35. átláthatósági jelentés – A 2017-es év áttekintése (és mi a következő számunkra)

35. átláthatósági jelentés – A 2017-es év áttekintése (és mi a következő számunkra)

35. átláthatósági jelentés – A 2017-es év áttekintése (és mi a következő számunkra)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Üdvözöljük a havi átláthatósági jelentés 35. kiadásában (2017. december). Ebben a sorozatban próbálom megosztani mindazt, ami a vállalkozásunkban a színfalak mögött zajlik (legalábbis a legérdekesebb dolgok), valamint néhány személyes gondolatomat és tanulmányomat. Kattintson ide a korábbi jelentések megtekintéséhez.


Annak ellenére, hogy rövidebb hónap volt, decemberben még mindig nagyon sok dolog történt. Itt van mindent áttekintve, plusz a 2017-es áttekintésem és a továbblépési tervek:

Új mellékprojektek létrehozása a földön

Két kis mellékprojektet indítottunk a múlt hónapban, egy újabb folyamatban van. A fő cél ugyanaz, mint valaha – kísérletezni és tanulni. Alapvetően szeretnénk kipróbálni más típusú tartalmakat, és megnézni, hogy azok miként működhetnek a meglévő kínálatunkban.

Kezdve:

(1) Ingyenes ikoncsomagunk – letölthető most

ThemeIsle ikonok

Most megvan a saját ingyenes ikoncsomag – elérhető a ThemeIsle-n!

Lassan vesszük a dolgokat, most csak 100 ikont szabadítunk fel. Mivel a csomag nem olyan hatalmas, több időt töltöttünk arra, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az ikonok valóban kiváló minőségűek-e.

A csomag teljesen ingyenes. Az ikonok különböző formátumokban találhatók: AI, Sketch, PNG és CSS.

ikonok

Ez egy lágy indítás volt, csak néhány alapvető promócióval a Termékkeresés és különféle közösségi könyvjelző-oldalak a tervezők számára. Az ikoncsomag kezdeti szeretettel és több mint 5000 látogatóval rendelkezik.

Úgy gondolom, hogy olyan dolgok közzététele, mint az ikonok és más jellegű elemek, amelyek hasonló jellegűek, jó módja annak, hogy visszaadjuk a közösséget. Mindig van valaki, aki profitálhat ezekből a dolgokból, amikor saját projektjein dolgozik.

Ez a csomag alapvetõen veszteségmentes termék számunkra. Úgy értem, még ha senki sem tölti le ezt, mégis kihasználhatjuk az ikonok előnyeit, integrálva őket termékeinkbe. Mint észre fogod venni, az ikonok egy kicsit összetettebbek, mint amit a Fantasztikus betűkészlet dolgokból kapsz, tehát ezekhez kissé régebbi alkalmazásokhoz használhatja őket..

Nyugodtan letöltheti (és módosíthatja) az ikon csomag és felhasználhatja a projektekben!

(2) Új kurátus hírlevél a tech

bizzarodevs

BizzaroDevs Chris új projektje. Ez egy kurátus hírlevél mindazon dolgokról, amelyek hűvösek, homályosak, vagy talán még furcsák is a tech-űrben (ideértve a WordPress-hez kapcsolódó témákat is).

Csak néhány héttel ezelőtt indították el. Chris nagyon elkötelezett a munkájának elkészítésében!

Nézze meg, és tudassa velünk, mit gondol!

felvásárlások!

Oké … csak egy akvizíció, és semmi hatalmas. De ez, azt hiszem, nagyon hasznosnak bizonyul a továbblépés szempontjából!

Megvásároltuk a legnépszerűbb menüikonok beépülő modulját, amely helyesen elnevezésre került, a menüikonokra.


Menüikonok a ThemeIsle szerint Menüikonok a ThemeIsle szerint

Szerzői): ThemeIsle

Aktuális változat: 0.12.2

Utolsó frissítés: 2020. április 27

menu-icons.zip


98% Értékelések


200.000 + telepítések


WP 4.3 + szükséges

Közel 100 ötcsillagos véleményével, több mint 100 000 aktív telepítéssel rendelkezik, és ez egy olyan plugin, amelyet hosszú ideje ajánlunk a felhasználók számára.

A plugin megmagyarázása egyszerű – lehetőséget ad arra, hogy ikonokat tartalmazzon a menüelemekhez. Nagyon egyszerű, ám hihetetlenül hasznos funkció.

Demó:

menü ikonok

A csapat tovább bővítése

Úgy gondolom, hogy sikerült egy fantasztikus csapatot felépíteni az évek során! Mégis vannak olyan területek, ahol javíthatunk. Ennélfogva:

(1) Több szabadúszó felvétele a fedélzeten

Különösen hasznos az olyan emberek megtalálása, akikkel dolgozhatunk, amikor bármilyen kéznél van egy projekt, nem fejlesztői csoportok számára.

Például, most, amikor a marketing csapat valamelyikének képre vagy grafikára van szüksége, elég nehéz időben megszerezni. Mivel nincs elég munkánk a teljes munkaidőben betöltött álláshoz, tökéletes megbízhatóság lenne néhány megbízható szabadúszóként történő munka. Nagyobb rugalmasságot adna nekünk, és lehetővé tenné az egyes csapatok függetlenségét is.

A hátrány az, hogy a szabadúszó működésének természete miatt (plusz az én megközelítésem, hogy nem valakit megítélek az óradíj nagysága alapján a kaputól, hanem a végső eredményt veszem figyelembe), frusztráló lehet, ha valaki szabadúszóként látja. heti fizetést keresnek az idő töredékében.

A kommunikáció + átláthatóság remélhetőleg elősegíti a dolgok jobb megértését, és mindenki számára lehetővé teszi annak felismerését, hogy mindennek megvannak az előnyei és hátrányai. Például a szabadúszó munkanapjának csak egy kis része a ténylegesen számlázható órák.

(2) Több gyakornok bevonása

Miután rendeztünk néhány szervezeti és technikai kihívást, most olyan helyzetben vagyunk, hogy megkezdhessük tapasztalatlan személyeket a fedélzeten, kiképzzük őket, és segíthetjük őket a piacon való elhelyezésükben..

Alapvetően így alakítottuk ki a vállalatot, és ez valami hihetetlenül jól működött számunkra. Az emberekre összpontosított figyelem és a növekedés elősegítésére való hajlandóság miatt sikerült elérnünk azt a helyet, ahol jelenleg vagyunk.

Az, hogy a társaságban (talán) bonyolultabb személyes struktúra van (a gyakornokok gyakorlottabb embereknél dolgoznak), ez szintén segít önállóbb alcsoportok létrehozásában saját vezetõikkel. Ezt egy ideje már dolgozunk, és láttam, hogy néhány ember jelentősen javítja vezetői képességeit. Remélem, hogy ezzel tovább növekednek 2018-ban, és kényelmesebbé válnak a fontos döntések meghozatalán.

2017 áttekintés, és megy tovább

Kezdjük azzal, ami az egész vállalkozást vezérli:

(1) Termékek ��

A 2017-es év kritikus volt a WordPress témák fő üzleti tevékenysége szempontjából. Szerencsére elég jó állapotba kerültünk, ami fenntarthatóvá teszi az üzletet bármilyen esetleges esetleges ingadozástól függetlenül..

A plug-inek oldalán fő hangsúlyunk a meglévő plugins fenntartása, átírása és fejlesztése. Nem volt sok értelme új dolgokat kipróbálni, amíg az ismert problémák nagy részét meg nem oldották.

Mivel ez most többnyire megtörtént, végre megvizsgálhatunk néhány új lehetőséget, és arra is odafigyelhetünk OrbitFox és iránya.

(2) Tartalom ✍️

2017 volt az az év, amikor bevezettünk némi sokféleséget, és új típusú tartalmakkal – elsősorban a vizuális tartalommal és a videó-.

Ez bizonyos mértékig megtérült, de még sokat kell tennünk a dolgok javítása, a megfelelő ritmus elérése és az azonosítható és kiemelkedő stílus / megjelenés kialakítása érdekében..

A fentieken kívül, bár ezt szerettem volna hamarosan megtenni, 2018-ban a szociális média tér terjesztésén dolgozunk (megvan a Revive.Social blog), valamint adaptáljuk a tartalom létrehozási folyamatainkat és új szerkesztõket szerezzünk a fedélzetre, hogy segítsenek.

Tehát, bár most elégedettek vagyunk az írott tartalom minőségével, 2018 elsősorban a videóról szól, és azon dolgozik, hogy javítsuk a tartalom átadásának és felhasználásának módját..

Maga a CodeinWP blog nem növekedett túl sokat 2017-ben, de az általános forgalom még mindig eléggé növekedett a ThemeIsle miatt. Az ThemeIsle blog 7x-re nőtt az előző évhez képest!

ThemeIsle forgalom

Nagyszerű lenne, ha 2018-ban duplán látnánk a blogot (remélhetőleg), amit óriási sikernek tartok.

Ugyanakkor a tartalom diverzifikálására tett erőfeszítéseink – az összes videofelvétel megjelenésével – időnként elvonják a figyelmet a ThemeIsle blogjától. Állandó brainstorming szakaszban vagyunk, hogy kitaláljuk, hogyan lehet legyőzni ezt.

Gyors statisztika – a 2017-ben közzétett hozzászólások száma:

  • CodeinWP: 86
  • ThemeIsle: 199
  • Revive.Social: 25

(3) Szolgáltatások ��‍

Még mindig kissé vonakodok ettől, de azt tervezem, hogy egy kicsit több erőfeszítést teszek annak érdekében, hogy megtaláljam az üzleti szolgáltatások szolgáltatási részének újraindításának módját. Mint már korábban írtam, ez olyasmi, amely elég messze van a fő hangsúlytól, de valószínűleg mégis valami, amit érdemes kísérletezni.

Összességében 2017 jó év volt a csapatunk, tudásunk bővítése és bevételi forrásaink diverzifikálása szempontjából.

Másrészről, teljes nyereségünk még mindig alacsonyabb volt, mint 2016-ban. Ennek ellenére ez nem izgat engem. Remélhetőleg az év végére legalább 50% -kal növekszik a nyereség. Nagyon hangzik, de valójában ésszerű dolog elvárni a jelenlegi ismétlődő bevételünkre és annak viselkedésére való tekintettel.

Tisztán személyes szempontból mondva, 2017 úgy tűnt "nehezebb" számomra bizonyos szempontból. Ennek ellenére ez volt szándékosan. Úgy értem, úgy döntöttem, hogy nem akarok elmenekülni a rossz érzésektől, a szorongástól és az ezzel kapcsolatos egyéb problémáktól. Ehelyett megpróbálom engedni mindazt, ami belemerül, és megpróbálom a dolgok gyökerét elérni. Eleinte kellemetlen, de hosszú távon ez a fajta helyzet segít jobban legyőzni a problémáit.

Én is úgy döntöttem, hogy kevesebbet dolgozom ebben az évben, többet olvastam és több van "gondolkodás az ágyban" az idő, amely az elmúlt években megközelítette a 0-at. Régebben csak kerestem a lehetőségeket "sikeresebb" éjjel-nappal. Megpróbálom elengedni annak részeit, és megengedöm magamnak, hogy szabad időt töltsek el. Ez (egy kicsit) professzionális szempontból aggódik, de azt hiszem, csak látni fogom, hogyan játszanak a dolgok.

Bár nem vagyok gazdagabb vagy sikeresebb, most egy kicsit bölcsebbnek érzem magam. Remélhetőleg 2018-ban megtanulom, hogy jobban békében maradjak a régi érzésekkel és emlékekkel, és optimista maradok a jövőre nézve, ugyanakkor.

Ó, és mielőtt elfelejtem, megígértem neked néhány képet az éves titkos Mikulás-kezdeményezésünkből. Íme néhány a kicserélt ajándékok közül:

Meglepetés meglepetéssanta1
Meglepetés meglepetéssanta4
Meglepetés meglepetéssanta3
Meglepetés meglepetéssanta2
Meglepetés meglepetés (dobozos videó)

Szeretem a titkos Mikulást

Hé, szóval a karácsony már rég elmúlt. A ragyogó blogszerkesztőnek azonban van valami, amit el kell mondania

általa megosztva ThemeIsle 2018. január 8-án, hétfőn

Oké, ennyi ez a számodra. Mint mindig, köszönöm az olvasást és a támogatást! Legyen naprakész, és új jelentéseket kap Önnek, feliratkozva ide:

K Karol összes szerkesztése és szellemes átírása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector