keverését (például vizuális hirdetések, CPC, fizetett hirdetések, áttekintések, újracélzás stb.), De ez valóban drága, valódi gyorsat eredményezne. És még akkor is, ha az egyik csatorna nagy megtérülést eredményez, a másik kevésbé hatékony csatornák mégis csökkenthetik az egész marketing erőfeszítést és veszteséges lehet. Ezért próbálok óvatos lenni az új dolgok tesztelésekor, és soha nem haladom meg a tervezett költségvetést.

Végül azt akarom, hogy ellenőrizhessem a disztribúció nagy részét, tehát nem kell egyetlen marketing csatornára támaszkodnom. Minél több kosara van a tojása számára, annál jobban teljesít.

Elvitel: Kezdje egy promóciós módszerrel, tanulja meg, szerezzen eredményeket, csak akkor lépjen a következőre. A 0-tól kezdve, több módszerrel egyidőben, még akkor sem engedi, hogy tisztességesen megnézze, mi működik, és mi nem. Ehelyett csak egy lépést tegyen meg egyszerre.

A bevételek bontása (július 1. – augusztus 1.)

fordulat

Az előző hónaphoz képest. Júniusban:

 • vevők száma: 971
 • bevétel vásárlónként: 98,02 USD
 • teljes bevétel: 95 178,77 USD

Amely nekünk (megközelítőleg):

 • ügyfelek száma: -8,1%.
 • bevétel vevőnként: -0,8%.
 • teljes bevétel: -8,9%.

Ez egy kis csepp, de nem igazán lepődtem meg, hogy őszinte legyek. A Parallax One előmozdítása érdekében tett sok erőfeszítéssel a többi terület kevesebb figyelmet kapott.

A Zerif Pro továbbra is a legjobban teljesítő termék, amely ebben a hónapban a bevételünk körülbelül 42% -át adja ki.

top-Prod

Végső gondolatok

Folytatjuk a Parallax One munkáját, új funkciókat vezetünk be, javítják a támogatást, és esetleg elindítanak néhány kiegészítő bővítményt a közeljövőben. A vélemények eddig nagyszerűek voltak, de még mindig van még mit javítani. Nagyon szeretnék uralni ezt a témát, és minél jobbra tegyem.

Természetesen a promóció folytatódni fog… új terjesztési csatornák tesztelésével stb. Ezt is folyamatosan frissítjük.

Egy másik megjegyzés szerint úgy tűnik, hogy ezek az átláthatósági jelentések értéket jelentettek az egész WordPress közösség számára. Például látom, hogy sokan sokkal jobb témákat nyújtanak be a WordPress.org-hoz, ahelyett, hogy azokat fizetőfal mögött hagynák.

Egy olyan korszakban, amikor a tematikus üzlet annyira zsúfolt – az Envato forgalma csökken és így tovább -, sok fejlesztő óriási lehetőséget látott a WordPress.org-nak, és most termékeik fontos terjesztési csatornájaként kezeli..

További nagy közvetett előny, hogy a WordPress.org szabályainak köszönhetően minden témának GPL-nek kell lennie, tehát az egész közösségnek hatalmas előnyei vannak, egyszerűen azért, mert jobb minõségû témákat kapnak, amelyeket felhasználhatnak, felhasználhatnak és építhetnek fel. Minden ami dzsessz.

Oké, ez egyelőre semmi. Remélem, hogy lesz a fedélzeten a következő jelentéshez, ahol további részleteket mutatok be a Parallax One-ról és a vadonatúj üzleti tanulságokról, amelyeket a bevezetés második hónapja után tanultam meg. Mint mindig, köszönjük, hogy elolvasta és támogatta a CodeinWP-t!

Legyen naprakész:

K Karol összes szerkesztése és szellemes átírása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map