Bedste billige WordPress-hosting: 10 muligheder for under $ 0,99 / måned

At finde den rigtige WordPress-vært er kompliceret nok på egen hånd – husk ikke at finde en, der er både god og billig. Med dette i tankerne besluttede vi at gennemføre vores egne test for at identificere de bedste billige WordPress-hostingudbydere, der i øjeblikket findes på markedet.


Det er dog vigtigt at huske, at med hensyn til hosting ikke får du altid det, du betaler for – flere af de webhosts, der er inkluderet på denne liste, har fremragende ratings. Dette fortæller os, at det er bestemt muligt at finde en balance mellem rimelige priser og god ydelse.

I løbet af denne artikel skal vi se på hver webhosts supportfunktioner, performance score, brugervurderinger, individuelle planer og selvfølgelig prisen – så får vi se, hvilken der kommer ud på toppen.

Bedste billige WordPress hosting-udbydere

De bedste billige WordPress-hostingudbydere sammenlignet (fuldt ud)

Da vi dækker en håndfuld forskellige billige WordPress-hosting-tilbud, der bruger flere kriterier, kommer vi helt ned til virksomheden. På den måde får du alle de oplysninger, du har brug for uden fluff.

Når det kommer til hastighedstest, bruger vi to værktøjer, Pingdom og Load Impact. Førstnævnte måler blot belastningshastigheder, mens sidstnævnte belastning tester dit websted ved at simulere op til 25 samtidige brugere, der får adgang til det over en periode på fem minutter. Det sted, der blev brugt til test, var bare en grundlæggende, ren WordPress-installation.

Lad os se.

1. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

Bluehost er et af de få hostingfirmaer, der officielt er anbefalet af WordPress.org. Dette gør det til en af ​​de mere praktiske løsninger på markedet. Bluehost giver dig et dejligt brugerdefineret panel til at administrere din hostingopsætning plus alle de funktioner, du muligvis har brug for for at opbygge og starte dit WordPress-sted. Bluehost er også en af ​​de mest populære værter derude – at få 450 stemmer i vores hostingsundersøgelse i 2017 (hvor brugerne bedømte det 7,93 / 10).

På trods af den lave pris får du også en gratis domænenavn med din plan og adgang til gratis webstedsbyggere og 1-klik på WordPress-installationer.

Support muligheder:

Bluehost tilbyder 24/7 support, der er i stand til at løse ikke kun forskellige tekniske problemer for dig, men også i stand til at tilbyde nogle vejledninger med hensyn til dine mål med webstedet, og hvordan de forholder sig til at hjælpe dig med at få succes online. Der er også en god videnbase som du kan henvise til når det er nødvendigt.

Hvad faktiske brugere siger:

 • Bluehost er den første hostingplatform nogensinde anbefalet af WordPress.org.
 • Bluehost rangerede 7.93 / 10 af brugere.
 • 23,7% af Bluehosts kunder er førstegangs-web-hosting.

Prisfastsættelse

 • Grundlæggende ($ 2,95 pr. Måned): Understøtter et websted med 50 GB diskplads og et gratis domænenavn. Hvilket ikke er almindeligt blandt planerne på dette prispunkt.
 • Plus ($ 5,45 pr. Måned): Du kan have ubegrænset websteder, ubegrænset websted, ubegrænset e-mail-konti og e-mail-opbevaring.
 • Choice Plus ($ 5,45 pr. Måned): Denne plan inkluderer alt, hvad du får i Plus, samt tilføjet domæneprivatitet og sikkerhedskopiering af autosite. I øjeblikket den samme pris som Choice, hvilket gør dette til en bedre mulighed.

Hvornår skal overvejes at bruge Bluehost

Bluehost er et godt valg for brugere, der foretrækker hostingløsninger, der er lette at komme i gang med og som har et generelt godt omdømme på markedet. Desuden er det utroligt, at du får et gratis domænenavn sammen med en vært på $ 2,95 / måned.

Sørg for, at du bruger ovenstående link til Bluehost. Det er et tilknyttet link (hvilket betyder, at vi får en lille provision), det vil også låse en $ 2,95 vs $ 3,95 rabatpris for dig. Du får ikke denne rabat, hvis du besøger Bluehost-webstedet på anden måde end via linket ovenfor.

Gå til Bluehost

2. Hostinger (www.hostinger.com)

Hostinger

Hostinger har været i et stykke tid, og de har altid været kendt for deres overkommelige priser. Imidlertid! Hvad de laver med dette tilbud er over overkommelig. Lad mig bare sige det …

Deres billigste webhosteplan er $ 0,99 / måned!

Indrømmet, dette er kun for den indledende lønningsperiode, og derefter skal du betale $ 7,99 / måned, men det er stadig en god måde at skaffe dig en vært, som du kan bruge til et simpelt webstedsprojekt.

I den billigste opsætning har du lov til at være vært for et websted, og du får også en e-mail-konto til at gå sammen. Der er også 100 GB båndbredde, hvilket burde være nok.

På nedsiden får du ikke et gratis SSL-certifikat, som er en bummer, og der er ingen daglige sikkerhedskopier.

Belastningstider av. af de sidste 30 dage:

 • Tyskland: 0,39s
 • Seattle, USA: 1.23s
 • Toronto, Canada: 0,84 s
 • Sydney, Australien: 3,25s

Support muligheder:

I tilfælde af, at du har nogle problemer med dit setup, kan du kontakte supportteamet via live chat, 24/7/365. Der er også en nyttig videnbase tilgængelig.

Prisfastsættelse

 • Enkelt ($ 0,99 pr. Måned): Fantastisk, hvis du lancerer dit første websted.
 • Præmie ($ 2,15 pr. Måned): Fantastisk, hvis du planlægger at starte et par sider, men du forventer ikke, at nogen af ​​dem får enorm trafik. Giver dig også et gratis domænenavn for det første år.
 • Forretning ($ 3,45 pr. Måned): Fantastisk til normale webstedsprojekter. Giver dig en gratis SSL og daglige sikkerhedskopier, og du får også et gratis domæne for det første år.

Hvornår skal man overveje at bruge Hostinger

Denne er enkel, brug Hostinger, hvis du vil arbejde med den billigste webhostingplatform, der er tilgængelig. Funktionerne, der tilbydes for den pris, er ikke banebrydende, men denne vært får jobbet gjort!

Gå til Hostinger

3. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

SiteGround rangerer konsekvent som en af ​​de bedste WordPress-værter i nærheden, og det er ikke svært at se hvorfor. Deres WordPress-planer tilbyder gratis webstedsoverførsler, de støtte Git på højere planer og inkludere deres SuperCacher værktøj til forbedrede hastigheder.

Belastningstider av. af de sidste 30 dage:

 • Tyskland: 0,73s
 • Seattle, USA: 1.35s
 • Toronto, Canada: 1.13s
 • Sydney, Australien: 2,19 sek

Support muligheder:

Når det kommer til support, skuffer denne vært heller ikke. Deres team er tilgængeligt 24/7 via live chat (hvilket er meget hurtigt at svare), billetter og telefon. Du får også adgang til en omfattende vidensbase hvis det er nødvendigt.

Hvad faktiske brugere siger:

 • Bedømt 4,6 / 5 samlet.
 • Bedømt 4,5 / 5 for WordPress-dygtig support.
 • Bedømt 4,6 / 5 for pålidelighed.

Prisfastsættelse

 • Opstart ($ 3,95 pr. Måned): Ideel til startups og beskeden forretning, der har behov for at være vært for et enkelt websted.
 • GrowBig ($ 5,95 pr. Måned): Perfekt til virksomheder med flere websteder.
 • GoGeek ($ 11,95 pr. Måned): Velegnet til store virksomheder, der modtager masser af trafik.

Hvornår skal man overveje at bruge SiteGround

SiteGround tilbyder en fantastisk blanding af avancerede WordPress-funktioner, lave priser og anstændige hastigheder. Dette gør det til et godt all-round valg for enhver type WordPress-bruger, og især hvis du værdsætter dine websteder, der arbejder uden hikke, mens de stadig kører på billig WordPress-hosting.

Gå til SiteGround

4. Namecheap (www.namecheap.com)

NameCheap

Mens Namecheap ikke længere har sub- $ 1 månedlige priser, er de stadig en utrolig overkommelig vært, der tilbyder billig løn månedlig WordPress-hosting.

De giver dig mulighed for at vælge et USA- eller UK-baseret datacenter. Du får op til 20 GB SSD-accelereret diskplads, ubegrænset båndbredde, og du kan køre op til tre steder (alt sammen på den billigste plan).

Belastningstider av. af de sidste 30 dage:

 • Melbourne: 3,14s.
 • New York: 1.11s.
 • San Jose, Californien: 0.61s.
 • Stockholm: 2,22s.

Support muligheder:

Fra vores erfaring er der virkelig ikke noget at klage over når det kommer til Namecheap support. De har et godt vidensgrundlag, en masse tutorialsartikler, plus live chatrepræsentanterne gør deres arbejde meget godt (i det mindste den person, vi har talt med), og ventetiden på live chat er meget kort.

At få dit websted oprettet er også ret ligetil. Så snart du får betalt hostingplanen, peger Namecheap dig i den rigtige retning med hensyn til ny WordPress-installation (som kan gøres via Softaculous).

Prisfastsættelse

 • Stellar ($ 1,44 pr. Måned): Giver dig 20 GB SSD-accelereret diskplads + mulighed for at køre op til tre websteder.
 • Stellar Plus ($ 4,88 pr. Måned): Ubegrænset SSD-accelereret opbevaring, båndbredde og websteder.
 • Stellar Business ($ 8,88 pr. Måned): 50 GB ren SSD-diskplads sammen med ubegrænset båndbredde og ubegrænset websteder.

Det, der er værd at påpege, er, at Namecheap’s priser ovenfor er til månedlige betalinger, hvorimod mange andre billige WordPress-værter kræver, at du betaler for et år på forhånd for at få priser så billige.

Hvornår skal man overveje at bruge Namecheap

Mens Namecheap ikke er lige så billigt, som det engang var, er det stadig utroligt overkommelig til kun $ 1,44 pr. Måned med månedlige betalinger eller $ 24,88 for et helt år. Når det er sagt, mangler Namecheap en lille smule i WordPress-specifikke funktioner.

Gå til Namecheap

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • 6 Bedst "Billig" VPS-hostingudbydere værd at bruge i 2020
 • 10+ Bedste billige Premium WordPress-temaer til 2020
 • Giver serverløs WordPress mening? Shifter vs HardyPress – Top "Hovedløs WordPress Hosting" Sammenlignede indstillinger

5. GoDaddy (www.godaddy.com)

Kom så far

GoDaddy er et af de største navne inden for hosting. Deres WordPress-planer formår at kombinere en billig startpris med et gratis domænenavn og automatiske sikkerhedskopier. På alle undtagen det billigste lag, får du også iscenesættelseswebsteder med et enkelt klik.

Belastningstider av. af de sidste 30 dage:

 • Melbourne: 1.83s.
 • New York: 0,87 s.
 • Amsterdam: 1.49s.

Support muligheder:

GoDaddy tilbyder 24/7/365 support via en række globale telefonnumre samt live chat. De har også en detaljeret vidensbase for alle deres produkter.

Hvad faktiske brugere siger:

 • Bedømt 3,5 / 5 samlet.
 • Bedømt 3,3 / 5 for WordPress-dygtig support.
 • Bedømt 3,7 / 5 for pålidelighed.

Prisfastsættelse

 • Basic ($ 5,99 pr. Måned): Understøtter et enkelt websted og op til 25.000 besøgende hver måned.
 • Deluxe ($ 12.99 pr. Måned): Understøtter et enkelt websted og op til 100.000 besøgende månedligt.
 • Ultimate ($ 19.99 pr. Måned): Understøtter to websteder og op til 400.000 besøgende hver måned.

Hvornår skal man overveje at bruge GoDaddy

GoDaddy er en god mulighed, hvis du kun har et eller to websteder. Det er også en af ​​de billigste måder at få adgang til mere administrerede WordPress-hosting-type funktioner, som f.eks. Et-klik-iscenesættelseswebsteder.

Gå til GoDaddy

6. DreamHost (www.dreamhost.com)

DreamHost

DreamHost, der oprindeligt blev grundlagt helt tilbage i 1996, er en ledende inden for webhostingbranchen. DreamHost er bare solidt med overkommelige priser, gode ratings og et langvarigt omdømme.

Belastningstider av. af de sidste 30 dage:

 • Tyskland: 2,06s
 • Seattle, USA: 0,73s
 • Toronto, Canada: 0,99s
 • Sydney, Australien: 1.80’erne

Support muligheder:

DreamHost tilbyder 24/7/365 support fra et internt, USA-baseret supportteam, der appellerer til alt i sig selv. 24/7/365-supporten gælder dog kun e-mail / billetsupport. Live chat support er tilgængelig fra kl. 05.30 til 21.30 stillehavstid hver dag. Der er ingen telefonstøtte, men DreamHost har en detaljeret videnbase som du kan bruge til selvhjælp.

Hvad faktiske brugere siger:

 • Bedømt 4,1 / 5 samlet.
 • Bedømt 3,9 / 5 for WordPress-dygtig support.
 • Bedømt 4,1 / 5 for pålidelighed.

Prisfastsættelse

 • Delt startmotor ($ 2,59 pr. Måned): Understøtter et enkelt websted med ubegrænset trafik og daglige sikkerhedskopier.
 • Delt ubegrænset ($ 7,95 pr. Måned): Understøtter ubegrænsede websteder sammen med ubegrænset trafik og daglige sikkerhedskopier.

Hvornår skal overvejes at bruge DreamHost

Selvom der ikke er noget prangende ved DreamHost med hensyn til WordPress-specifikke funktioner, er det "fungerer bare", hvilket er alle de fleste brugere ønsker. Derudover har DreamHost eksisteret i lang tid, hvilket skulle give dig tillid til stabiliteten af ​​deres hosting.

Gå til DreamHost

7. InMotion Hosting (www.inmotionhosting.com)

InMotion Hosting

InMotion tilbyder billige WordPress-hostingplaner sammen med en overflod af avanceret funktionalitet såsom support til WP-CLI og gratis webstedsoverførsler.

Belastningstider av. af de sidste 30 dage:

 • Tyskland: 3,16s
 • Seattle, USA: 3.35s
 • Toronto, Canada: 3,55s
 • Sydney, Australien: 3,87 s

Support muligheder:

Vores interaktion med InMotion’s supportteam har været konstant positive. De har en track record for at svare på live chat-anmodninger hurtigt – på under tre minutter, i vores tilfælde – og tager også telefon- og Skype-opkald.

Hvad faktiske brugere siger:

* kun tilgængelig lille dataprøve

 • Bedømt 4,3 / 5 samlet.
 • Bedømt 4,4 / 5 for pålidelighed.
 • Bedømt 4,2 / 5 for support.

Prisfastsættelse

 • Start ($ 3,99 pr. Måned): Understøtter op til to websteder og er perfekt til beskedne opsætninger.
 • Strøm ($ 5,99 pr. Måned): Understøtter højst seks websteder, og er et fremragende valg til små webstedsporteføljer.
 • Pro ($ 13.99 pr. Måned): Indeholder avancerede supportmuligheder og kan håndtere ubegrænsede websteder. Det er et godt valg for strømbrugere.

Hvornår skal man overveje at bruge InMotion

InMotion’s indlæsningshastigheder er ikke de bedste i branchen, men de har et fremragende supportteam og masser af avancerede WordPress-funktioner. Dette gør det til et fremragende valg for dem, der betragter ydeevne som mindre kritisk end support til hånden.

Gå til InMotion

8. iPage (Www.ipage.com)

iPage

iPage tilbyder ikke så mange WordPress-planer som sine konkurrenter, men de inkluderer andre nyttige funktioner såsom populære forudinstallerede plugins og et tilpasset kontrolpanel. Generelt forbliver de attraktive inden for billig WordPress-hosting.

Belastningstider av. af de sidste 30 dage:

 • Melbourne: 1.68s.
 • New York: 0,64s.
 • Stockholm: 1,43s.

Support muligheder:

På trods af de lave priser blev vi behageligt overrasket over kvaliteten af ​​iPages support til WordPress-brugere. Ventetider på deres live chat kan blive lidt lange, men personalet er kyndigt, når det kommer til platformen. Brugere kan også modtage support via telefon og e-mail.

Prisfastsættelse

 • WP Starter ($ 3,75 pr. Måned): Ideel til beskedne websteder, der tilbyder ubegrænset plads og båndbredde.
 • WP Essential ($ 6,95 pr. Måned): Indeholder forbedrede sikkerheds- og ydelsesfunktioner, hvilket gør det bedre egnet til virksomheder.

Hvornår skal man overveje at bruge iPage

En masse brugere har ikke brug for for stor fleksibilitet, når det kommer til deres WordPress-planer, de har bare brug for noget, der fungerer ude af kassen uden for meget ståhej. iPages beskedne tilbud gør det ideelt til disse typer brugere – selvom tunge brugerbelastninger er et problem.

Gå til iPage

9. HostGator (www.hostgator.com)

HostGator

HostGator har ikke haft det bedste omdømme blandt WordPress-værter på trods af dets lave priser. Det ser imidlertid ud til, at de for nylig har gjort en vending med deres WordPress-cloud-hostingplaner, der tilbyder gratis auto-sikkerhedskopier og Secure Sockets Layer (SSL) certifikater.

Belastningstider av. af de sidste 30 dage:

 • Tyskland: 1.29s
 • Seattle, USA: 0,72s
 • Toronto, Canada: 0,85s
 • Sydney, Australien: 1.30s

Support muligheder:

HostGators supportmedarbejdere er tilgængelig døgnet rundt via live chat, telefon, e-mail og endda almindelig gammel mail. Med live chat tager de normalt ikke mere end et par minutter at komme tilbage til dig (mellem fem og ti i vores erfaring) – efter vores mening temmelig hurtig.

Hvad faktiske brugere siger:

 • Bedømt 3,7 / 5 samlet.
 • Bedømt 3,9 / 5 for værdi for pengene.
 • Bedømt 4,0 / 5 for pålidelighed.

Prisfastsættelse

 • Hatchling ($ 2,75 pr. Måned): Understøtter et enkelt websted med anstændig trafik, hvilket gør det perfekt til små blogs.
 • Baby ($ 3,95 pr. Måned): Værter ubegrænset websteder med moderat trafik. Det er en god mulighed for små online butikker og servicesider.
 • Forretning ($ 5,95 pr. Måned – ikke en skrivefejl): Understøtter ubegrænsede websteder og er en god mulighed for etablerede virksomheder og virksomheder med robuste krav.

Hvornår skal man overveje at bruge HostGator

HostGator tilbyder en lokkende kombination af lave priser og gode hastigheder til WordPress-websteder. Derudover er deres supporttjeneste heller ikke halv dårlig.

Gå til HostGator

10. A2 Hosting (www.a2hosting.com)

A2 Hosting

A2 Hosting er en populær uafhængig WordPress-vært, der tilbyder en god balance mellem ydeevne og overkommelige priser. En unik fordel med A2 Hosting er, at de tilbyder hosting pr. Måned, selv på deres billigste hostingniveauer. Og du kan også få forudinstalleret WordPress såvel som et forudkonfigureret gratis SSL-certifikat.

Belastningstider av. af de sidste 30 dage:

 • Tyskland: 1,37s
 • Seattle, USA: 0,95 sek
 • Toronto, Canada: 0.61s
 • Sydney, Australien: 2,10s

Support muligheder:

A2 Hosting tilbyder 24/7/365 support via dets "Guru Crew Support." Du kan kontakte support via live chat, e-mail eller telefon. Og supportagenterne er bekendt med WordPress ud over generel hostingviden.

Hvad faktiske brugere siger:

 • Bedømt 3,8 / 5 samlet.
 • Bedømt 3,8 / 5 for ydelse.
 • Bedømt 3,9 / 5 for pålidelighed.

Prisfastsættelse

 • Lite ($ 3,92 pr. Måned): Understøtter et enkelt websted med ubegrænset lagerplads og dataoverførsel. En god mulighed for grundlæggende websteder.
 • Swift ($ 4,90 pr. Måned): Værter ubegrænset websteder og har også dobbelt så mange ressourcer, hvilket betyder hurtigere sideindlæsningstider. Det er en god mulighed for steder med mellemlang trafik eller små butikker.
 • Turbo ($ 9,31 pr. Måned): Understøtter ubegrænsede websteder og har A2 Hosting’s Turbo funktionalitet til endnu hurtigere sideindlæsningstider. En god mulighed for præstationsbevidste brugere på et budget.

Hvornår skal man overveje at bruge A2 Hosting

A2 Hosting har generelt et godt omdømme i WordPress-samfundet og tilbyder en fremragende balance mellem ydelse og pris. Derudover er de en af ​​de få værter, der tilbyder betalt månedlig hosting, hvilket gør A2 Hosting til et godt valg, hvis du ikke ønsker at betale for et helt år på forhånd.

Gå til A2 Hosting

Konklusion

Når det kommer til billig WordPress-hosting, er Hostinger det billigste indgangspunkt, fordi du kan betale den overkommelige pris på $ 0,99 hver måned. Ydelsesresultaterne er også meget gode og bør være nok til at få dit første websted i gang.

Andre værter tilbyder muligvis en lavere pris pr. Måned, men du bliver nødt til at købe flere år foran for at få den bedste pris.

Vi nyder også Bluehost, SiteGround og A2 Hosting med hensyn til forholdet mellem pris og kvalitet. Vi har grundigt anbefalet dem hver gang nogen spørger.

Når det er sagt, har hver af de billige WordPress-hostingmuligheder, vi har diskuteret i dag, deres egne unikke styrker, hvilket gør dem alle til solide udfordrere.

Lad os tjekke dem ud en sidste gang:

Bedste billige WordPress-udbydere

Billigste plan
WordPress-specifikke planer?
WordPress-specifikke funktioner?
WordPress support rating
Gennemsnitlig. Indlæserhastighed
Samlet brugerbedømmelse

Bluehost

HostingerSiteGroundNameCheapKom så farDreamHostI bevægelseiPageHostGatorA2 Hosting
$ 2,953,42 / 51.96s3,97 / 5
$ 0.99N / A1.43sN / A
$ 3,954,45 / 51.35s4,6 / 5
$ 1,44N / A1.77sN / A
$ 5,993,25 / 51.40s3,5 / 5
$ 2,593,86 / 51.39s4,1 / 5
$ 3,993,78 / 53.48s4,3 / 5
$ 3,75N / A1.25sN / A
$ 2,753,32 / 51.04s3,7 / 5
$ 3,923,54 / 51.26s3,8 / 5

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er WordPress hosting?

WordPress-hosting er en slags webhosting, der er specifikt optimeret til at arbejde med WordPress-softwaren. Du kan også forvente at få hurtige WordPress-installationer med et enkelt klik plus andre funktioner, der er designet til at arbejde med WordPress.

Sådan ser du efter billige WordPress-hosting?

Nøglen når man søger billig, men alligevel kvalitet WordPress-hosting er kun at hente det fra højt anerkendte virksomheder og læse onlineanmeldelser før køb. Sørg også for, at de ydelsestests, som anmelderne offentliggør, afspejler dine behov med hensyn til belastningshastighed og pålidelighed.

Hvor meget skal jeg betale for billig WordPress-hosting?

I gennemsnit har vi fundet, at priserne på billig billig hosting til WordPress starter på kun $ 0,99 og går op til omkring $ 2,95 om måneden.

Får jeg også et domænenavn inkluderet i billig WordPress hosting?

Normalt ikke, men der er nogle virksomheder, der vil kaste et gratis domænenavn i det første år. Du kan undersøge tilbudene fra Bluehost’s og GoDaddy’s til det.

Er kundesupporten god hos billige WordPress-værter?

Som med de fleste ting, afhænger det. Mens nogle virksomheder er hit-and-miss, er der også billige udbydere, der er blevet kendt for deres høje niveau af kundepleje og support. Det første navn på denne liste er SiteGround.

Har du spørgsmål til at bruge nogen af ​​disse billige WordPress hosting-løsninger? Del dine tanker med os i kommentarfeltet nedenfor!

Originaltekst af John Hughes, Karol K og Colin Begynder.
Layout og præsentation af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map