A dolgok nem mindig azok, amire gondoltok – átláthatósági jelentés # 44

A dolgok nem mindig azok, amire gondoltok – átláthatósági jelentés # 44

A dolgok nem mindig azok, amire gondoltok – átláthatósági jelentés # 44
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

44. átláthatósági jelentés


Üdvözöljük a havi átláthatósági jelentés (2018. szeptember) 44. kiadásában. Ebben a sorozatban megvitatom azokat az érdekes dolgokat, amelyek az üzleti életben zajlanak, és néhány maroknyi személyes órát és gondolatot adok hozzá az egész témához. Kattintson ide a korábbi jelentések megtekintéséhez.

Szeptember volt nekem fárasztó hónap – ami szintén oka annak, hogy a jelentés későn érkezett – kicsit utaztam, meglátogattuk az éves társaságot, amelyet már említettem az előző jelentésben, és részt vettem a második EO rendezvény itt, Portugáliában. Az egész hónapot úgy vélem, hogy jól eltöltött időt töltöttem, és sok energiát adott számomra, hogy nagy évfordulón befejezzem a szabad évet..

Ezt a jelentést néhány személyes tanulmányom megbeszélésével kezdem el – tehát, ha inkább csak az üzleti dolgokra koncentrál (a havi bevételi jelentést visszahozom!), Kattintson ide.

(A személyes és üzleti tanulságok ezen keverékének megosztása kapcsán szeretnék több visszajelzést kapni arról, hogy mit találsz hasznosnak, vagy nem olyan hasznosnak ezekben a jelentésekben. Nyitva vagyok a témajavaslatokra is. Tudva, hogy milyen vállalkozást folytatunk futj ide, mit szeretnél megtudni?)

A természet a legjobb tanár ��

Személyesen harcoltam néhány olyan dologgal, amelyek hátráltatnak engem. Már néhányszor megemlítettem az egészségügyi problémáimat, de ehhez hozzá fűzöm azt a lenyűgöző érzést is, hogy ha naponta nem dolgozom szuper keményen, nem leszek olyan nagyrabecsült körök.

Ahogy most írom és újraolvasom, tudom, hogy nincs sok értelme, de ez nem olyan nyilvánvaló, amikor a pillanatban vagy, és küzd ezekkel a gondolatokkal.

Ez a fajta érzés már régóta velem van, de végül elengedtem magam, és elfogadtam, hogy bármennyire is próbálsz, soha nem leszel képes minden dolgot tökéletesíteni.

Ezt szem előtt tartva, szeptemberben kevesebb órát dolgoztam, és gondolom mi (?!) A világ nem tört lángba.

Röviden szólva, ez a megközelítés jól működött mind az egészségem, mind a teljesítményem szempontjából. Természetesen szeretnék még többet tenni, de a siker kulcsa az, ha elfogadjuk a fokozatos fejlesztéseket, és nem próbálunk minden áron megtenni minden áron.

Elég vicces, hogy folyamatosan bosszantom magam, hogy nem dolgozom eléggé, amikor kitaláltam az egészségügyi dolgaimat, ugyanakkor arra buzdítom a csapatot / alkalmazottainkat, hogy mindig menjenek orvosi időbe, amikor úgy érzik, hogy szükségük van rá. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jó megközelítés, ha nem számít, milyen üzletet vezet. Munkavállalóinak nem kellene érezni, hogy munkájuk veszélyben van, ha / amikor úgy dönt, hogy időt vesz fel az egészségért.

Még nem végeztem el a személyes órákat! A következő a cégünk visszavonulásáról származik:

Medvék és méhek között

Tehát a visszavonulás részeként kirándultunk egy nagyon távoli térségben, a román hegyekben. Nincs mobiltelefon jel, nincs élő lélek a közelben – ha nem számolja meg a medvét. Ja, medvék voltak a környéken – ahogy az útmutató elmondta -, és még néhány sávot is láttunk. De ha ez nem lenne elég, akkor az útmutató azt is elmondta nekünk, hogy jobban kell aggódnunk a vad méhek miatt, amelyek valójában ölhetnek meg. Annyira vicces.

Nos, mivel a nevem nem Bear Grylls, kezdtem kissé megijedni. Rájöttem, hogy csinos technológiától függő ember vagyok, és nincs sejtjele olyan messze a kényelmi zónán kívül, mint valaha felnőtt életemben..

Sokan most úgy éljük az életünket, hogy azt gondoljuk, hogy minden a kezünkben van, hogy mindent megírunk, és hogy mindent el lehet érni és elérni kell, miközben távol van egy Google-keresés. Ez azonban nem sok jelent a brutális valós esetekben – például amikor megpróbálsz googlingozni valami ilyesmit …

lekérdezés

A pusztában ott gondolkodva rájöttem, hogy az ellenőrzés hiánya valójában inkább emberi állapot.

Néhány dolog akarat csak történik veled, és nem lesz szkriptje annak kezelésére. Mind a jó, mind a rossz dolog valójában közelebb áll hozzád, mint gondolnád. Csak azon kívül vannak, amire terveztél.

Hasonló tapasztalatom volt az EO rendezvényen, amikor vitorláztuk, és amikor egy időben szörföztem. Csak teljesen a természetektől függ, hogy nagyjából a kívánt irányba vezet (szél + hullámok + bármi, amit a vitorlával meg tudsz szelídíteni).

Valójában akkor kezd el haladást elérni, ha megérti, hogy nem tehet sokat azon, amit a természet már lehetővé tesz. Türelmesnek kell lennie és gyorsan alkalmazkodnia kell ahhoz, ami zajlik – a szélirányt, stb.

Napjaink életében nincs ilyen véletlenszerűség. Végül is, milyen véletlenszerű esemény történhet valóban, ha munkahelyi számítógép előtt ülsz?

Ezen megfigyelések kiegészítéséhez íme egy idézet, amelyet gondolkodtam:

Valamennyien megyünk a turisztikai fejlődés irányába?
idézet

Az edzésről és a sportról ��

Nem tudom miért pontosan, de én vonakodtam bármilyen típusú coaching gondolatától … élet, üzlet, te neveled.

És talán különösen az üzleti életben, az az általános benyomásom, hogy a legtöbb edző valójában nem végzett üzleti tevékenységet önmagában, az edzői vállalkozásain kívül – tehát alapvetően arra, hogy karlatánokként jelenjenek meg (de talán ez mindössze néhány rossz alma?). Röviden szólva, nem éreztem, hogy szükségem van edzőre az életemben.

Az utóbbi néhány hónapban és a Syed Balkhi-val folytatott beszélgetés után végre elkezdtem gondolkodni az ötlet mellett. Már elkezdtem látni az értéket (egy vállalkozó számára), hogy valaki felkutat és tanuljon tőle – mentor. Akkor volt Miguel Santo Amaro aki végül teljesen megváltoztatta a gondolataimat egy egyszerű példával, a következők szerint:

Vessen egy pillantást a sport legnagyobb szupersztárjaira. Mindegyiküknek vannak edzői, bár a játék tetején vannak.

Csak rám kattintott. Vállalkozóként nagyon sok közös van egy profi sportolóval, sans abs. Mindannyiunknak van egy szinuszos pályája, magas és alacsony mélységgel. Egy évben / hónapban nyerhet, azután az utóbbi évben / hónapban az utolsó a csoportban.

Ez a tendencia nagy nyomást gyakorol a mentális egészségre, sokkal több, mint egy kiszámíthatóbb karrier. Többet szeretnék megvizsgálni, hogy a híres sportolók hogyan alakították ki karriert, és megpróbálom ebből tanulni.

Viszont az edzői dologhoz visszatérve azt gondolom, hogy a nap végén és bármilyen területen / üzleti / sport területén, ha a legjobbak közé akarunk tartozni, szüksége van edzőre. Még akkor is, ha Ön fejlesztő, termékmenedzser vagy bármilyen más szerepet vállal magának, magadra van szükséged, aki előrelép.

A helyzet az, hogy nincs semmi nagyszerű vagy eredeti tartalom a vállalkozásról és annak kihívásairól sem online, sem a könyvtárban. Ezért annyira értékes a valós életbeli kapcsolatok.

Az önkéntességről

A múlt hónap volt az első önkéntes tapasztalatom a WordCamps-en kívül. Még a technén kívül is, őszinte legyek. Önként jelentkeztem egy VASEMBER esemény közel ahhoz, ahol élek. Az egész élményt nagyon gazdagnak találtam … de miért vettem még részt? Két ok:

  1. Csak szocializálni akartam és valami jót tettem a közösség számára.
  2. Kis szerepet akartam venni egy olyan területen, ahol nem szerezhetek vezetői pozíciókat, és valójában kezdő vagyok.

Mivel megtanultam magamról, hogy ilyen körülmények között kellemetlennek éreztem magam, tudom, hogy érdemes dolgozni. Segítenie kell az én egomnak és az alkalmazkodásomnak abban a helyzetben is, amikor nincs szabadságom minden döntést meghozni – mintha egy alkalmazott nem lenne a szokásos munkahelyi forgatókönyvben.

Végül mindez nagyon jól sikerült számomra, néhány érdekes leckével és egy nagyon jó idővel együtt.

�� �� ��

Több mint 2000 ember vett részt, mindegyik 500 eurót (!) Fizetett a részvételért. A 60 km hosszú kerékpáros útvonalon jártam, amely közvetlenül a 2 km úszás után volt.

Feladatom az volt, hogy kereszteződésen álljak, és megmutassam az embereknek az utat, ahogy elhaladtak. Alapvetően egy emberi közlekedési tábla.

Volt egy jó ideje ott, és kellemesen meglepődtem, hogy az emberek észrevehető darabja elvitték azt a másodpercet, amit mondani lehetett "köszönöm" ahogy velük kerékpároztak.

A lecke az, hogy nem számít, mennyire kicsi a munkája, mint egy nagyobb része "dolog," mindig örülök, ha elismerést kapnak azért, amit csinálsz.

Volt még egy érdekes dolog, ami később történt, és ez sokat gondolkodott rá … valószínűleg még át is gondolkodik.

Tehát a verseny során az volt a szokásos dolog, hogy a kerékpárosok csomagokban jönnek. Amikor ez megtörtént, a csomagban lévők csak követik a vezetőt anélkül, hogy sokat gondolkodtak volna az irányba.

Emiatt kevés ember haladt rosszul a verseny közepén, és egy kis kitérőt tett a verseny közepén. Sokan tévesen követték őket. Azonban egy lány végül rájött, hogy valami nincs rendben, és a helyes, rövidebb utat választotta. Amikor ezt tette, valaki felsikoltott "csaló!" arra gondolva, hogy megpróbálja becsapni a rendszert. Kicsit így nézett ki:

hosszú út

A probléma az volt, hogy ez az embercsoport csak a verseny részét látta, tehát abban a pillanatban és a szemükben a lány csaló volt. Az egész versenyre nézve azonban a sikoltozók rosszul voltak.

Mint kiderült, az igazság gyakran a kereten kívül van …

a kereten kívül

Miért mondom neked mindezt? Nos, így működnek a dolgok az élet más területein is.

Más szavakkal, honnan tudod, hogy igazad van-e még akkor is, ha az összes jel arra utal? 10, 100 vagy több év múlva továbbra is helyesnek ítélik-e a tetted??

Például valaki, akit csalónak tekintünk életünk során, továbbra is 100% -ban igaz lehet, ha a jövőre nézve 1000 évvel előre tekintjük őket. Vagy talán az a gyakorlat, amelyet most jónak gondolunk, rossznak bizonyul a következő 10 évben.

Nem mintha ez még nem történt volna …

Például a század jobb részében azt mondták nekünk, hogy a zsír káros számunkra. Olyan volt, mint az evangélium. És – kitaláld, kiderül, hogy nem ez volt a helyzet. Ugyanez vonatkozik a múltban sokféle orvosi eljárásra. Most csak nevetünk rájuk. De honnan tudja, hogy a jövőbeli emberek nem nevetnek a gyógyszereinkről, amelyeket ma szedünk.

Tanulásom az, hogy ezt mindig szem előtt tartsa "Tévedhetek." Még akkor is, ha biztos vagyok benne, hogy az igazságot őrzem, a világ még mindig bizonyíthat nekem, máskülönben végül. A legtöbb esetben az igazságnak csak egy kis részét birtokoljuk.

Beszéljünk bevételről ��

Ahogy az előző jelentésben írtam, az általános profitrátánk jelenleg nem jó. Ennek ellenére semmiért nem kell aggódnunk az új termékek és fejlesztések figyelembe vételével, amelyeken dolgozunk.

Nincs pontos számom az utóbbi pár hónaphoz képest, de úgy tűnik, hogy szeptemberben kissé jobban teljesítettünk, mint a nyári hónapokban. Azonban ahogy bejutunk az egyes számokba, kérjük, ne feledje, hogy ezek nem nagyok a mi szabványainkhoz képest és amire szoktunk:

Témák és plug-inek

témák és beépülő modulok bevétele

Mint láthatja, két évvel ezelõtt nem értük el a magasságot, de észrevehetõen jobban teljesítünk, mint tavaly.

A megújítások sokkal nagyobb szerepet játszanak, és ösztönzik a meglévő termékek és tagok jobb gondozását:

előfizetés megújítása

A megújítások hozzávetőlegesen 25 ezer dollárt tettek ki a múlt hónapban. Ha megnézi az első diagramot, és levonja ezt, látni fogja, hogy nem kapunk annyi új felhasználót, mint régen.

Ezek a számok nem tartalmazzák a Régi üzenet újjáéledését, mivel a saját weboldala van. A plugin lassan javul, és szépen növekszik. Idén sikerült kiadni néhány frissítést, ennek ellenére még mindig nem önfenntartó vállalkozás.

Régi postai bevételek újraélesztése

Kapcsolt marketing

Üzletünk leányvállalatának megvannak a maga hátrányai. Az elmúlt hónapokban a bevétel körülbelül 35 ezer dollár / hónap maradt.

Ismét kérjük, ne feledje, hogy mivel itt nem tartok nagyon strukturált nyilvántartást, ezeknek a számoknak a többsége bruttó, és inkább becslésnek kell tekinteni, nem pedig kemény adatoknak.

Termékfrissítések ��

A termékfrissítésekkel kapcsolatban Hardeep Asrani fantasztikus munkát végzett, és gondoskodott arról, hogy a pluginjaink jó kompatibilitással rendelkezzenek a Gutenberg-rel (erről a blogban még kétszer is írt).

Mindez az erőfeszítés a Otter Blocks kiadásának csúcsán érte el, amelyet be is sikerült beépíteni Orbit Fox.


Gutenberg blokkok és sablonkönyvtár Otter Gutenberg blokkok és sablonkönyvtár Otter

Szerzői): ThemeIsle

Aktuális változat: 1.5.4

Utolsó frissítés: 2020. május 26

otter-blocks.zip


98% Értékelések


60.000 + telepítések


WP 5.2 + szükséges

Jegyzet. Ha Ön témaíró, érdemes megvizsgálni, hogyan működik ez a témájában. Mindig örömmel fogadjuk a visszajelzéseket minden fronton. Az Orbit Fox ma már 300 000+ webhelyen használatban van, ezért érdemes a témafejlesztőknek gondoskodni arról, hogy jól működik a termékeikkel.

Az Orbit Foxról beszélve, még mindig nincs működő üzleti modellünk körül. Azt hiszem, ha egyszer teljesen elindulunk Optimole, szánunk időt arra, hogy alaposabban megvizsgáljuk a lehetőségeket, és pénzügyileg válasszuk ki a megteendő irányt.

Egyelőre izgatottak vagyunk arról, hogy az Orbit Fox elérte a 300 000+ aktív felhasználót, és ami még ennél is fontosabb: sokan valószínűleg igazán értékelik.

Andrei, a témacsoporttal együtt, szeptemberben is haladást ért el a közelgő WordPress témánkkal, Neve.
Neve

Ez egy gyors, könnyű és könnyen testreszabható téma, amelyet a Gutenberg kompatibilitással, valamint az Elementor és az AMP szem előtt tartásával építettek. (IMO, ez és az Orbit Fox mellett alapvetően minden, ami a legtöbb vállalkozásnak szüksége van egy gyors WordPress webhely felépítésére.)

Végül hálás vagyok a támogatásért, amelyet az elmúlt hónapokban a csapattól és a körülöttem lévő emberektől kaptam. Örülök, hogy megtiszteltetés számomra, hogy fantasztikus emberekkel dolgozhatok és itt lehetek ebben a vállalkozásban. És mint mindig, ha van valami, amiről szeretne, hogy többet írjak, kérjük, ossza meg a megjegyzéseket.

Oké, ennyi ez a számodra. Köszönjük, hogy elolvasta és támogatott minket! Legyen naprakész, és új jelentéseket kap Önnek, feliratkozva ide:

K Karol összes szerkesztése és szellemes átírása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector