Как и къде да възложите работата си, свързана с WordPress

Как и къде да възложите работата си, свързана с WordPress

Как и къде да възложите работата си, свързана с WordPress
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Като дизайнерски сайтове за изграждане на клиенти е много вероятно да се борите с едно конкретно нещо. И това е в крак с това, което се случва в света на WordPress, и се уверете, че вашите сайтове остават в съответствие с най-новите най-добри практики и тенденции в развитието на WordPress.


Това не е лесно, WordPress е много популярен инструмент с невероятно оживена общност, който предлага нови решения буквално всеки ден.

Така че, ако не се налагаше да поддържате гъвкавостта на своя мускулен дизайн, не беше достатъчно, сега трябва да изградите и WordPress мускул ?! (И да го запазите също толкова гъвкаво?)

Е, може би нямате и най-очевидният изход от това е да наемете аутсорсър.

Може ли това да е решението за вас? Нека разберем.

Аутсорсинг днес

Аутсорсингът е много интересна концепция. В официално отношение може да бъде обяснено като следното:

Аутсорсингът е разпределение на конкретни бизнес процеси на специализиран външен доставчик на услуги.

На обикновен английски език аутсорсърът е просто някой, който продава услугите си на друг бизнес, а не на краен клиент.

Популярен ли е? С една дума, огромно.

Като съобщават от Udemy, аутсорсингът непрекъснато нараства. През 2013 г. бяха възложени над 2 000 000 работни места (данни от САЩ). И голяма част от този аутсорсинг се случва в ИТ сектора (43% от работните места се възлагат предимно на Китай и Индия).

Вашите цели и предизвикателства

Причината, поради която аутсорсингът е толкова популярен, е очевидна. Компаниите възлагат само работата, която може да бъде извършена по-евтино от някой друг, в сравнение с техния вътрешен екип.

Така че предизвикателството за вас е да постигнете същото нещо с работата / задачите, свързани с WordPress.

С други думи, каквото и да свършите с аутсорсинг, трябва да бъде направено по рентабилен начин, доставено навреме и да бъде достатъчно добро качество.

Нека направим горното твърдение като цяло препратка към това, към което трябва да се стремим при възлагане на външни изпълнители.

Освен това, също така си струва да се подготви един вид главен махлярски лист, с много конкретни цели ясно посочени. Някои възможни цели, които да си поставите за себе си, когато работят аутсорсинг на WordPress:

 • Прекарайте XX% по-малко време за задачи, свързани с WordPress, без загуба на качество на крайния резултат.
 • Изградете дългосрочни отношения с един-единствен възложител или компания.
 • Отделете XX% от бюджета на целия проект за аутсорсинг (по начин, който можете да възложите част от работата си и все пак да извлечете добра печалба).

Какво WordPress работи за аутсорсинг

Вероятно вече имате обща представа за това, което бихте могли да възложите, тъй като четете това. Така че сега ще е подходящ момент да запалите Evernote и да направите кратка сесия за мозъчна атака.

Само за да ви помогна, ето някои от често срещаните задачи на WordPress, с които можете да започнете (от гледна точка на дизайнер, изграждащ сайт за клиент):

 • Пълно преобразуване на PSD в WordPress. Говоря за работа от начало до край. Давате им някои PSD; те ви дават някои PHP.
 • WordPress инсталация и настройка. Изглежда просто, но това се добавя, след като трябва да разгърнете шепа сайтове.
 • Запазване на сайтовете на WordPress защитени. В момента много се случва в сигурността на WordPress, като често се публикуват нови заплахи и нови плъгини, които ги бият. Да имаш някой да се справи с това в сайтовете, които преди това разгърна, може да бъде добра идея.
 • Правенето на ръчен код оправя, за да се даде възможност за персонализирани функционалности. Винаги има нещо, което клиентът ви иска, но това не се прави лесно с приставки.
 • Поддръжка на клиенти за проблеми с WordPress. Просто, за да има някой, способен да отговаря на въпросите на вашите клиенти.

Като общо правило, колкото по-конкретни сте с видовете задачи, които искате да възложите, толкова по-добре.

(Искате да възложите аутсорсинг "WordPress неща" вероятно няма да ви даде добри резултати, нито добър аутсорсър.)

Как да възложите работата на WordPress

Така че следващата стъпка в този процес е да решите какъв подход да предприемете, когато възлагате работата на външни изпълнители. Помислете за тези три основни пътя:

 • (a) Аутсорсинг само на прости еднократни задачи.
 • (б) Наемане на работа на свободна практика с няколко пъти.
 • в) Работа с агенция и по възможност договаряне на партньорство.

В зависимост от времето и паричните инвестиции, които искате да направите, и колко сте уверени в своите умения за делегиране на работа, можете да вземете тук познато предположение и да изберете пътя, който изглежда като най-подходящия за вас.

За да улесним това, нека разгледаме някои плюсове и минуси на всеки път.

(a) Аутсорсинг само на прости еднократни задачи

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
CONS
 • Това изисква само малка финансова инвестиция.
 • Лесно е да отделяте малки WordPress задачи от по-големия си проект.
 • Можете да тествате няколко външни източници едновременно.
 • Този тип аутсорсинг може да поддържа по-висок процент на отказ. Помислете по този начин, по-добро решение ли е да наемете нечий племенник за 10 долара, който да проектира само лого на сайта или е по-добре да наемете агенция, която да проектира целия сайт заедно с логото? Кой е подходът, който е по-вероятно да завърши с неуспех?

(б) Наемане на работа на свободна практика с няколко пъти

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
CONS
 • Можете да изградите връзка с един човек и да ги научите какви неща очаквате от тях.
 • Все още е достъпна.
 • Има огромен брой фрийлансъри в света на WordPress.
 • Всеки пореден проект изисква по-малко търкания по отношение на управлението и получаването им, за да осигурят качеството, което очаквате.
 • Има крива на обучение, преди двете страни да разберат и разберат какво очаква другата страна.
 • Намирането на подходящия човек може да отнеме време.

в) Работа с агенция и по възможност договаряне на партньорство

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
CONS
 • Вашите шансове за качествена работа са най-високи (при условие че работите с уважавана агенция).
 • Работата ви винаги ще бъде доставена навреме и вероятно ще бъде прегледана от множество хора, преди да стигнете до вас.
 • Разходите.

Къде да се възложи работата на WordPress

Добре, така че предполагам, че сте решили в този момент и знаете каква част от работата си в WordPress искате да възложите, както и как искате да го направите. Затова сега нека поговорим къде да отидем.

Ще изброя тук шепа сайтове и въз основа на избрания от вас път някои ще бъдат по-подходящи от другите.

Codeable

codeable

Изключителен пазар за фрийлансъри в WordPress, известен с това, че не приема всички, които кандидатстват за платформата. Строгите политики за включване само на компетентни профили на свободна практика допринесоха за изграждането на авторитета на Codeable сред специалистите в WordPress през годините. Тук можете да намерите различни свободни работни места, които плащат минимум 60 долара на час.

Fiverr

Fiverr

Царството от 5 долара концерти. Всяка (-ish) услуга, посочена във Fiverr, може да бъде закупена срещу $ 5 (някои допълнителни могат да бъдат добавени срещу допълнително плащане). Има обширна Категория WordPress там. Това, което е чудесно за Fiverr, е, че можете да правите прости задачи, изпълнявани сравнително бързо и с малък надзор, необходим от ваша страна. Недостатъкът е, че качеството може да варира и че сте ограничени до видовете работни места, изброени там.

PeoplePerHour

peopleperhour

Този сайт е донякъде подобен на Fiverr, но ценовите етикети на работните места – наречени почасови часовници – варират от около $ 5 до $ 500 и повече. Повечето часовници имат добри описания, с рейтинги и коментари, изпратени от други потребители. Директорията е много добра и обхваща много възможни WordPress задачи.

Upwork

upwork

Това е може би най-популярният сайт за аутсорсинг / фрийланс. Търсенето на WordPress всъщност ви дава 500 страници резултати, така че има много за избор. Там ще намерите хора, способни да правят всичко, свързано с WordPress, започвайки от прости задачи, чак до обработка на сложни проекти.

гуру

гуру

На следващо място, имаме Гуру, който е много подобен на Upwork в много аспекти. Смята се, че този сайт е по-добър за наемане на американски екипи и професионалисти. Също така много агенции изброяват услугите си там. Погледнете вътре в секцията за WordPress.

WPRiders

wpriders

Агенция, която осигурява персонализирана работа на WordPress – разработка на плъгини за персонализиран WordPress, разработване на уебсайт от нулата, разработка на бек-енд и оптимизация на скоростта на уебсайта. Като имат предвид 14-годишния си опит с над 1000 клиенти, WPRiders е задължителен контакт за сериозна разработка на уебсайт. Те предприемат проекти, започващи от $ 600.

Ако имате нова бизнес идея, WPRiders ще я изгради бързо. Те използват Agile WordPress Development за пускане на пазара, сайтове за абонамент или членство, решения за електронна търговия, платформи за електронно обучение или изброяване на уебсайтове. Проекти, започващи от 5000 долара.

jobs.wordpress.net

jobs.wordpress

И накрая, да не забравяме за собствената платформа за работни места на WordPress. Можете лесно да публикувате работата си там и да накарате някой да прави точно това, което търсите.

Други парчета от пъзела

Избирането на сайт, където ще се наемете, и изброяването на нещата, които трябва да свършите, все още не е краят на играта. В този момент все още трябва да завършите пъзела с няколко липсващи парчета.

Основното нещо, което трябва да разгледате, е как да се заемете с наемането на персонал и какво да търсите във времето с качествен аутсорсър.

Друго нещо е обучението – да ги научите (поне до известна степен) какво очаквате и как те трябва да изпълняват работата си. Ако работите с човек, тази стъпка е задължителна.

И накрая, трябва да настроите някаква форма на среда за управление на работата, в която можете да влезете, за да проверите напредъка и да дадете отзиви.

Това са всички неща, които не докосвахме тук, тъй като вероятно това ръководство ще е два пъти по-дълго. Но не се колебайте да ни звъннете и да ни уведомите, ако искате да научите и за тези неща (?).

Междувременно какъв е сегашният ви начин на работа с работата на WordPress? Имате ли доверен човек, който се грижи за нещата за вас?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector