7 грешки, които трябва да избягвате, когато популяризирате своя дизайн в WordPress през 2020 г.

7 грешки, които трябва да избягвате, когато популяризирате своя дизайн в WordPress през 2020 г.

7 грешки, които трябва да избягвате, когато популяризирате своя дизайн в WordPress през 2020 г.
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Едно нещо, за което всеки нов собственик на бизнес научава по-рано, отколкото по-късно, е, че насърчаването на бизнес често се оказва много по-трудно, отколкото да вършите действителната работа – предоставянето на услуги на клиенти.


Някои бизнес експерти вземат това още повече и разтягат идеята, че промоцията е по-важна от реалния продукт.

Въпреки че не съм напълно съгласен, със сигурност е нещо, което си струва да помислите, и особено ако сте в етап на планиране на вашите операции.

Не ме разбирайте погрешно; Вашата услуга трябва да бъде страхотна, ако искате да постигнете успех. Само че страхотна услуга няма да ви стигне никъде. Без ефективен подход за популяризиране не можете да очаквате невероятни резултати с новия си бизнес дизайн WordPress.

За съжаление, хората, които тепърва започват, често стават жертва на някои вредни маркетингови практики, без дори да го осъзнават. Различен маркетинг "гурута" обичате да ни продавате по някакви странни идеи и да обещавате, че те са ултра ефективни, докато в действителност те само навредят на вашата марка и репутация или изравняват, не работят изобщо.

Може да се заинтересувате и от тези статии:

 • 15+ най-добри теми за WordPress с плосък дизайн за уебсайтове за бизнес, блог и списание 2020
 • 20+ страхотни дизайнерски портфейла, които да видите преди да създадете свой собствен
 • Тенденции за дизайн на теми за WordPress (2003 до 2020 г.)

Ето набор от често срещани грешки и примери как да не промотирате новия си бизнес в WordPress.

1. Изпращане на случайни студени електронни имейли

Обхватът е чудесен за бизнеса. Според мен това всъщност ще бъде доминиращият метод за популяризиране на 2020 г. Чувствайте се свободни да ни туитвате отново за това …

Казано е, че студената работа ще работи за вас само ако изследвате хората, с които се опитвате да се свържете, вместо да избирате произволните си клиенти.

Те наистина имат нужда от вашите услуги? Можете ли да им предложите нещо уникално, нещо, което е конкретно свързано с проблемите, които изпитват в момента? Знаете ли къде да търсите такива контакти?

Какво да правя? Добре, ето моята лична стратегия. Работи за почти всяка ниша, която може да се представи (включително WordPress дизайн). Вижте базата данни на CrunchBase. Това е страхотна директория от последните кръгове на финансиране, нови стартиращи стартирания, други се придобиват и т.н. (в основата на всички дейности, свързани със стартирането). Можете да изтеглите тяхната база данни и да я разглеждате по категории. По този начин можете да идентифицирате нови фирми, които току-що са получили финансиране и вероятно се нуждаят от вашите услуги. Посетете до тези, вместо това, което случайно намерите в Google.

2. Спам в социалните медии

Спамът в социалните медии е един от най-често срещаните грехове за промоция в наши дни. Ето какво искам да кажа, ако направите някое от следните неща, спамвате и вероятно трябва да спрете:

 • Туитър за вашите услуги на всеки час.
 • Изпращане на директни съобщения с молба хората да посещават вашия сайт.
 • Публикуване на Facebook статуси за вашия сайт на всеки час.
 • Използване на StumbleUpon за популяризиране само на вашия сайт.
 • След 30 000 души в Twitter само заради числата.
 • Изпращане на нискокачествени и несвързани снимки в Instagram само заради него.
 • Купуване на повторни туитове и фалшиви акции на вашата страница за продажби.
 • Присъединяване към несвързани разговори и включване на вашия бизнес през цялото време.

И добре, разбирам, че до известна степен трябва да го фалшифицирате, докато не го направите (или правите?), Но спамът в социалните медии е просто твърде много и не е ефективен в дългосрочен план по една проста причина: това е ултра досадно за други хора и дори ако имате някои следи сега, ще го загубите много скоро.

Какво да правя? Присъединете се само към съответните кореспонденции и следвайте хората, които искате да следвате по други причини, различни от това, че просто ги правите. Потърсете партньори, ангажирайте се и посегнете към тях. Присъединяване Quora и потърсете въпроси, свързани с видовете услуги, които предлагате директно. Гарантирам, че има един тон такива неща там.

3. Не се възползвате от официалната директория с теми

Не всички осъзнават това, но официална директория за теми в WordPress.org е чудесна среда за насърчаване на вашия бизнес в WordPress дизайн.

Не е рядкост нова тема да бъде изтеглена хиляди пъти, просто защото е в директорията. Хората просто прескачат естествено там, тъй като това е официалното място за получаване на вашите теми.

И тъй като директорията се посещава ежедневно от хиляди хора, които се интересуват от промяна на дизайна на своите сайтове … е, съвсем очевидно е защо можете да намерите много потенциални клиенти там.

Какво да правя? Създайте шепа качествени теми на WordPress и се опитайте да ги включите в списъка в директория, независимо какво. За да направите нещата по-прости (и по-добри в същото време), използвайте тема за начало като . С него ще можете да изградите добра тема много по-бързо, отколкото когато правите всичко отначало. Един много важен елемент тук е да напишете описанията на вашите теми по начин, който кани хората да проверят отново с вашия сайт и да видят какво още можете да предложите.

4. Използване на онлайн реклами само заради него

Вероятно сте вероятно сте чували, че AdWords е ефективен промоционален метод. И наистина е така, но не за всички.

AdWords е ефективен само когато създадете обмислена кампания, която използва някои реклами с директен отговор и пренасочва хората към целевата страница, където те могат да предприемат незабавни действия (като например закупуване на някоя от услугите ви, например).

Използването на AdWords само за да получите известен трафик към вашия сайт, без да предлагате нищо на посетителя, може да се възползва незабавно, няма да бъде ефективно и ще ви загуби само.

Какво да правя? Използвайте AdWords само за реклама с директен отговор. AdWords не е най-рентабилният метод за брандиране.

5. Използване само на онлайн дъски за работа

Намирането на първите ви концерти чрез онлайн дъски за работа (като oDesk, Freelancer.com или дори Craigslist) наистина е възможно, но всъщност не е много препоръчително.

Проблемът с дъските за работа е, че се състезавате с десетки хора на всяка изложба, която се опитвате да спечелите. Недостатъкът тук е, че в подобна среда единственият различаващ фактор е цената, която предлагате. Абсолютно няма да кацаш концерт, ако не си най-евтиният човек в стаята … и трикът е, че никога не си. Винаги има нещо, което желае да работи за по-малко.

Какво да правя? Забравете за онлайн дъските за работа. Те са добри за печелене на допълнителни пари, но не толкова за изграждане на устойчив бизнес. Вместо това започнете да експериментирате с терен (предишната точка) и използвайте личната си мрежа от контакти.

6. Не е разделено тестване

Разделянето на тестове е най-добрият метод за подобряване на резултатите от всяка тактика за онлайн промоция. И аз имам предвид ВСЕКИ.

Разделянето на тестове е като магия. Например, можете да вземете тактика, която ви генерира 2 процента отговор и да я превърнете в 4 процента, което в повечето случаи означава удвояване на печалбата ви.

Какво да правя? Идеята е проста. Когато експериментирате с какъвто и да е вид промоционален метод, винаги стартирайте едновременно две отделни версии на вашата електронна поща за реклама / съобщение / обхват. Например, когато използвате две отделни съобщения за аутрич, може да откриете, че едно от тях генерира повече отговори (че хората просто резонират с него по-добре), трябва да вземете това съобщение и да започнете да го използвате като контрола за всеки следващ имейл на терен. Правенето на това за по-дълго време – винаги тествайте две съобщения един срещу друг – ще доведе до получаване на много ефективен шаблон във времето.

7. Не се създава списък с имейли

Изграждането на имейл списък е един от най-добрите методи за провеждане на текуща промоция. Започвате, като завеждате хората на вашия сайт, убеждавате ги да се присъединят към вашия пощенски списък (като предлагате безплатен подарък, например), а след това следвате с тях винаги, когато се почувствате като това.

Не мога дори да ви кажа колко пъти съм виждал интервю с популярно бизнес лице или блогър, където те са признали, че съжаляват, че не са създали имейл списък още от първия ден. На този ден и възраст – особено в онлайн – списък с контакти по имейл до хора, които се интересуват от това, което предлагате, е сред най-големите бизнес активи.

Какво да правя? Тайната на добрия имейл маркетинг е да поддържате комуникационното си съдържание, а не задвижването.

Така както казах, започнете с предлагане на нещо, което да примами бъдещите ви клиенти, например в нещо подобно "Контролен списък за дизайн на сайта – стъпките, които трябва да преминете, преди да наемете дизайнер."

След това се регистрирайте в добра услуга за електронни бюлетини като Sendinblue (безплатна) и вградете абонаментни формуляри на вашия сайт. Настройте всичко по начин, така че всеки абонат да получи контролния ви списък, след като се регистрира.

И накрая, уверете се, че повечето от вашите имейли / бюлетини са пълни със страхотно съдържание и изпращайте промоционално съобщение само веднъж..

Истинската сила на това е, че трябва само да работите усилено, докато съставяте списъка си, а след това по-късно можете да се свържете директно със своите абонати без допълнителни разходи.

заключение

Само за да обобщите, ето стратегията за най-ядките думи, която можете да използвате:

 • Изследвайте преди да достигнете и да използвате помощни сайтове като CrunchBase.
 • Не спамете в социалните медии. Ангажирайте вместо това.
 • Подайте поне няколко теми в официалната директория с теми.
 • Обмислете вашата стратегия за онлайн реклама. Може ли наистина да се изплати?
 • Забравете за онлайн дъските за работа.
 • Сплит тест … като луд.
 • Започнете да съставяте имейл списък.

Какво мислите за това и имате ли нещо конкретно във фурната за вашия бизнес през 2020 г.?

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector