7 millors i més barats competidors de Mailchimp i alternatives a considerar el 2020

Esteu buscant algunes alternatives de Mailchimp per ajudar-vos a administrar el vostre màrqueting per correu electrònic? Pot ser que Mailchimp sigui un dels noms més reconeixibles en el màrqueting per correu electrònic, però això no vol dir que sigui l’eina adequada per a vosaltres (vull dir que a la gent encara li agrada Pepsi, oi?).


Però excavar el ventall de serveis de màrqueting per correu electrònic és una pèrdua de temps. Alguns no fan el que necessiteu, alguns són menys funcionals a un preu més elevat … no és un problema.

Per facilitar la vostra recerca, hem recollit 7 grans competidors de Mailchimp & alternatives en un sol lloc Com el títol indica, moltes d’aquestes són alternatives més barates a Mailchimp, que poden proporcionar-vos una funcionalitat similar a un preu inferior. Tot i això, també hem afegit un parell que costarà una mica més, però que ofereixen una millor funcionalitat en àrees clau com l’automatització i la personalització.

No importa per què busqueu una alternativa, una d’aquestes alternatives de Mailchimp hauria d’ajustar la factura. Ens endinsem en …

Alternatives més barates de Mailchimp

Aquí teniu la versió curta. Per si teniu pressa i només voleu rebre una recomanació:

Alternativa
Més barat que Mailchimp? *
Funció més exclusiva vs Mailchimp
Pla gratuït?
Preu (el pla pagat comença a partir de)
SendinblueAnalítiques més clares & bon complement de WordPress25,00 dòlars al mes
SendySense tarifes mensuals59 $ una vegada + 0,10 dòlars per correu electrònic d’1 k enviats
AWeberPermet enllaços d’afiliació19 dòlars al mes
ConvertKitAutomatització29 dòlars mensuals
MailPoetPlugin de WordPress99 $ una vegada + ~ 0,10 dòlars per correu electrònic d’1 k enviats o 10 dòlars mensuals
Monitor de campanyaAutomatització & personalització29 dòlars mensuals
TinyLetterSenzillesa & 100% gratuït100% gratuït

* El preu depèn del vostre ús. Pot ser que no sigui més barat que Mailchimp en un 100% de les situacions.

Què converteix en una bona alternativa de Mailchimp?

Aleshores, què fa que alguna cosa sigui una bona alternativa per a Mailchimp? Bé, en primer lloc, a algunes persones no els agrada que els seus plans de preus siguin més estrictes i puguin augmentar ràpidament la vostra despesa si superen les quotes permeses. A més, els plans gratuïts de Mailchimp no us ofereixen accés a totes les funcions.

Hi trobareu altres petites adreces, com ara cap pàgina de baixa de subscripció personalitzada o un informe de proves A / B deficient. Però, en la seva majoria, es tracta de trobar eines que facin un treball tan bo per menys diners.

mailchimp

Com a recordatori, el pla gratuït de Mailchimp admet 2.000 subscriptors i 12.000 correus electrònics al mes. Tingueu-ho en compte a mesura que anem passant per les alternatives!

Set alternatives de Mailchimp excel·lents, més funcionals o més econòmiques

La majoria d’aquests serveis de màrqueting per correu electrònic són alternatives més barates de Mailchimp, mentre que també vam incloure dues opcions que ofereixen una funcionalitat més detallada en àrees clau (però no un preu inferior).

1. Sendinblue (www.sendinblue.com)

sendinblue

Els suports gratuïts del pla de Sendinblue contactes il·limitats, que ja suposa una gran actualització. Tot i això, no tot és bo, però també hi ha un límit de 300 correus electrònics diaris, inferior al límit mensual de Mailchimp. Però si teniu una gran quantitat de contactes que envieu per correu electrònic amb freqüència, podeu sortir-vos endavant.

A més, Sendinblue té un complement de WordPress realment detallat, de manera que aquest és un altre avantatge sobre Mailchimp si feu servir WordPress.

Més enllà d’això, també pensem que les analítiques de Sendinblue són més fàcils d’entendre (Sendinblue és el que fem servir aquí a CodeinWP per la qual cosa tenim experiència de primera mà).

Preu

Gratuït, 25,00 $, 39 $, 66 $ + (mensuals) en funció de quants correus electrònics que envieu al mes. També hi ha algunes diferències de característiques entre els plans.

�� Només per als nostres lectors, Sendinblue ofereix un descompte exclusiu del 30% el primer mes en tots els plans de pagament. Si acabes comprant-ne alguna, comunica’t amb aquest correu electrònic per bescanviar el descompte: axel + codeinwp [a] sendinblue.com. Feu clic aquí per obtenir Sendinblue.

Característiques

 • creeu ràpidament una campanya (creador de butlletins intuïtius, editor HTML, camps dinàmics, correus electrònics sensibles),
 • segmentació de bases de dades i orientació al públic (importació de fitxers, segmentació i llistes dinàmiques, crear formularis),
 • Funcions SMTP,
 • analítica avançada i seguiment (estadístiques en temps real, dades d’exportació, llista d’obertura i clic),
 • campanyes de resposta automàtica per correu electrònic (missatges de benvinguda, desitjos d’aniversari, correus electrònics automatitzats),
 • integració fàcil de llocs web (connectors API, WordPress, Magento i Prestashop),
 • suport ràpid.

Utilitzeu Sendinblue si …

En primer lloc, si voleu una alternativa de Mailchimp gratuïta, Sendinblue és atractiu perquè et permet il·limitat contactes al pla gratuït (tot i que només et permet enviar 300 correus electrònics al dia). Els plans de pagament també són únics, ja que es cobren en funció de la quantitat de correus electrònics que envieu, i no de quants subscriptors tingueu.

Més enllà d’això, hem trobat que té millors analítiques que Mailchimp i el connector WordPress Sendinblue facilita la publicació de campanyes des del vostre tauler de control..

Vés a Sendinblue

2. Sendy (sendy.co)

senty

El gran benefici de Sendy és el seu preu. Com que és una eina que allotgeu-vos-en el vostre servidor, pot minvar els preus de Mailchimp mentre ofereix les funcions més importants.

Un cop instal·leu Sendy al vostre propi servidor, us connectareu a Amazon SES per enviar els correus electrònics reals, que costen només 0,0001 dòlars per correu electrònic (potser una manera més fàcil de mirar-ho és: $ 1 per cada 10.000 correus electrònics). A més, n’hi ha sense cost per a més subscriptors, la qual cosa la converteix en una opció ideal per a llistes grans.

Treballar amb Sendy cada dia és molt fàcil. Tot el que heu de fer és escriure com ho faríeu normalment en un entorn com un editor de text i, a continuació, enviar la vostra campanya. Després d’això, obtindreu accés a les estadístiques més importants.

Preu

Hi ha un pagament únic per obtenir el programari real de Sendy: $ 59. Després d’això, pagueu com a conseqüència – 0,0001 dòlars per correu electrònic.

Característiques

 • diverses marques (gestiona diversos productes i serveis),
 • llistes i subscriptors (importació massiva / eliminació de subscriptors, camps personalitzats, opció de solta / doble opció, pàgina de confirmació de subscripció / baixa de subscripció personalitzada, missatges de correu electrònic d’agraïment, adéu, formulari de subscripció o API per afegir usuaris),
 • envia butlletins a través de Amazon SES,
 • anàlisis i informes avançats,
 • Gestió automàtica de rebots, queixes i anul·lació de les subscripcions (sense neteja manual de publicacions posteriors),
 • camps personalitzats (creeu contingut més personalitzat per als vostres clients),
 • resposta automàtica.

Utilitzeu Sendy si …

Teniu molts subscriptors i voleu estalviar diners. Com que no hi ha cap cost per subscriptor i el cost per correu electrònic és molt baix, el potencial d’estalvi és enorme.

Si teniu consciència de la privadesa, aquesta podria ser una altra raó per agradar Sendy, ja que no podeu guardar-ho tot al vostre servidor.

Vés a Sendy

3. AWeber (www.aweber.com)

aventura

AWeber és una plataforma de màrqueting de correu electrònic amb servei complet, que és una mica més barat que Mailchimp. Tot i que hi ha moltes similituds quan es tracta de funcions i preus, una gran diferència és que AWeber li permet utilitzar enllaços d’afiliació als correus electrònics, mentre que Mailchimp prohibeix la majoria d’enllaços d’afiliació..

Si dediqueu a una gran quantitat de màrqueting d’afiliació, pot ser que sigui una cosa que inclogui la balança a favor d’AWeber.

Preu

Aweber ofereix una prova gratuïta de 30 dies, però no té cap pla gratuït. Els plans mensuals són de 19 dòlars (fins a 500 subscriptors), 29 dòlars (fins a 2.500 subscriptors), 49 dòlars (fins a 5.000 abonats), a més dels plans superiors. Tots els plans permeten enviaments de correu electrònic il·limitats.

Característiques

 • funcionalitat de resposta automàtica
 • segmentació
 • 6.000 fotografies de stock més a utilitzar en els vostres correus
 • 700+ plantilles de correu electrònic
 • integracions amb serveis més populars
 • formularis d’inscripció

Utilitzeu AWeber si …

Cerqueu una mica més barat que Mailchimp i us permetrà utilitzar enllaços d’afiliació als correus electrònics que envieu.

Vés a AWeber

4. ConvertKit (convertkit.com)

convertkit

ConvertKit és un servei de màrqueting de correu electrònic dirigit "creadors". "Creadors" són bloggers, instructors de cursos en línia, artistes, etc..

Si ho sou, aleshores, voldreu donar-li un aspecte perquè ConvertKit ha creat tota la seva plataforma tenint en compte els creadors. En cas contrari, és possible que vulgueu una de les altres alternatives més barates de Mailchimp.

Algunes zones on ConvertKit sobresurt és una eina d’automatització de correu electrònic molt bonica (us proporciona una interfície molt visual per crear fluxos d’automatització) i segmentació.

Preu

ConvertKit ofereix una prova gratuïta de 14 dies, però no té cap pla gratuït. Els plans mensuals són de 29 dòlars (fins a 1 mil subscriptors), 49 dòlars (fins a 3 milions de subscriptors), 79 dòlars (fins a 5 milions de subscriptors) o un pla personalitzat. Tots els plans permeten enviaments de correu electrònic il·limitats.

Característiques

 • creador de flux d’automatització de correu electrònic visual
 • formes de bon aspecte o integracions amb eines populars de creació de llistes
 • fàcil segmentació / sistema d’etiquetatge
 • gestió detallada de subscriptors
 • Integració de Facebook Lead Ads mitjançant Zapier

Utilitzeu ConvertKit si …

És un creador que busca una manera fàcil de configurar fluxos d’automatització de correu electrònic per connectar-se amb el públic. No és una de les alternatives més barates de Mailchimp, per la qual cosa el diferenciador clau aquí és la funcionalitat.

Vés a ConvertKit

5. MailPoet (www.mailpoet.com)

correu electrònic

El més singular de MailPoet és que és un complement de WordPress que us permet gestionar tots els vostres esforços de màrqueting per correu electrònic des del vostre tauler de WordPress. Això la converteix en una de les millors alternatives de Mailchimp per als usuaris de WordPress.

Igual que Mailchimp, el seu pla gratuït suporta fins a 2.000 subscriptors, però segueix sent un valor millor perquè el podeu enviar missatges de correu electrònic il·limitats als 2.000 subscriptors (però, necessitareu un servei d’enviament separat).

Si voleu que pagueu, podeu comprar la versió premium amb una tarifa única i utilitzar el vostre propi servei d’enviament (com Sendy). O bé, podeu pagar una quota mensual continuada perquè MailPoet s’encarregui d’enviar-vos correus electrònics.

Preu

Gratuït per a fins a 2.000 subscriptors. Aleshores, podeu fer-ho:

 • Taxa única de 99 dòlars + que pagueu pel vostre servei d’enviament. El preu depèn del servei, però Amazon SES costa només 1 $ per cada 10.000 correus electrònics
 • Una quota mensual continuada per fer que MailPoet gestioni les coses per vosaltres. Comença en 10 dòlars mensuals (pagats mensualment) o 4,17 dòlars al mes (pagats anualment)

Característiques

 • funciona a la taula de comandaments de WordPress
 • editor de butlletins arrossega i deixa anar,
 • envia les teves últimes publicacions automàticament,
 • resposta automàtica,
 • opt-in individual i doble,
 • més de 70 temes (fitxers de Photoshop inclosos),
 • estadístiques i analítiques (obre, clica, anul·la la subscripció),
 • dissenyador de formularis de subscripció arrossegar i deixar anar,
 • butlletins llestos per a dispositius mòbils,
 • segmentació i organització de llistes en categories.

Utilitzeu MailPoet si …

M’encanta la idea de poder fer tots els vostres treballs de màrqueting de correu electrònic des de dins del vostre tauler de comandament de WordPress.

A més, també pot resultar molt més barat que Mailchimp, sobretot si teniu molts subscriptors. Podeu tenir una tarifa única de 99 dòlars subscriptors il·limitats. Aleshores, només pagareu una petita quota per un servei d’enviament (per exemple, Amazon SES costa només 0,10 dòlars per cada 1.000 de correu electrònic)..

Vés a MailPoet

6. Monitor de campanya (www.campaignmonitor.com)

monitor de campanya

El monitor de campanya no és una de les alternatives més barates de Mailchimp. Però si estàs disposat a pagar una mica més per la funcionalitat de personalització i personalització detallada, és sens dubte una alternativa viable.

El monitor de campanyes facilita la personalització dels vostres correus. A més, obté un creador de flux d’automatització fantàstic que és rival amb ConvertKit. És per això que, juntament amb una interfície ben dissenyada, és per això que potser voldreu pagar una mica més per Monitor de campanya.

Preu

Monitor de campanya us permet crear un compte gratuïtament, però requereix un pla de pagament per a més de cinc subscriptors. Els plans pagats comencen a partir de 29 dòlars mensuals i varien en el preu en funció de les funcions i del nombre de subscriptors.

Característiques

 • visual "dissenyador de viatges" us ajuda a configurar fluxos d’automatització detallats
 • dades detallades del client sobre cada subscriptor, inclosa una opció per enviar correus electrònics en el moment òptim de cada subscriptor
 • segmentació dinàmica
 • personalització fàcil
 • analítica detallada

Utilitzeu Monitor de campanya si …

Estan centrats en l’automatització i la personalització, encara que pagueu una mica més per aquestes funcions.

Vés a Monitor de campanya

7. TinyLetter (tinyletter.com)

tinyletter

TinyLetter és tècnicament un subprojecte de Mailchimp, però ho és 100% gratuït.

Per què és gratuït? Bé, perquè han tret totes les funcions del negoci. Està pensat només per enviar-la a la gent normal "actualitzacions, digestions i enviaments als seus fans i amics."

Si no teniu cap negoci, però, aquesta és una de les millors alternatives de Mailchimp per a vosaltres.

Preu

Gratuït

Característiques

 • del tot senzill,
 • us permet llegir les respostes, de manera que podeu continuar la conversa,
 • procés de registre molt senzill i personal,
 • Sense plantilles, només un editor de text senzill

Utilitzeu TinyLetter si …

Estan buscant una manera senzilla de mantenir-se en contacte amb els fans. Per exemple, TinyLetter és popular entre artistes i escriptors. No és una bona opció per a les empreses.

Vés a TinyLetter

Resumint les alternatives de Mailchimp per aquí

Mailchimp és un bon servei de màrqueting de correu electrònic en general, i el podeu integrar amb el vostre lloc de WordPress amb molta facilitat. Però hi ha altres alternatives al mercat que us ajudaran a estalviar diners i aconseguir gairebé la mateixa gamma de funcions.

Què és per a tu?

Aquí teniu la vostra comparació en poques paraules:

 • Sendinblue. Startups i petites empreses que tot just comencen amb el correu electrònic. A més, les empreses que volen que la seva eina de màrqueting per correu electrònic creixi amb elles.
 • Sendy. L’eina més barata aquí si sou un emissor de correu electrònic pesat.
 • AWeber. Una mica més barat i permet enllaços d’afiliació.
 • ConvertKit. Creat per a "creadors" i té una bona eina de flux d’automatització visual.
 • El MailPoet Plugin de WordPress. Funciona a la taula de comandaments de WordPress i pot ser bastant assequible.
 • Monitor de campanya. Sobresurt amb automatització i personalització, però costa una mica més.
 • TinyLetter. Persones que vulguin enviar correus electrònics amb finalitats no comercials.

Té alguna pregunta sobre quines d’aquestes alternatives a Mailchimp és adequada per a vostè? Feu-nos-ho saber als comentaris i intentarem ajudar-vos!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map