Всичко, което трябва да знаете за партньорските програми за WordPress – 30+ партньорски програми за WordPress и как да ги популяризирате

Партньорските програми са едни от най-популярните инструменти за онлайн маркетинг, а същото важи и за партньорските програми за WordPress: създателите на продукти могат да получат безплатна първоначална реклама и да плащат само за ефективност, а промоутърите на продукти могат да бъдат платени, за да препоръчат страхотни продукти.


Партньорските програми за WordPress работят много просто: вие популяризирате продукти в своя блог, социални медии и / или списък с имейли с помощта на уникална връзка и ако читателите щракнат върху вашата връзка и купуват продукта в рамките на определен брой дни (обикновено 30 до 60), получавате процент дял от приходите.

Екосистемата WordPress няма недостиг на страхотни партньорски програми за WordPress, но този свят може да бъде труден за навигиране, етиката не е ясна и цялата настройка е неудобна за някои. Как да навигирате през това и да намерите най-добрите доказани партньорски програми за WordPress, най-добрите начини за управление и най-добрите начини за популяризиране на тези?

Този пост ще повдигне завесата на партньорския маркетинг. Първо ще разгледаме семантиката на партньорските програми и след това ще преминем към това как трябва да изберете кои продукти да рекламирате, най-ефективните методи за популяризиране и накрая, някои от най-добрите програми, които да се присъедините. До края на този пост ще имате ясно разбиране за това как работят най-добрите WordPress партньорски програми – и как можете да се възползвате от тях.

Съдържание:

 • Как трябва да подходите към популяризиране на партньорски програми за WordPress?
 • Партньорска етика и оповестявания
 • Партньорски програми за: Теми на WordPress, WordPress плъгини, WordPress пазара, WordPress хостинг, Мрежи за доставка на съдържание (CDN), Сигурност и поддръжка, WordPress ресурси и образование, Маркетинг по имейл, Изображения на уебсайтове, Разни
 • Бонус: WordPress приставки, за да помогнете за управление на вашите партньорски промоции

Дори сме включили бележки за ефективността от опита на CodeinWP / ThemeIsle с тези партньорски програми. Въпреки че не можем да предоставим данните си поради причини за поверителност, с радост споделяме кои партньорски програми са нашите най-добри изпълнители, така че внимавайте за тях!

Contents

Как трябва да подходите към популяризиране на партньорски програми за WordPress?

Нека първо разгледаме как това ще работи на практика за вас. С други думи, след като изберете партньорските програми за WordPress, които искате да популяризирате, как да продължите да правите промоцията?

Ще предположим, че имате блог и вероятно списък с имейли и социални медии, които да поддържат блога. Всички типове съдържание се вписват прекрасно в тази форма, независимо от действителната ниша, в която се намира блогът ви. Нека първо разгледаме някои общи правила за създаване на публикации в блогове, които имат за цел да популяризират партньорските програми на WordPress:

 • Висококачественото съдържание е най-важното: винаги трябва да спазвате правилата за добре проучени, добре написани и добре форматирани публикации в блога. Това означава да използвате и прекарвате време с продукта, който рекламирате. На читателя трябва незабавно да е ясно, че вие ​​сте авторитет на разглеждания продукт и тема.
 • Промоционалното съдържание трябва да бъде подходящо: всяко партньорско съдържание трябва да съответства на обичайното ви съдържание. И вашите читатели, и Google ще се намръщят на всичко друго. Публикация за SEO инструменти ще изглежда не на място във вашия философски блог и същото важи за продуктите на WordPress. Популяризирайте само продукти, които са подходящи.
 • Приспособете съдържанието към вашата аудитория: помислете как можете най-добре да свържете продуктите, които рекламирате, с темата на вашия блог и с интересите на хората, които го четат. Например, ако хранителен блог иска да популяризира темите на WordPress, можете да пишете "Как да започнете блог за храна" и включват подробности за темите – а не само публикуване "10 най-добри WordPress теми за 2018 година".
 • Вземете сериозно SEO: не е нужно да навлизате прекалено дълбоко в плевелите. Просто се уверете, че сте направили нужното си старание за SEO изследвания. Това включва намиране на подходящи ключови думи, към които можете да насочвате публикацията си в блога (използвайте този инструмент да помогне), следвайки Най-добрите практики за SEO при писане и проследяване на класирането ви след. Също така може да бъде полезно да помислите какви въпроси би задавал читателят, докато пишете. Не е нужно да ставате експерт, но се уверете, че правите основите правилно.

Партньорски програми за WordPress

Тези общи правила ще се уверят, че рекламното ви съдържание на партньорска група е добре пригодено за вашия блог и аудитория и действително е ефективно. Ефективността в крайна сметка е много важна: недостатъкът на партньорските програми за WordPress е, че целият риск се прехвърля върху вас и ако не направите продажби, няма да върнете или дори да покриете разходите на вашите път.

С общите правила за създаване на партньорско съдържание, нека разгледаме четирите вида публикации, които можете да направите, за да популяризирате партньорските програми за WordPress:

Отзиви за продукта:

Задълбочени прегледи на продукта, който рекламирате. Какви са плюсовете и минусите на продукта? Как работи на практика? Какво успяхте да направите с продукта? Отговорете на тези въпроси, включете скрийншоти и ще имате очертанията на страхотен преглед, който е полезен за читателите.

Обхват на категория продукти:

Това са високо ефективни партньорски публикации, тъй като ви позволяват да включвате няколко продукта в една публикация. Трябва да включите множество скрийншоти и кратко описание на всеки продукт.

Зад кулисите публикации на вашия блог:

Хората са любопитни същества и "зад сцената" публикациите за това как управлявате блога си са фантастични инструменти за постигане на това любопитство – и популяризиране на продукти, които използвате на сайта си.

Препоръки в обичайните си публикации:

Този последен е чудесен за онези, които искат по-фино да популяризират партньорски програми за WordPress, но имайте предвид, че е вероятно да бъде по-малко ефективен. Тези препоръки ще работят най-добре, когато продуктът е подходящ за съответната тема.

При наличието на тези насоки и специфики, това е наистина просто случай на пропукване и създаване на качествено съдържание, което ще получи партньорските ви връзки пред хората! Нека сега да разгледаме мрачните аспекти на партньорския маркетинг, които могат да задържат хората – и как те могат да се примирят.

Партньорска етика и оповестявания

Ще трябва да вземете важно решение, когато решавате кои продукти да рекламирате: промотирате ли продукти, които лично използвате, или промотирате продукти с най-високи комисионни? Това е ключова дилема в партньорския маркетинг и нещо, което, когато не е решено, кара много хора да се възползват от предимството на потока от приходи.

Това обаче са много разрешими проблеми. Ако автентичността е изключително важна за вас, тогава популяризирайте само продукти, които използвате и бихте препоръчали дори без партньорската връзка. Ако автентичността е важна за вас, но искате да спечелите пари, помислете да преминете към продуктите, които планирате да популяризирате. Ако искате да сбъркате от страната на парите, тогава отидете за продуктите с най-високи комисионни. Правете каквото ви е удобно.

Също така е много важно да помислите за разкриването. Насоки от държавата на Федералната търговска комисия (FTC) трябва ясно да разкриете своите партньорски отношения във вашия блог по начин, който лесно може да бъде забелязан от читателите. Това означава, че от самото начало трябва да разясните на читателите, че ако кликнат върху връзките във вашата публикация и покупка, ще получите комисионна. Обърнете внимание, че разкриването след публикацията или на отделна страница се счита за недостатъчно; вашето разкриване трябва да е ясно и достъпно, преди читателят да започне да разглежда публикацията. Насоките за FTC се отнасят за всички уебсайтове, промотиращи гражданите на САЩ – така че, ако вашият сайт има читатели в САЩ (почти сигурно го прави), трябва да се съобразите.

Накрая бележка за мнения за продукти: това трябва да се прави честно, задълбочено и справедливо за продукти, които сте използвали лично и без партньорската комисия, когато пишете. Съсредоточете се върху прегледа на продукта, а не върху партньорската комисия. Бъркането за некачествен продукт, който вашите читатели купуват въз основа на препоръката ви, ще навреди на доверието между вас и вашите читатели. Докато в краткосрочен план може да загубите от комисионните, читателите ще знаят, че когато препоръчате продукт, той трябва да е добър и да имате доверие.

Добре, с всичко казано, нека сега изброим някои от най-добрите партньорски програми на WordPress на пазара … повече от 30 от тогава, за да бъдем точни:

Ето най-горните партньорски програми за WordPress:

Съдържание:

 • �� Партньорски програми за теми в WordPress
 • �� Партньорски програми за WordPress плъгини
 • �� Партньорски програми за WordPress пазара
 • �� Партньорски програми за хостинг на WordPress
 • �� Партньорски програми за мрежи за доставка на съдържание
 • �� Партньорски програми за сигурност и поддръжка
 • �� Партньорски програми за курсове и образование за WordPress
 • �� Партньорски програми за имейл маркетинг
 • �� Партньорски програми за изображения на уебсайтове
 • Is Разни партньорски програми

Теми на WordPress

Партньорска програма за елегантни теми

Елегантни теми е много популярна компания WordPress, работеща по модел за членство, с 87 теми и шест приставки. Те са най-известни като разработчици на многоцелевата тема Divi. Тяхната партньорска схема е друг солиден вариант – Елегантните теми плащат на своите филиали огромни 3 милиона долара всяка година.

В нашия опит, Elegant Themes е най-добрият изпълнител, когато става дума за партньорски програми за WordPress. Не само, че се реализира добре с клиенти за първи път, но елегантните теми са склонни да задържат над половината от своите клиенти – и тъй като те плащат комисионна при подновяване, това означава, че можете да печелите от тяхната партньорска схема за години напред.

Елегантни теми една от най-добрите партньорски програми за WordPress

Партньорски комисии: 50% на всички продажби плюс комисионни за подновяване
Цени на продукта: членствата започват от $ 69 / година
Праг на плащане:
$ 58
Продължителност на бисквитката: 180 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма ThemeIsle

Това е нашето собствено Партньорска програма ThemeIsle. С над 30 страхотни теми и десет премиум приставки (плюс много добавки), ThemeIsle е един от най-популярните WordPress клубове наоколо и един от най-бързо развиващите се тематични магазини на пазара.

Клиентите плащат годишна такса, след което получават пълен достъп до цялата колекция ThemeIsle. От гледна точка на клиента това представлява изключителна стойност; от гледна точка на партньорски маркетинг, програмата е надежден конвертор. От обективна гледна точка, нашите данни показват, че ThemeIsle е една от, ако не и най-добрата партньорска програма за фриймиум теми. Плюс това, високите ценови точки на най-високите нива представляват сериозно изгодно предложение.

Партньорска програма ThemeIsle сред най-добрите партньорски програми за WordPress за freemium теми

Партньорски комисии: 55%
Цени на продукта: продажбите варират от $ 14.99 – $ 299
Праг на плащане:
$ 100
Продължителност на бисквитката: 365 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма на StudioPress

Като дом на Рамката за генезис, StudioPress се превърна в един от най-известните разработчици на теми в момента. Висококачествените продукти и пакетите с висока цена означават, че няма да има недостиг на страхотни продукти за промоция. Ако подкрепите пакета си Pro Plus на $ 499,95, можете да получите ненужни $ 174,98 за продажба.

StudioPress

Партньорски комисии: 35%
Цени на продукта: продажбите варират от $ 59.95 – $ 499.95
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 60 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма за CSS Igniter

CSS запалител предлага шаблони за почти всеки тип уебсайт, а разнообразието от опции за ценообразуване правят това чудесен вариант за разнообразни реферали. "Пълен достъп" Пожизненият пакет се предлага на $ 249, което означава, че можете да спечелите $ 99,60 на комисионна.

cssigniter

Партньорски комисии: 40%
Цени на продукта: продажбите варират от $ 49 – $ 249
Праг на плащане: N / A
Продължителност на бисквитката: N / A
Кликнете за повече подробности

Themify партньорска програма

Themify е качествен тематичен магазин, съдържащ 52 красиво изработени WordPress теми. Те също са добре известни с отличния си плъгин Themify Builder. Клиентите ще намерят специализирани теми за електронна търговия, корпоративни и ресторанти. Нашите данни показват, че Themify също е надежден конвертор и по този начин една от най-добрите партньорски програми за WordPress.

Themify

Партньорски комисии: 30%
Цени на продукта: членствата започват от $ 79 / година
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 30 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорската програма на MyThemeShop

MyThemeShop предлага най-големите партньорски комисионни в света на WordPress – огромни 70%. Към днешна дата те предлагат 85 премиум теми WordPress, 13 премиум приставки и членство в клуба. Въз основа на опита в нашите блогове, MyThemeShop е една от по-добре преобразуваните партньорски програми за WordPress.

MyThemeShop

Партньорски комисии: 70%
Цени на продукта: членството в клуба струва $ 167 / годишно
Праг на плащане: няма минимално изплащане
Продължителност на бисквитката: 60 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма на TeslaThemes

Не само прави TeslaThemes предлагайте значителна комисионна от 50% за всяка продажба, но вие също печелите 15% комисионна от всякакви продажби, генерирани от филиали, които сами набирате за програмата. Това второ ниво го прави една от най-добрите партньорски програми за WordPress по отношение на генериране на пасивен доход. Темите от най-висок клас са с малко по-ниска ценова точка от конкурентите му, но на 50% продължавате да правите 99,50 долара на комисионна при продажби от най-висок клас.

Тесла-Themes

Партньорски комисии: 50%
Цени на продукта: продажбите варират от $ 48 – $ 199
Праг на плащане: няма минимално изплащане
Продължителност на бисквитката: 90 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма TemplateMonster

TemplateMonster е световно известен ветеран от индустрията за уеб дизайн с над 14 години опит. Те предлагат шаблони за всички най-популярни платформи за CMS и електронна търговия, както и HTML шаблони, WordPress теми, целеви страници, готови идентичности на марката и други.

Тяхната партньорска програма разполага с прозрачен план за повишаване на комисионната, започващ от 30% до 50% за всяка продажба.

TemlateMonster_768x432 окончателен

Партньорски комисии: до 50% за всяка продажба
Цени на продукта: 75 долара средно
Праг на плащане: $ 100
Продължителност на бисквитката: 365 дни
Кликнете за повече подробности

Apollo13 теми партньорска програма

Apollo13 са създателите на широко разпространен, креативната тема на WordPress с предварително направени дизайни, готова да се импортира лесно с едно щракване и много опции за персонализиране. Темата се предлага на месечно и годишно плащане с 14 дни безплатна пробна версия..

Apollo13 предлага 35% комисионна за темата им Rife, която се подновява всяка година. Това просто означава, че ако клиентът удължи абонамента за още една година, можете да спечелите отново 35% от същия клиент. Добра стратегия за печелене на пари в дългосрочен план.

Филиал на Apollo13 Rife

Партньорски комисии: 35% + комисиони за подновяване
Цени на продукта: продажбите варират от $ 9 / месечно – 72 $ / годишно
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 30 дни
Кликнете за повече подробности

Тематична партньорска програма

Themeum е хубав тематичен магазин на WordPress, осигуряващ модерна и удобна за потребителя колекция от теми за всички цели. Повечето от техните шаблони са оптимизирани за блок редактора и интегрирани с WP Page Builder – собствен плъгин за изграждане на страници за плъзгане и пускане на Themeum.

Клиентите могат да закупят темите и плъгините на компанията или в пакети (чрез своите планове за членство в клуба), или като единични продукти. Партньорската програма се предлага с атрактивни предложения като периодични печалби през целия живот, проследяване в реално време, специализирана поддръжка на филиали и безпроблемни транзакции.

Тематичен филиал

Партньорски комисии: 30% на всички продажби (с повтарящи се ползи)
Цени на продукта: варира от 39 до 149 долара
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 60 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма SuperbThemes

SuperbThemes е онлайн магазин, който създава теми, фокусирани върху SEO оптимизация, бързина на страницата и отзивчивост. Ако искате да създадете партньорски уебсайтове или блогове, SuperbThemes е мястото, което трябва да разгледате. Темите им се актуализират ежемесечно, за да се уверят, че следват най-новите тенденции в SEO и кода.

Магазинът разполага с повече от 35 качествени продукта под формата на плъгини и теми. Северните компании са известни с красивия си и минимален дизайн; SuperbThemes не са изключение, когато става въпрос за това.

Филиал SuperbThemes

Партньорски комисии: 40% -60%
Цени на продукта: $ 29- $ 199
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 30 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма PremiumCoding

с PremiumCoding партньорска програма, можете да отидете на много нишови специфични, насърчаващи креативни и модерни теми на блога на WordPress. Разбира се, това не е единственият тип теми, които предлагат, но това е категорията, върху която се фокусират най-много.

PremiumCoding е нарастващ магазин за теми в WordPress, който редовно пуска опростени, лесни за използване и привличащи вниманието теми. Потребителят може да избере да закупи отделни теми или да се регистрира за годишни или през целия живот. Последните двама дават незабавен достъп на членовете до 30+ авангардни теми, които обхващат различни индустрии.

Партньор на PremiumCoding

Партньорски комисии: 35% -50%
Цени на продукта: продажбите варират от $ 49 – $ 359
Праг на плащане: няма минимално изплащане
Продължителност на бисквитката: 90 дни
Кликнете за повече подробности

WordPress плъгини

Beaver Builder партньорска програма

Beaver Builder ви позволява да изграждате великолепни персонализирани оформления, без ноу-хау за кодиране (вижте нашето сравнение). Той се доставя с множество стилни шаблони, близо 30 мощни модула и поддържа редактиране отпред, така че да можете да изградите уебсайта си в реално време. Beaver Builder също е един от най-преобразуващите ни плъгини.

Beaver-Builder

Партньорски комисии: 25%, включително подновяване
Цени на продукта: от 99 долара
Праг на плащане: няма минимално изплащане
Продължителност на бисквитката: 60 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма на MemberPress

MemberPress е голямо име в индустрията на уебсайтове за членство в WordPress. Плъгинът позволява на потребителите си да ограничават достъпа до първокласно съдържание и да таксуват за членство, използвайки един от шлюзовете за плащане PayPal, Stripe или Autize.net.

MemberPress

Партньорски комисии: до 30% повтарящи се за потребители на MemberPress; 10% повтарящи се за не-потребители
Цени на продукта: цени от $ 99 / година
Праг на плащане: няма минимално изплащане
Продължителност на бисквитката: 60 дни
Кликнете за повече подробности

CSS Hero партньорска програма

Обичате вашата тема WordPress, но искате да правите козметични ощипвания? Не знаете CSS? Тогава точно от това имате нужда CSS Hero. Този фантастичен плъгин е супер лесен за използване и ви позволява да персонализирате всяка част от вашия уебсайт в реално време.

CSS-герой

Партньорски комисии: 40%
Цени на продукта: планове от $ 49 / година
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 90 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма за WPForms

Един от най-мощните, удобни за използване приставки за WordPress, WPForms е чудесен инструмент за популяризиране, ако вашият блог слиза по-силно на приставката, отколкото на темата.

Въпреки че процентът на комисионната е много по-нисък от другите ни най-добри избор, не забравяйте, че изборът на подходящата партньорска програма за вас е по-важен от просто най-високоплатения план – и с най-високата цена от $ 349, вие все още можете да направите 69,80 долара на сезиране.

WPForms

Партньорски комисии: 20%
Цени на продукта: продажбите варират от $ 48-349
Праг на плащане: няма минимално изплащане
Продължителност на бисквитката: 45 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма на WeDevs

Следващ по-малко известен разработчик на приставки: WeDevs. Не ги подценявайте. Те разработват някои от скритите скъпоценни камъни от света на WordPress. Любимият ми от техните плъгини е WP Project Manager, който позволява на потребителите на WordPress – най-вече на свободна практика – да управляват целия си бизнес от таблото за управление на WordPress.

WeDevs

Партньорски комисии: 20%
Цени на продукта: от $ 14
Праг на плащане: $ 300
Продължителност на бисквитката: 30 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма на Elementor

Elementor е първокласен създател на страници за WordPress, лесен за използване и предлага перфектна съвместимост с всяка тема или страница. Инсталирайте го върху текущата ви тема на WordPress и започнете да персонализирате. Ако искате да превключите дизайните, няма да загубите нито един от оформленията и шаблоните, изградени с Elementor.

С близо милион изтегляния и броене, Elementor ви дава свободна ръка при създаването на целеви страници, начални страници, публикации, портфейли, продукти, въртележки, социални страници … вие го наречете. Не се изискват умения за кодиране!

Елементна целева страница

Партньорски комисии: 50%
Цени на продукта: от $ 49
Праг на плащане: няма минимално изплащане
Продължителност на бисквитката: 30 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма за медиите Barn2

Barn2 Media е една от най-добрите WordPress агенции със седалище във Великобритания. Тяхната партньорска програма плаща щедра комисионна за продажбите на тяхната гама от премиум WordPress приставки.

Регистрацията е безплатна и отнема по-малко от 1 минута, с незабавно одобрение. Това означава, че можете да започнете да печелите веднага чрез собствения си лесен за използване табло за управление. Barn2 Media ви предоставя връзки и банери, но вие сте свободни да популяризирате техните плъгини по други начини, включително да проектирате свои собствени банери. Те предлагат 365-дневни бисквитки за връщане, което означава, че все пак ще получите заплащане, дори ако клиентът приключи да купува по-късно, и те плащат комисионна месечно, без минимални изплащания.

Целева страница на Barn2 Media

Партньорски комисии: 30%
Цени на продукта: 55 долара – 75 долара
Праг на плащане: няма праг
Продължителност на бисквитката: 365 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма LiveChat

чат в реално време е облачно базирано приложение за съобщения и софтуер за обслужване на бюра, желано за онлайн продажби и поддръжка на клиенти. Като един от лидерите на пазара LiveChat в момента помага на над 26 000 компании в 150 страни.

Присъединяването към Партньорската програма LiveChat ви дава достъп до уникални отстъпки, шепа рекламни ресурси и познания за партньорски маркетинг. Ще получите и специален мениджър на акаунти, който да ви помогне да започнете.

Целева страница на LiveChat

Партньорски комисии: 20% повтарящи се
Цени на продукта: Ценовият диапазон започва от 19 $ / месец, но може да получи + 1000 $ / месец
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 120 дни
Кликнете за повече подробности

WordPress пазара

Envato партньорска програма

Що се отнася до пазарите на WordPress, едно име доминира над всички останали: Envato, компанията майка, отговаряща за седем популярни пазара. Определено ще сте запознати с най-големите им два пазара: ThemeForest, който разполага с над 6 500 теми за WordPress и CodeCanyon, с 4 000+ WordPress приставки.

С толкова много препоръчителни продукти Envato е толкова близо до гарантиран конвертор, колкото е възможно да се получи – вероятно затова плащат над 3 милиона долара на филиалите всяка година. Можем да дадем гаранция за това от нашия опит с рекламирането на продуктите на Envato в нашите блогове! Със сигурност сред топ партньорските програми на WordPress.

Envato

Партньорски комисии: 30% при първоначални покупки
Цени на продукта: теми обикновено струват около $ 50; плъгини около $ 20
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 30 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма на Mojo Themes

Моджо Теми е друг впечатляващ пазар на тема WordPress, с респектиращи 1200+ теми в продажба. Те също се запазват посветени Joomla, електронна търговия и Tumblr теми.

Mojo-Themes

Партньорски комисии: 30% при първоначални покупки
Цени на продукта: теми обикновено струват около $ 50; плъгини около $ 20
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 30 дни
Кликнете за повече подробности

WordPress хостинг

Партньорска програма за WP Engine

WP двигател е най-голямото име в управлявания хостинг на WordPress. Плановете им са малко по-скъпи от наличните услуги за споделен хостинг, но WP Engine гарантира светкавични скорости и висококачествено обслужване на клиентите.

WPEngine

Партньорски комисии: $ 200 или 100% от плащането през първия месец (което е по-високо)
Цени на продукта: планове от $ 29 / месец
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 180 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма за маховик

Flywheel е друга изключителна управлявана WordPress хостинг опция, с пламтящи скорости и познат екип от WordPress експерти под ръка, за да разреши всички проблеми, които може да срещнете. Висококачествена услуга с достъпна цена.

маховик

Партньорски комисии: 3x плащане за първия месец, като изплащанията започват от $ 45
Цени на продукта: планове от $ 15 / месец
Праг на плащане: няма минимално изплащане
Продължителност на бисквитката: 90 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма на HostGator

Въпреки че не всеки е чаша чай, HostGator несъмнено е един от най-големите играчи в споделената хостинг игра. Ниските им цени ги правят особено привлекателни за начинаещите уебмастъри, като гарантират, че тяхната партньорска схема се преобразува постоянно добре.

HostGator

Партньорски комисии: прогресивни комисионни между 50 и 125 долара / реферал
Цени на продукта: планове от $ 3,95 / месец
Праг на плащане: $ 100
Продължителност на бисквитката: 60 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма SiteGround

SiteGround е вероятно най-добрата споделена хостинг услуга, достъпна за потребителите на WordPress. Препоръчайте го на посетители, които искат висококачествен хостинг, без да нарушават банката. Те също предлагат управляван хостинг на WordPress.

Когато става дума за печелене на партньорски комисиони от популяризиране на хостинг услуги, отново и отново, SiteGround излиза на върха за нас, като се оказва една от най-добрите партньорски програми за WordPress.

SiteGround

Партньорски комисии: прогресивни комисионни между 50 и 125 долара / реферал
Цени на продукта: планове от $ 3,95 / месец
Праг на плащане: Няма минимално изплащане
Продължителност на бисквитката: 60 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма Bluehost

Bluehost е един от четирите одобрени хостове на официалния уебсайт на WordPress.org. Като такъв, знаете, че на него могат да се вярват както потребители, така и филиали. Всъщност на нейните филиали бяха изплатени над 5 милиона долара през 2015 г..

Bluehost

Партньорски комисии: $ 65
Цени на продукта: планове от $ 3,95 / месец
Праг на плащане: $ 100
Продължителност на бисквитката: 90 дни
Кликнете за повече подробности

DreamHost партньорска програма

DreamHost е последната хостинг услуга, включена в днешния списък и друга от препоръчаните хостинг доставчици на WordPress.org. Основана през 1997 г., тя е една от по-утвърдените хостинг компании, обслужваща над 1,5 милиона клиенти през този период.

DreamHost

Партньорски комисии: от $ 30 за месечен споделен хостинг до $ 97 за годишни планове
Цени на продукта: планове от $ 7.95 / месец
Праг на плащане: $ 20
Продължителност на бисквитката: 30 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма на Kinsta

Kinsta е първокласен управляван хостинг доставчик на WordPress, задвижван от Google Could Platform. Техните хостинг планове са достъпни за голямо разнообразие от потребители, от SMBs до собственици на сайтове с голям трафик.

Партньорската програма предоставя еднократен бонус за висока регистрация. Размерът на това зависи от плана, за който рефералът се записва за: $ 50 за начинаещи, $ 100 за Pro, 150 $ за бизнес 1-4, $ 500 за планове на ниво Enterprise. На всичкото отгоре има месечна периодична комисионна от 10%. На персонализираното табло на афилиейт филиалите могат да проследяват изгледи на страници, абонаменти и плащания.

Kinsta

Партньорски комисии: еднократна комисионна за регистрация + 10% месечно повтарящи се
Цени на продукта: като се започне от $ 30 / месец до $ 900 / месец
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 60 дни
Кликнете за повече подробности

InMotion хостинг партньорска програма

InMotion е евтин управляван хостинг доставчик на WordPress, чиято партньорска програма получи признателност от над 25 000 клиенти през 2018 г..

Плановете им са прилични за джоба на всеки: от лични блогове до бизнес сайтове и удобни за разработчиците пакети.

Страхотно нещо в InMotion е, че той инсталира WordPress автоматично за потребителя по време на процеса на плащане.

InMotion хостинг

Партньорски комисии: прогресивни цени на комисионната между $ 50 / продажба и $ 120 / продажба
Цени на продукта: планове от $ 7,26 / месец
Праг на плащане: $ 100
Продължителност на бисквитката: 90 дни
Кликнете за повече подробности

Мрежи за доставка на съдържание (CDN)

Партньорска програма MaxCDN

За потребителите, които искат да ускорят уебсайт на WordPress, CDN е привлекателна перспектива. MaxCDN е един от най-известните CDN на всички, което го прави надежден конвертор. MaxCDN съхранява вашия уебсайт на множество сървъри, разположени по целия свят. Посетителите се свързват с най-близкия географски сървър, намалявайки латентността и подобрявайки времето за зареждане.

MaxCDN

Партньорски комисии: малко над 2x плащане за първия месец
Цени на продукта: планове от $ 9 / месец
Праг на плащане: няма минимално изплащане
Продължителност на бисквитката: 180 дни
Кликнете за повече подробности

Сигурност и поддръжка

WP Curve партньорска програма

WP крива е крайното решение за всички главоболия в WordPress. За достъпна месечна такса те ще се справят с всички скучни задачи по поддръжката на WordPress, плюс екипът им от квалифицирани разработчици ще се справят с неограничен брой малки задачи от ваше име – "малка задача" се счита за всяка задача, която може да бъде изпълнена за по-малко от 30 минути. Добър пример за качествени партньорски програми за WordPress.

WPCurve

Партньорски комисии: $ 10 / месец за до 12 месеца / клиент
Цени на продукта: плановете започват от $ 79 / месец
Праг на плащане: $ 100
Продължителност на бисквитката: една година
Кликнете за повече подробности

ManageWP партньорска програма

Управлението на няколко уебсайта е доста неприятно, нали?? ManageWP оптимизира процеса, като ви позволява да управлявате всичките си уебсайтове, работещи с WordPress, от едно удобно табло. Плановете им са достъпни, плюс периодичните комисиони, които се повтарят през целия живот, са длъжни да се харесат на филиалите. Добър избор сред партньорските програми за потребители и разработчици на WordPress.

ManageWP

Партньорски комисии: 30% продажби за целия живот
Цени на продукта: индивидуални планове от 1,50 долара на месец; бизнес планове от $ 9 / месец
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: неограничен
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма Sucuri

Sucuri е магистърът по сигурността на WordPress, специализиран в решения за антивирусни сайтове, защитни стени и решения за премахване на зловреден софтуер. Услугата им е достъпна и за уеб администратори на Joomla, Drupal и Magento.

Sucuri

Партньорски комисии: 25%
Цени на продукта: плановете започват от $ 16.66 / месец
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 30 дни
Кликнете за повече подробности

WP Buffs партньорска програма

WP Buffs е популярна компания за производителност, сигурност и поддръжка, която се фокусира специално върху уебсайтовете на WordPress. Мислете за тях като за свой нов главен технологичен директор и технически партньор на WordPress.

Те се справят с неограничени редакции, подобрения на производителността, ежедневна поддръжка на здравето и редовно отстраняване на проблеми със сигурността. Това ви позволява да вземате смели решения, когато става въпрос за вашия уебсайт, без да се колебаете поради технически ограничения. С ежедневни резервни копия в облака, денонощно наблюдение на времето, пълна оптимизация на скоростта и производителността на уебсайта ви и седмични отчети, WP Buffs предлага всеобхватни пакети, които са трудно победими.

WP Buffs

Партньорски комисии: 300 долара за реферал
Цени на продукта: плановете започват от $ 40 / месец
Праг на плащане: $ 40
Продължителност на бисквитката: 60 дни
Кликнете за повече подробности

Научете ресурси на WordPress

Партньорска програма на Udemy

Udemy е нарастващ онлайн пазар за курсове (сред другите решения). Всеки може да създаде курс, като курсовете обхващат почти всичко. Въпреки това, има силен акцент върху компютърните умения, като над 500 курса са посветени само на изучаването на WordPress. Обърнете внимание, че на вашия блог ще са необходими над 500 уникални посетители на месец, за да бъдат допустими за партньорската програма на Udemy.

Udemy

Партньорски комисии: 40% от крайната цена
Цени на продукта: Курсове за WordPress от $ 20 (предварителна отстъпка)
Праг на плащане: няма минимално плащане
Продължителност на бисквитката: 7 дни
Кликнете за повече подробности

WP101 партньорска програма

WP101 преподава пълната гама от умения за WordPress, пакетирани като многочастични видео курсове. Студентите могат също така да потърсят по-конкретна помощ на форума само за членове на WP101.

WP101

Партньорски комисии: $ 19 / продажба
Цени на продукта: курсове по 24 долара всеки
Праг на плащане: няма минимално изплащане
Продължителност на бисквитката: 90 дни
Кликнете за повече подробности

Маркетинг по имейл

Партньорска програма на OptinMonster

OptinMonster е един от най-добрите инструменти за преобразуване на посетителите в абонати на списъци с имейли (тествахме го). Той създава красиви изскачащи прозорци и форми за отказ, плюс това беше един от първите инструменти, които разполагат с технологията за намерение за излизане. Нашият опит, популяризиращ OptinMonster в нашите блогове, потвърждава, че този е солиден конвертор и една от най-добрите партньорски програми за WordPress.

OptinMonster

Партньорски комисии: 25%
Цени на продукта: членствата започват от $ 49 / година
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 45 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма SendinBlue

SendinBlue е нашата услуга за доставка по имейл по избор. Преди малко се преместихме в SendinBlue, след като разходите ни за MailChimp нараснаха малко прекалено високо (прочетете всичко тук). Функционално, SendinBlue предлага всичко, от което се нуждаете, а партньорската програма също не е сложна, с много добри комисионни, наравно с пазара..

sendinblue

Партньорски комисии: 30% комисионни
Цени на продукта: планове от $ 7,37 / месец
Праг на плащане: 100 евро
Продължителност на бисквитката: 90 дни
Кликнете за повече подробности

Aweber партньорска програма

Aweber е, заедно с MailChimp, най-популярната услуга за маркетинг в света. За съжаление, партньорските награди на MailChimp нямат парична стойност и могат да бъдат възстановени само срещу разходи на MailChimp. Ето защо, ако искате да печелите пари, като препоръчате услуга за маркетинг по имейл, Aweber е един от най-добрите избори сред партньорските програми за потребителите на WordPress.

Aweber

Партньорски комисии: 30% повтарящи се комисионни
Цени на продукта: планове от $ 19 / месец
Праг на плащане: $ 30
Продължителност на бисквитката: 365 дни
Кликнете за повече подробности

Изображения на уебсайтове

ShutterStock партньорска програма

Изображенията могат да направят или счупят уебсайт. Shutterstock предлага колекция от 80 милиона великолепни, безплатни, безплатни снимки, видеоклипове и вектори. Всяка секунда те продават смайващи четири изображения.

Shutterstock

Партньорски комисии: 20%
Цени на продукта: пет пакета изображения 49 долара; плановете започват от $ 169 / месец
Праг на плащане: няма минимално плащане
Продължителност на бисквитката: 30 дни
Кликнете за повече подробности

Depositphotos партньорска програма

Ако искате алтернатива на Shutterstock, Depositphotos може би е единственият уебсайт за стокови изображения, който го съперничи. Той също така се гордее със зашеметяващи стокови изображения, видеоклипове и вектори. Колекцията му е по-малка от тази на ShutterStock ("само" 30 милиона силни), но по-конкурентни цени.

Depositphotos

Партньорски комисии: 30% за покупки за първи път; 15% за повторна покупка
Цени на продукта: пет пакета изображения 39 долара; плановете започват от $ 59 / месец
Праг на плащане: $ 50
Продължителност на бисквитката: 30 дни
Кликнете за повече подробности

Разни

Партньорска програма Time Doctor

Популярно средство сред фрийлансъри и отдалечени екипи на WordPress, Време доктор е чудесен за проследяване на вашите проекти и работно време. Инструментът е много ефективен, тъй като автоматично създава ежедневни / седмични отчети и обработва плащанията си въз основа на отработените часове.

Тяхната партньорска програма включва тарифи за второ ниво, които предлагат 2% повтаряща се комисионна на филиалите на вашия филиал (клиенти, които са препратени от филиал, който се отнася до Time Doctor).

Време доктор

Партньорски комисии: до 30% повтарящи се комисионни
Цени на продукта: $ 9,99 / потребител на месец
Праг на плащане: $ 100
Продължителност на бисквитката: 6 месеца
Кликнете за повече подробности

Long Tail Pro партньорска програма

Търсите най-добрите ключови думи във вашата ниша? Искате ли да намерите слабости в SEO стратегиите на вашите конкуренти, така че да можете да ги смажете в SERPs? Тогава не гледайте повече Long Tail Pro – вероятно най-добрият инструмент за изследване на ключови думи от всички.

Long Tail--Pro

Партньорски комисии: 30% повтарящи се комисионни
Цени на продукта: планове от $ 25 / месец
Праг на плащане: няма минимално изплащане
Продължителност на бисквитката: 60 дни
Кликнете за повече подробности

Партньорска програма на Amazon

Нека завършим с най-популярната партньорска програма в света. Говоря, разбира се, за Амазонка. Добре, така че този може да не е специално за потребители на WordPress, но има продукти във всяка ниша, а уважаваното име на Amazon гарантира високи проценти на конверсия. И ако искате да популяризирате продукти, свързани с WordPress, Amazon разполага с лаптопи, оборудване за домашен офис и WordPress учебни ресурси като книги.

Амазонка

Партньорски комисии: прогресивни комисионни между 4% и 8,5%
Цени на продукта: всичко и всичко
Праг на плащане: $ 10
Продължителност на бисквитката: 24 часа или, ако продуктът е поставен в количката, 90 дни
Кликнете за повече подробности

Бонус: WordPress приставки, за да помогнете за управление на вашите партньорски промоции

Ето полезно съвет за сваляне на WordPress за да ви помогне да управлявате своите партньорски програми за WordPress: използвайте плъгин като Thirsty Affiliates, за да стандартизирате своите партньорски връзки, така че те да се показват като yoursite.com/go/product/ или tvojeite.com/recommends/product/.

Те не само изглеждат по-професионални и спират вашите публикации да се запълват с неповторимо уникални партньорски URL адреси, но и те могат да бъдат променени по-късно.

Тази последна точка е важна, тъй като това ви осигурява лесна гъвкавост: ако вече не искате да използвате партньорския URL, програмата се преустановява или програмата превключва доставчиците и по този начин променя нейните URL адреси, ще имате само една връзка за актуализиране.


ThirstyAffiliates Affiliate Link Manager

Автор (и): ThirstyAffiliates


90% Ratings


30000 + инсталирания


WP 4.5 + Изисква

Повече информация

thirstyaffiliates.3.9.3.zip

Текуща версия: 3.9.3

Последна актуализация: 30 май 2020 г.


90% Ratings


30000 + инсталирания


WP 4.5 + Изисква

Страница на приставката за WordPress.org


ThirstyAffiliates Affiliate Link Manager

Заключителни мисли

И с това завършваме нашия задълбочен поглед към света на партньорския маркетинг в екосистемата WordPress.

Вече сте добре подготвени да избирате от най-добрите доказани партньорски програми за WordPress, създавате съдържание, което ще отговаря на вашата аудитория и търсачки, и започнете да печелите комисионни!

Партньорският маркетинг може да бъде изключително полезен пасивен генератор на приходи за вашия бизнес, заедно с обичайното ви съдържание. Извършването на вашите изследвания може наистина (буквално!) Да се ​​изплати, когато популяризирате и говорите с авторитет за продуктите на WordPress, които използвате редовно.

Знаем, че вероятно ще вземем много, но сме тук, за да помогнем.

Ако трябваше да ви насочим в посока само на три топ партньорски програми за WordPress, бихме препоръчали:

Елегантни теми

Досега нашата най-конвертираща партньорска програма, Elegant Themes е най-добрата програма за премиум WordPress теми. Идва и с хубав подсладител: нашите данни показват, че над половината от нашите реферали продължават да подновяват членството си, а елегантните теми плащат същата цена при подновяване.

ThemeIsle

Този може да изглежда малко предубеден, но тази препоръка се основава на студени и твърди данни, които сме събрали. Това е доказано като най-добрата партньорска програма за фриймиум теми.

SiteGround

Хостинг доставчиците са склонни да плащат щедро и SiteGround постоянно ни печели най-големите ни партньорски чекове от хостинг света. Bluehost е друг силен изпълнител.

Разбира се, вашите преживявания могат да се различават от нашите, така че изпробвайте различни опции, за да видите какво работи най-добре на вашия сайт. Просто се уверете, че сте тествали продукта задълбочено, преди да го одобрите!

Днешният списък в никакъв случай не е изчерпателен. Ако искате да препоръчате партньорска програма, можете да го направите в коментарите по-долу. Също така бихме искали да чуем вашите мисли за някоя от партньорските програми за WordPress, представени днес!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Оригинален текст на Shaun Quarton, Alex Denning и Karol K.
Оформление и представяне от Карол К.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map