20 не особено очевидни съвета на Fiverr за купувачите (научени от първа ръка, докато работите върху WordPress проекти)

Докато правех изследванията си, намерих много съвети онлайн за продажбата Fiverr® но много по-малко информация за това как да извлечете максимума от опита си като купувач. Така че, понеже напоследък доста си играя с Fiverr, реших, че ще попълня тази празнота и ще сложа списък с някои от моите топ съвети на Fiverr – от гледна точка на купувача – да помогнете както на купувачите, така и на продавачите да работят заедно по-добре (добре дошли сте, Fiverr)!


внимание, данни казва: един от трима предприемачи в САЩ се е обърнал към свободна практика за кодиране на помощ през миналата година (виж таблицата по-долу).

Не толкова очевидни съвети Fiverr за купувачите

(Графики от Visualizer Lite.)

В частност WordPress е добре представен в платформи като Fiverr, UpWork и PeoplePerHour, за да назовем няколко.

Колко добре представена?

Ако търсите "Персонализиране на WordPress" на Fiverr ще има повече от 6 800+ резултати (наречени Gigs®), от които да избирате.

Fiverr съществува от 2010 г., това е една от платформите за графичен дизайн на бюджет и наскоро пусна опция за включване на премиум услуги (fiverr.com/pro). В опит да привлекат по-квалифицирани специалисти на борда, в маркетинга им се наблюдава промяна, насочена към изграждането на общност от изпълнители. Така че определено е една от платформите на свободна практика, която да опитате, ако търсите изграждане / ощипване на WordPress сайт.

Ако решите, че искате да подканите Fiverr, ето 20 съвета от Fiverr, за да се възползвате максимално от опита си:

Contents

1. Не използвайте няколко акаунта

Fiverr позволява само един активен акаунт на потребител и всеки (уловен) опит за измама ще доведе до деактивиране на всички свързани акаунти. Можете да прочетете повече за това в техните Условия за ползване (накратко, това е начин да защитят потребителите от измами и злоупотреби).

Помислете добре, преди да изберете потребителското си име Fiverr, защото веднъж регистриран, не можете да го промените.

2. Запазете любимите си

Понякога търсенето на Fiverr е като търсене на пословичната игла в сено. И когато намерите правилната услуга (или, както често се случва, друга интересна услуга в стремежа си да намерите правилната услуга), искате да сте сигурни, че не забравяте какво е.

За да избегнете това, запишете ги за по-късно в отделна колекция, точно както правите в Pinterest.

Списък с любими Fiverr

3. Винаги се свържете с продавача преди да купите

Хубавото на Fiverr е, че позволява на купувачите и продавачите да си комуникират един друг преди да бъде направена поръчка. Дори и да сте намерили правилния концерт, който отговаря на вашите изисквания, не бързайте да натискате този бутон за поръчка.

В близост до профила на продавача ще видите бутон Свържете се с мен, който се появява в прозорец за контакт, където можете да опишете накратко какво търсите. Това ще ви даде възможност да видите отговора на продавача и да научите малко за тях. Получаването на различни отговори ще ви помогне да направите по-добър избор при избора на печеливш продавач.

Опция за продавач на съобщения Fiverr

4. Използвайте тайна дума

Когато публикувате заявка, не забравяйте да добавите тайна дума в описанието на проекта, като помолите продавачите да я споменат, когато правите оферта към вашата заявка.

Ще се изненадате, като видите, че почти 50% от поръчките ще го пропуснат. Това ще ви помогне да отсеете хората, които всъщност не са прочели молбата, и да отидете с най-мотивираните.

Заявка за обслужване на Fiverr

5. Не оставяйте лоши оценки, освен ако това не е неизбежно

Вместо това изпратете съобщение на продавача и обяснете защо не сте доволни от резултатите. Тъй като оценките са много важни за продавачите, е вероятно те да предложат да отстранят проблема ви без допълнителна такса.

По-добре е да дадете шанс на продавачите да поправят нещата, преди да им оставите лоша оценка. Повечето продавачи ще оценят това и ще се опитат да помогнат. Дори и да има малко забавяне, това все още е печеливша печалба.

6. Използвайте някои най-добри практики, за да постигнете по-бързи резултати

Ако търсите бързо поправяне, ще трябва да обърнете внимание на няколко неща. Освен че търсите продавачи на Fiverr, които имат добър отговор и време за доставка, има и други съвети от Fiverr, на които да обърнете внимание:

 • След като публикувате заявка до общността на продавача, подробностите за вашия проект ще преминат в етап на преглед. Това се случва, защото Fiverr трябва да провери дали вашият проект отговаря на техния TOS, което означава, че ще отнеме няколко часа, за да бъде одобрена вашата заявка. Ако искате бързо да се въртят нещата, по-добре изпратете тази заявка възможно най-скоро.
 • За бърз отговор на вашата заявка потърсете продавачи, които са маркирани онлайн. За да видите това, потърсете На линия в горния десен ъгъл на потребителския профил на продавача.
 • Минималният срок за доставка на Fiverr е един ден и сложният проект може да изисква няколко дни за завършване. Продавачите ще уточнят това във времето за доставка на концерта. За да го направите по-бързо, можете или да купите Екстра (повече за това в съвет № 13) или да изпратите съобщение до продавача и да попитате дали те са на разположение, за да доставят по-бързо за допълнителни пари, добавени към концерта.

Fiverr изключително бърза доставка

 • За бързо справяне с даден проект, следете броя на ревизиите, включени в концерт (изброени в раздела с подробности за поръчката). Някои продавачи нямат това уточнено, въпреки че е малко вероятно да рискуват да получат лош преглед за отказ да направят допълнителна ревизия.
 • Използвайте мобилното приложение Fiverr, за да комуникирате незабавно с продавача (повече за това в съвет № 18).

7. Извършете пробен опит, преди да поискате по-голям проект

Ако ви предстои голям проект (със стойност $ 100 +), често ще бъде по-добре да поръчате малък проект първо, за да прецените качеството на продавача.

За целта предлагам да направите малка пробна поръчка с 2-3 продавачи. По този начин ще имате по-голям шанс да стартирате по-големия проект без нежелани изненади.

8. Печелете пари с рефералната програма

Няма бюджет за работа на Fiverr? Можете да започнете да печелите някои. Вместо препоръчвайки Fiverr на приятелите си и получавайки 20% (т.е. $ 5 за $ 25 проект) за всяка нова регистрация, можете да се запишете в тяхната партньорска програма и да получите до $ 50.

За купувачи за първи път (нови регистрирани потребители), които получават концерти на WordPress, Партньорска програма Fiverr плаща ви 40 долара. Като препоръчате услугата на вашия сайт / блог, можете да започнете да печелите големи пари, които можете да изплатите или да ги използвате, за да си купите няколко концерта самостоятелно.

Fiverr Партньорска WordPress

9. Игнорирайте "Топ оферти" от имейл Fiverr

След като направите заявка, офертите ще започнат да се вливат. И Fiverr ще обяви това, като ви изпрати имейл с избран списък от "топ оферти".

Препоръки на Fiverr по имейл

Ето един от най-добрите ми съвети от Fiverr: Не бързайте да ги получавате "подбран" оферти. Fiverr ги избира произволно, избирайки продавачи от първо ниво 1-2, които отговарят на вашата заявка. Двете оферти, които получих, не споменаха тайната дума и със сигурност не бяха най-интересните, които получих.

Запомнете – автоматизиран имейл никога няма да бъде толкова добър, колкото вашето човешко око!

10. преговаряйте

Не препоръчвам винаги да преговаряте за цената – излизането след най-малката цена всъщност не е етично. Но преди да поискате оферта, отделете няколко минути, за да помислите какъв бюджет ви е удобен.

На следващо място, когато публикувате заявката, оставете полето за бюджет празно. Ако офертите се върнат надценени, можете да се върнете и да кажете, че не можете да си позволите толкова много. В повечето случаи продавачите ще бъдат гъвкави и ще ви предложат по-добра сделка.

Може да се заинтересувате и от тези статии:

 • Четири съвета за запазване на вашия WordPress сайт от хакери
 • 14 от най-добрите инструменти за разработка на WordPress за 2020 г. … Не-клише и несъмнено … Залагаме, че не сте ги виждали преди!
 • Защо PSD към HTML не е мъртъв (дори в ерата на WordPress)

11. Задайте ограничен достъп на потребителите и направете резервни копия

Повечето продавачи на Fiverr искат данните за вход на вашия сайт (ако концертът включва каквато и да е директна работа на WordPress, т.е.). Това е често срещана практика, тъй като им помага да разберат по-добре заявките и по този начин да ги доставят по-бързо. За да сте в безопасност, по-добре създайте отделен акаунт с ограничен достъп и без администраторски права. WordPress роли на потребители може да ви помогне да постигнете това.

Освен това, преди да внесете промени, не забравяйте да архивирате вашия сайт и данни.

12. Внимавайте за "пълна / пълна уеб страница за настройка" концерти

Някои концерти обещават да доставят напълно създаден сайт. За целта продавачите понякога избират пиратска тема или използват плъгини, които не са истински. Не само пиратските теми / плъгини няма да получават актуализации и поправки от своите автори, но и често ще съдържат злонамерен софтуер за зареждане!

За да сте чисти, не забравяйте да попитате продавачите дали притежават лиценз за тези продукти и за колко време те ще бъдат валидни. Някои теми се продават с доживотен лиценз, докато други се основават на абонамент (което означава, че ще трябва да плащате периодична такса, за да ги поддържате актуални).

13. Купете екстри / добавки

Продавачите от първо ниво и нагоре могат да надграждат концертите си с екстри / добавки. Тези са изброени в описанието на концерта и понякога те ще се появяват само на етапа на плащане.

Допълнителните услуги могат да ви купят по-бърза доставка, допълнителна ревизия или нещо, свързано с вашия сайт (проверка на сигурността, оптимизация на сайта и т.н.).

Когато обмисляте ъпгрейда, имайте предвид крайната цена и ако бихте платили тази сума за концерта, се доплащате. Ако отговорът ви е да, а допълнителното е нещо, от което се нуждаете, просто отидете и го вземете!

Фивърр екстри

14. Изграждайте отношения

Този е любимият ми от всички съвети за по-фивърри. Ако вече сте изпробвали Fiverr и сте намерили продавач, който ви е свършил добра работа, не търсете друг. Бъдете внимателни и се придържайте към човека, който ви е помогнал на първо място.

В противен случай може само да губите време. Ако продавачът е зает или не може да свърши работата, помолете ги да препоръча някой. Това е подобно на това как работят нещата в реалния живот. ��

15. Не се опитвайте да играете на системата

Това е може би един от основните съвети на Fiverr, които трябва да запомните …

Мнозина се опитват да избягат от комисията на Fiverr, като се свържат с продавач извън платформата. Въпреки че не е невъзможно, по-добре не вървете по този път.

Споделянето на вашите данни за контакт (имейл, потребителски имена в Skype или Facebook, телефонен номер) или искането на имейла на продавача не е разрешено във Fiverr. Не приемайте и не се отдайте на такива дейности, които могат да доведат до забрана на вашия акаунт.

Възстановяването на забранен акаунт е почти невъзможно.

От Общите условия на платформата (връзка):

(…) всяко нарушение на Общите условия на Fiverr е причина за постоянно спиране на всички акаунти.

Като този човек:

16. Достигнете до поддръжката на Fiverr

ако База знания на купувача на Fiverr не беше полезно и имате нужда от човешка подкрепа, можете да се свържете с тях Услуга за поддръжка на клиенти (чрез ZenDesk). Въпреки това, най-бързият начин да се свържете е чрез официален акаунт в Twitter Fiverr.

 • Време за отговор в Twitter: 30 минути
 • Време за отговор на имейл: 2,45 часа

Свързването с Fiverr Support работи доста добре. Така че при спешни случаи те ще ви покрият, което винаги е успокояващо.

17. Използвайте приложението Fiverr

Android Fiverr

Станете на разположение, като използвате безплатните мобилни приложения на Fiverr за Android и iOS. Това ще улесни бързото отговаряне на съобщения, както и сърфирането по време на път и изграждането на вашия списък с любими.

Приложение за Android Fiverr

iOS Fiverr App

18. Оставете съвет за добра работа

След изпълнение на проекта Fiverr ще ви изпрати писмо за преглед. Можете да изберете да го прескочите и след три дни той ще изчезне. Но отзивите са като злато за продавачите, така че се опитайте да намерите няколко минути, за да оставите персонализиран такъв.

След това ще имате възможност да оставите допълнителен съвет за продавача. Това не е задължително, но е хубав начин да кажете благодарности и да помогнете на продавача с малко допълнителни пари. Особено ако сте били доволни и смятате, че може да работите отново заедно, малък съвет винаги е добре дошъл! (FYI; Съветите също таксуват комисионна от Fiverr с 20%, така че продавачът ще получи по-малко.)

19. Присъединете се към общността на Fiverr

Официалният форум на Fiverr е добро място за общуване с хора, които използват Fiverr, въпреки че всъщност малко купувачи го правят. Можете да поставите въпрос в Съвети за купувачите и на Съвети за продавачи категории или просто прегледайте Често задавани въпроси.

Има и а Форум Fiverr на Quora и a Форум Reddit за да достигнат до общността, но нямам представа колко са активни. Ако сте използвали форумите на Quora или Reddit Fiverr, моля, споделете опита си в коментарите!

20. Бъдете професионални

Както всяка услуга, с Fiverr трябва да се работи професионално. Имайте предвид, че нечий бизнес може да зависи от вас, затова се опитайте да:

 • Бъдете търпеливи в общуването – никога не знаете какво може да доведе до забавяне на отговора.
 • Доста ценят работата на хората и не забравяйте, че винаги можете да компенсирате с бакшиш.
 • Не използвайте лош език – "Комуникацията на Fiverr трябва да бъде приятелска, конструктивна и професионална. Фивърр осъжда тормоза, тормоза и омразата към другите."
 • Бъдете разумни с крайните срокове и оставете на продавача достатъчно време да модифицира и прегледа произведението.
 • Не заплашвайте да отмените или да дадете лоша рецензия.

Всякакви по-готини съвети от Fiverr?

Това е всичко от мен. Следването на тези съвети на Fiverr ще направи цялостното ви преживяване на Fiverr по-добро, бързо, по-добро.

Тествали ли сте Fiverr за всяка ваша работа в WordPress? Споделете опита си в коментарите по-долу.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление и представяне от Карол К.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map