5 от най-добрия софтуер за планиране на срещи за вашия бизнес през 2020 г.

5 от най-добрия софтуер за планиране на срещи за вашия бизнес през 2020 г.

5 от най-добрия софтуер за планиране на срещи за вашия бизнес през 2020 г.
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Личен треньор на фитнес се нуждае от начин за резервиране на сесии с клиенти. Лекарят се нуждае от начин за планиране на контролни прегледи с пациенти. Повечето фирми се нуждаят от някакъв начин да получат вътрешни срещи по книгите – и всичко това трябва да бъде автоматизирано ��, с календари ��, напомняния and и др. Ето защо днес искаме да очертаем и сравним най-добрия софтуер за планиране на срещи налични там.


Този софтуер премахва необходимостта от досадни имейли и телефонни обаждания. Ще можете да стартирате график в реално време за записване на срещи, заедно с други страхотни функции като събиране на плащания от клиенти.

Най-добър софтуер за планиране на срещи

Какво трябва да търсите в най-добрия софтуер за планиране на срещи?

�� Разумно ценообразуване
Първо най-важното. Някои софтуер за планиране на срещи е твърде скъп. Можете да намерите няколко по-евтини опции, които все още предоставят някои от най-добрите инструменти за планиране на пазара.
�� Простотата или богатството на функции, от които се нуждае вашата организация
Някои компании изискват стабилни опции и инструменти за брандиране, за да приемат плащания за няколко работници в организацията. Други компании се нуждаят от прост инструмент за бързо планиране на вътрешни срещи. Разберете кой тип софтуер е подходящ за вас.
Организация на разписанието
Това включва визуални календари за физически лица. Трябва да можете да конфигурирате графика си и да блокирате определени области, когато е необходимо. Полезен е и график за плъзгане и пускане.
�� Координация на календара
От разсрочване до проверка на календари на други хора, всички графици във вашата организация трябва да бъдат свързани. Можете също така да искате функциите да се свързват с календари на клиенти за споделяне и експортиране.
⚙️ Опции за персонализиране, за да съответстват на вашия бизнес облик
Брандирането е важно, така че външният вид на софтуера за планиране на вашата среща не трябва да се различава. Това е особено вярно, ако планирате график с хора извън вашата компания – като клиенти за лични обучения или клиенти на салони.
�� Опции за приемане на плащания и продажба на пакети или услуги
Вашата микро пивоварна продава ли билети за работилници или класове? Редовно ли се провеждат часовете ви за йога студио за резервации? Умно е да събирате плащания предварително. Някои от тези инструменти дори имат опции за продажба на неща като членство.
�� Покани, напомняния и последващи действия
Това включва автоматизираната система за съобщения, която изпраща интерактивни покани и напомняния. Поканите трябва да позволяват на хората да добавят срещи към собствените си календари. Също така е хубаво да видите множество опции за съобщения, като текст, имейл или дори социални медии.
�� Форми за клиенти по време на резервация
Това помага при събирането на клиентска информация преди срещата. Например, лекар може да иска да знае за застраховката и личната информация.
⏲️ Предложения за времеви рамки, за които хората могат да гласуват
Някои от най-добрите софтуерни програми за планиране на срещи по-долу предлагат системи за гласуване, за да се види коя дата работи най-добре за група.
�� Мобилни версии
Хората във вашата организация не винаги ще бъдат в офиса. Уверете се, че вашият софтуер за планиране на срещи включва мобилни приложения, които действително работят добре.
�� Персонализирани табла за управление
Таблата за служители и клиенти обикновено предлагат списъци с предстоящи срещи, опции за анулиране и настройки за персонализиране, като изображения на профили.

Пет от най-добрите софтуерни опции за планиране на срещи

График на остротадраскулка10to8AppointmentPlusScheduFlow
Начална цена (на месец)Безплатни и 15 долараБезплатно и 4 долараБезплатно и $ 9.6$ 49$ 29.95
Текстови покани и напомняния?даНедадаНе
Гласуване за най-добри дати?НедаНеНеНе
Интеграции на WordPress и календар?дадададада

1. График на острота (Acuityscheduling.com)

Acuity онлайн

Acuity Scheduling е възможно най-популярният планировчик на срещи, поради своите възможности за използване в широк спектър от индустрии.

Той работи като онлайн помощник за резервации, така че графикът ви да е отворен за клиенти и други работници по всяко време. Вашата наличност в реално време се показва в графика Ви, заедно с опциите за приемане на плащания, разсрочване и блокиране на определени части от календара Ви.

Общи планове за разходи и цени

Една от най-добрите части на Acuity Scheduling е ценообразуването. Имате не само опция за седемдневна безплатна пробна версия, но и безплатен план е наличен:

 • Безплатен план – 0 долара на месец за календар с клиент самопланиране и опции за предлагане на неограничени срещи и услуги.
 • Възникващ план – 15 долара на месец за всичко в предишния план, плюс по-разширени функции като автоматизирана конверсия на часовата зона, персонализиране на календара, многобройни интеграции и възможност за вграждане на графика на вашия уебсайт.
 • План за отглеждане – 25 долара на месец за всичко в предишните планове, напомняния за текстови съобщения, планове за плащане и членство и други опции за продажба на неща като подаръчни сертификати и пакети за срещи.
 • План на електроцентралата – 50 долара на месец за всичко в предишните планове, няколко опции за часовата зона за множество служители, персонализиран достъп до API, спазване на HIPAA и премахване на Acuity брандиране.

Лесна употреба и надеждност

Лесността на използване е гордост от хората на Acuity. Графикът не само работи за всички 24 часа на ден, но повечето основни функции вече са конфигурирани направо. Това включва опции като напомнящи имейли и клиентски самостоятелно планиране. Интеграциите трябва да бъдат настроени едно по едно, така че да включват приложения или добавки за интеграции като iCloud, Google Calendar и MailChimp. Като се казва, всички те са лесни за активиране.

Топ функции

 • Красив календар в реално време с графични инструменти за брандиране.
 • График с неограничени срещи и услуги.
 • Автоматизирани напомняния за текст и имейл и други съобщения.
 • Имате няколко възможности за продажба на продукти и услуги. Някои от тях включват планове за плащане, абонаменти, членство и сертификати за подаръци.
 • Интеграции с дълъг списък от инструменти, като Google Calendar, iCloud, Outlook.com, Office 365, Freshbooks, Mailchimp и Pipedrive.
 • Организирайте услугите си като групови събития, семинари или класове.
 • Включете незадължителни полета за добавки или съвети.
 • Получавайте разширени отчети за изпълнението, неприсъстващите и всички срещи.

Отидете на Acuity Scheduling

2. драскулка (Doodle.com)

драскулка

Doodle придоби популярността си като личен и бизнес планировчик с уникалната възможност да поиска от хората да гласуват на определени дати, които може да са полезни за среща. Така че, създателят на срещата би предложил определени часове и дати, покани хора в организацията (или група приятели), след което избере окончателния избор въз основа на гласовете. След това можете да потвърдите времето за всички участници и да го поставите в съответните им календари.

Общи планове за разходи и цени

Doodle има безплатен план за лична употреба, но много по-малки организации може да могат да използват и безплатните цени. Единственият безплатен пробен период е за платените планове, а той продължава 14 дни. Също така си струва да споменем, че Doodle има само годишни цени.

Ето офертите за ценовия план:

 • Безплатен план – $ 0 за основно планиране, скрити записи и опция за свързване на календар. Безплатният план се поддържа с реклами и можете да получите достъп до календарите чрез уеб браузър или мобилни приложения.
 • Начален план – 48 долара на година за един потребител, всичко в Безплатния план, експорт, допълнителни полета, напомняния, покани и без реклами в приложението.
 • Про план – 72 долара на година за един потребител за всичко в останалите планове, персонализиране на марката, персонализиран поддомейн, администраторски акаунти. Освен това получавате някои инструменти за фактуриране, фактуриране и настройки за срещи 1 на 1.
 • Екипен план – 180 долара годишно за пет потребители за всичко в останалите планове + приоритетна поддръжка, управление на множество потребители и Doodle Bot for Slack.

Лесна употреба и надеждност

Doodle е създаден, за да опрости драстично процеса на планиране. И това са направили разработчиците. Много организации са разбрали, че други по-скъпи планиращи програми са твърде сложни за обикновен календар. Doodle е готов за мобилна употреба, той е идеален за много видове бизнес и има тази прекрасна функция, която позволява на хората да гласуват в най-добрите времена за среща.

Топ функции

 • Система за гласуване, която подтиква всички от вашата група или организация да посочат най-добрите си времена за среща или събитие.
 • Персонализирано брандиране с някои от плановете.
 • Приложения за Android и iOS за мобилно планиране. Автоматизирано синхронизиране на календара за това, кога са взети решения за събитията.
 • Канелни покани, актуализации и напомняния.
 • Вариант да се види дали някой липсва при гласуването.
 • Експортиране за споделяне на резултатите.
 • Инструменти за среща 1 на 1 за споделяне на наличността и бързо намиране на подходящите времена между двама души.
 • Опции за таксуване за PayPal и кредитни карти. Можете също да изпращате фактури.
 • Разширени настройки за администраторски акаунти, управление на няколко потребители и получаване на персонализиран поддомейн.

Отидете до Doodle

3. 10to8 (10to8.com)

10to8

10to8 е един от най-добрите софтуерни програми за планиране на срещи и по уважителна причина. На първо място е на разположение безплатен план за тестване на софтуера и потенциално използването му за по-малки предприятия.

Налични са множество регистрационни данни за персонала и получавате красиво табло за управление на календара, което се синхронизира с инструменти като Google Calendar, PayPal и други. Поставете модула за резервации на вашия уебсайт и използвайте някои от интересните функции за предотвратяване на неприсъстващи.

Общи планове за разходи и цени

Безплатният план може просто да работи за някои стартиращи фирми и малки фирми. Освен това можете да изпробвате безплатната пробна версия и след това да надстроите до един от месечните планове, ако е необходимо:

 • Безплатен план – $ 0 за календарна програма, SMS съобщения, 100 срещи на месец, две влизания и онлайн поддръжка на клиенти.
 • Основен план – 9,6 долара на месец за всичко в безплатния план плюс персонализиран календар и брандиране на график.
 • План за отглеждане – 20 долара на месец за всички функции в предишните планове, 300 срещи на месец, три влизания в персонала, персонализиране на SMS, както и телефонна и онлайн поддръжка.
 • По-голям бизнес план – 40 долара на месец за всичко в предишните планове, 600 срещи на месец, шест влизания в персонала, инструменти на HIPAA и подписан BAA.
 • Предприемачески план – Този план е напълно приспособим въз основа на броя срещи, от които се нуждаете на месец и ако искате допълнителни функции. Свържете се с 10to8 за оферта.

Можете също така да плащате годишно за по-евтини цени.

Лесна употреба и надеждност

10to8 се интегрира с WordPress и Facebook, за да разполагате с вашия график онлайн за клиенти. Календарът е доста конфигуриран направо извън кутията и можете да импортирате и експортирате срещи с Google Календар. Мобилните приложения са чудесни за хората да преглеждат календари в движение, а графикът ви винаги се актуализира в реално време, така че да не направите двойна книга.

Топ функции

 • Умните напомняния за текст и имейл се изпращат, за да можете значително да намалите несъобщенията.
 • Безплатен уебсайт за резервация на клиенти.
 • В календара е предвидено поле за чат, за да разговаряте с други работници във вашия офис.
 • Интеграции с WordPress, Facebook, Google Календар и много други.
 • Приемете плащания чрез PayPal.
 • Няколко инструмента за персонализиране, за да направите вашите календари да отговарят на марката на вашата организация.
 • Няколко влизания и табла за персонала, така че не е нужно да споделяте собствените си данни за вход.
 • Поддръжка за неограничени SMS съобщения. Можете дори да персонализирате тези SMS напомняния в някои от плановете.

Отидете на 10to8

4. AppointmentPlus (Www.appointmentplus.com)

плюс назначаване

Цялата идея зад AppointmentPlus е, че можете да започнете да планирате срещи, когато бизнесът ви е по-малък, а след това се разширява до по-мощни инструменти, докато расте. AppointmentPlus предлага решения за малък и среден бизнес, заедно с опция за предприятие.

Гъвкавостта и мащабируемостта е ключът към AppointmentPlus, така че това определено е софтуер за планиране на най-добрите срещи за сериозен бизнес. Да, решение като Doodle е елегантно и лесно, но това е планировчик на електроцентрали с персонализиране в предвид за всички видове бизнес.

Общи планове за разходи и цени

AppointmentPlus не е най-евтиният планировчик на срещи, но софтуерът е пълен с функции. Не само това, но и ценовите планове са създадени за гъвкавост с разрастването на бизнеса ви.

Безплатни тестове не са налични, но AppointPlus предлага демонстрации на софтуера за планиране на назначаването му.

Ето плановете:

 • Бронзов план – $ 49 на месец за физически лица и по-малки отбори. Той предлага функции като множество администратори, планиране на събития, плащания, интеграция в уебсайтове и Facebook, SMS напомняния и известия по имейл.
 • Сребърен план – 69 долара на месец за стартиращи и малки екипи, които се нуждаят от повече функционалност. Функциите включват всичко от предишния план, интерактивни известия, изключения от графика на обслужване, споделяне на профили на персонала и филтри на персонала.
 • Златен план – 99 долара на месец за по-утвърдени предприятия с по-голям персонал. Получавате всички функции от предишните планове, ограничения за IP адреси, повече полета за срещи, шаблони, споделяне на стаи, множество срещи във времеви интервали и анализи.
 • Платинен план – 199 долара на месец за по-малки предприятия. Функциите включват всичко от предишните планове, специализиран мениджър на акаунти, повече потребителски профили, голям обем за срещи, персонализирани полета, атрибути за местоположение, под-услуги, инструмент за търсене на местоположение и други.
 • Предприемачески план – Този план е персонализирано ценообразуване за някои от най-големите организации в света. Вие получавате всички функции, включително всякакви други персонализиране, от които се нуждаете.

Лесна употреба и надеждност

В сравнение с някои от другия софтуер за планиране на срещи, AppointPlus има стръмна крива на обучение. Като се има предвид, най-добре е за екипи с ИТ специалисти или разработчици, които са готови да управляват системата. Освен всичко това, целият софтуер е надежден и гъвкав спрямо вашите собствени бизнес нужди. Той е предназначен за компании, които се нуждаят от мащабиране и извършване на корекции на функциите – а не за онези, които са наред с опростен график.

Топ функции

 • Персонализирани решения за планиране за различни отрасли като образование, логистика и здравеопазване.
 • Мощен планировчик, който позволява на вашите клиенти да резервират срещи по всяко време.
 • Инструменти за свързване на вашите резервации с маркетинг по имейл и публикации в социалните медии. Имейл и текстови известия за покани и напомняния.
 • Някои от най-стабилните отчети, които ще намерите от планировчик на срещи. Някои статистически данни включват нива на показване и тенденции за закупуване на продукти.
 • Интеграция на трети страни с приложения като Mailchimp, Google и iContact.
 • Отлична структура за ценообразуване, за да се гарантира, че вашият бизнес мащабира правилно.
 • Обработка на плащания.
 • Допълнителни полета за среща и персонализирани полета в някои от плановете.
 • Бърза интеграция както с вашия WordPress сайт, така и с Facebook.

Отидете на AppointmentPlus

5. ScheduFlow (Www.duoserve.com/scheduling-software)

scheduflow

Duoserve е компания, която продава софтуер за облачна производителност, единият от които е за време и посещаемост, а другият е предназначен за насрочване на график. Опцията за насрочване на среща се нарича ScheduFlow. Това е един от най-добрите планиращи срещи за премахване на ръчната работа и получаване на заплащане за продажба на услуги и резервация на концерти.

Назначенията, консултациите и срещите се поддържат чрез ScheduFlow и дори можете да управлявате служители, като назначавате задачи и планирате смени. Като цяло това е изключително визуален софтуер за планиране на срещи с някои допълнителни инструменти за организиране и търсене на клиенти.

Общи планове за разходи и цени

Ценообразуването на ScheduFlow е посочено като месечно и годишно, като по-добрата стойност идва, ако плащате за година предварително. Няма безплатна версия на ScheduFlow, но 30-дневната безплатна пробна версия ви дава време да я изпробвате.

Ценовите планове включват следното:

 • Начален план – 29,95 долара на месец за пълен достъп до функции, неограничени срещи, неограничени клиенти, два компютъра, 20 календара и безплатна поддръжка по имейл.
 • Най-популярен план – 52,95 долара на месец за всичко в предишния план, пет компютъра, 50 календара и безплатна поддръжка за телефон и имейл.
 • Предприемачески план – 189,95 долара на месец за всичко в предишните планове, 25 компютъра и 250 календара.

Лесна употреба и надеждност

ScheduFlow е доста лесен за настройка и средният потребител трябва да може да научи интерфейса в рамките на няколко дни или дори часове. Това е и много адаптивен софтуер, който може да работи за широк спектър от индустрии и бизнеси. Документацията за поддръжка на клиенти е доста оскъдна, така че е добре, че не е необходим по-опитен технологичен биз, за ​​да стартирате ScheduFlow. Въпреки това дизайнът на софтуера изглежда някак остарял. Това може да е така, защото част от софтуера работи като родно приложение за десктоп, докато много хора започват да свикват основно да работят в лъскави облачни платформи.

Топ функции

 • Визуално използване на ресурсите с информация кой от вашите служители е резервирал най-много или най-малко клиенти.
 • Графикът има инструмент за плъзгане и пускане за придвижване и разсрочване на срещи.
 • Можете да разрешите или забраните двойната резервация.
 • Изгледът на календара ви е напълно адаптивен. Същото може да се каже и за календарите на служителите.
 • Той има лента за търсене за бързо намиране на клиенти и техните срещи.
 • Разписанията могат да се разглеждат на всяко устройство.
 • Управлявайте служителите чрез задаване на определени задачи или планиране на смени за персонала.
 • Събирайте плащания от вашите клиенти чрез модула за срещи.
 • Присвойте уникални цветове, етикети и статуси на всичките си срещи.
 • Комбинацията от естествен и облачен софтуер означава, че получавате по-функционален, мощен софтуер.

Отидете на ScheduFlow

Кой от най-добрия софтуер за планиране на срещи трябва да изберете?

График на остротадраскулка10to8AppointmentPlusScheduFlow
Начална цена (на месец)Безплатни и 15 долараБезплатно и 4 долараБезплатно и $ 9.6$ 49$ 29.95
Текстови покани и напомняния?даНедадаНе
Гласуване за най-добри дати?НедаНеНеНе
Интеграции на WordPress и календар?дадададада

Имате много опции за софтуер за назначаване, от които да избирате, така че да се надяваме, че това ви помогна да стесните избора до най-добрия софтуер за среща на пазара.

Бихме спорили, че Acuity Scheduling е най-добрият многофункционален софтуер. Doodle е най-простият (и най-евтиният), а 10to8 има някои невероятни интеграции. Харесваме AppointmentPlus за мащабиране на вашия бизнес, докато ScheduFlow има най-добрите възможности за персонализиране.

Ако имате някакви въпроси относно най-добрия софтуер за насрочване на график, представен тук, уведомете ни в коментарите по-долу.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector