A legjobb olcsó WordPress tárhely: 10 lehetőség, havonta 0,99 dollár alatt

A megfelelő WordPress gazdagép megtalálása önmagában elég bonyolult – soha ne felejtsen el megtalálni a jó és az olcsókat is. Ezt szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy saját teszteket hajtunk végre a piacon jelenleg elérhető legjobb olcsó WordPress-tárhely-szolgáltatók azonosítására.


Fontos azonban megjegyezni, hogy a tárhely vonatkozásában nem mindig kapja meg azt, amit fizet – e listában szereplő számos webtárhely kiváló minősítéssel rendelkezik. Ez azt mondja nekünk, hogy határozottan lehetséges egyensúlyt találni az elfogadható árak és a jó teljesítmény között.

Ez a cikk során megvizsgáljuk az egyes webgazda támogatási lehetőségeit, teljesítmény-pontszámait, felhasználói értékelését, egyéni terveit és természetesen az árat – akkor meglátjuk, melyik jön ki a tetején.

A legjobb olcsó WordPress-tárhely-szolgáltatók

A legjobb olcsó WordPress-tárhely-szolgáltatók összehasonlítva (teljes egészében)

Mivel maroknyi különféle olcsó WordPress-tárhely-ajánlatot fedezünk fel, több kritérium alapján, így kezdjük el az üzletet. Ily módon minden szükséges információt kapsz minden bolyhos nélkül.

A sebesség tesztelésekor két eszközt használunk, a Pingdom és a Load Impact. Az előbbi egyszerűen méri a betöltési sebességeket, míg az utóbbi a webhelyet teszteli azáltal, hogy akár 25 egyidejű felhasználót szimulál, akik öt perc alatt elérik a webhelyet. A teszteléshez használt webhely csak egy alapvető, tiszta WordPress telepítés volt.

Lássuk.

1. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

A Bluehost a WordPress.org által hivatalosan ajánlott azon kevés hosting cég közül egy. Ez teszi az egyik legkényelmesebb megoldás a piacon. A Bluehost egy egyéni panelt kínál a tárhely beállításának kezelésére, valamint az összes olyan szolgáltatást, amelyre szüksége lehet a WordPress webhely felépítéséhez és indításához. A Bluehost egyben a legnépszerűbb házigazdák is – 450 szavazatot szerez a 2017. évi hosting felmérésünkben (ahol a felhasználók 7,93 / 10-ig értékelték)..

Az alacsony ár ellenére a ingyenes domain név a tervével hozzáférés az ingyenes webhely-készítőkhöz és az 1-kattintásos WordPress telepítésekhez.

Támogatási lehetőségek:

A Bluehost 24 órás és hét órás támogatást kínál, amely nemcsak különféle technikai kérdéseket tud megoldani az Ön számára, hanem útmutatást is nyújthat a weboldal céljaival kapcsolatban, és hogyan kapcsolódnak az online sikerhez. Van egy jó is Tudásbázis amelyre bármikor hivatkozhat.

Amit a tényleges felhasználók mondnak:

 • A Bluehost az első tárhely-platform, amelyet a WordPress.org valaha ajánlott.
 • A felhasználók a Bluehost 7.93 / 10.
 • A Bluehost ügyfeleinek 23,7% -a első alkalommal kezdeményezte a webtárhelyet.

Árazás

 • Alap (2,95 USD havonta): Támogat egy webhelyet, 50 GB lemezterülettel és egy ingyenes domain névvel. Ami ezen a ponton nem gyakori a tervek között.
 • Plusz (havonta 5,45 USD): Korlátlan számú webhely, korlátlan webhely, korlátlan e-mail fiók és e-mail tárolás áll rendelkezésére.
 • Choice Plus (5,45 USD havonta): Ez a terv magában foglalja mindazt, amit a Plus-ban kap, valamint a domain adatvédelmét és az automatikus webhelymentéseket. Jelenleg ugyanaz az ár, mint a Choice-nak, ami ezt jobb választási lehetőséget kínálja.

Mikor fontolja meg a Bluehost használatát

A Bluehost jó választás azoknak a felhasználóknak, akik inkább olyan hostolási megoldásokat részesítenek előnyben, amelyek könnyen elindíthatók, és amelyek általánosan jó hírnevet szereznek a piacon. Ráadásul hihetetlen az a tény, hogy ingyenes domain nevet kap egy havi 2,95 dolláros host mellett.

Feltétlenül használja a fenti linket a Bluehost számára. Ez azonban egy kapcsolt link (ami azt jelenti, hogy kis jutalékot kapunk), emellett 2,95 és 3,95 dollár árengedményt kínál Önnek. Nem kapja meg ezt az árengedményt, ha a Bluehost webhelyen más módon látogatja meg a fenti linket.

Menj a Bluehost-hoz

2. Hostinger (www.hostinger.com)

Hostinger

A Hostinger már egy ideje ott van, és mindig is ismertek voltak megfizethető áraikkal. Azonban! Mit csinálnak ezzel az ajánlattal, meghaladja a megfizethető árakat. Hadd mondjam el csak …

A legolcsóbb webtárhely-tervezet havi 0,99 USD!

Nyilvánvaló, hogy ez csak a kezdeti fizetési periódusra szól, és ezt követően 7,99 dollárt kell fizetnie havonta, de ez még mindig remek lehetőség arra, hogy házigazdát szerezzen magának, amelyet egy egyszerű weboldalon felhasználhat..

Ebben a legolcsóbb beállításban megengedheti, hogy egy webhelyet üzemeltessen, és kapsz egy e-mail fiókot is, amelyekkel együtt járhat. 100 GB sávszélesség is rendelkezésre áll, ennek elégnek kell lennie.

A lefelé nem kapsz ingyenes SSL-igazolást, amely ütköző, és nincs napi biztonsági másolat..

Terhelési idő az elmúlt 30 napból:

 • Németország: 0,39 s
 • Seattle, USA: 1,23 s
 • Toronto, Kanada: 0,84 s
 • Sydney, Ausztrália: 3,25 s

Támogatási lehetőségek:

Ha valamilyen probléma merül fel a beállításokkal kapcsolatban, kapcsolatba léphet a támogatási csoporttal élő csevegésen, a 24/7/365 sz. Van is egy hasznos tudásbázis.

Árazás

 • Egyedülálló (0,99 USD havonta): Nagyszerű, ha elindítja első webhelyét.
 • Prémium (2,15 USD havonta): Nagyszerű, ha néhány webhelyet kíván elindítani, de nem számít arra, hogy egyikük óriási forgalmat fog elérni. Ezenkívül ingyenes domain nevet ad az első évhez.
 • Üzleti (3,45 USD havonta): Nagyszerű a normál webhely-projektekhez. Ingyenes SSL-t és napi biztonsági másolatot nyújt Önnek, és az első évre ingyenes domain-t is kap.

Mikor érdemes megfontolni a Hostinger használatát

Ez egyszerű, használja a Hostinger programot, ha a rendelkezésre álló legolcsóbb web hosting platformon szeretne dolgozni. Az ezen az áron kínált szolgáltatások nem úttörőek, de ez a házigazda megkapja a munkát!

Menj Hostingerbe

3. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

A SiteGround következetesen az egyik legjobb WordPress-házigazda, és nem nehéz megérteni, miért. A WordPress terveik ingyenes webhelyátadásokat kínálnak támogassa Git a magasabb terveken, és foglalja bele őket SuperCacher eszköz a jobb sebesség eléréséhez.

Terhelési idő az elmúlt 30 napból:

 • Németország: 0,73 s
 • Seattle, USA: 1,35s
 • Toronto, Kanada: 1,13 s
 • Sydney, Ausztrália: 2,19 s

Támogatási lehetőségek:

Támogatás esetén ez a házigazda sem csalódást okoz. Csapatuk éjjel-nappal elérhető élő csevegésen (ami nagyon gyorsan reagál), jegyek és telefonon keresztül. Ön is hozzáférést kap átfogó tudásbázis ha szükséges.

Amit a tényleges felhasználók mondnak:

 • Összességében 4,6 / 5.
 • 4.5 / 5 besorolású a WordPress-jártas támogatásért.
 • A megbízhatóság szempontjából 4,6 / 5 besorolású.

Árazás

 • Indítás (havonta 3,95 USD): Ideális kezdőknek és szerény vállalkozásoknak, amelyeknek egyetlen webhelyet kell üzemeltetniük.
 • GrowBig (5,95 USD havonta): Tökéletes több webhelyű vállalkozások számára.
 • GoGeek (11,95 USD havonta): Nagy forgalmú nagyvállalatok számára alkalmas.

Mikor érdemes fontolóra venni a SiteGround használatát

A SiteGround a fejlett WordPress szolgáltatások, az alacsony árak és a megfelelő sebesség nagyszerű keverékét kínálja. Ez jó választást jelent minden típusú WordPress-felhasználó számára, és különösen akkor, ha úgy értékeli webhelyeit, hogy csuklás nélkül dolgozik, miközben továbbra is olcsó WordPress-tárhelyen fut..

Ugrás a SiteGround oldalra

4. Namecheap (www.namecheap.com)

Namecheap

Noha a Namecheap már nem rendelkezik 1 dollárnál kevesebb havi áraval, még mindig hihetetlenül megfizethető házigazda, amely olcsó fizetésű WordPress tárhelyet kínál.

Ezek lehetővé teszik az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban működő adatközpont kiválasztását. Legfeljebb 20 GB SSD-gyorsított lemezt kap, korlátlan sávszélességet, és akár három helyet is futtathat (mindegyik a legolcsóbb csomagban).

Terhelési idő az elmúlt 30 napból:

 • Melbourne: 3,14 s.
 • New York: 1.11s.
 • San Jose, Kalifornia: 0,61 s.
 • Stockholm: 2,22 s.

Támogatási lehetőségek:

Tapasztalataink szerint a Namecheap támogatással kapcsolatban valójában nincs panasz. Jó tudásbázisuk van, rengeteg bemutató cikk található, és az élő csevegő képviselői nagyon jól végzik a munkájukat (legalábbis az egyikvel, akivel beszélgettünk), és az élő csevegés várakozási ideje nagyon rövid.

A webhely felállítása szintén egyszerű. Amint megfizetik a tárhelyi tervet, a Namecheap a helyes irányba mutat az új WordPress telepítés szempontjából (amit a Softaculouson keresztül lehet megtenni)..

Árazás

 • Csillag (havonta 1,44 USD): 20 GB-os SSD-felgyorsított lemezterületet és + három webhely futtatásának a lehetőséget nyújt.
 • Stellar Plus (4,88 USD havonta): Nem mérve SSD-gyorsított tárolás, sávszélesség és webhelyek.
 • Stellar Business (8,88 USD havonta): 50 GB tiszta SSD lemezterület, mérhetetlen sávszélességgel és korlátlan webhelyekkel.

Érdemes rámutatni, hogy a Namecheap fenti árai vannak havi kifizetésekre, mivel sok más olcsó WordPress-házigazda megköveteli, hogy egy év előre fizetjen, hogy olcsóbb árakat kapjon.

Mikor fontolja meg a Namecheap használatát

Noha a Namecheap nem olyan olcsó, mint valaha, mégis hihetetlenül megfizethető, havi 1,44 dollárral, havi kifizetésekkel, vagy 24,88 dollárral egész évben. Ennek ellenére a Namecheapnek hiányzik egy kis része a WordPress-specifikus szolgáltatások osztályában.

Lépjen a Namecheap oldalra

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • 6 legjobb "Olcsó" A VPS hosting szolgáltatók, amelyeket érdemes használni 2020-ban
 • 10+ legjobb olcsó prémium WordPress témák 2020-ra
 • A kiszolgáló nélküli WordPress értelmezhető? Shifter vs HardyPress – Top "Fej nélküli WordPress tárhely" Opciók összehasonlítva

5. GoDaddy (www.godaddy.com)

Hajrá apu

A GoDaddy az egyik legnagyobb név a tárhelyen. WordPress-terveik révén olcsó belépő szintű árat kombinálnak egy ingyenes domain névvel és az automatikus biztonsági mentésekkel. A legolcsóbb réteg kivételével egy kattintással megállókkal is jár.

Terhelési idő az elmúlt 30 napból:

 • Melbourne: 1.83s.
 • New York: 0,87 s.
 • Amszterdam: 1.49s.

Támogatási lehetőségek:

A GoDaddy 24/7/365 támogatást kínál különféle globális telefonszámokon, valamint élő csevegéseken keresztül. Nekik is van részletes tudásbázis az összes termékükre.

Amit a tényleges felhasználók mondnak:

 • Összességében 3,5 / 5.
 • 3,3 / 5 besorolású a WordPress-jártas támogatáshoz.
 • A megbízhatóság szempontjából 3,7 / 5-es besorolású.

Árazás

 • Alap (5,99 USD havonta): Támogat egy weboldalt és akár 25 000 havi látogatót.
 • Deluxe (havonta 12,99 USD): Támogat egy weboldalt és akár 100 000 havi látogatót.
 • Végső (19,99 USD havonta): Támogat két webhelyet és akár 400 000 havi látogatót.

Mikor érdemes megfontolni a GoDaddy használatát

A GoDaddy jó lehetőség, ha csak egy vagy két webhelye van. Ez az egyik legolcsóbb módja is a hozzáférésnek a jobban kezelt WordPress tárhely típusú szolgáltatásokhoz, például az egy kattintással átmeneti webhelyekhez.

Ugrás a GoDaddy-hez

6. DreamHost (www.dreamhost.com)

DreamHost

Az eredetileg egészen 1996-ban alapított DreamHost a web hosting iparág szélhámosa. A DreamHost mindössze szilárd, megfizethető áron, jó minősítéssel és hosszú távú hírnévvel rendelkezik.

Terhelési idő az elmúlt 30 napból:

 • Németország: 2,06s
 • Seattle, USA: 0,73 s
 • Toronto, Kanada: 0,99 s
 • Sydney, Ausztrália: 1,80-as évek

Támogatási lehetőségek:

A DreamHost egy 24/7/365 támogatást kínál egy házon belüli, USA-ban működő támogató csoporttól, amely önmagában vonzó. A 24/7/365 támogatás azonban csak az e-mail / jegy támogatásra vonatkozik. Az élő csevegés támogatása napi 5:30 és 9:30 között lehetséges a csendes-óceáni idő szerint. Nincs telefonos támogatás, de A DreamHost rendelkezik részletes tudásbázissal amit önsegítségként használhat fel.

Amit a tényleges felhasználók mondnak:

 • Összességében 4,1 / 5.
 • A 3.9 / 5 besorolása a WordPress-jártas támogatásért.
 • A megbízhatóság szempontjából 4,1 / 5 besorolású.

Árazás

 • Közös kezdő (havonta 2,59 USD): Egyetlen webhelyet támogat, korlátlan forgalommal és napi biztonsági másolatokkal.
 • Korlátlanul megosztott (havi 7,95 USD): Támogatja a korlátlan webhelyeket, valamint a korlátlan forgalmat és a napi biztonsági mentéseket.

Mikor érdemes megfontolnia a DreamHost használatát

Noha a DreamHost-ban a WordPress-specifikus szolgáltatások szempontjából nincs semmi feltűnő, mégis "csak működik", amit a legtöbb felhasználó szeretne. Ezenkívül a DreamHost már régóta működik, ami bizalmat adhat nekünk a fogadásuk stabilitásában.

Ugrás a DreamHost oldalra

7. InMotion tárhely (www.inmotionhosting.com)

InMotion tárhely

Az InMotion olcsó WordPress tárhely-terveket kínál számos fejlett funkcionalitás mellett, például a WP-CLI támogatása és az ingyenes weboldalátvitel.

Terhelési idő az elmúlt 30 napból:

 • Németország: 3,16 s
 • Seattle, USA: 3.35s
 • Toronto, Kanada: 3.55s
 • Sydney, Ausztrália: 3,87s

Támogatási lehetőségek:

Az InMotion támogatási csoportjával folytatott kapcsolatunk folyamatosan pozitív volt. Rendelkezésre állnak az élő csevegési kérések gyors válaszadására – esetünk esetén három perc alatt -, valamint telefon- és Skype-hívásokat is folytatnak..

Amit a tényleges felhasználók mondnak:

* csak kis adatminta áll rendelkezésre

 • Összességében 4,3 / 5.
 • A megbízhatóság szempontjából 4,4 / 5-es besorolású.
 • 4.2 / 5 besorolású támogatásra.

Árazás

 • Indítás (havonta 3,99 USD): Legfeljebb két webhelyet támogat, és tökéletes a szerény beállításokhoz.
 • Teljesítmény (5,99 USD havonta): Legfeljebb hat webhelyet támogat, és kiváló választás kis weboldalportfóliókhoz.
 • Pro (13,99 USD havonta): Speciális támogatási lehetőségeket tartalmaz, és korlátlan webhelyek kezelésére képes. Kiváló választás az energiafelhasználók számára.

Mikor érdemes fontolóra venni az InMotion használatát

Az InMotion betöltési sebessége nem a legjobb az üzleti életben, ám kiváló támogató csoporttal és rengeteg fejlett WordPress funkcióval rendelkeznek. Ez kiváló választást jelent azok számára, akik a teljesítményt kevésbé kritikusnak tekintik, mint a kézi támogatás.

Lépjen az InMotion oldalra

8. iPage (Www.ipage.com)

iPage

Az iPage nem nyújt annyi WordPress-tervet, mint versenytársai, ám ezek más hasznos funkciókat is tartalmaznak, például a népszerű előre telepített bővítményeket és az egyéni vezérlőpanelt. Összességében vonzóak maradnak az olcsó WordPress tárhely területén.

Terhelési idő az elmúlt 30 napból:

 • Melbourne: 1.68s.
 • New York: 0,64 s.
 • Stockholm: 1,43s.

Támogatási lehetőségek:

Az alacsony árak ellenére kellemesen meglepődtünk az iPage WordPress felhasználók számára nyújtott támogatásának színvonalán. Az élő csevegés várakozási ideje egy kicsit hosszabb lehet, de a személyzet jól ismeri a platformot. A felhasználók telefonon és e-mailen is támogatást kaphatnak.

Árazás

 • WP Starter (3,75 USD havonta): Ideális szerény webhelyekhez, korlátlan helyet és sávszélességet kínál.
 • WP Essential (6,95 USD havonta): Bővített biztonsági és teljesítményjellemzőkkel rendelkezik, így jobban illeszkedik a vállalkozásokhoz.

Mikor fontolja meg az iPage használatát

Sok felhasználónak nincs szüksége túl sok rugalmasságra, amikor WordPress-terveket készít, csak szükségük van valamire, amely túl sok zavar nélkül működik a dobozból. Az iPage szerény kínálata ideálisvá teszi az ilyen típusú felhasználók számára – bár a nagy felhasználói terhelés aggodalomra ad okot.

Lépjen az iPage oldalra

9. HostGator (www.hostgator.com)

HostGator

Alacsony árainak ellenére a HostGatornak nem volt a legjobb hírneve a WordPress-házigazdák között. Úgy tűnik azonban, hogy nemrégiben fordult elő WordPress felhő-tárhely-terveivel, amelyek ingyenes automatikus biztonsági mentéseket és Secure Sockets Layer (SSL) tanúsítványok.

Terhelési idő az elmúlt 30 napból:

 • Németország: 1,29 s
 • Seattle, USA: 0,72 s
 • Toronto, Kanada: 0,85 s
 • Sydney, Ausztrália: 1.30-as évek

Támogatási lehetőségek:

A HostGator ügyfélszolgálatai éjjel-nappal elérhetők élő csevegésen, telefonon, e-mailben és még a szokásos régi levelekkel is. Az élő csevegéssel általában néhány percet vesz igénybe, hogy kapcsolatba kerüljenek Önnel (tapasztalatunk szerint öt és tíz között) – véleményünk szerint elég gyors.

Amit a tényleges felhasználók mondnak:

 • Összességében 3,7 / 5.
 • Ár / érték arány 3,9 / 5 besorolást kapott.
 • A megbízhatóság érdekében 4,0 / 5 besorolást kapott.

Árazás

 • Hatchling (havonta 2,75 USD): Támogat egy egyetlen tisztességes forgalmú weboldalt, így tökéletesvé teszi a kis blogokat.
 • Baba (3,95 USD havonta): Korlátlan számú, mérsékelt forgalmú webhelyet üzemeltet. Ez jó lehetőség kis online áruházak és szolgáltatási webhelyek számára.
 • Üzleti (havonta 5,95 USD – nem elírás) Korlátlan helyszínek támogatását szolgálja, és jó lehetőség a már megalapozott vállalkozások és a robusztus követelményekkel rendelkező vállalkozások számára.

Mikor érdemes megfontolni a HostGator használatát

A HostGator az alacsony árak és a jó sebesség vonzó kombinációját kínálja a WordPress webhelyek számára. Ráadásul a támogatási szolgáltatásuk sem rossz.

Lépjen a HostGatorba

10. A2 tárhely (www.a2hosting.com)

A2 tárhely

Az A2 Hosting népszerű független WordPress gazdagép, amely jó egyensúlyt kínál a teljesítmény és a megfizethetőség között. Az A2 Hosting egyik egyedi átalakulása az, hogy havi fizetős tárhelyet kínálnak, még a legolcsóbb tárolási szinteken is. Előzetesen telepített WordPress-t, valamint egy előre konfigurált ingyenes SSL-tanúsítványt is beszerezhet.

Terhelési idő az elmúlt 30 napból:

 • Németország: 1,37s
 • Seattle, USA: 0,95 s
 • Toronto, Kanada: 0,61 s
 • Sydney, Ausztrália: 2.10s

Támogatási lehetőségek:

Az A2 Hosting a 24/7/365 támogatást kínál "Guru Crew támogatás." Az ügyfélszolgálathoz élő csevegéssel, e-mailen vagy telefonon veheti fel a kapcsolatot. A támogatási ügynökök az általános tárhelyi ismeretek mellett a WordPress-et ismerik.

Amit a tényleges felhasználók mondnak:

 • Összességében 3,8 / 5.
 • 3,8 / 5 besorolása a teljesítményért.
 • A megbízhatóság szempontjából 3,9 / 5-es besorolású.

Árazás

 • Lite (havonta 3,92 USD): Egyetlen webhelyet támogat, korlátlan tárolással és adatátvitellel. Jó lehetőség az alapvető webhelyek számára.
 • Swift (4,90 USD havonta): Korlátlan számú webhelyet üzemeltet, és dupla erőforrással is rendelkezik, ami gyorsabb oldalbetöltési időt jelent. Ez jó lehetőség közepes forgalmú webhelyekhez vagy kis üzletekhez.
 • Turbo (havonta 9,31 USD): Korlátlan számú webhelyet támogat, és rendelkezik az A2 tárhelyével is Turbo funkcionalitás az oldal gyorsabb betöltése érdekében. Jó lehetőség a teljesítménytudatos felhasználók számára költségvetéssel.

Mikor érdemes fontolóra venni az A2 tárhely használatát

Az A2 Hosting általában jó hírnévvel rendelkezik a WordPress közösségben, és csillagok közötti egyensúlyt kínál a teljesítmény és az ár között. Ezenkívül ezek azon kevés házigazdák, amelyek havi fizetős tárhelyet kínálnak, ami az A2 tárhelyét jó választásnak tekinti, ha nem akarja fizetni egy teljes évre előre.

Ugrás az A2 tárhelyre

Következtetés

Ha olcsó WordPress-tárhelyről van szó, akkor a Hostinger a legolcsóbb belépési pont, mert havonta megfizetheti a megfizethető 0,99 dolláros árát. A teljesítmény eredményei szintén nagyon jók, és ezeknek elégnek kell lenniük az első weboldal elindításához.

Előfordulhat, hogy más házigazdák alacsonyabb havi árat kínálnak, de a legjobb ár eléréséhez több éven keresztül vásárolnia kell.

Ugyancsak élvezzük a Bluehost, a SiteGround és az A2 hostolást a minőség-ár arány tekintetében. Alapvetően minden egyes alkalommal ajánlottuk őket.

Mindemellett a ma megvitatott olcsó WordPress-tárolási lehetőségeknek megvannak a maga egyedi erősségei, amelyek mindegyiknek szilárd versenyzőket tesz.

Nézzük meg őket még egyszer:

A legjobb olcsó WordPress-tárhely-szolgáltatók

Legolcsóbb terv
WordPress-specifikus tervek?
WordPress-specifikus szolgáltatások?
A WordPress támogatási besorolása
Átl. Rakodási sebesség
Általános felhasználói értékelés

Bluehost

HostingerSiteGroundNamecheapHajrá apuDreamHostMozgásbaniPageHostGatorA2 tárhely
$ 2.953,42 / 51.96s3,97 / 5
$ 0.99N / A1.43sN / A
$ 3.954.45 / 51.35s4,6 / 5
$ 1.44N / A1.77sN / A
$ 5.993.25 / 51.40s3,5 / 5
$ 2.593.86 / 51.39s4,1 / 5
$ 3.993,78 / 53.48s4,3 / 5
$ 3.75N / A1.25sN / A
$ 2.753.32 / 51.04s3,7 / 5
$ 3.923.54 / 51.26s3,8 / 5

GYIK

Mi a WordPress tárhely??

A WordPress tárhely egyfajta webtárhely, amelyet kifejezetten a WordPress szoftverrel való együttműködésre optimalizáltak. Arra számíthat, hogy egy gyors kattintással gyors WordPress-telepítést kap, valamint a WordPress-szel való együttműködés érdekében kifejlesztett egyéb funkciókat..

Hogyan keressünk olcsó WordPress tárhelyet??

Az olcsó, mégis minőségi WordPress tárhely keresésekor az a kulcsa, hogy csak nagyon jó hírű cégektől szerezzék be, és a vásárlás előtt olvassa el az online véleményeket. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy az értékelők által közzétett teljesítménytesztek tükrözik az Ön igényeit terhelési sebesség és megbízhatóság szempontjából.

Mennyit kell fizetnem az olcsó WordPress tárhelyért?

Átlagosan azt találtuk, hogy a WordPress minőségi olcsó tárhelyének ára mindössze 0,99 dolláron kezdődik, és havonta körülbelül 2,95 dollárig megy fel..

Szeretek-e egy domain nevet az olcsó WordPress tárhelyhez is?

Általában nem, de vannak olyan vállalatok, amelyek az első évben ingyenes domain nevet dobnak be. Megvizsgálhatja a Bluehost és GoDaddy ajánlatait erre vonatkozóan.

Jó az ügyfélszolgálat az olcsó WordPress-gazdagépeken??

Mint a legtöbb dologban is, attól függ. Noha néhány vállalat elkerüli a hiányosságokat, vannak olyan olcsó szolgáltatók is, akik ismertek magas szintű ügyfélszolgálatról és támogatásukról. A lista első neve a SiteGround.

Van kérdése az ilyen olcsó WordPress tárhely-megoldások használatával kapcsolatban? Ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Eredeti szöveg: John Hughes, Karol K és Colin Newcomer.
Elrendezés és előadás: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map