29. átláthatósági jelentés – 5 év telt el a kezdés óta

Üdvözöljük a havi átláthatósági jelentés (2017. június) 29. kiadásában. Ez egy sorozat, ahol megosztom mindazt, ami üzleti szempontból zajlik a CodeinWP-nél és a ThemeIsle-nél. Megpróbálom a lehető legtöbb részlethez jutni, miközben érdekesnek tartom az olvasást. Kattintson ide a korábbi jelentések megtekintéséhez.


Tegyünk valamit szokatlanul ebben a jelentés kiadásban. Amint a címsorból láthatjuk, ez itt a CodeinWP-ben meghirdetett 5. évfordulónk, vagy inkább annak a 5. évfordulója, amikor a WordPress-ben részt veszünk! ��

Szóval, amit itt nekem van egy idővonal-hozzászólás. Itt van az eddigi utazásunk, a fő mérföldkövek, valamint a jövőbeni tervezésünk. Élvezd:

2012:
A kezdetek


A CodeinWP.com-t négyfős csapatként kezdjük, egy egyszerű HTML oldallal.

Amint látod, "díszes" nem az a szó, amelyet bárki használna ennek a teremtésnek a leírására. Ennek ellenére arra ösztönözünk minket, hogy a labda gördüljön fel, miután megfigyeltük a WordPress más fejlesztőinek erőfeszítéseit.

Nincs tőke. Nincs finanszírozás. Nincs copywriting készség. És csak az utolsó dolog hangsúlyozása érdekében, itt van a Névjegy szöveg:

Ki mögött a CodeinWp.com?
A 2010-ben alapított társaság mögött álló csapat nagyon motivált és dinamikus. A CodeinWP.com alapítói azzal a gondolattal indultak, hogy hozzáférést biztosítsanak olyan szolgáltatásokhoz, amelyek átalakítják a formatervezési mintákat (psd, png, ai) wordpress.

(Vegye figyelembe a P és a W nagybetű hiányát a WordPress-ben. De én eltávozom.)


Kezdjük a felajánlást "PSD a WordPress-hez" szolgáltatásokat. Nem mint termék, hanem szolgáltatásként, mivel az egyes megrendeléseket manuálisan kezelik, és ezeket nem lehet hatékonyan automatizálni (legalábbis nem látjuk, hogyan).

2013:
A CodeinWP blog elindítása és csatlakozás a tartalom játékhoz


Mivel a blogolás a következő nagy dolog, vagy inkább már régóta ez a helyzet, úgy döntöttünk, hogy saját blogot is indítunk.

Megszületett a CodeinWP blog, és megjelenik az első cikk: WordPress Ingyenes témák – Ne használja őket. Nem töröltük csak a történelem kedvéért. Kérjük, ne ítélkezzen a tartalom alapján.

Elkészítjük az első WordPress témát is – a CreativeMag. Ez partnerség a icanbecreative.com. A cél az, hogy megmutassuk a potenciális ügyfeleknek, mit tehetünk a WordPress korlátain belüli munkavégzés szempontjából.

Arra is törekszünk, hogy szerepeljen a WordPress.org webhelyen, abban a reményben, hogy az emberek ott látnak majd minket, majd az üzletüket a CodeinWP.com-hoz továbbítják..


Megkapjuk az első nagy ügyfelünket "PSD a WordPress-hez" – Qualtrics. Amikor mondom "nagy" Márka- és nem jövedelem-bölcsre gondolok. Hogyan szerezzünk ügyfeleket? Nos, az egyik módszer az, hogy tömegesen kövessem az embereket a Twitteren, majd remélem, hogy a profiljuk alapján rájönnek, mit csinálunk. "PSD a WordPress-hez" az a fajta, hogy nincs hely a találgatáshoz.


Rendelünk egy jó WordPress Guide / eBook-ot, amely létrehozásra kerül. Izgatottak vagyunk, de később rájönnek, hogy ezt leginkább más forrásokból állították össze – olyan forrásokból, amelyeknek nincs engedélyünk. Az útmutatót továbbra is láthatja a Wayback Machine segítségével (itt).

Lásd ittCodeinWP útmutató

Nyilvánvaló, hogy az e-könyvet az Amazon elutasítja. Valójában így fedezzük fel, hogy a tartalmat lemásolták. És nagyon mulatságos, hogy a tartalom nagy részét valójában az a személy írta, akit később szerkesztõként alkalmazunk. Nem bánta, hogy tartalmát lekaparja … legalábbis amit mond.


A Névjegy oldal egy kicsit tovább fejlődik azért, hogy világosabbá tegye az ajánlatot.

Lásd ittCodeinWP-2

2014-ben:
Bekapcsolódás a témákba és a ThemeIsle indítása


Először a CodeinWP témák elindításával kezdjük. Az elején csak négy téma található a könyvtárunkban.

Így néz kiCodeinWP témák

Mint láthatja, a hatékony témabemutatás nem a legerősebb pont.


Kezdeti tartalmi projektünk – a sikertelen e-könyv / útmutató – rávilágít arra, hogy a cikkek online vásárlása nem a legjobb ötlet. Úgy döntöttem, hogy felkérlek egy alkalmazást, és felvettem egy szerkesztőt, aki mélyebben segíthet a dolgokban.

Első hozzászólása élőben jelenik meg a webhelyen … még mindig online.


Megszabadulunk a 300 dolláros árképzési opciótól és újraépítjük a főoldalt.

Hozzáadunk egy a "Kérjen ajánlatot" gomb, valamint egy megjegyzés, hogy a 650 USD-tól kezdődő munkát elfogadjuk.


Erősen elkezdek dolgozni a webhely népszerűsítésén.


A Névjegy oldal újabb iterációja tovább javul.

Lásd ittCodeinWP-3


Kismértékben átalakítottuk a blogot. Néhány apró csípésen kívül itt és ott a formatervezés ma is online marad.

Még mindig nem érkezik forgalom a blogba …


Elindítjuk a ThemeIsle.com weboldalt

Láthatjuk a (kissé) teljes történetet a ThemeIsle mögött saját Névjegy oldal. Röviden: utazás közben kapjuk meg ezt az ötletet – külföldön dolgozva. Már térdig járunk a WordPress-ben, dolgozunk néhány témán, weboldal-kialakításon és így tovább, tehát csak úgy döntünk, hogy ezt meg is adjuk.

A ThemeIsle.com felépítése nagyjából változatlan maradt.

(Érdekes módon az a öt téma, amelyeket a webhely elindításakor vezettek be, most már mind nyugdíjba vonulnak. Erről és az egészről bővebben olvashat ThemeIsle történet az Indie Hackerekről.)

2015:
A növekedés éve


Úgy döntöttem, hogy elkezdek átláthatósági jelentéseket készíteni. Az első online lesz 2015. március 13-án.


Az első WordCamp Europe-on részt veszünk Szófiában. Négyes csapat vagyunk ott.


Különböző promóciós módszereink megkezdik a kifizetést, még néhány kísérletet teszünk a kuponokkal, és végre képesek vagyunk biztosítani a szép értékesítési témákat. Nem hatalmas, de elegendő ahhoz, hogy elinduljon és komolyabban összpontosítson a ThemeIsle márkára.

Ennek a növekedésnek és az ott elvégzendő munka mennyiségének köszönhetően abbahagyjuk az aktív újonnan érkezést "PSD a WordPress-hez" ügyfelek a CodeinWP-n.

(Még ma is, ha valaki felkeres minket erről, csak utalunk rájuk WPRiders – egy román ügynökség, amelyben megbízunk.)


Indítunk Zerif! ��

Azonnal elkészítjük a téma két verzióját, a profit és a lite-t. A Lite verziót elfogadják a WordPress.org webhelyen, és hamarosan megtalálják helyét a "népszerű lista." Ez lehetővé teszi számunkra, hogy új értékesítéseket hozzunk létre, és így felépítsük a Zerif márkáját.


Fejlesztjük tartalomjátékunkat azzal, hogy több pénzt fektetünk a jól kutatott cikkekbe, és nem csupán az egyszeri egyszeri bejegyzésbe. Ennek eredményeként egyre nagyobb forgalmat tapasztalunk, és más bloggerek alig várják, hogy kapcsolatba lépjen velünk.

A 2015-ös legjobb tartalom egyike:

 • 30 szakértő megosztja: A legnépszerűbb * nem nyilvánvaló * WordPress plugins, amelyek jobb bloggerré tesznek téged
 • Olcsóbb MailChimp-alternatívák a WordPresshez – az egyetlen 4 eszközt, amely ésszerű
 • Írás a WordPressről? Itt találhatja meg statisztikáit
 • OptinMonster vs LeadPages vs SumoMe vs Thrive Leads


A csapat 12 főre nő.

2016:
A tartalom megduplázódása


A jobb tartalommal kapcsolatos korai sikerünk eredményeként rájövünk, hogy még tovább haladhatunk azzal, ha további pénzeszközöket fektetünk be a blogba, és potenciálisan más tartalom csatornákat nyitunk meg..

A hangsúly: a CodeinWP blogjának a WordPress tér egyik felkerülő blogjává tétele.

Az egyik első lépés, amelyet elérünk, egy hosszú távú tartalomprojekt indítása – a WordPress tárhely felmérés. Ennek elvégzése sok munkát, sok időt igényel, Excel torna, adatelemzés stb., De megtérül. Ez a felmérés az egyik legmélyebb elemzés a WordPress tárhely-piacának valóságairól.


A tartalomtervezési erőfeszítéseinket a Trello-ba költöztetjük, hogy jobban irányítsuk a cikkek létrehozásának és közzétételének teljes folyamatát.

Emellett új írókat is felhívunk a fedélzetre, hogy segítsenek minket.


Újraterveztük a CodeinWP.com fő honlapját, hogy segítsen nekünk irányítani az érdeklődőket "PSD a WordPress-hez" a helyes irányba.

A CodeinWP jelenlegi honlapjának kialakításaCodeinWP


Elindítjuk a ThemeIsle blog! ��

Miért két blog a WordPressről? Nos, gondolkodásunk szerint a CodeinWP inkább a közép- és a haladó WordPress felhasználók felé irányul, míg a ThemeIsle blog olyan kezdőknek szól, akik csak most indulnak a platformon (valószínűleg miután letöltötte az egyik témánkat).


Elindítjuk a ThemeIsle YouTube-csatorna! ��


Bécsben a WordCamp Europe 11 fős csapatként veszünk részt.

Lásd itt

Az önkéntesség volt a legjobb módja annak, hogy élvezze #wceu. Fantasztikus munka @PeterNemcok & a legénység többi része! pic.twitter.com/xJAAFBUJEc

– ThemeIsle (@ThemeIsle) 2016. június 26

#WCEU #WCEUBall @ThemeIsle @photomatt Köszönöm a képet! �� pic.twitter.com/PZaQjw1Rfw

– Madalin Milea (@MileaMadalin) 2016. június 25


Beköltözünk jelenlegi irodánkba, és új bérbeadást kezdeményezünk. A csapat ma 18 fő.


Indítunk Revive.Social! ��

Ezt úgy tesszük, hogy elkülönítsük a szociális média néhány WordPress pluginját, és megkapjuk a saját márkájukat, a ThemeIsle vagy a CodeinWP kivételével.


Philadelphiában részt veszünk a WordCamp USA-n. Elég számunkra az utazás, és ismét szinte az egész csapat jelen van.

2017:
Ma


Harcolunk a Zerif Lite felfüggesztésen, és sokat tanulunk az egész folyamat során. Ez segít nekünk csapatként növekedni.


Elindítjuk a Revive.Social blog.


A WordCamp Portóban és egy csomó más találkozón beszélek. Segít javítani a nyilvános beszédkészségnél? Lehet, hogy valamikor bíró leszel…


Sokat javulunk szervezeti szinten. Nagyobb érthetőség és a stratégia előrehaladása.


Elindítjuk az új kiemelt témánkat – Hestia. Arra számítom, hogy a következő hat hónapban valahol a Zerif népszerűsége lesz.


Egy másik WordCamp Europe-n veszünk részt. Ezúttal Párizsban. Szintén az egész csapat ott van.


A ThemeIsle YouTube csatorna 100 videót ér el!


Kiadjuk a tárhely-felmérés újabb kiadását. Ez több mint 4750 válaszadóval rendelkezik.

pótlék

Ügyeljen a fenti idővonal infographic változatára?

KATTINTSON AZ INFORMÁCIÓ LÁTÁSÁHOZA CodeinWP 5. WordPress-évfordulója

Mi a következő lépés?

Az idővonal összeállítása és az összes esemény átvitele biztosan szórakoztató volt számomra!

Még mindig szeretem a CodeinWP legelső iterációját és a WordPress piac leküzdésének kezdeti kísérletét. Ó, a jó idők … Emlékszem, hogy amerikai telefonszámot kaptunk, majd éjszaka közepén kellett válaszolniuk a hívásokra (mivel Romániában voltunk).

Nyilvánvalóan sok dolgot elmulasztottam, és ez az idővonal egyáltalán nem teljes. Úgy döntöttem, hogy kihagyok néhány negatív dolgot, ami az út mentén történt. A dolgok nagy rendszerében nem számítanak. Remélem, hogy ez a történet még mindig szórakoztató az Ön számára.

És természetesen, ha szeretné közelebbről megnézni, mi folyik a társasággal hónapról hónapra, felkérem Önt, hogy keresse meg az egyéb átláthatósági jelentéseimet.

Záró következtetések

Nem tudom, hogy ez csak a gondolkodásmódom, de mindig ezt a benyomást éreztem, hogy a tempónk talán nem volt olyan jó, amikor négy vagy öt évvel ezelőtt csak egy kis csapat voltunk.

Visszatekintve a perspektívara, még azt is el kell ismernem, hogy nagyon sok dolgot tettünk helyesen, és sokat tanultunk. Tehát, bár mindig úgy érzem, hogy minden lassan halad, csak akkor, ha a nagyobb képet nézi, rájössz, amit valójában elértél.

Első pillantásra nem minden látható. Ha sok terméket bocsát ki, akkor biztos, láthatja ezeket. De más dolgok nem olyan kézzelfoghatóak, nincsenek "egységek" hogy bizonyítsák létezésüket, mégis ott vannak és továbbra is hozzájárulnak az általános növekedéshez.

Egy másik dolog, amire rájöttem, hogy a CodeinWP és a ThemeIsle egyes elemei pontosan ugyanúgy néznek ki és működnek, mint három évvel ezelőtt. Valószínűleg kissé jobban meg kellene vizsgálnunk ezeket és fejlesztenünk kell.

Összességében, ahol ma vagyunk, sok lehetőséget kínál számunkra, hogy elinduljunk más frontokra, és többféle módon bővítsük kínálatunkat. Annak ellenére, hogy a bevételek nem különböznek annyitól, mint két évvel ezelőtt, sikerült felgyorsulnunk, és fedeznünk kellett néhányat "szervezeti adósság."

A csapat nőtt, megvan a know-how, megtanultuk, hogyan kell együtt dolgozni. Remélem, csak innen haladunk tovább!

Ráadásul erre gondol a csapat a folyamatos kihívásokkal szembeni általános hozzáállásomat illetően. ��

Valahogy folytatjuk a �� cc-t @ hackinglife7 @dascalescu pic.twitter.com/Nc0JAToozH

– Sabina Ionescu (@ s2abina) 2017. július 10

Oké, ennyi ez a számodra. Mint mindig, köszönöm az olvasást és a támogatást! Legyen naprakész, és új jelentéseket kap Önnek, feliratkozva ide:

K Karol összes szerkesztése és szellemes átírása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map