12. átláthatósági jelentés – Új blogot indítunk + Miért

12. átláthatósági jelentés – Új blogot indítunk + Miért

12. átláthatósági jelentés – Új blogot indítunk + Miért
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Üdvözöljük az átláthatósági jelentés 12. kiadásában! Ebben a sorozatban mindenről beszélek, ami itt történik a CodeinWP-nél (üzleti szempontból). Igyekszem az érdekes dolgokra és a dolgokra összpontosítani, amelyek fontos szerepet játszanak üzleti növekedésünkben. Ez mindent jelent a jelenlegi beindulásoktól, a győzelmektől és veszteségektől, a stratégiáktól stb. (Itt megtekintheti az összes korábbi jelentést.) Ebben a kiadásban mi történt a CodeinWP-ben 2016 januárjában:


Hogyan adhatja meg a SEO a WordPress karrierjét

Meseidő.

A személyes történet ideje, pontosabban. Ha nem tetszik ezek, nyugodtan görgessen a "Hirdesse vállalkozását online" rész.

Azoknak, akik nem tudják, viszonylag új vagyok a WordPress közösségben. Alig 4-5 évvel ezelőtt az egész világom a SEO volt.

Rendkívül szenvedélyesen foglalkoztam vele. Több száz kis társult webhelyet hoztam létre, és rengeteg konzultációs koncertet csináltam. Végül a tanácsadás + SEO kombináció vezetett engem a CodeinWP létrehozásához. Kezdeti célom az volt, hogy rangsoroljak "PSD a WordPress-hez."

(Abban az időben magabiztosnak éreztem magam, hogy megbirkózom a WordPress munkájával, és együttmőködtem Claudiu-val a HTML / CSS gondozásában. Tehát így született a CodeinWP … a SEO varázslatán és egy ügyes ötleten keresztül. biztosítson a "PSD a WordPress-hez" szolgáltatás.)

A SEO egyszerre volt kihívást és izgalmas. De miután ezt egy ideig elcsináltam, és a macska és az egér játékot játszottam a Google-lal, rájöttem, hogy valószínűleg nem valami, amiben a hosszú távra szeretnék részt venni.

Szó szerint minden héten – és úgy értem, minden héten – volt valaki, aki megosztotta a kudarc történetét a Google-val, mint a fő gazemberekkel. Új algoritmusfrissítések, új kézi műveletek, új büntetések … mindezek miatt az emberek elveszítették SEO üzletüket szó szerint egy éjszakára, és ezrek miatt.

Ki kellett jönnöm.

Úgy döntöttem, hogy inkább időt töltenek egy márkaépítésre, arra, hogy megtanuljam, hogyan kell valódi értéket adni az embereknek, és ezáltal hosszú távon fenntartható vállalkozást építhetek..

Alapvetően így indítottam el, ami most a ThemeIsle.

Valójában annyira fáradt voltam és dühös voltam a SEO-dolgoktól, hogy még a SEOI-t sem zavartam. Csak annyira kellett aggódnom, hogy H2 és ún "minőségi kapcsolat kiépítése."

Röviden: az idő varázslatán keresztül, sok marketing optimalizáláson és termékmunkán keresztül, itt vagyunk ma. Az idő múlásával nagy odaadó embereket építettünk fel, havonta több mint 1000 eladást érünk el, az e-mail szoftverem azt mondja, hogy 200 000+ ember van az összes listánkban, és ami a legfontosabb: a legnépszerűbb WordPress témák a piacon.

De.

A SEO múltjának szelleme eltűnt a sötétben, és próbált suttogni néhány tanácsot a fülébe.

Két éves működés után végül észrevettem, milyen szörnyű téma a ThemeIsle a keresőmotorokban. Úgy értem, hogy figyelmen kívül hagytunk sok mindent, amikor SEO-ra vonatkozunk. Például:

 • az egész webhely szörnyű kategóriás felépítésű volt, és semmiféle belső összeköttetés nem volt,
 • a témás demokat noindexre állították, amely alapvetően arról tájékoztatta a Google-t, hogy figyelmen kívül kell hagyniuk az ezeken a demókra mutató 1000+ gyökértartományt,
 • néhány tesztoldal (például "1 2 3 teszt hello világ") továbbra is online,
 • sok másolatú tartalom volt, és még sok más kérdés is … csak az, ha itt felsorolom, megcsinálom.

Tehát végül kapcsolatba léptem az egyik vezető román SEO ügynökséggel, AgileMedia.com (ahol egy nagyon jó barátom felel), és 6 hónapos szerződést indítottunk a weboldal SEO-jának dolgozására..

Az első dolog, amellyel foglalkoztak, a rossz kategóriaszerkezet és a belső kapcsolatok hiánya volt.

Eredetileg a kategóriák URL-szerkezete valami hasonló volt: themeisle.com/downloads/category/free. Ez nem sokat tett a Google vagy a látogatók tájékoztatásával kapcsolatban, hogy mi folyik. Ezt átalakítóbbra változtattuk: themeisle.com/wordpress-themes/business/

Az oldal szerkezetét is frissítettük, és hozzáadott néhány H1 és H2 címkét ezekhez a kategória oldalakhoz. Az oldal tetejéhez közel helyeztük őket, hogy mindenki számára tisztábbá tegyük a dolgokat, akik közvetlenül a Google oldaláról érkeznek ezekre az oldalakra.

H2S

A belső link felépítése szintén frissült. Jelenleg minden kategóriaoldal a többi kategóriára mutat, és minden egyes téma a hozzárendelt kategóriára mutat. Figyelemmel kísérjük, hogy ez milyen hatással van a rangsorra / forgalomra, és más, az oldalon elvégzhető optimalizálásokat keresünk.

A látszólag egyszerű javítások miatt már megfigyelhető az organikus forgalom 20% -os növekedése. És annak ellenére, hogy a fő webhelyről naponta körülbelül 200 látogatást vesztettünk, mióta átirányítottuk a dokumentációt a következőre docs.themeisle.com (ami most napi 1600 ülést ér el). Tudjon meg többet a dokumentumunkról itt.

Tehát a lecke ez (nekem és neked is): Ne töltsön túl sok időt SEO-ra; fontosabb dolgok vannak egy vállalkozás felépítésekor … de ne hagyja figyelmen kívül a Google ajánlásait sem. Számos apró optimalizálást végezhet, amelyek nélkül sok minden gond nélkül elvégezhető, és ezek óriási hatással lehetnek az általános eredményekre.

Reklámozza vállalkozását online? Itt kell figyelni

Oké, kezdjük egy nagy jegyzettel … a zászlók még mindig vannak nem halott.

Tudom, tudom, "a bannerek CTR-je sokkal alacsonyabb, mint X évvel ezelőtt" – te mondod. Lehet, hogy igen, de az olajárak 2012 óta is csökkentek, ám még mindig van elég olajmágnás.

Azt hiszem, amit meg akarok mondani, hogy bár a reklámcsíkok hatékonysága csökkent, még mindig nem estek nullára..

Például még mindig hetente 2000 kattintást érünk el szalaghirdetéseinkből. És ezek a kattintások hetente nagyjából 110 konverziót hoznak.

Ennek ellenére óriási különbségeket tapasztalunk az egyes szalaghirdetések teljesítményében is. Például nem ritka, ha egy szalaghirdetés tízszeresére kap más más szalaghirdetések konverzióit. Fontos felismerni, hogy az ilyen hatalmas különbség az egész kampány sikere vagy kudarca jelentheti.

Más szavakkal, csak azért, mert a jelenlegi szalaghirdetések jelenleg nem teljesítenek jól, még nem azt jelenti, hogy teljes mértékben el kellene hagynia a szalaghirdetésekről.

Hadd mondjak példát.

Itt van az eredeti szalaghirdetés, amelyet átvettünk a Designrfix.com webhelyen:

orig-ad

Itt van két új változat:

var1

var2

Most az eredmények:

 • Az eredeti: 281 047 megjelenítés, 80 kattintás = 0,03% CTR.
 • 1. változat: 123 349 megjelenítés, 969 kattintás = 0,79% CTR.
 • 2. változat: 120 941 megjelenítés, 932 kattintás = 0,77% CTR.

Az 1. variációval a CTR 2500% -kal javul az eredeti szalaghirdetéshez képest. Ez óriási!

De ez még nem a legnagyobb változás, amelyet ilyen tesztekkel látunk.

Egy másik példa, ezúttal a CSSAuthor.com oldalról. 1. verzió:

ver1

2. verzió:

ver2

Az eredmények:

 • 1. verzió: 161760 megjelenítés, 272 kattintás = 0,17% CTR.
 • 2. verzió: 98007 megjelenítés, 1935 kattintás = 1,97% CTR.

A bannerek számunkra nem a játék vége. Kísérletezzünk az AdWords-szel is. Valójában már hónapok óta kísérletezünk az AdWordstel, de úgy döntöttünk, hogy felgyorsítják ezeket az erőfeszítéseket. Felbéreltem egy tanácsadót, aki segít nekünk. Remélhetőleg hamarosan lesz néhány adat, amelyet megoszthatnék itt.

Végül a leckéje a következő: Nem számít, milyen hirdetési módszert használ, próbálkozzon dolgokkal könyörtelenül. És ami még ennél is fontosabb: ha a hirdetése kudarcot vall, ez nem azt jelenti, hogy a hirdetési módszer kudarcot vall, akkor egyszerűen nem vagy jó (még).

Új helyek felkutatása témák eladására

Voltál már valaha Etsy.com? Valószínűleg így van, de meglátogatta, hogy… vásároljon WordPress témákat?

Igen, én sem.

Tehát nagyon meglepődtem, amikor láttam, hogy vannak témák az Etsy-n, amely 500+ eladást eredményez.

Ez elgondolkodtatásra késztett és úgy döntöttem, hogy gyors tesztet teszek.

Ez az eredmény, a La Femme Etsy listája.

Etsy-themeisle

Az értékesítési oldal olyan, mint egy ThemeForest oldal, tetején nagy kép, alul pedig a részletek.

Eddig napi 20 megtekintéshez jutunk, és nincs értékesítés.

De amint már csak néhány bekezdést mondtam korábban, "ha hirdetése kudarcot vall, ez nem azt jelenti, hogy a hirdetési módszer kudarcot vall, csak nem vagy jó (még)," tehát azt hiszem, nincs más választásunk, mint folytatni ezt a tesztet.

Az első dolog, amit megtennénk, a másolaton dolgoznánk. Jelenleg az oldal csak a téma főbb jellemzőit sorolja fel, majd megosztja a gyors telepítési útmutatást. Nem sokat beszélünk az előnyekről, vagy arról, hogy miért választaná valaki más témákhoz képest. Bizonyára sok fejlesztési lehetőség van.

Oké, vágjuk le ezt a történetet.

Végül arra buzdítom Önt, hogy keressen értékesítést szokatlan helyeken. Végül is, az Etsy nem ismert a WordPress témájú piacáról, ám néhány téma nagyon jó ott.

Megvan egy új blog!

Igen, van egy új blogunk.

Úgy gondolom, hogy az átláthatósági jelentés a tökéletes alkalom a lágy indításra!

Bemutatjuk a ThemeIsle blog.

themeisle-blog

Nyilvánvaló, hogy még sokat nem folytatunk ott – csak 3 üzenet -, de azt tervezzük, hogy a CodeinWP fő blogja mellett bővítjük.

Azonban! Ez nem csak a fő blog másolata. Itt van, ami különbözik vele:

 • Segíteni akarunk első alkalommal vevőinknek és felhasználóinknak, ezért közzéteszünk valami hasonlót "alapvető WordPress útmutatók egyszerű angol nyelven." Gondolj olyan dolgokra, mint a, "Hogyan telepítsünk egy WordPress témát."
 • Ugyanebben a szellemben fogunk foglalkozni a rés-specifikus témákkal a WordPress környékén. Példa: "WordPress for Restaurants – Hogyan állíthat be webhelyét." Témáinkat különféle célokra készítjük, ezért úgy gondolom, hogy az ilyen útmutatók megkönnyítik ügyfeleink életét.
 • Vélemények. Azt is megpróbáljuk, hogy a témáink kompatibilisek legyenek a különféle gyártók beépülő moduljaival és eszközeivel, de ez nem mindig könnyű dolog. Néhány plugin odakinn, népszerűségük ellenére,… jól… rosszul készített. Tehát egyszerűen úgy érezzük, hogy oktatnunk kell a felhasználókat arról, hogy mely plugineket / eszközöket kell használniuk, és hogyan játszanak a WordPress témáinkkal együtt.

Összefoglalva: a ThemeIsle blog egy gyakorlatiasabb kiadvány lesz – olyan tartalomra összpontosít, amely cselekményes és azonnal hasznot húzhat az olvasó számára.

Ha érdekli, az első 3 üzenetünk:

Az üzleti termékoldal fejlesztése

Mint láthatja, megpróbáljuk javítani általános marketingünket és új elemeket hozzáadni / megszerezni portfóliónkba (például a ThemeIsle blog vagy az Easy Content Types bővítmény a múlt hónapban), de alapvető termékeinket – a témákat is – megváltoztatjuk.

Ugyanis:

 • Átgondoljuk a téma nyitóoldalait. Szeretnénk jobban bemutatni a funkciókat, kipróbálni az oldalak új felépítését stb. Még a 99design-ot is megpróbáltuk használni (az a törekvésünk része, hogy új nagyszerű tervezőket találjunk).
 • A témák demóinak átgondolása (pl Zerif, vagy Parallax One). Új aloldalakat készítünk a demókhoz, és megpróbáljuk bemutatni a témák minden funkcióját ezeken az aloldalakon keresztül. Az ötlet az, hogy valóban megmutassa, és ne csak elmondja. Több demót készítünk, hogy megtudjuk, mi működik a legjobban.
 • Készítettünk egy új videó bemutatót a Zerif-ről! Azt hiszem, félelmetesnek bizonyult, de nyugodtan mondhatja el nekem te gondol:
 • Szuper tehetséges tervezőkkel lépünk kapcsolatba (például Ashley a A kíváncsiság), és megvitatják az új témaprojekteket, amelyek megjelenése és célja egyedi lenne (erről nem sok mindent tettek meg az utóbbi időben).
 • Kiadunk egy új vásárlási előzmények oldalát és egy új modális pénztárt, amelyek egyszerűsítik a webhely felhasználói élményét.
 • Kidolgozunk egy módszert, amellyel jobban bemutathatnám a kedvenc pluginom erejét – Újjáéled a régi posztot. Új webhelyet indítunk, amely a plugin bemutatója lesz:

újraéleszteni régi post-pro-site

Azt hiszem, ennyi! Bizonyára sok időt töltöttem az üzleti vállalkozáson, mióta visszatértem a nyaralásomatól. Hetente átlagosan 80 órát veszek igénybe, és ezt az időt arra használom, hogy új perspektívát találjanak a vállalkozás számára, és azonosítsak mindent, amelyet javítani kell az elkövetkező hónapokban (amelyek közül néhányat fentebb felsoroltam).

Ó, és személyes megjegyzésem szerint hátam mögött van az első podcasting tapasztalatom. ��

Interjúval készítettem a WP Innovator Podcast-on, 11. rész – A WordPress Theme Business futtatása. Nyugodtan hallgassa meg, és tudassa velem, mit gondol. Remélem, hogy ez nem lesz az egyetlen podcast-megjelenésem, és gyakrabban fog hallani tőlem.

A bevételek bontása (január 1. – február 1.)

Itt vannak a januári számok (a házon belüli nyomkövető rendszerünkből):

rev-gráf

A múlt hónaphoz képest ez 14,9% -os növekedést jelent. A dolgok december után kezdnek felfutni… Értékesítési jelentéseinkben lassú cember néven is ismertek (mint egy hónapja említettem, december 25. volt a hónapok legrosszabb napja, összesen mindössze 4 eladással)..

Itt van a bestsellerek jelenlegi listája (Kincsesládaink eladásai jelentősen növekedtek az előző hónaphoz képest; 77% -os növekedés):

Legtöbbet eladott

Oké, ennyi ez. Mint mindig, köszönöm az olvasást és a CodeinWP támogatását! Legyen naprakész, és új jelentéseket kap Önnek, feliratkozva ide:

K Karol összes szerkesztése és szellemes átírása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector