02 июня 2020

Hatálybalépés időpontja: 2018. szeptember 5. Értesítés verziója: 1.2


Ez a dokumentum a codeinwp.com webhely adatvédelmi nyilatkozatát szabályozza. Leírja, hogy a Vertigo Studio S.R.L. („CodeinWP”, „We” vagy „Site” néven), a codeinwp.com webhely tulajdonosa és üzemeltetője, minden „Személyes adatot” használ és védi, amikor ezt a weboldalt használja.

Kérjük, figyelmesen olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot, hogy világosan megértse, hogyan gyűjtjük, használjuk, védik vagy más módon kezeljük személyes adatait.

Ezt az adatvédelmi értesítést időről időre megváltoztathatjuk az oldal frissítésével. Időnként ellenőrizze ezt az oldalt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elfogadja-e a változásokat.

Adatvédelmi nyilatkozatunkban szereplő témák

Az Ön jogai
A sütik használata
Milyen személyes információkat gyűjtünk??
Mikor gyűjtünk információkat?
Hogyan használjuk fel az Ön adatait??
Információmegosztás leányvállalatokkal és más harmadik felekkel
Az Ön megőrzése és megsemmisítése (PD)
Az Ön (PD) frissítése
A PD használatához való hozzájárulás visszavonása
Harmadik felek adatvédelmi jogainak védelme
Ne kövesse a beállításokat
E-mail irányelveink
Hogyan védjük meg az Ön adatait??
Hitelkártyájának használata
Nemzetközi adatátvitel és tárolás
Linkek más weboldalakhoz
COPPA (gyermekek online adatvédelmi oldala)
Kérdések az adatvédelmi közleményünkről
Az Ön jogai
Webhelyünk használatakor és személyes adatok (PD) nekünk történő benyújtásakor bizonyos jogokkal rendelkezhet az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és más törvények alapján. A PD feldolgozásának jogalapjától függően a következő jogok egyike vagy mindegyike rendelkezhet:

A tájékoztatáshoz való jog

Önnek joga van ahhoz, hogy tájékozódjon a tőled gyűjtött személyes adatokról és azok feldolgozásának módjáról.

A hozzáférés joga

Önnek joga van visszaigazolást kapni arról, hogy személyes adatait feldolgozzák, és hozzáférhet személyes adataihoz.

A helyesbítéshez való jog

Önnek joga van arra, hogy személyes adatait kijavítsák, ha azok pontatlanok vagy hiányosak.

Törlés joga (elfelejtés joga)

Önnek joga van kérni személyes adatainak eltávolítását vagy törlését, ha nincs kényszerítő ok arra, hogy tovább dolgozzuk fel.

A feldolgozás korlátozásának joga

Önnek joga van „blokkolni” vagy korlátozni személyes adatainak feldolgozását. Ha személyes adatai korlátozottak, akkor megengedjük, hogy adatait tároljuk, de ne tovább dolgozzuk fel.

Az adatok hordozhatóságához való jog

Önnek joga van kérni és megszerezni személyes adatait, amelyeket megadott nekünk, és saját céljaira felhasználhatja. A kérésétől számított 30 napon belül megadjuk az Ön adatait. Személyes adatainak kéréséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a jelen adatvédelmi nyilatkozat tetején található információk felhasználásával.

A tiltakozás joga

A következő okokból kifogásolhatja, hogy személyes adatait feldolgozzuk:

A feldolgozás legitim érdekeken vagy egy közérdekű feladat elvégzésén / hatósági hatalom gyakorlásán (beleértve a profilozást) alapult;
Közvetlen marketing (beleértve a profilozást is); és
Feldolgozás tudományos / történelmi kutatások és statisztikák céljából.
Az automatizált döntéshozatalhoz és profilozáshoz kapcsolódó jogok.

Automatizált egyéni döntéshozatal és profilozás

Önnek joga van ahhoz, hogy ne vonatkozzon olyan döntésre, amely kizárólag az automatikus feldolgozáson alapul, ideértve a profilozást is, amely önre nézve joghatásokat vált ki, vagy hasonlóképpen jelentősen érint téged.

Panasz benyújtása a hatóságokkal

Önnek joga van panaszt benyújtani a felügyeleti hatóságokhoz, ha adatait nem az általános adatvédelmi rendelettel összhangban dolgozták fel. Ha a felügyeleti hatóságok nem kezelik panaszát megfelelően, akkor joga van bírósági jogorvoslathoz.

A sütik használata
A sütik olyan kis fájlok, amelyeket egy webhely vagy annak szolgáltatója továbbít a számítógép merevlemezére a webböngészőn keresztül (ha engedélyezi), amely lehetővé teszi a webhely vagy a szolgáltató rendszerei számára, hogy felismerjék az Ön böngészőjét, és rögzítsenek és emlékezzenek bizonyos információkra.

Választhat, hogy számítógépe figyelmezteti Önt minden egyes süti elküldésekor, vagy dönthet úgy, hogy törli vagy kikapcsolja az összes sütiket. Ezt a böngésző beállításain keresztül végezheti el.

Ha letiltja a sütik telepítését, vagy törli a sütiket a számítógép merevlemezéről, akkor előfordulhat, hogy nem tudja használni weboldalunk, a termékek és szolgáltatások néhány funkcióját.

Cookie-beállítások

Ha elfogadja, hogy elfogadja a sütik használatát, akkor engedélyt ad nekünk és harmadik feleknek, akikkel partnerünk vagyunk, az alábbiakban leírt néhány vagy az összes süti elhelyezésére, tárolására és elérésére az Ön számítógépén.

Szigorúan szükséges sütik

Ezekre a sütikre szükség van a weboldal megfelelő működéséhez, például tartalom megjelenítéséhez, bejelentkezéshez, a munkamenet hitelesítéséhez, a szolgáltatási igény megválaszolásához és egyéb funkciókhoz. A legtöbb böngészőt beállíthatja úgy, hogy letiltja a sütik használatát. Ha azonban letiltja ezeket a sütiket, akkor előfordulhat, hogy nem, vagy egyáltalán nem fér hozzá weboldalunkon található szolgáltatásokhoz.

Teljesítmény sütik

Ezek a sütik információkat gyűjtenek a weboldal használatáról, például a meglátogatott oldalakról, a forgalmi forrásokról, a felhasználók érdeklődési köréről, a tartalomkezelésről és a webhely egyéb méréseiről..

Funkcionális sütik

Ezek a sütik lehetővé teszik a weboldal számára, hogy a webhely használata közben emlékezzen a felhasználó választására – például a nyelvre, a felhasználónevére és az egyéb személyes lehetőségekre -. Emellett szolgáltatásokat is lehet nyújtani, például hagyni, hogy a felhasználó blogbejegyzést készítsen, hangot hallgasson vagy videókat nézzen meg a webhelyen..

Média sütik

Ezek a sütik felhasználhatók a weboldal teljesítményének javítására, valamint különleges funkciók és tartalom biztosítására. Ezeket harmadik felek tehetik ki, akik szolgáltatást nyújtanak nekünk, vagy cégünk.

Reklám- vagy célzási sütik

Ezeket a sütiket általában a reklámcégek helyezik el és használják az Ön böngészési érdeklődésének profiljának kialakításához és az Ön érdekeivel kapcsolatos egyéb webhelyek hirdetéseinek megjelenítéséhez. Kevesebb hirdetést fog látni, ha letiltja ezeket a sütiket.

Munkamenet sütik

Ezek a sütik lehetővé teszik a webhelyeknek, hogy összekapcsolják a felhasználó műveleteit egy böngésző munkamenet során. Ezek különféle célokra használhatók, például emlékezetre emlékeztetve arra, hogy a felhasználó miként helyezte bevásárló kosarába a weblap böngészése közben. A munkamenet-sütik lehetővé teszik a felhasználók felismerését is, amikor a webhelyen navigálnak, hogy az általuk elvégzett elemek vagy oldalak változásai emlékezzenek az oldalról az oldalra. A munkamenet sütik lejárnak egy böngésző munkamenet után; így hosszú távon nem tárolják őket.

Perzisztens sütik

Ezeket a sütiket a felhasználói eszközön a böngésző munkamenetek között tárolják, ami lehetővé teszi a felhasználó preferenciáinak vagy műveleteinek a megőrzését egy adott webhelyen (vagy egyes esetekben a különböző webhelyek között). A perzisztens sütik különféle célokra használhatók, ideértve a felhasználók weboldal használatakor tett döntéseinek és preferenciáinak emlékezetét, vagy a hirdetések célzását.

Sütiket is használhatunk:

Segítsen megjegyezni és feldolgozni a kosárban lévő tételeket
Lehetővé teszi a tartalom megosztását a közösségi hálózatokkal
Kapcsolt marketing
Lehetővé teszi, hogy megjegyzéseket tegyen
Webhelyünk azon területeinek azonosítása, amelyeket meglátogatott
A weboldalunkon látható tartalom személyre szabása
Megértheti és mentheti a felhasználói preferenciákat a jövőbeli látogatásokra.
Kövesse nyomon a hirdetéseket
Termékeink vagy szolgáltatásaink remarketingje Önnek
Ne felejtse el preferenciáit, beállításait és bejelentkezési adatait
Összegyűjtött adatokat gyűjt a webhely forgalmáról és a webhely interakcióiról, hogy a jövőben jobb webhely-élményt és eszközöket kínálhasson.
Használhatunk megbízható harmadik fél szolgáltatásait is, amelyek a nevünkben követik ezeket az információkat.

A legtöbb böngészőt beállíthatja úgy, hogy letiltja a sütik használatát. Ha azonban letiltja a sütik használatát, akkor előfordulhat, hogy nem tudja, vagy egyáltalán nem férhet hozzá honlapunkon található szolgáltatásokhoz.

Internetes jelzőfények

Internetes jelzőtábláknak nevezett technológiát is használhatunk, hogy általános információkat gyűjtsünk weblapunk használatáról, valamint a speciális promóciók vagy hírlevelek felhasználásáról. A webjelzőkön keresztül gyűjtött információk lehetővé teszik számunkra, hogy statisztikailag ellenőrizzük az e-maileinket megnyitó emberek számát. A webjelzők szintén segítenek megérteni ügyfeleink, tagjaink és látogatóink viselkedését.

A Google hirdetési és tartalmi hálózatának adatvédelmi közleménye

Harmadik fél gyártói, köztük a Google, sütiket használnak hirdetések megjelenítésére, a felhasználó korábbi webhelyén tett látogatásainak alapján. A Google által a DoubleClick süti használatával lehetővé válik, hogy partnerei és partnerei hirdetéseket szolgáltassanak felhasználóink ​​számára webhelyünkön és / vagy más internetes webhelyeken tett látogatásaik alapján. A felhasználók a http://www.aboutads.info/choices/ weboldalon leiratkozhatnak a DoubleClick cookie használatáról az érdeklődésen alapuló hirdetésekhez. Az európai felhasználók számára a http://www.youronlinechoices.eu

Google Analytics adatvédelmi közlemény

Webhelyünk a Google Analytics segítségével gyűjti információkat webhelyünk használatáról. A Google Analytics információkat gyűjt a felhasználóktól, például életkor, nem, érdeklődési kör, demográfiai adatok, milyen gyakran látogatják meg webhelyünket, milyen oldalakat látogatnak meg, és milyen más webhelyeket használtak, mielőtt webhelyünkre érkeztek. A Google Analytics szolgáltatással kapott információkat felhasználjuk a forgalom elemzésére, termékeink és szolgáltatásaink remarketingére a felhasználók számára, marketing, hirdetési és webhelyünk fejlesztésére. Engedélyeztük a Google Analytics hirdetési funkcióit, például a Google Analytics remarketinget, a Google Display Hálózat megjelenítési jelentéseit, valamint a Google Analytics demográfiai és érdeklődési jelentését. A Google Analytics csak a weboldalunk látogatásának napján az Ön számára hozzárendelt IP-címet gyűjti, nem a nevét vagy más azonosító információt. A Google Analytics segítségével gyűjtött információkat nem kombináljuk a PD-vel. Bár a Google Analytics állandó sütiket helyez el az Ön böngészőjében, hogy egyéni felhasználóként azonosítsa Önt, amikor legközelebb ellátogat weboldalunkra, a sütit csak a Google használhatja. A Google speciális azonosítókat is használ a weboldal használatával kapcsolatos információk gyűjtéséhez. Az Ön adatainak gyűjtésével és feldolgozásával kapcsolatos további információkért látogasson el a https://www.google.com/policies/privacy/partners/ weblapra.

A Google Analytics megakadályozhatja az Ön adatainak felhasználását, ha lemondja erről a linkről: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google remarketing

Miért látom a Google hirdetéseit az általam megtekintett termékekre?

Webhelyünk remarketing hirdetési szolgáltatást használ. Remarketingszolgáltatást a Google és más cégek biztosítják, amelyek hirdetéseinket az internetes webhelyeken jelenítik meg. A remarketing alkalmazásával előfordulhat, hogy korábban megtekintett termékeink hirdetéseit látja. Például tegyük fel, hogy felkeres egy olyan webhelyet, amely számítógépeket árusít, de nem vásárol számítógépet a webhely első látogatásakor. A webhely tulajdonosa esetleg arra ösztönözheti Önt, hogy látogasson el újra webhelyére, és vásároljon egy számítógépet azáltal, hogy hirdetéseit ismét megjeleníti más meglátogatott webhelyeken. Hasonló célokra is használunk remarketinget. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, a Google elolvassa egy olyan sütiket, amelyek már vannak a böngészőjében, vagy elhelyezi egy cookie-t az Ön böngészőjében, amikor meglátogatja webhelyünket vagy más webhelyeket a remarketing segítségével.

A Google sütik használatáról és a remarketingről lemondhat ezen a linken: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=hu, vagy leiratkozhat a Network Advertising Initiative leiratkozási oldalán a következő címen: http : //optout.networkadvertising.org/#! /

Facebook remarketing

Harmadik felek, köztük a Facebook, sütiket, webjelzőket és egyéb tárolási technológiákat használhatnak információk gyűjtésére vagy fogadására a weboldalunkon és az interneten másutt, és ezeket az információkat felhasználhatják mérési szolgáltatások nyújtására és hirdetések célzására. A Facebook remarketing segítségével hirdetéseinket a Facebook-on láthatja, miután meglátogatta webhelyünket. Ennek megvalósulásához a Facebook az Egyéni közönség képpontját használja, amely akkor aktiválódik, amikor a látogató egy weboldalra száll, és egy egyedi „süti” kerül a böngészőbe. A Facebookra néző közönség célzása lehetővé teszi számunkra, hogy hirdetéseket jelenítsünk meg a Facebookon azoknak az embereknek, akik hasonlóak azokhoz, akik már meglátogatták a webhelyünket vagy vásároltak azokból. A Facebook gyűjtéséből és az információk felhasználásából való lemondás a hirdetéscélzáshoz: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Milyen személyes információkat gyűjtünk??
Megrendeléskor vagy a weboldalunkon történő regisztrációkor felkérést kaphat nevének, tagjának nevére, e-mail címére, levelezési címére, fizetési információkra vagy egyéb adatok megadására, amelyek segítenek a tapasztalatában..

Amikor weblapunkat böngészi, automatikusan fogadunk a tárhelyszerverek által regisztrált forgalmi adatokat, olyan sütiket is, amelyek bizonyos személyes adatokat megoszthatnak, és a számítógép IP-címét. A forgalom elemzéséhez más külső szolgáltatások által nyújtott információkat is felhasználunk, például a Google Analytics.

Mikor gyűjtünk információkat?
Információkat gyűjtünk tőled, amikor regisztrál a honlapunkon, megrendelést készít, feliratkozik egy hírlevélre vagy megadja az információkat webhelyünkre. Emellett automatikusan gyűjthetünk információkat is, amikor a webhelyen navigál, vagy más embereken keresztül, amikor a webhelyhez kapcsolódó szolgáltatásokat használ.

Hogyan használjuk fel az Ön adatait??
Az Öntől gyűjtött információkat a következő fő célokra használhatjuk:

Hogy személyre szabja tapasztalatait, és lehetővé tegye számunkra, hogy az Ön számára leginkább érdekes tartalom és termékkínálatot szállítsuk.
A webhely üzemeltetése és az abban leírt szolgáltatások nyújtása, például személyazonosságának ellenőrzése a webhelyre való bejelentkezéskor, a webhelyen végrehajtott tranzakciók feldolgozása, a támogatási jegyekre való válaszadás és az ügyfélszolgálat nyújtása.
Frissítések, promóciók és marketing információkkal szolgál a termékekről és szolgáltatásokról.
Webhelyünk és termékeink minőségének javítása érdekében.
Belső nyilvántartási és statisztikai célokra.
Verseny, felmérés vagy más webhely-szolgáltatás adminisztrálása.
Szolgáltatások vagy termékek értékelésének és értékelésének kérése.
Problémák és viták megoldása
A személyes adatok felhasználásának okai

Az Önnel összegyűjtött és tárolt információkat elsősorban arra használjuk, hogy lehetővé tegyük szolgáltatásaink nyújtását az Ön számára. Ezenkívül a következő törvényes indokokra támaszkodunk az esetlegesen megadott személyes adatok gyűjtésére és feldolgozására:

Jogos üzleti érdekek: Ha olyan termékeket vagy szolgáltatásainkat kér tőlünk, amelyeket tőlünk kérünk, és olyan termékekkel kapcsolatos információkat szolgáltatunk, amelyek véleményünk szerint Önt érdekelhetik, ha beleegyezik abba, hogy ilyen információkat kap. Értesítés a weboldalunkon bekövetkező bármilyen változásról, például a fejlesztésekről vagy a szolgáltatás / termék változásairól, amelyek befolyásolhatják a szolgáltatásunkat. Ha Ön meglévő ügyfél, akkor kapcsolatba léphetünk Önnel olyan árukkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos információkkal, amelyek hasonlóak voltak azokhoz, amelyek korábban eladtak Önnek..
A szerződés teljesítése: Az Ön felé fennálló szerződéses kötelezettségvállalásaink teljesítése és az Önnel szemben fennálló szerződéses kötelezettségek teljesítése érdekében.
Felhasználói hozzájárulás: Használhatjuk az Ön adatait, vagy engedélyezhetjük kiválasztott harmadik felek számára az Ön adatainak felhasználását, hogy olyan információkkal szolgáljunk a nem kapcsolódó árukról és szolgáltatásokról, amelyek véleményünk szerint Önt érdekli. Ezekkel az árukkal és szolgáltatásokkal kapcsolatba léphetünk Önnel vagy bármelyik módszerrel, amelyhez Ön hozzájárult, amikor az információkat gyűjtötték. Ha új ügyfél vagy, akkor csak akkor lépünk kapcsolatba veled, vagy harmadik felekkel csak akkor lépünk kapcsolatba veled, ha hozzájárulást adtunk, és csak azokkal az eszközökkel, amelyekre Ön hozzájárulást adott. Ha nem akarja, hogy az Ön adatait magunk vagy harmadik felek számára használjuk fel, akkor lehetősége van arra, hogy visszautasítsa az Ön hozzájárulását ehhez, amikor adatait megadja nekünk az adatgyűjtő űrlapon..
Felhívjuk figyelmét, hogy hirdetőknek nem fedjük fel az azonosítható személyekkel kapcsolatos információkat, de alkalmanként összesített statisztikai információkat szolgáltathatunk számukra a látogatókról, például az Ön lakóhelye vagy korosztálya számára..

A CodeinWP számos e-mail hírlevelet tart fenn a legfrissebb blogbejegyzéseinkkel, a közelgő termékekkel és egyéb általános információs és marketing célokkal kapcsolatos információk közlése érdekében. Bármikor lemondhatja az elektronikus kommunikációt az e-maileinkben szereplő utasítások követésével.

Információmegosztás leányvállalatokkal és más harmadik felekkel
Általános szabály, hogy a Vertigo Studio SRL a felhasználók kifejezett hozzájárulása nélkül nem ad el, cserél vagy továbbad harmadik személyeknek felhasználói adatait..

Ez nem tartalmazza:

más felek, akik segítenek nekünk honlapunk üzemeltetésében, üzletvitelben (beleértve az ügyvédeket és a könyvelőket) vagy a felhasználóink ​​kiszolgálásában.
szerzők, akiknek termékeit eladjuk.
üzleti partnerek vagy leendő üzleti partnerek olyan tevékenységekben, mint például vagyonunk eladása, megszerzése vagy egyesítése.
Mindkét fél beleegyezik abba, hogy ezt az információt bizalmasan kezeli és kezelje a személyes adatok védelmére vonatkozó törvények és szabályok szerint.

Információkat akkor is tehetünk közzé, ha a közzététel megfelelő a törvények betartásához, webhelyünkre vonatkozó irányelveink betartatásához, vagy saját vagy mások jogainak, tulajdonának vagy biztonságának védelméhez..

Nem személyesen azonosítható látogatóinformációkat azonban más feleknek is meg lehet adni marketing, reklámozás vagy más hasonló felhasználás céljából.

Kommunikáció és e-mailek

Amikor weboldalunkon kommunikálunk Önnel, akkor azt az e-mail címet fogjuk használni, amelyet megadott, amikor regisztráltál tagként vagy felhasználóként. E-maileket küldhetünk promóciós információkkal a weboldalunkon, illetve tőlünk vagy társult vállalkozásuktól származó ajánlatokat is, hacsak nem döntött úgy, hogy ilyen információkat kap. A kapcsolattartási preferenciákat bármikor megváltoztathatja fiókján keresztül, vagy küldhet nekünk egy e-mailt kéréssel a következő címre: [email protected]

Jogilag megkövetelt információk közzététele

Jogi követelmény lehet, hogy nyilvánosságra hozzuk az Ön PD-jét, ha a nyilvánosságra hozatalra (a) ezt az idézés, törvény vagy más jogi eljárás előírja; b) a rendészeti tisztviselők vagy a kormányzati végrehajtó ügynökségek támogatásához szükségesek; (c) a Jogi Feltételek megsértésének kivizsgálásához vagy más módon történő érvényesítéséhez szükségesek; (d) ahhoz, hogy megvédjünk minket harmadik felek – köztük Ön és / vagy más felhasználók vagy tagok – jogi lépéseitől vagy követeléseitől; vagy (e) a társaságunk, a felhasználók, az alkalmazottak és a leányvállalatok törvényes jogainak, személyes / ingatlanjainak vagy személyes biztonságának védelméhez szükségesek.

Közzététel az utódok számára

Ha üzletünket értékesítik, vagy részben vagy egészben egy másik vállalkozással egyesül, amely felelőssé válik a webhely biztosításáért az Ön számára, fenntartjuk a jogot, hogy PD-jét az új üzletre ruházza át. Az új vállalkozás fenntartja a jogát arra, hogy az Ön PD-jét a jelen adatvédelmi nyilatkozat feltételei szerint, valamint ezen adatvédelmi értesítés bármilyen, az új vállalkozás által bevezetett módosítása szerint használja. Arra is fenntartjuk a jogot, hogy PD-jét átutalja, ha cégünk csődöt nyújt be, és vagyonunk egy részét vagy egészét másik személynek vagy vállalkozásnak adják el.

Támogatási vita

Webhelyünk lehetőséget kínál arra, hogy a felhasználók e-mailben vagy más mechanizmusokon keresztül kommunikálhassanak a támogatási csoporttal.Ha úgy dönt, hogy jegyet nyit, akkor óvatosan járjon el bármilyen PD nyilvánosságra hozatalakor, mivel ezeket az információkat a magánéletvédelmi értesítés nem védi, és nem vagyunk felelősek ha úgy dönt, hogy PD-jét ilyen kiküldetések útján közli.

Az Ön megőrzése és megsemmisítése (PD)
Az Öntől gyűjtött információkat (ideértve az Ön PD-jét is) csak addig tároljuk, amíg jogi, üzleti vagy adóügyi célokra szükségünk van rájuk. Az Ön adatait megőrizheti elektronikus formában, papír formában vagy mindkettő kombinációjaként. Ha az Ön adataira már nincs szüksége, megsemmisítjük, töröljük vagy töröljük.

Az Ön (PD) frissítése
Frissítheti PD-jét a weboldalunkon található szolgáltatásokkal. Ha nem létezik ilyen szolgáltatás, felveheti velünk a kapcsolatot az értesítés tetején található elérhetőségi adatokkal, és mi segítünk. Ugyanakkor megtarthatjuk az Ön PD-jét a megállapodásaink végrehajtása és a jogi kötelezettségek teljesítése érdekében.

A PD használatához való hozzájárulás visszavonása
Önnek joga van bármikor visszavonni hozzájárulását ahhoz, hogy PD-jét bármikor felhasználhassuk. Ez a kilépés nem érinti a törvény által egyébként engedélyezett közzétételeket, ideértve, de nem korlátozva az alábbiakat: (i) leányvállalatok és üzleti partnerek részére történő közzététel, (ii) közzététel harmadik fél szolgáltatói számára, akik üzleti tevékenységeink számára bizonyos szolgáltatásokat nyújtanak, például hitelkártyákkal feldolgozás, számítógépes rendszerszolgáltatások, szállítás, adatkezelési szolgáltatások, (iii) a kérések teljesítéséhez szükséges harmadik felek számára történő közzététel, iv. kormányzati ügynökségeknek vagy bűnüldöző szerveknek történő közzététel, vagy az alkalmazandó törvények által egyéb módon megkövetelt információ, ( v) korábban befejezett közzétételek harmadik felek számára, vagy (vi) közzétételek harmadik feleknek a későbbi versenyekkel vagy promóciókkal kapcsolatban, amelyeket választhat, vagy harmadik fél ajánlatait, amelyeket elfogadhat. Ha vissza szeretné vonni a PD használatához való hozzájárulását, küldjön nekünk egy e-mailt kéréssel a következő címre: [email protected]

Harmadik felek adatvédelmi jogainak védelme
Ha a weboldalunkon bármelyik feljegyzés harmadik félre vonatkozó információkat tartalmaz, akkor győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e engedéllyel ezen információk felvételéhez. Bár nem vagyunk jogilag felelõsek a felhasználói cselekedetekért, eltávolítunk minden olyan feladást, amelyrõl értesítést kapunk, ha az ilyen küldetések sértik mások adatvédelmi jogait..

Ne kövesse a beállításokat
Néhány böngésző rendelkezik olyan beállításokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy kérje weboldalunkat, hogy ne kövessék nyomon a webhelyünkön belüli mozgását. Webhelyünk nem felel meg ezeknek a beállításoknak, amikor a weboldalunkat továbbítják és észlelik. A nyomkövető funkciókat és az egyéb biztonsági beállításokat a böngészőben kikapcsolhatja a böngésző felhasználói kézikönyvére hivatkozva.

E-mail irányelveink
Mindig lemondhat arról, hogy tőlünk további e-mailt kap. Az Ön e-mail címét nem adjuk el, bérbe adjuk és nem cseréljük senki nem kapcsolt harmadik fél számára az Ön engedélye nélkül, kivéve üzleti tevékenységünk eladása vagy átruházása esetén..

Hogyan védjük meg az Ön adatait??
Személyes adatait biztonságos szerverekben és hálózatokban tárolják, és csak korlátozott számú személy férhet hozzá, akiknek különleges hozzáférési joga van az ilyen rendszerekhez, és kötelesek az információkat bizalmasan kezelni. Ezenkívül az Ön által megadott összes érzékeny / hitelinformáció titkosítva van a Secure Socket Layer (SSL) technológián keresztül.

Weboldalunkat ipari szabványú biztonsági intézkedések és hitelesítési eszközök felhasználásával építettük fel, hogy megvédjük PD-jének biztonságát. Mi és a számunkra szolgáltatásokat nyújtó harmadik felek műszaki és fizikai biztosítékokat is fenntartunk az Ön PD védelme érdekében. Amikor weboldalunkon keresztül összegyűjtjük hitelkártya-adatait, akkor titkosítani fogjuk, mielőtt az interneten keresztül utaznánk, ipari szabványú technológiát használva a biztonságos online tranzakciók elvégzéséhez. Sajnos nem tudjuk garantálni az Ön PD-jének elvesztését vagy visszaélését, vagy a biztonságos adatátvitelt az interneten, jellegénél fogva. Nyomatékosan javasoljuk, hogy olvassa el a webhelyünkhöz esetlegesen tartozó jelszavakat, és ne ossza meg senkivel. Mindig jelentkezzen ki weboldalunkon, amikor befejezi a használatát, különösen akkor, ha nyilvános helyen oszt meg számítógépet vagy használ.

Hitelkártyájának használata
Minden pénzügyi tranzakciót fizetési átjáró szolgáltatón keresztül dolgozunk fel, és nem tároljuk vagy dolgozzuk fel szervereinken.

Lehet, hogy hitelkártyát kell megadnia ahhoz, hogy weboldalunkon termékeket és szolgáltatásokat vásároljon. Harmadik fél számlázási szolgáltatásait használjuk, és nem tudjuk ellenőrizni ezeket a szolgáltatásokat. Kereskedelmi szempontból ésszerű erőfeszítéseinket annak érdekében, hogy hitelkártya-számát szigorúan bizalmasan kezeljük, csak olyan harmadik fél számlázási szolgáltatásaival végezzük, amelyek ipari szabványos titkosítási technológiát használnak a hitelkártya-szám jogosulatlan felhasználás elleni védelme érdekében. Ön azonban megérti és egyetért azzal, hogy semmilyen felelősséget nem vállalunk a hitelkártya számának visszaéléséért.

Nemzetközi adatátvitel és tárolás
Az Öntől begyűjtött személyes adatokat (PD) tárolhatjuk, feldolgozhatjuk és továbbíthatjuk bármely olyan ország között, amelyben működünk, nevezetesen az Egyesült Államok. Az Európai Unió nem találta az Egyesült Államokat a GDPR 45. cikke értelmében megfelelő szintű PD védelmének. Cégünk a GDPR 49. cikkében meghatározott különleges helyzetekre vonatkozó eltérésekre támaszkodik. Az Európai Unió ügyfelei és felhasználói számára az Ön hozzájárulásával az Ön PD-je az Európai Unión kívül átvihető az Egyesült Államokba. Az Ön PD-jét az Ön által tőlünk igényelt áruk, szolgáltatások és / vagy információk biztosítására használjuk fel, hogy veled kötött szerződést teljesítsünk vagy cégünk legitim érdekét teljesítsük oly módon, hogy az nem haladja meg az Ön szabadságát és jogait. Bárhová is továbbítjuk, feldolgozzuk vagy tároljuk az Ön PD-jét, ésszerű lépéseket teszünk annak védelme érdekében. Az Ön által gyűjtött információkat az adatvédelmi értesítésünkkel összhangban fogjuk felhasználni. Webhelyünk, szolgáltatásaink vagy termékeink használatával Ön elfogadja a PD ezen részben leírt átadásait.

Linkek más weboldalakhoz
Weboldalunkon kívül harmadik fél termékeit vagy szolgáltatásait is felvehetjük. Ezekre a harmadik fél webhelyekre külön és független adatvédelmi irányelvek vonatkoznak. Ezért nem vállalunk felelősséget vagy felelősséget ezen összekapcsolt webhelyek tartalmáért és tevékenységeiért. Ön tudomásul veszi, hogy ezen webhelyek használata és hozzáférése ezekre a webhelyekre kizárólag a saját kockázata. Az Ön felelőssége ellenőrizni ezen webhelyek adatvédelmi irányelveit, hogy megtudja, hogyan kezelik az Ön PD-jét. Mindazonáltal arra törekszünk, hogy megóvjuk webhelyünk integritását, és örömmel fogadunk minden visszajelzést ezekről a webhelyekről.

COPPA (gyermekek online adatvédelmi oldala)
Tudatosan nem gyűjtünk PD-t 16 év alatti gyermekektől. Ha Ön szülő vagy gondviselő, és úgy gondolja, hogy gyermeke használja weboldalunkat, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Mielőtt bármilyen információt eltávolítanánk, kérhetjük az azonosítás igazolását, hogy megakadályozzuk a számlainformációk rosszindulatú eltávolítását. Ha azt tapasztaljuk, hogy egy gyermek belép weboldalunkra, ésszerű időn belül töröljük adatait. Ön tudomásul veszi, hogy nem ellenőrizzük a felhasználóink ​​életkorát, és nem vagyunk semmiféle felelősséggel azért.

Kérdések az adatvédelmi közleményünkről
Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi értesítésünkkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az ezen adatvédelmi értesítés információinak felhasználásával.

Adatkezelő elérhetőségei

Vertigo Studio SRL.

Povernei utca 20, 4. emelet, lakás 9

010641 Bukarest,

Románia

E-mail: [email protected]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector