7 най-добри софтуерни програми за проследяване на време – Намерете приложението си за перфектен служител за проследяване тук

Има само толкова много часове на ден. И ако искате да знаете към какво всъщност са минали онези часове, се нуждаете от проследяване на времето, защото, нека си признаем, ничия памет не е толкова добра!


Независимо дали сте собственик на личност или бизнес, приложенията за проследяване на времето ви помагат да научите къде прекарвате времето си и екипа ви, както и колко е продуктивно вашето управление на времето. Качественото приложение за проследяване на времето на служителите наистина може да бъде безценно.

В тази публикация ще споделя и сравнявам 7 различни инструмента за проследяване на време, включително множество опции за хора, екипи или работодатели, които търсят софтуер за управление на отдалечени екипи.

Ще ви започна с тази удобна таблица за сравнение, за да настроите сцената. След това ще отида малко по-задълбочено и ще споделя някои основни функции и плюсове / минуси за всеки инструмент за проследяване на време.

Най-добри инструменти и софтуер за проследяване на време

Обобщени най-добрите инструменти за проследяване на време

Най-доброто за …
Вид проследяване
Безплатен план?
Премиум начална цена (месечно)

Време докторРаботодатели, проследяващи отдалечени екипиРъчно или автоматично✅ (ограничено)$ 9,99 на потребител
TogglФизически лица и отбориРъчно или автоматично (с приложение за настолни компютри)✅ (щедър)$ 9 на потребител
ЖътваФизически лица и отборинаръчник✅ (2 проекта)$ 12 на потребител
ЧасаИндивидитенаръчник✅ (само приложение за iOS)$ 8 на потребител
навремененФизически лица и отбориАвтоматично проследяване на времето, с ръчна корекция$ 20 на потребител за отбори или $ 7 за соло
HubstaffРаботодатели, проследяващи отдалечени екипиРъчно или автоматично✅ (ограничено и само за самостоятелен потребител)$ 5 на потребител
отметкаФизически лица и отборинаръчник✅ (1 проект)$ 19 за 10 проекта с неограничени потребители

Най-добрите приложения за проследяване на време в сравнение:

1. Време доктор

Най-доброто за …проследяване на времето за отдалечени екипи и предприятия. Не за физически лица.

Time Doctor ви помага да проследявате времето в целия си екип и се продава само като "Проследяване на времето за отдалечени отбори", което би трябвало да ви даде доста добра представа кой е целевият им пазар.

Ако искате да получите повече контрол над отдалечения си екип, той включва опция за автоматично снимане на екрани, за да се гарантира, че всички са на задача.

Можете също така да видите използването на уебсайтове и приложения, за да видите за какво хората прекарват времето си.

приложение за проследяване на времето на служителя: лекар време

След това, когато е време за заплащане, можете автоматично да изчислите вашата ведомост за заплащане въз основа на фиксирани заплати в часове, проследявани в Time Doctor и да платите веднага с PayPal, Payoneer, TransferWise или други методи.

�� Какво ще искате …

 • Подробни отчети, които ви позволяват да разчитате по проект, използване на времето, посещаемост, загубено време и други, което го прави чудесно приложение за проследяване на времето на служителите.
 • Много различни интеграции, особено с инструменти за управление на проекти.
 • Хората последователно хвалят лекотата му на употреба.

�� Какво може да не ви хареса …

 • Не можете да редактирате времето директно от настолното приложение – трябва да влезете в уеб приложението.
 • Най- "работиш ли още?" гаденето може да бъде досадно, ако имате основателни причини да сте в социалните мрежи.

�� Цени

Time Doctor има особено прости цени. Можете да използвате ограничения безплатен план или да плащате $ 9,99 на потребител на месец за всички функции.

Отидете на доктор време

2. Toggl

Най-доброто за …Хората и играчите на свободна практика, въпреки че Toggl имат корпоративни планове за екипи и може да бъде страхотно приложение за проследяване на времето на служителите.

Toggl е красиво приложение за проследяване на свободно време, което ви дава голяма гъвкавост за това как организирате проследяването си.

Той предлага прост интерфейс за проследяване на времето, който ви позволява да зададете задачи на проекти и клиенти в движение, включително опции за спестяване на време, които ви позволяват да създавате нови проекти или клиенти, без да напускате таблото си за управление.

Можете да го използвате почти навсякъде – той има уеб интерфейс, разширения на браузъра, мобилни приложения и дори настолно приложение.

приложение за проследяване на времето toggl

В настолното приложение можете автоматично да проследявате определени дейности и да задавате напомняния. С останалите приложения ще трябва ръчно да стартирате / спрете таймерите.

За да закръгляте нещата, получавате страхотна фактура за отчитане, както и 100+ интеграции с други популярни инструменти като Trello, Asana и много други.

�� Какво ще искате …

 • Лесно маркиране по проект и клиент. А създаването на нови проекти / маркери отнема само няколко секунди – не се изисква презареждане на страница или щракване.
 • Подробна функционалност за отчитане, която ви помага да визуализирате къде сте прекарали времето си или да генерирате отчети за клиенти. Освен това ви дава гъвкави филтри.
 • 100+ интеграции. Например, можете да стартирате таймер от вътрешната карта на Trello или да се свържете с редица други инструменти.

�� Какво може да не ви хареса …

 • Без фактуриране, макар че има интеграции за инструменти на трети страни (тук съм на нитрик – намирам много малко недостатъци с Toggl)
 • Приложението за десктоп може да бъде малко тромаво на моменти.

�� Цени

Щедър свободен план. Хората вероятно могат да се справят с безплатния план (в лична бележка използвам безплатния план с нулеви проблеми).

Платените планове започват от $ 9 на потребител на месец (таксуват се годишно) и варират до $ 49 на потребител на месец за корпоративния план, което вероятно е добър избор, ако имате нужда от приложение за проследяване на времето на служителите.

Отидете в Toggl

3. Жътва

Най-доброто за… фрийлансъри и екипи, които харесват идеята за вградена поддръжка за фактуриране, платими часове, проследяване на разходите и други счетоводни функции, които трябва да има добро приложение за проследяване на времето на служителите.

Реколтата е проследяване на времето … с малко повече добавена информация. Освен простото проследяване на времето, той също ви помага да проследявате:

 • разходи
 • Платими часове

Harvest също поддържа фактуриране, включително опция за превръщане на часовете за фактуриране във фактури. Едно особено страхотно нещо при фактурирането на Harvest е, че поддържа фиксирани $ 0,50 PayPal Payments за плащане (ако имате банкова сметка в САЩ).

Жътва

�� Какво ще искате …

 • Вградено фактуриране, включително поддръжка за фиксирани $ 0,50 PayPal бизнес плащания (страхотна опция за хора, базирани в САЩ).
 • Много интеграции с инструменти, включително управление на проекти, фактуриране, CRM, поддръжка на клиенти, инструменти за разработчици и др.
 • Може да проследява времето с уеб приложения, разширения на браузъра, настолни приложения и мобилни приложения.
 • Вградено проследяване на разходите, включително сканиране на получаване

�� Какво може да не ви хареса …

 • Интерфейсът не е толкова хубав, колкото другите приложения (това е вид нитроза, защото не влияе на функционалността – но използването на нещо красиво прави живота по-забавен).
 • Създаването на нови проекти изисква повече кликвания и презареждане на страници в сравнение с други инструменти, което не е чудесно за фрийлансъри, които може да се наложи да създадат много проекти.
 • Интерфейсът на отчетите не е толкова гъвкав като другите инструменти, въпреки че трябва да е добре за повечето приложения.

�� Цени

Реколтата има безплатен план, който позволява на хората да създават до 2 проекта.

След това неограничените проектни планове струват 12 долара на потребител на месец.

Отидете на жътва

4. Часа

Най-доброто за… хора, които просто искат просто проследяване на времето в разкошен интерфейс (Часовете включват функция на екип, но това не е толкова задълбочено като другите инструменти).

Hours има един от най-хубавите интерфейси, които съм виждал във времето за проследяване. Може дори да е по-добре от Toggl!

Можете да стартирате и спирате таймери, ако е необходимо, като използвате този великолепен интерфейс. И тя също има това наистина полезно Timeline функция, която ви позволява бързо да попълвате пропуски във вашето проследяване на времето, за да отчитате изцяло вашия ден.

Интерфейсът Reports е също толкова добре проектиран, а също така ви предоставя голям брой филтри, за да режете и нарежете вашите отчети според нуждите..

Часа

Часовете все още са малко млади и са достъпни само чрез уебсайта му или приложение за iOS, което не предлага толкова покритие, колкото повечето други инструменти за проследяване на времето.

�� Какво ще искате …

 • Функцията Timeline улеснява попълването на пропуски, например когато сте забравили да стартирате таймер или е необходимо да проследявате офлайн събитие без мобилното приложение.
 • Интерфейсът изглежда великолепен и има звезден UI / UX.

�� Какво може да не ви хареса …

 • Ако трябва да създавате различни проекти всеки ден, интерфейсът не е толкова рационализиран като Toggl.
 • Това е само уеб приложение и приложение за iOS, което може да бъде ограничаващо в зависимост от вашите нужди, особено ако искате разширена функционалност от приложението за проследяване на времето на служителя ви.

�� Цени

Часовете струват апартамент 8 долара на потребител на месец за достъп до уеб интерфейса. Можете да получите достъп до приложението за iOS безплатно (без функциите Pro).

Отидете на часове

5. навременен

Най-доброто за …лица и екипи, които специално искат автоматичен проследяващ време.

Навременното уникално предложение за продажба е неговото автоматично проследяване на времето

Автоматичното проследяване на времето може да бъде примамливо нещо, така че ето как своевременно го прави:

 • Първо, своевременно записва цялата си активност и я групираме заедно въз основа на това, което правите
 • След това той предлага етикет и етикети въз основа на това, което мислите, че сте направили.
 • Можете или да приемете предложението на Timely, да го редактирате ръчно или да изхвърлите въвеждането на времето напълно.

навременен

Сега, ето готиното нещо …

Всеки път, когато ръчно редактирате запис във времето, тренирате навременно, за да се подобрите в бъдеще.

в основата си, не е глупаво. Той се учи от вашите редакции, за да правите по-точни предложения в бъдеще.

Не е за всеки – например по-голямата част от деня ми се прекарва изключително в Google Документи, така че ми е трудно да тренирам нещо, което автоматично да проследя всичките си различни клиенти / проекти, когато използвам един и същ уебсайт през целия ден.

Но ако вършите различни задачи – автоматичното проследяване на времето е доста спретнато.

�� Какво ще искате …

 • Автоматично проследяване на времето Вече го видяхте по-горе. Това може да ви спести време, уверете се, че не ви липсват часове, и да ви държи на път. Освен това е приятна функция, ако искате приложение за проследяване на времето на служителите, което да ви каже какво правят вашите хора през целия ден.
 • Има вграден Табло за здраве на проекта което ви помага да контролирате часовете за таксуване, за да сте сигурни, че вие ​​или целият ви екип не надхвърляте бюджета си.
 • Екипътното табло също ви дава представа за производителността на целия ви екип.

�� Какво може да не ви хареса …

 • В някои уникални ситуации (например работите изключително в Google Документи през целия ден), може да е трудно автоматичното проследяване на времето да работи ефективно. Всъщност предпочитам ръчно проследяване на времето и съм сигурен, че не съм единственият.
 • Няма свободен план.

�� Цени

За месечните цени, Timely започва от $ 7 на месец за соло потребители, или $ 20 на потребител на месец за отбори.

Отидете на Timely

6. HubStaff

Най-доброто за …проследяване на времето за отдалечени екипи и фирми, което го прави добро като приложение за проследяване на времето на служителите. Не за физически лица.

Подобно на Time Doctor, Hubstaff е по-насочен към работодателите, които искат да наблюдават и проследяват времето на служителите си.

Hubstaff работи като настолно или мобилно приложение, включително поддръжка за по-малки операционни системи като Chromebook и Linux.

Ако искате наистина да наблюдавате вашия екип, можете:

 • Направете до 3 произволни скрийншота за период от 10 минути (или деактивирайте тази функция, ако желаете)
 • Проследявайте движенията на мишката и кликванията на клавиатурата
 • Наблюдавайте използването на Интернет и приложенията, включително диаграма на времето, прекарано във всеки уебсайт / приложение

Hubstaff

След това, след като разполагате с всички данни за вашия екип, Hubstaff може автоматично да изчислява заплати, включително автоматични плащания чрез PayPal, Payoneer или Bitwage.

�� Какво ще искате …

 • Можете да създадете множество отделни организации, всяка със свои служители и проекти.
 • Hubstaff поддържа както ръчно, така и автоматично проследяване на времето, включително дали членовете на екипа могат ръчно да създават записи.

�� Какво може да не ви хареса …

 • Някои хора съобщават за странни автоматични стартирания / спирки.
 • UI е малко датиран на места, особено с настолното приложение.

�� Цени

Hubstaff има ограничен безплатен солов план. Платените екипни планове започват от $ 5 на потребител на месец и стигат до $ 10 или $ 20 на потребител на месец за повече интеграции, автоматична ведомост и други функции.

Отидете в Hubstaff

7. отметка

Най-доброто за… по-големи отбори, които са отложени от "на потребител" ценообразуване на други инструменти и биха предпочели приложението им за проследяване на времето на служителите да бъде по-малко ограничително по отношение на потребителите на борда.

Структурата за фактуриране на Tick е едно от най-уникалните неща за този тракер. Докато всеки друг инструмент ви таксува "на потребител" за екипни планове, Такси за такси на "проект", като всеки план е в подкрепа неограничен брой потребители.

В зависимост от това колко проекти работите, това може да означава значителни икономии на разходи, особено за по-големите екипи.

Действителният интерфейс е доста основен – той ви поставя проекти и задачи, които можете да проследявате или в реално време, или чрез ръчно въвеждане на данни, след като приключите.

отметка

След това можете да видите проследяването си в персонализирани отчети, които ви позволяват да разчитате:

 • клиент
 • Член на екипа
 • Плащане срещу часове без такса

�� Какво ще искате …

 • Ценовата стратегия е привлекателна за големи екипи, които не работят по много проекти.
 • Може да зададете a "времеви бюджет" на проект, за да ви помогне да останете на път.

�� Какво може да не ви хареса …

 • Интерфейсът му не е толкова приятен, колкото повечето други инструменти.
 • Трябва да зададете задачи в интерфейса на всеки проект – не можете да ги създавате в движение. Това прави създаването на нови задачи за даден проект отнема повече време, отколкото е необходимо.

�� Цени

Помня – всички тези планове поддържат неограничени членове на екипа (дори безплатния план). Плановете са:

 • 1 проект – Безплатно
 • 10 проекта – 19 долара на месец
 • 30 проекта – $ 49 на месец
 • 60 проекта – 79 долара на месец
 • Неограничени проекти – 149 долара на месец

Архивираните проекти правят не брои спрямо границите си.

Отидете на Tick

Кое приложение за проследяване на времето на служителите трябва да използвате? ��

Е, очевидно това зависи много от вашите нужди. Невъзможно е да се предвиди, тъй като тя е толкова силно базирана на вашите собствени работни процеси.

Но ето няколко предложения, като започнем от действителните инструменти, които аз и екипът на CodeinWP използваме.

Аз съм солов фрийлансър, така че моите нужди са различни от екипа на CodeinWP като цяло.

 • лично, използвам Toggl да управлявам всичките си проекти на свободна практика, защото открих, че интерфейсът му е най-модерният. Екипът на Toggl свърши страхотна работа, като направи всяко подходящо действие достъпно направо от един екран – обичам, че никога не ми се налага да губя време за навигация в други области. Единственият път, когато някога напусна този унифициран екран, е когато трябва да генерирам отчет.
 • От друга страна, екипът на CodeinWP използва Time Doctor защото те са отдалечен екип, който трябва да може да проследява проекти заедно.

Отвъд това, Timely предлага уникален подход с тежкия си фокус върху автоматичното проследяване и учене. Hubstaff потенциално може да бъде по-евтин от TimeDoctor, особено за по-големи отдалечени екипи. И Tick предлага уникален подход за ценообразуване, който може да го направи наистина достъпен за екипите за сътрудничество, дори ако аз лично не съм фен на неговия интерфейс.

Ето това е страхотното нещо:

Всички тези инструменти предлагат безплатни планове или безплатни изпитания, така че можете да си поиграете с всички тях и да видите кой работи най-добре за вас и / или работните процеси на вашия екип!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление и представяне от Карол К.

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map