A CodeinWP család 2015-ben – 1. átláthatósági jelentés

Lehet, hogy ez a címsor eleinte nem tűnik túl világosnak, tehát hadd magyarázzam meg …


Hiszek az üzleti átláthatóságban.

Röviden: én és a csapat azért vagyunk itt, hogy segítsünk a WordPress közösségben, és megpróbáljuk a WordPress-szel való együttműködést könnyebbé, időhatékonyabbá és hatékonyabbá tenni mindannyiunk számára. Szeretjük, ha a srácokkal kommunikálsz a megjegyzések, különféle fórumok, a hivatalos WordPress.org téma / plugin táblák, közösségi média stb. Révén..

Ennek ellenére azt is célul tűztük ki, hogy üzleti tevékenységeinket az út mentén bővítsük, és ennek következtében pénzt keressünk. És ezt szeretném átláthatóvá tenni ma.

Teljesen lenyűgöztem, mi az A puffercsapat csinál amikor az átláthatóságról van szó, és hogy mennyit osztanak meg a világgal. Az átláthatósági irányítópultjuk adatai valódi ötletek és inspirációk, amelyek azt segítik, amit vállalkozásként és közösségként tehetnénk..

Olyan hosszú történelem, ez az első kiadása annak, amit remélem folyamatban levő ügyvé vált – az 1. átláthatósági jelentésünk.

Mi folyik a közelmúltban??

Ha még nem tudod, egy ideje felépítettük és elindítottuk a WordPress nevű tematikát ThemeIsle.

themeisle

Az eredeti ötlet 2012 novemberében született, és csaknem két teljes év telt el ahhoz, hogy létrehozzuk az első ajánlatot, teszteljük, bevezető kampányokat készítsünk a bétaidőszak alatt, és végül 2014 szeptemberében kerüljünk nyilvános bevezetésre..

Ennek ellenére sok ügyfélmunkát végeztünk ebben az időben, ami befolyásolta a ThemeIsle építéséhez szükséges órák számát..

Mindenesetre azon tűnődve, vajon mennyi munkát kellett elvégezni, szemben a mekkora bevétellel a projekt egész 2013-ban? Itt egy grafikon:

rev1

Amit a fenti egyszerű síkban jelent, egy szóval baj.

Gyorsan előre további hat hónap:

rev2

A dolgok felveszik …

És további hat hónap:

Rev3

És végül néhány pillanatfelvétel, amelyben valóban büszkék vagyunk:

rev4

REV5

Valójában azt tervezzük, hogy márciusban csak az a hónap 45 000 dolláros bevétel körül zárjuk le. Ez hihetetlen, figyelembe véve, hogy mennyi időre volt szükség az első 45 ezer dollár megszerzéséhez.

Valójában, több mint egy évbe telt, hogy elkészítsük az első dollárt, majd még további hat hónap, hogy bármilyen észrevehető dollár begyűjtse.

De utána, sikerült megtapasztalnunk egy nagyszerű növekedést, körülbelül 1000 százalékkal az elmúlt négy hónapban. Ez olyasvalami, amire igazán hálás vagyunk, és ami arra ösztönöz bennünket, hogy továbblépjünk, és még több nagyszerű dolgot hozzunk a következő hónapokban. Szeretném megragadni ezt a lehetőséget, hogy köszönetet mondani nektek, srácok, nem lehetett volna nélküled!

Ha azt szeretné, hogy naprakész legyen a ThemeIsle eseményekkel kapcsolatban, nyugodtan kövessen minket a Twitteren (ezeket az embereket is követheti). Ha nem tervezi, hogy pénzt költene bármelyik témájunkra, ez nagyon jó, akkor a hivatalos könyvtárban ingyenes témák is vannak. Ami engem hoz

Témáink, amelyek a WordPress.org webhelyén találhatók meg "legnepszerubb" lista

A ThemeIsle-nál egy prémium témát hívunk Zerif. Röviden: reagáló, parallaxis görgetéssel járó, egyoldalas téma a kreatív ügynökségek és vállalkozások számára. Ez volt a legjobban eladott 2015-ös témája.

De van egy ingyenes verzió is, elérhető a hivatalos WordPress témakönyvtárban. Az elmúlt pár hónapban már így volt ül a legnépszerűbb listán, lebeg a 8-14 pont körül.

Alapvetően ez a PRO-téma egyszerűsített változata, a funkciók egy részét eltávolítva, de még mindig tökéletesen működőképes és olyan nagyszerű, mint valaha. Minden nap több mint 1000-szer töltik le, és örömmel látjuk, hogy a számok folyamatosan növekednek.

wp-letöltések

Nemrégiben szereztünk egy igazán hűvös témát – egyszerűen Flat-nek hívják. Van néhány nagyszerű vélemény és több, mint 130 000 letöltés az írás idején. Mi a fő vonása? Nem meglepő, hogy ahogy a neve is sugallja, a lapos kialakítás alapelveit kiválóan bemutató tartalmi prezentáció és olvasási élmény biztosítása érdekében. Nézd meg »
A cikk nem található:
"lakás"
nem létezik.

Ingyenes CodeinWP plugins

Keményen dolgozunk az ingyenes bővítményekkel is. Annak érdekében, hogy felgyorsítsuk Önt, különösen három bővítmény alkotja gyűjteményünk lényegét:

A régi üzenet újjáéledése (korábbi Tweet régi üzenet)
WP termék áttekintés
Custom Login oldal testreszabó

Custom Custom Page Customizer a család legújabb kiegészítése, egy plugin, amelyet ez év januárjában vásároltunk meg.

Az alábbiak szerint részletezhetjük, hogy az egyes bővítmények miként teljesítenek:

 • Revive Old Post – jelenleg a legnépszerűbb plugin, 455 000 letöltéssel és 40 000+ aktív telepítéssel.
 • WP Product Review – 90 000 letöltés és 20 000+ aktív telepítés.
 • Custom Login Page Customizer – 10 000 letöltés és 5000 aktív telepítés.

Azt tervezzük, hogy tovább fejlesztjük ezeket a bővítményeket, és bevezetünk néhány újat is.

Legfontosabb tartalom a CodeinWP blogban

Ha van némi ideje a kezedben, és szeretne némi felzárkózni, íme a következő leírás a blog legfontosabb tartalmáról:

 • Hogyan lehet egyszerűsíteni a WP-adminisztrátort ügyfélbaráttá tenni – összesen 3 596 közösségi média megosztás.
 • A WordPress webhely gyors, fentről lefelé történő tervezésének 6 lépésből álló folyamata (& Az ügyfelek imádni kívánt módon) – 1 065 részvény.
 • 30 szakértő megosztja: A legnépszerűbb * nem nyilvánvaló * WordPress-bővítmények, amelyek jobb bloggerré tesznek téged – 969 megosztás.
 • A 101 legjobb blog a WordPressről és a legnépszerűbb hozzászólásuk – 900 részvény.
 • [Infographic] A WordPress 4.1 nagyjából egymillió letöltést kap két naponta + egyéb hipnotikus WordPress statisztikák – 390 megosztás

Új kialakítás a CodeinWP.com webhelyen

Végül megterveztük magunknak a CodeinWP fő webhelyének új verzióját.

codeinwp

Fontos ajánlatunkat átszerveztük annak érdekében, hogy két további elemet vonjunk be üzleti küldetésünkbe. Jelenleg a címke a következő: PSD a WordPress-hez, Testreszabott témák és plug-inek, Custom WordPress Dev.

Más szavakkal, Ha rendezett WordPress-webhelyére van szüksége, keressen minket, azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Ó, és ne felejtsük el, hogy hírlevelünkön keresztül tájékozódhat a CodeinWP-n zajló eseményekről. Ennek írásakor már 1980 WordPress rajongó van a listán. Mi lenne, ha csatlakozna a bandwagonhoz?

Mit csinálsz mostanában? Van olyan WordPress-vállalkozása, amelyben szeretne egy szót megosztani a közösséggel? Nyugodtan kommentálhatja.

Nagyon köszönjük idejét, és vigyázzon a következő átláthatósági jelentésre. Remélem, pár hónap múlva megszűnik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map