20+ най-добрите „Отдалечени“ работни сайтове за намиране на отдалечена работа през 2020 г.

Свободна практика? Да се ​​борите къде да намерите работа в WordPress, за да започнете да работите с най-популярната CMS в света? Намирането на добра работа може да бъде по-трудно от самата работа! Особено когато търсите нещо специфично за ниша като WordPress.


Не се притеснявайте, тук сме, за да помогнем. В следващите раздели ще ви дам 20 различни места, където можете да намерите отдалечени работни места (както и специфични за местоположение работни места, ако това е по ваш вкус).

Ще можете да намерите концерти на пълен работен ден, на непълно работно време и на свободна практика – и за всеки източник на работа ще маркирам видовете работни места, които ще намерите там.

След това, в края на публикацията, ще ви дам пет различни WordPress компании, които се наемат точно тази секунда. Нека копаем и ви наемаме …

къде да намерите работа в WordPress

Бележка преди да започнете

Преди да вляза в списъка, искам да направя малко предупреждение за тази публикация.

Тъй като работодателите естествено искат да публикуват работата си пред колкото е възможно повече квалифицирани очни ябълки, ще намерите някои припокривания в работни места между различни източници. Това е само естеството на играта.

Ще се опитам да избегна публикуването на сайтове със 100% идентични списъци на задания в WordPress, но определено ще се натъкнете на случайни публикации за работа, разположени в множество източници.

Като избягваме това, нека да стигнем до работните места!

Къде да намерите работа в WordPress – на пълен работен ден, на свободна практика + повече

Всички тези източници предлагат отдалечени задания в WordPress, въпреки че много от тях също предлагат специфични за местоположението задачи.

Както споменах, ще посоча и какви видове работни места е вероятно да намерите за всеки източник. Тоест, дали работните места са # на пълен работен ден, # непълно работно време, # свободна практика или комбинация (нормална ситуация).

codeable

1. Кодируем

Видове работа: # свободни работни места

Отидете до Codeable

Codeable е изключителен пазар за фрийлансъри на WordPress. Те не приемат никого, но ако имате котлети, за да бъдете одобрени, ще можете да проучвате различни работни места на свободна практика, които плащат минимум 60 долара на час.

Нейтън Ело е добър пример за фрийлансър на WordPress, който успешно използва Codeable. Ако се интересувате, можете да прочетете неговия блог за някои мнения относно WordPress freelancing и Codeable.

Автентични работни места

2. Автентични работни места

Видове работа: Предимно # на пълен работен ден или #remote, но може да се филтрира и чрез #freelance и # непълно работно време

Отидете на автентични работни места

Authentic Jobs е борда за работа за дизайнери, разработчици и професионални професионалисти. Можете да намерите задания в WordPress, като просто потърсите ключовата дума „WordPress“. Друга отлична характеристика на автентичните работни места е възможността бързо да превключвате между Всички работни места и Отдалечени работни места с натискането на бутон. Можете също така да добавите филтри за тип работа, умения, ниво на опит, компенсация и други.

Бърз съвет: Сигналите също са нещо за обмисляне; потърсете WordPress, превключете дистанционно и задействайте предупреждение по имейл, когато влязат нови задачи.

Ако се интересувате от наемане на разработчици на WordPress, използвайте промо кода CODEINWP10 на касата и вземете 10% отстъпка.

Пазар на свободна практика Toptal

3. Топтал

Видове работа: # свободни концерти

тал

Toptal сметки като себе си като свободен сайт за "топ 3% от таланта на свободна практика". Ако искате да видите задания на сайта, ще трябва да кандидатствате и да бъдете приети. В резултат на това ще намерите по-добре платени работни места от някои други пазари на свободна практика, които ще изброя по-късно в тази публикация.

Намерете задания в WordPress на Remote OK

4. Дистанционна OK Job Board

Видове работа: Предимно # пълно работно време #remote WordPress

Отидете на Remote Ok

Remote OK е издънка на популярния отдалечен работен сайт Списък на номадите. В него са изброени изключително отдалечени задачи, така че няма нужда да сортирате между задания, базирани на местоположението и отдалечени.

Изборът не е огромен, но чрез търсене "WordPress", можете бързо да стесните до всички налични отдалечени задания в WordPress.

По времето, когато пишех тази публикация, имаше четири активни списъци за работа в WordPress.

Jobs.WordPress.net

5. Jobs.WordPress.net

Видове работа: Солидна комбинация между # работни места на пълен работен ден, # непълно работно време и # проекти, базирани на проекта

Отидете на Jobs.WordPress.net

Jobs.WordPress.net е част от семейството на сайтове на WordPress (дори ще го намерите в долния колонтитул на WordPress.org). Тъй като там работят различни хора, които аутсорсират WordPress, тя включва всички видове работни места в WordPress, обхващащи всичко – от дизайн до разработка, малки промени и писане.

Някои задания са специфични за местоположението – така че проверете дали местоположение колона, преди да се вълнувате твърде много от работа.

Състояние на публикацията WordPress Board Board

6. Съвет за статус на работа след публикуване

Видове работа: И два работни места на пълен работен ден и # непълно работно време

Отидете на борда за статус на публикацията

Съвет за статус на публикациите е страницата, фокусирана върху работата от Post Status, популярен сайт за WordPress професионалисти.

Няма много работни места. Но всяка отделна работа на страницата е конкретно за WordPress. Отново, просто се уверете, че търсите отдалечен етикет, защото някои от заданията са специфични за местоположението.

smashingmagazine

7. Разрушителни работни места

Видове работа: И # работни места на пълен работен ден и # свободна практика – въпреки че повечето обяви са на пълно работно време

Отидете на Smashing Jobs

Smashing Jobs е, както подсказва и името, таблото за работа на Smashing Magazine. Тя включва задания за всички видове уеб дизайни и разработчици, но можете да намерите задания в WordPress, като използвате полето за търсене.

Можете също така да филтрирате по видове работни места на пълен работен ден и на свободна практика. Отново просто се уверете, че работата поддържа отдалечена работа. Не всички от обявите за работа правят.

WPHired посветен изключително на WordPress задания

8. WPhired

Видове работа: Предимно # на пълен работен ден, но включва някои работни места #freelance и # непълно работно време

Отидете на WPhired

Както можете да се досетите от името, WPhired се фокусира изключително върху заданията на WordPress. Изглежда сайтът принуждава плакатите за работа да избират местоположение, но ако прочетете описанията на задачите, ще разберете, че много от тях позволяват отдалечена работа.

WPMU Dev Job Board

9. WPMU DEV Job Board

Видове работни места: Предимно еднократни # свободни концерти

Отидете на съвет за работа на WPMU DEV

Работният съвет на WPMU DEV не е толкова активен, колкото преди, но все пак можете да намерите малък избор от свободни работни места в WordPress там.

Когато написах този пост, имаше четири различни публикации за еднократни концерти в WordPress.

SkipTheDrive

10. SkipTheDrive

Видове работа: Предимно # работни места на пълен работен ден

Отидете на SkipTheDrive

SkipTheDrive е сайт, който лекува отдалечени възможности за работа от други сайтове за обяви за работа. Изборът не е огромен – търсенето ми разкри само няколко задания в WordPress. Но е добро място да проверите дали търсите изключително да намерите задания в WordPress, които позволяват работа от разстояние.

startupjobs.asia

11. StartUp Jobs Asia

Видове работа: Повечето обяви са # на пълен работен ден, но също така включват # непълно работно време и # свободна работа

Отидете на StartUp Jobs Asia

Въпреки че повечето от задачите в WordPress на този сайт са в Азия (както може да очаквате от името), можете също да намерите отдалечени WordPress задания на сайта. Така че дали искате да намерите работа в WordPress в Сингапур, Малайзия или "Навсякъде", можете да разгледате много опции в StartUp Jobs Asia.

AngelList

12. AngelList Джобс

Видове работа: Предимно # работни места на пълен работен ден

Отидете на AngelList Jobs

AngelList събира работни места от стартиращи компании по целия свят, много от които позволяват работа от разстояние. Въпреки че заданията не са специфични за WordPress, можете да филтрирате по ключови думи, роли, заплащане, собствен капитал и други, за да намерите задания в WordPress, които напълно отговарят на критериите ви.

Всъщност детайлите на филтрите, предлагани от AngelList, са едно от нещата, които го различават от другите сайтове за работа, според мен. Ще трябва да регистрирате акаунт и да попълните потребителския си профил, за да видите заданията.

Работим отдалечено

13. Работим отдалечено

Видове работа: Предимно # щатни работни места #remote

Отидете да работим отдалечено

Не е изненадващо, че ние работим дистанционно се фокусира изключително върху отдалечени работни места. Тъй като всички работни места са отдалечени, всичко, което трябва да направите, е да търсите "WordPress" да се създаде солидна селекция от работни места.

По време на писането на тази публикация имаше около 6 отдалечени задачи, свързани с WordPress, което е доста солидно, що се отнася до отдалечените работни сайтове.

upwork

14. Upwork

Видове работни места: Еднократни # свободни концерти

Отидете на Upwork

Не ми харесва публикуването на Upwork, тъй като толкова много публикации за работа бързо се превръщат в състезание към дъното, когато става въпрос за цена.

Но ето нещо, което не мога да отрека в работата на Upwork:

Трябва да бъдат намерени много задания за WordPress.

По време на писането на тази публикация търсенето ми "WordPress" разкри над 8 500 различни работни места. Повечето от тях вероятно не са жизнеспособни възможности, но с размер на извадката от над 8 500 различни работни места, определено можете да намерите нещо.

krop

15. Кроп

Видове работа: Предимно # работни места на пълен работен ден, въпреки че има някои # публикации по договори

Отидете в Krop

Krop е дизайнерска дъска, създадена специално за "творчески, дизайнерски и технологични работни места." Много от заданията са на място, но ако кликнете върху индивидуалните длъжностни характеристики, можете да намерите някои отдалечени работни места.

Включвам Krop, защото има редица качествени публикации в WordPress, въпреки че липсата на филтър за отдалечена работа е разочароваща.

Пазаруване на Freelancer.com

16. Фрилансер

Видове работни места: Както подсказва името, това са предимно еднократни #freelance концерти

Отидете при Фрийлансър

Подобно на Upwork, фрилансерът е смесена чанта, що се отнася до качеството на работните места…, но има много работни места, от които да избирате. Всъщност 243,161 WordPress проекта са били изпълнени на Freelancer.com към януари 2015 г. (обща стойност от 60 571 205 долара) – данни сочат.

Към момента на писане на този пост, Freelancer има над 2400 различни концерта в WordPress, които можете да разгледате.

Ако можете да пресеете често често нископлатените работни места, ще намерите работа от инсталиране на WordPress до разработване на приставки и много други.

FlexJobs

17. Flexjobs

Видове работа: Предимно # на пълен работен ден, но включва и # непълно работно време

Отидете на Flexjobs

Flexjobs е голям общ сайт за работа със специфичен фокус върху работата с телекомуникации. Търсенето на WordPress връща впечатляващите 279 публикации. Част от това е, че Flexjobs е малко по-малко куриран от някои от по-агресивно филтрираните сайтове като Remote OK и Работим отдалечено.

И все пак, ако просто искате голямо сметище от отдалечени WordPress работни места и сте готови да се разминете с някои пичове, тогава Flexjobs ви дава добър избор.

Jobspresso

18. Jobspresso

Видове работа: Предимно # на пълен работен ден, но също така може да се филтрира по # непълно работно време и # свободна практика

Отидете на Jobspresso

Jobspresso е добре проектиран сайт за обяви за работа, фокусиран специално върху отдалечена работа. Можете да търсите по ключови думи, както и да филтрирате по отрасли, за да намерите WordPress работни места.

По подобен начин можете да използвате филтри, за да избирате между работа на пълен работен ден, непълно работно време и работа на свободна практика.

По време на писането на тази публикация търсенето на работни места за разработка на WordPress върна 11 различни работни места.

Craigslist

19. Craigslist / Telecommuter Jobs

Видове работни места: Предимно # на пълен работен ден или # непълно работно време в моите търсения, но YMMV.

Отидете на Telecommuter Jobs

Носете с мен тук …

Да, знам, че Craigslist не винаги има най-добрата репутация, що се отнася до работни места. И да, ще трябва да сортирате през куп боклук. Но … ако никоя от другите опции не е работила, всъщност можете да намерите задания на WordPress в Craigslist.

Играх с няколко града, в които съм живял, и съотношението на "обещаваща работа" да се "боклук" беше около 1: 9 … което отново не е голямо.

За да добавите полезно филтриране обаче, можете да използвате Telecommuter Jobs за филтриране на резултатите от Craigslist специално за отдалечени възможности.

onthegosystems

20. OnTheGoSystems

Видове работа: #пълен работен ден

Отидете на OnTheGoSystems

Екипът зад два от най-популярните плъгини за WordPress, Toolset и WPML, винаги търси сътрудници в екосистемата на WordPress.

Присъединете се към 90-те души, които работят заедно по целия свят върху плъгини, които в момента се използват от повече от 700 000 уебсайтове. Вижте техните работни места на пълно работно време и кандидатствайте, ако искате да изпитате мултикултурната среда в OnTheGoSystems.

remotejobsclub

21. Клуб за отдалечени работни места

Видове работа: # пълен работен ден #remote #international

Отидете в клуб за отдалечени работни места

Remote Jobs Club е седмичен бюлетин, който изпраща ръчно подбрани и ръчно проверени отдалечени работни места. Ако ви е писнало да проверявате десетки отдалечени табла за работа, горещо препоръчвам да се регистрирате в техния бюлетин, независимо в коя индустрия се намирате.

22. Вашият собствен уебсайт

Видове работа: Каквото поискаш!

Добре, този е малко сладък. Фактът обаче остава, че едно от най-добрите места за намиране на качествена работа в WordPress е чрез вашия собствен уебсайт.

Ще намерите много фрийлансъри на WordPress, които намират работа чрез собствените си уебсайтове.

Ако търсите някои примери, ето няколко портфолио сайтове от успешни фрийлансъри на WordPress:

Няма да можете да загърнете сайт с портфолио и да започнете да получавате работа веднага. Но като успешен писател на свободна практика мога да кажа от опит от първа ръка, че солидният сайт за портфолио е чудесна дългосрочна инвестиция за намиране на работа в WordPress.

Можете дори да автоматизирате части от вашия бизнес, за да спестите време на генерираните от вашия сайт клиенти.

5 WordPress компании, които се наемат в момента

Искате да пропуснете дъските за работа и да отидете направо към компаниите на WordPress, които се наемат точно сега? Тези пет компании почти винаги наемат нови таланти на WordPress. Вижте ги!

Automattic

1. Автоматичен

Да, този е малко не-мозъчен. Но за кого по-добре да работите от компанията, която в основата си стои зад WordPress?

Automattic почти винаги се наема, въпреки че чух, че процесът на кандидатстване е доста енергичен.

Отидете на Automattic

10up

2. 10up

10up е агенция за развитие, която винаги наема най-добрите WordPress таланти. Ако смятате, че можете да направите разреза, можете да кандидатствате за някоя от техните работни места днес.

Отидете на 10up

Reaktiv Studios

3. Reaktiv Studios

Reaktiv Studios е агенция за разработка на WordPress, която обикновено има поне няколко публикации за работа. Те работят с клиенти като Harvard и The Wire Cutter, така че определено трябва да работите по интересни проекти.

Отидете в Reaktiv Studios

Incsub

4. Incsub

Incsub е компанията, която стои зад Edublogs и WPMU DEV, което означава, че имат много работа за работа с експерти по WordPress.

Отидете в Incsub

Елегантни теми

5. Елегантни теми

Elegant Themes е компанията-майка зад масово популярната тема Divi, както и редица други теми и плъгини. Поради тяхната популярност, Elegant Themes обикновено се наемат за поне няколко WordPress позиции.

Отидете на Елегантни теми

Излезте оттам и се заемете с работа в WordPress

И това закръгля нашия списък къде да намерим WordPress работни места. Ако знаете страхотен източник на работни места в WordPress, които не са в списъка, ще бъде чудесно, ако споделите в коментарите, за да можем да подобрим този ресурс за всички.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление и представяне от Карол К.

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map