37. átláthatósági jelentés – Hogyan építettük, indítottuk és támogattunk legújabb projektünket

Üdvözöljük a havi átláthatósági jelentés 37. kiadásában (2018. február). Ebben a sorozatban minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megosztjam mindazt, ami a CodeinWP-n és a ThemeIsle-en zajlik – üzleti szempontból. A jó a rossz és a Csúf. Kattintson ide a korábbi jelentések megtekintéséhez.


A korábbi átláthatósági jelentés közzététele után rájöttem, hogy az elmúlt pár jelentésben nincs konkrét betekintés és nyers marketingszám, elsősorban azért, mert erre egy ideje nem koncentráltam. Ebben a hónapban azonban végül nagyon sok finomságom van, amelyeket megoszthatom az osztályon!

1. Hogyan építettük, indítottuk és népszerűsítettük legújabb oldalsó projektünket ��

A múlt hónapban kiadtuk legújabb projektünket bétaverzióból és vadonba! Domain kerék az intelligens és hatékony domain névgenerátor. Gyorsan működik, és sima felhasználói felülettel rendelkezik.

domainwheel

Ez az oka annak, hogy úgy döntöttünk, hogy jó ötlet az, ami elkészíti, és miért érdemes ezt megnéznie:

Több mint egy évvel ezelőtt egy bejegyzés szerepelt a ThemeIsle blogban, amely felsorolta a piac legfontosabb blogneveinek generátorait. Néhány hónappal később ez lett a legnépszerűbb bejegyzés a blogban. Néhány ahrefs adatot átnézve láttam, hogy a fő kulcsszó tisztességes CPC-vel rendelkezik, ami azt jelentette, hogy a rés értékes. Azonban az akkoriban létező megoldásokat tekintve ezek többsége elég rossz volt – mind az eredmények, mind az UX szempontjából.

Én én vagyok, és anélkül, hogy bármikor kellett volna felfedeznem az új vállalkozásokat, javaslatot tettem a következő hackathonra. A többi, mint mondják, a történelem.

De miért tűnt elég értékes ötletnek annak megvalósítására?

Hadd mondjak el egy gyors történetet:

Régóta írtunk (majd átírtuk) egy hozzászólást a ThemeIsle blogunkhoz, amelyben az embereknek tanítottuk, hogyan kell felépíteni saját blogot az elejétől a végéig. Ez a bejegyzés gyorsan a blog egyik legnépszerűbb bejegyzésévé vált, tehát azóta megpróbáltuk tartani a tetején.

Csak az elmúlt hónapban néhány ezer dollárt költöttünk csak a Facebook hirdetéseire, hogy minél többen láthassák őket. Ugyanakkor, a témákhoz és a hosting résekhez hasonlóan, az ideális célközönség elérése meglehetősen nehéznek bizonyul, és még annak ellenére is, hogy 1 M + Facebook-os közönség van a rearge-listáinkban.

Ha még mindig itt követ engem, akkor rájössz, miért olyan fontos a domain kerék stratégiai szempontból. Alapvetően ugyanaz az oka annak, hogy miért olyan érdekli őket a Google, illetve a Facebook, mint például a Google "segít" a kevésbé fejlett országok csatlakoznak az internethez. Vagy a WordPress helyi skálán miért olyan fontos eszköz a WordPress.org az Automattic számára.

A verseny és a felhasználói beszerzési költségek folyamatosan növekednek, és különösen akkor, ha már elég nagy vagy. Új felhasználók beszerzése szinte lehetetlen, így a csatorna elejére való visszatérésnek sok értelme van. Esetünkben ez a kezdet olyan emberek eléréséig érkezik, akiknek csak egy ötlete van egy weboldalról, nincs domain, nincs tárhely, nem ismerik a WordPress-t.

 • Még mindig eladhat ezeknek az embereknek, és eladhatja termékeit.
 • Jobban megérti, hogy kik ezek az emberek, milyen szakaszában vannak és mit próbálnak felépíteni.

Tehát az idő múlásával, ha az utazás kezdetétől kezdve segíteni tud ezeknek az embereknek, akkor később készpénzbe tud fizetni őket.

Először a hackathon eredményeként elindítottuk a Domain Wheel egy nagyon alapvető verzióját. De aztán Andrei és Marius egy újabb hetet fektettek bele a munkabe, ami a nyílt induláshoz vezetett.

Ideje volt a promóciónak!

A megközelítésem egyszerű volt:

Mivel ismeretes voltam azon emberek többségének, akik a témához kapcsolódó kulcsszavak szerint rangsoroltak, felvittük őket az újonnan elindított eszközünkre.

De itt a legfontosabb az, hogy hogyan csináltam.

Azt hiszem, egy hasonló koncepcióról írtam, amikor beszéltünk Revive Network egy darabig vissza. Alapvetően azt hiszem, hogy jobb, ha más vállalkozást más módon segítünk ki, nem csupán annyit adunk nekik, hogy pénzt adnak nekik cserébe azért, amit szeretnének. Esetünkben az összes blogunkban végzett munkánk révén elég sok forgalmat küldünk más vállalkozásoknak. A legtöbb esetben ezt ingyenesen csináljuk, mivel a szűk területeken keresünk pénzt a blogokkal.

Most az a forgalom miatt, amelyet más embereknek küldünk, sokkal hatékonyabbá teszi a tájékoztatásomat, amikor az ajtótól a házig megyek, és szívességet kér..

Nyilvánvaló, hogy most sokkal könnyebb, mint az első induláskor.

Tehát a leckét ez a következő: mielőtt felvenné a kapcsolatot valakivel, aki segítséget kér, vagy egy kis időre, Gondolj arra, mit adhatsz vissza vagy hogyan tudsz segíteni. Lehet, hogy nincs pénzed, de ez rendben van, sokféle módon segíthet. És nem olyan dolgokról beszélek, mint például "Segítek, te segítesz nekem." Arra gondolok, hogy valóban segítsem az embereket anélkül, hogy bármit is elvárnék cserébe.

Például, Ön egy fejlesztő, aki meg akarja nevezni nekünk a termékét úgy, hogy átnézzük azt a blogunkon (tudom, hogy legalább egy maroknyi van odakint)? Először nézzen meg a GitHub profilunk, a nyílt forráskódú munkánk, amelyet felveszünk, és felmerül egy probléma, végezzünk egy kis kód áttekintést, javítsunk ki valamit, nem tudom, csinálj valamit, mielőtt e-mailen küldök nekem segítséget.

Megint csak így csinálunk dolgokat, és ez valóban működik!

Mindenesetre, vissza a témához. Nem csak a Központi Kerületet reklámoztunk közvetlen közvetítés útján. Én is követlek különféle "tech hírek" közösségeket online, így tudtam, hogy ez a fajta projekt érdekes lesz a ProductHunt, DesignerNews vagy HackerNews. Tehát beküldtük a Domain kereket, és ez még néhány ezer látogatóval és nagyszerű visszajelzéssel érkezett bennünk.

A kezdeti indítási időszak után a projekt nagyjából egy tanulási szakaszba lépett, ahol megpróbáljuk kitalálni, ki pontosan a közönség, kapunk visszajelzést, jobban megértjük a pénzszerzési lehetőségeket stb. Mindez segít nekünk jobb képet kapni arról, hogy mennyi munkát tudunk reálisan befektetni tovább haladva. Ertesiteni foglak. ��

A dolgok nagyrendszerében és még a cégünknél is az ilyen kezdeményezések nem a következő nagy dolog. Ugyanez a gondolkodásom mögött. Leginkább a kontextusba próbálom tenni, amikor a felhasználók megszerzéséről van szó, és hogyan lehet ezt megoldani a WordPress termékpiacán..

Egy hónappal ezelőtt megemlítettem egy másik melléktermékünket – Bizarro Devs – tech hírlevelünk a bizarr oldalon. Chris futtatja azt.

Néhány marketing munkát is végeztem rajta az elmúlt néhány hétben. Annak ellenére, hogy magában a névben, a struktúrában, a rendszeresen elvégzendő munkában és a továbbiakban már korábban kétségek merültek fel, most látom néhány érdekes mutatót a jó beszerzési csatornákkal együtt..
bizzarodevs

Az összes nagy munkával, amit Chris ott végzett, 60% -os nyitott kamatot és 30% -os CTR-t látunk.

Lehet, hogy ez egy kis kezdeményezés, de nagyszerű lehetőség arra, hogy a csapat tagjai felfedezzék érdeklődésüket és képességeiket, miközben új beszerzési csatornákat építhetnek fel a fő vállalkozás számára.

Annak ellenére, hogy itt az a fő feladatom, hogy folyamatosan működtessem az alaptevékenységet, ha egy csapatunk tagja odakint áll és azt mondja, hogy kivitelezni akarják zseniális ötleteiket, úgy érzem, hogy felelősségem az, hogy legalább segítsek nekik az első felhasználók elérésében. . Azt hiszem, tudom, mennyire érdemes azt látni, hogy munkáját mások használják, és nem dobják el, vagy nem figyelmen kívül hagyják.

2. Hogyan vezet az A / B tesztelés és a mély forgalom elemzése az elkötelezettséghez?

Körülbelül egy hónappal ezelőtt blogjainkban apró változtatásokat hajtottunk végre. Semmi drasztikus, sem az általános tervezési változás. Csak olyan apró dolgok, mint a +2 képpont a betűméretben, a különféle betűtípusok összessége, új sormagasság stb. Feltételeztem, hogy ezek javítják az olvashatóságot és a bevonhatóságot..

Egy-két héttel később megnéztem az eredményeket … Meglepetésemre – egyáltalán nem változtak meg. Nem volt egyértelmű, hogy ez jó vagy rossz irány volt-e. De később a statisztikákat eszközönként felosztottam és azonnal rájöttem, hogy a mobil elkötelezettségünk 50-100% -kal csökkent. (Az elkötelezettség mérésének egyik módja az, ha megnézzük azon emberek százalékos arányát, akik külső linket követnek, amikor csak a tervezés megváltozik.)

Ideje újabb frissítéseknek … ezúttal csak mobilokra: -2px betűméretre, alsó margókra és bekezdések kitöltésére …

Az elkötelezettség 100% -kal nőtt.

Gondolkodásom erről? Olyan generáció vagyunk, amely elsősorban a nagy képernyőkön, asztali / laptopokon fedezte fel az internetet, és sokan elhanyagolják a mobilitást. Soha nem tudtam volna elképzelni, hogy egy ilyen apró változás ilyen hatalmas változást hozhat.

Annak ellenére, hogy ez csak egy forgatókönyv, hasonló problémák mindig felbukkanhatnak, ha nem vagyunk óvatosak.

A fő elvitel az, hogy az elemzési eredményeket mindig meg kell osztania forgalom forrása, eszköz és böngésző szerint. Előfordulhat például, hogy a látszólag alulteljesítő termékének valójában egyáltalán nincs teljesítménye. Csak folyamatosan sújt egy nem releváns forgalmi forrás, amely elrontja az adatokat.

Ugyanaz lehet a helyzet bizonyos eszközökkel vagy böngészőkkel. Például, ha egy bizonyos böngésző felhasználói általában nem is konvertálnak, akkor ott lehet egy hiba.

Próbálja meg más dolgokat is figyelembe venni. Például néhány alacsonyabb átváltású ország bizonyos böngészőt vagy képernyőfelbontást használhat, amely befolyásolja az Ön adatait. Más szavakkal, magával az országgal nem lehet gond.

3. A modern SEO problémái

A Google az első barátja és az első ellensége. Ez az egyetlen barát, aki mindig a hátadban van, amíg el nem lopja a barátnőd.

Pontosabban, a Google minden évben egyre több választ ad a keresőmotor felhasználói számára az eredményoldalon – hogy nekik ne kelljen átkattintaniuk.

Általában nem tudsz sokat tenni ezzel. Nos, természetesen megakadályozhatja a Google-t abban, hogy adatait teljes egészében felvegye a webhelyéről, de ez viszonylag gyorsan visszaüt.

Íme, miről beszélek – ez történik, amikor olyan kérdést vet fel, mint például a legjobb WordPress tárhely:

1

Íme, ami történik, ha rákattint egy eredményre:

2

Ha nem veszi észre, akkor a Google elfoglalja az oldal egy részét, átalakítja azokat válaszként, és nem is küldi át oda, ahonnan az információ származik..

És nem igazán hibáztathatja őket. A legtöbb esetben azt csinálják, ami a felhasználó érdeke. Rájöttek, hogy vannak olyan kérdések, amelyek nem igényelnek nyomon követést. Időnként elegendő egy egyszerű lista bemutatása, tehát a Google éppen ezt adja el annak alapján, amit más webhelyekről lekaparhatnak.

Azt hiszem, hogy többségük ezt olvastam, nagyon szívesen lenne az a webhely, ahonnan a Google létrehozza a gazdag kivonatot, szemben a Google blokkolásával. A következőképpen célozhatja meg ezt:

 • Ha a cikk lépésről lépésre nyújt útmutatást vagy elemzi a megoldások listáját, és annak érdekében, hogy a Google könnyebben tudja felvenni az információt, használjon egy egyszerű HTML-struktúrát az üzenet felépítésekor. Ideális esetben használja az ol-t, ha összefoglalókat vagy bevezető összefoglalókat sorol fel, és h címkéket használjon az alfejekhez.
 • Az alfejezetekben sorszámozza a lista minden egyes megoldását. Tetszik:

  3. Harmadik eszköz

  A Google valószínűleg átveszi ezeket a részfejeket, és a részlet listájává változtatja azokat.

 • Annak ellenőrzéséhez, hogy a Google képes-e helyesen létrehozni a kódrészletet, kereshet valamit, például a SZAKKÖNYV webhelyét: YOURSITE.com. Ha szerencséd van, ott láthatja kivonatát annak dicsőségében.

4. Ideje még nagyobb átláthatóságnak és más típusú tartalomnak

Annak ellenére, hogy már a negyedik kiadáson vagyunk, teljesen elfelejtettem megemlíteni Revive.Social saját átláthatósági jelentése!

Ez az egész kizárólag a közösségi média és a kísérletek köré összpontosul, amelyeket azért tettünk, hogy minden termékünkön és webhelyünkön kiterjesszük követéseinket.

Chris írta, aki osztja mindazt, amit tesz, hogy felkerüljön a szociális média térképére, az összes kampánnyal, eredményekkel és számokkal együtt. Nincs ütés!

Itt van az összes epizód, amely eddig naprakész volt:

Azt hiszem, ez minden, ezúttal nincs több személyes anyag vagy más termékfrissítés.

Ezt a címet írok a Miami WordCampnek, tehát ha körül vagy, és beszélgetni szeretne ezekről a témákról, tudassa velem a Twitteren.

Oké, ennyi ez a számodra. Mint mindig, köszönöm az olvasást és a támogatást! Legyen naprakész, és új jelentéseket kap Önnek, feliratkozva ide:

K Karol összes szerkesztése és szellemes átírása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map