5 parhaasta kauppavaihtoehdosta (halvempi ja toiminnallisempi)

Parhaat kauppavaihtoehdot


Etsitkö Shopify-vaihtoehtoja verkkokaupan ylläpitämiseksi?

Epäilemättä Shopify on loistava alusta perustaa myymälä nopeasti. Shopify-vaihtoehtoja voidaan kuitenkin etsiä monista syistä.

Esimerkiksi Shopify ei tarjoa ilmaisia ​​suunnitelmia, ja monet hyödylliset ominaisuudet / sovellukset on lukittu toisen palomuurin taakse. Muistathan, ettei sinulla ole kaikkea täydellistä hallintaa (et itse omista verkkosivustoasi sinällään).

Teemme Shopify-vaihtoehtojen etsinnästämme helpomman selaamalla vaihtoehdot läpi ja listaamalla parempia vaihtoehtoja täältä.

Kauppaa vaihtoehtoja, joita sinun tulisi tutkia

 • WordPress & WooCommerce
 • BigCommerce
 • Ecwid
 • Gumroad
 • Wix

WordPress & WooCommerce

Paras Shopify-vaihtoehto: WordPress ja WooCommerce

WooCommercella on noin 30% kaikista verkkokaupoista, ja syystä se on suosittu. Se on ilmainen, helposti muokattavissa ja toimii WordPressin päällä – olemassa olevan parhaan verkkosivustojen hallintajärjestelmän päällä.

Missä se eroaa Shopifesta:

WooCommerce on itsenäinen Web-ohjelmisto. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttääksesi sitä sinun on ensin löydettävä verkkoisäntä, maksettava isäntästä, sitten asenna WordPress ja asenna sitten WooCommerce sen päälle. Valitsemastasi Web-isännästä riippuen prosessin osia voidaan hoitaa puolestasi. Eroista puhutaan, että Shopify on suunnattu enemmän aloittelijalle, joka ei halua työskennellä liikaa säätämällä asioita. WooCommerce puolestaan ​​antaa sinulle loputtomat räätälöinnit ja täyden hallinnan verkkosivustollesi. Ominaisuuksiltaan WooCommerce tarjoaa paljon samoja juttuja, joita löydät Shopifesta. Vaikka jotkut näistä ominaisuuksista tulevat lisäosina.

hinnoittelu:

WooCommerce voi määrittää ja hallita ilmaiseksi, mutta sinun on löydettävä sopiva isäntä ja maksettava siitä erikseen. Hinnat alkavat noin 5 dollaria / kk. laajennukset voi myös maksaa jopa 300 dollaria, jos tarvitset niitä.

Ominaisuudet:

 • Peruslaajennus on laiha, modulaarinen ja joustava
 • Sisäänrakennettu blogitoiminto WordPressin ansiosta
 • Luokat, tunnisteet ja määritteet helpottavat tuotehakua
 • Lokalisointi valuutan, mittayksiköiden, kielen perusteella
 • Rajoittamaton määrä tuotteita ja tuotevaihtoehtoja
 • Mobiiliystävällinen
 • Saatavana on tuhansia teemoja, jotka voivat muuttaa verkkokaupan ulkoasua
 • Sisäänrakennettu maksujenkäsittely johtavilta tarjoajilta
 • Asiakastilit, vieraiden kassat ja yhden napsautuksen palautukset hallintapaneelista

Pitäisikö sinun käyttää WooCommercea?

WooCommerce on loistava työkalu, jos et pelkää hallita verkkosivustoasi itse. Se, että se toimii avoimen lähdekoodin ohjelmistona, tarkoittaa sitä, että kenellekään ei ole soitettavissa ongelmien ilmetessä. Toisaalta saat myös loputtomia mukauttamismahdollisuuksia, ja juoksevat kustannukset ovat yleensä alhaisemmat.

BigCommerce

Parhaat kauppavaihtoehdot: BigCommerce

Olitpa scrappy-aloitusyritys tai iso yritys, BigCommerce auttaa sinua luomaan myymälän haluamallasi tavalla. Se on turvallinen ja skaalautuva, ja jos pääset pienen oppimiskäyrän ohi, se lasketaan parhaiden Shopify-vaihtoehtojen joukkoon.

Missä se eroaa Shopifesta:

Toisin kuin Shopify, BigCommerce sisältää useimmat toiminnot sisäänrakennettuna, mikä minimoi sovellusten tarpeen. Sen avulla voit myydä fyysisiä, digitaalisia ja palvelutuotteita, kun taas Shopify tarvitsee sovelluksen digitaalisten tuotteiden myyntiin. Sekä Shopify että BigCommerce ovat isäntäratkaisuja. Vaikka Shopifyn käyttäjäystävällinen editoija antaa sinun muokata myymälääsi helposti, niin ei BigCommerce. Kuitenkin uusi Store Design -työkalu on tervetullut parannus.

hinnoittelu:

Valitse suunnitelmat sidottu 29,95, 79,95 ja 299,95 dollaria kuukaudessa. Perussuunnitelma sallii myynnin jopa 50 000 dollaria vuodessa. Korkeammat suunnitelmat tarjoavat paremman tuotesuodatuksen, asiakassegmentoinnin, tarkastelun ja kumulatiivisen online-myynnin vuodessa. Siellä on 15 päivän ilmainen kokeiluversio, eikä siitä ole maksuja.

Ominaisuudet:

 • Intuitiivinen käyttöliittymä
 • Käynnistä palvelut minimoidaksesi seisokkeja
 • Täysin muokattavissa olevat teemat sisäänrakennetulla CSS: llä, HTML: llä ja JS: llä, kaikki reagoivat mobiililaitteisiin
 • Integrointi markkinapaikkoihin, kuten Amazon, ja sosiaalisiin alustoihin (Facebook ja muut)
 • Täydellinen kassan räätälöinti
 • 70+ alennus ja tarjoukset, kaikki ilman komentosarjoja
 • Kymmenet digitaaliset lompakot
 • Muokattavat SEO-ystävälliset URL-osoitteet
 • B2B-myynti asiakasryhmittäin, hinnastot, joukkohinnoittelu ja paljon muuta
 • Kansainvälinen myynti rajat ylittävällä tavalla, useilla valuutoilla ja kielillä

Pitäisikö sinun käyttää BigCommercea?

BigCommerce voi olla loistava vaihtoehto, jos et pidä Shopify-käyttöliittymästä jostain syystä. BigCommerce toimittaa periaatteessa samat ominaisuudet, mutta ne toimitetaan eri paketissa.

Ecwid

Parhaat kauppavaihtoehdot: Ecwid

Ecwid on yksinkertainen verkkokaupan työkalu, joka toimii hyvin kaikkien olemassa olevien verkkosivustojen kanssa, mutta antaa myös mahdollisuuden rakentaa erillinen verkkokauppa. Ecwidillä voit myydä myös muissa paikoissa – paikoissa, kuten sosiaalisessa mediassa, kolmansien osapuolten markkinoilla, myymälässä POS-palvelun kautta ja paljon muuta.

Missä se eroaa Shopifesta:

Shopify on verkkokaupan verkkosivustoalusta. Ecwid on suurelta osin sama asia, mutta yksinkertaistettu. Molemmat antavat sinun myydä markkinoilla ja sosiaalisilla alustoilla. Ecwid liitetään kaikkiin olemassa oleviin sivustoihin, joten voit myydä WordPressissä, Wixissä tai Weeblyssä. Lisäksi suurin osa ominaisuuksista on sisäänrakennettu, mikä minimoi sovellusten tarpeen. Lisäksi on ilmainen suunnitelma.

hinnoittelu:

Ikuisesti ilmainen suunnitelma antaa sinun myydä jopa 10 tuotetta kahteen luokkaan ilman transaktiomaksuja. Jotkin ominaisuudet, kuten promokoodit, digitaaliset tuotteet ja henkilöstötilit, vaativat kuitenkin, että valitset palkkio-suunnitelma. Nämä suunnitelmat vaihtelevat 15 dollarista 99 dollariin / kuukausi.

Ominaisuudet:

 • Intuitiivinen, automaattinen asennusprosessi
 • Myy samanaikaisesti useilla sivustoilla
 • Sisäinen tuki Google Analyticsille, SSL-varmennukselle, palvelimen kokoonpanolle ja isännöinnille
 • Mobiili reagoiva verkkokauppa ja ostoskori
 • Rajoittamaton kaistanleveys, tuotteet ja tuotevaihtoehdot, tilausten luonti
 • 40+ maksutapaa useissa valuutoissa
 • Kaupan hallintasovellus
 • Monikieliset, jopa kääntämällä sähköpostit asiakkaille

Pitäisikö käyttää Ecwidiä?

Ecwid on loistava valinta, jos tarvitset tavan myydä tuotteita verkkokaupassasi ilmaiseksi. Siinä on kaikki perusominaisuudet, ja niitä on helppo käyttää. Sopii myös hyvin yrityksille, joilla on jo verkkosivusto.

Gumroad

Parhaat kauppavaihtoehdot: Gumroad

Gumroad on erittäin yksinkertainen verkkokauppaalusta luojille. Vaikka myymälän perustaminen on täysin ilmaista, joudut maksamaan palkkiot jokaisesta myymälästäsi.

Missä se eroaa Shopifesta:

Gumroad on enemmän omaa markkinoitaan. On tavallista, että ihmiset vain menevät Gumroadiin etsimään ostettavia tuotteita. Gumroad on myös ilmainen aloitus, kunhan sinulla on alle 1000 asiakasta. Shopify tarjoaa paljon tehokkaampia asiakashallinta- ja laskutusmoduuleja, mutta Gumroad vastaa tarjoamalla erityiset sivustonrakentajien integraatiot WordPressille, Weeblylle, Squarespace ja Tumblr.

hinnoittelu:

Voit luoda ja mukauttaa myymälääsi ja myydä minkä tahansa määrän tuotteita ilmaiseksi. Vapaa suunnitelma houkuttelee kuitenkin korkeamman transaktiomaksun 5% + veloitusmaksu (3,5% + 30 ¢) per myynti. Se laskee 3,5%: iin + 30 ¢, jos olet premium-käyttäjä, mikä maksaa 10 dollaria / kuukausi.

Ominaisuudet:

 • Myytävien tuotteiden lukumäärälle ei ole rajoitusta
 • Alennuskoodit, lisenssiavaimet ja useita versioita auttavat myymään digitaalisia tuotteita
 • Tuotevaihtoehdot, varastoseuranta ja koko maata koskevat rajoitukset
 • Sisäinen väärinkäytösten estäminen PDF-leimalla tai lataamalla tiedostoja pois käytöstä
 • Aikataulu alituotannon tavarat tulevaa maksukuittoa varten
 • Toistuvat tilaukset ja jäsensuunnitelmat
 • Useita maksutapoja ja helppo kassalla

Pitäisikö sinun käyttää Gumroadia?

Gumroadin ominaisuusluettelo tukee kaikkia luovien tai digitaalisten tuotteiden myyjiä ilmaisella verkkosivuston asennuksella. Se on erityisen hyvä alusta myydä kertaluonteisia tuotteita suoraan blogistasi. Gumroad on myös oma yhteisö / tori, jossa käyttäjät kävelevät satunnaisesti ostettavia asioita – tämä voi auttaa altistumisessa.

Wix

Parhaat kauppavaihtoehdot: Wix

Ytimessä Wix on verkkosivustojen rakentaja, joka auttaa sinua suunnittelemaan ja mukauttamaan minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja – jopa ilmaiseksi. Mutta ilmainen suunnitelma ei leikkaa sitä, jos haluat myydä tuotteita ja vastaanottaa maksuja. Jotta voit tehdä niin, sinun on päivitettävä Wix eCommerce -alusta.

Missä se eroaa Shopifesta:

Wix on universaalisempi verkkosivustojen rakentaja kuin Shopify, koska se on suunniteltu antamaan sinulle minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja, ei vain verkkokauppoja. Shopify on erikoistunut ja suunniteltu pitämään ennen kaikkea verkkokauppaa. Sinun tulisi tutkia Wixiä, jos haluat, että verkkosivustosi rakennusalusta antaa sinulle paremman ja monipuolisemman kokonaisympäristön sivustosi hallintaan, eikä vain että kaikki on rakennettu verkkokaupan komponentin ympärille. Wixiä voidaan myös pitää helpompana käyttää.

hinnoittelu:

Premium-suunnitelmat myymälöissä, joiden hinta alkaa 29 dollaria / kk, ja ne voivat antaa sinulle mukautetun verkkotunnuksen ilman Wix-tuotemerkkiä. Kolme yritys- ja verkkokauppasuunnitelmaa (Basic, Unlimited ja VIP) on saatavana, ja ne antavat sinulle oikeuden käyttää Wix Business -sovelluksia. Vaikka kaikki suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, ne eroavat käytettävissä olevasta tallennustilasta, videon latausajasta, tukitasosta ja sovelluksista.

Ominaisuudet:

 • Mobiililaitteille optimoidut verkkosivustot, joissa on satoja täysin muokattavia malleja
 • Ilmainen hosting, mukautettu verkkotunnus
 • Wix Artificial Design Intelligence -moduuli auttaa sinua verkkosivustosi rakentamisessa
 • Helppokäyttöiset työkalut vedä ja pudota -editorissa
 • Muokattu myymälä ja ostoskori
 • Houkutteleva tuoteesitys tuotevideoilla ja tuotteen zoomilla
 • Varastonhallinta, hylätty kärryjen palautus, tippatoimitus Modalystin kanssa
 • Räätälöityjen kuljetussääntöjen, kansainvälisten lähetysten ja reaaliaikaisten lähetysten arvioita
 • Laaja kokoelma kuvakkeita, ClipArt-kuvia, ilmaisia ​​sovelluksia ja kuvia
 • Helppo koodaus edistyneisiin toimintoihin
 • Useita myyntikanavia, kuten Facebook ja Instagram
 • 25+ turvallista maksutapaa, mukaan lukien Wix-maksut, PayPal, luottokortit ja henkilökohtaiset
 • Täyttäminen loppuun
 • Google Analytics mukana

Pitäisikö sinun käyttää Wixiä?

Valikoimalla upeita valmiita malleja ja hyviä hintoja, Wix on loistava vaihtoehto yritysomistajille, jotka haluavat saada paitsi verkkosivustonsa verkkokaupan komponentin myös koko sivuston. Wix voi myös olla hyvä vastaus, jos et pidä Shopify-käyttöliittymästä.

Loppusanat

Shopify-vaihtoehtoja ja verkkokauppaalustoja, joita voit käyttää verkkokaupan avaamiseen, on monia. Viimeinen valinta todellakin kuuluu valita sinulle sopivin teknisistä syistä, budjetista ja liiketoimintasuunnitelmista riippuen.

Tästä huolimatta tässä ovat suosikkimme:

⭐ Käytä Wix tai BigCommerce jos olet turhautunut Shopify-käyttöliittymän eri osiin tai eri ominaisuuksiin, joita alusta tarjoaa. Kaiken kaikkiaan sekä Wix että BigCommerce työskentelevät samanlaisella idealla ja tarjoavat samanlaisen ominaisuusvalikoiman. Hinta on myös samassa ballparkissa. Tämä tekee niistä lähimmät ja luultavasti parhaat Shopify-vaihtoehdot.

�� Käytä WordPress + WooCommercea, jos haluat rakentaa myymälän alustalla, joka antaa sinulle täydellisen hallinnan lopputuotteesta pitäen samalla kustannukset alhaisina. Tämän reitin käyttäminen antaa sinulle myös poikkeuksellisia laajennus- ja mukauttamismahdollisuuksia. Hyvä tapa aloittaa WordPressin ja WooCommerce-palvelun kanssa on kirjautua Web-hosting-palveluun SiteGround-palvelun avulla ja pyytää heitä asentamaan molemmat alustat sinulle.

Käyttää Ecwid jos haluat vain aloittaa ilmaiseksi. Tähän liittyy kuitenkin joitain rajoituksia.

Käyttää Gumroad jos haluat hyötyä jo olemassa olevasta yhteisöstä ja markkinoista. Tämä voi auttaa sinua löytämään asiakkaita ja saamaan yrityksesi alustalta. Tästä huolimatta alustalla on paljon rajoituksia verrattuna muihin tämän luettelon Shopify-vaihtoehtoihin.

Mikä on suosikkisi Shopify-vaihtoehtosi tässä esiteltyjen joukossa?

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Asettelun, esityksen ja muokkaamisen Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map